Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması
Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Aşı çalışmalarında insan denemelerinde aşımızın başarılı olduğunu görebilirsek sene sonundan önce yerli ve milli aşımızı geliştirdik diyebiliriz." dedi.
21.05.2021 Gündem
Bakan Koca'dan aşı açıklaması: Bugün başladı, umutluyuz
Bakan Koca'dan aşı açıklaması: Bugün başladı, umutluyuz Bakan Koca 'Milli aşı adayının gönüllülere ikinci doz uygulaması bugün başladı. Umutluyuz." ifadelerini kullandı.
26.11.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli aşı için biyolog, laboratuvar teknisyeni, eczacı, kimyager, veteriner hekim, tıbbi farmakolog ve hekim alınacak!
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli aşı için biyolog, laboratuvar teknisyeni, eczacı, kimyager, veteriner hekim, tıbbi farmakolog ve hekim alınacak! Sağlık Bakanlığı, Türkiye’de kurulacak tesislerde aşı geliştirme, araştırma ve üretimin her aşamasında görev yapabilecek biyolog, laboratuvar teknisyeni, eczacı, kimyager, veteriner hekim, tıbbi farmakolog ve hekimler arındığını açıkladı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl ve nereden yapılacak?
22.09.2020 Personel Alımı