Çilem Doğan kimdir? Çilem Doğan Paylaş Benimle programında hikayesini anlattı!
Çilem Doğan kimdir? Çilem Doğan Paylaş Benimle programında hikayesini anlattı! TV8'in yeni programı Paylaş Benimle'nin ilk konuğu eşi Hasan Karabulut'u fuhuşa zorladığı için 2015 yılında öldürerek, hapse giren Çilem Doğan oldu. Mahkeme, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Çilem Doğan'a meşru müdafaa kapsamında ceza verilmemesini kararlaştırmış ve kefaletle tahliye edilmişti. Peki, Çilem Doğan kimdir? Çilem Doğan eşini nasıl öldürdü? Çilem Doğan kocasını neden öldürdü? İşte eşi Hasan Karabulut'u öldüren Çilem Doğan'ın hikayesi!
14.07.2021 Gündem
Üvey babasını öldüren Fatma beraat etti
Üvey babasını öldüren Fatma beraat etti Annesine sürekli şiddet uygulayan üvey babasını öldüren 20 yaşındaki Fatma Türkan'ın davasında mahkeme olaya meşru müdafaa dedi
8.03.2017 Yaşam
ABD konuşma metnini değiştirdi iddiası!
ABD konuşma metnini değiştirdi iddiası! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Obama arasındaki görüşmesinin ardından, iki ülkenin içeriğe dair yayınladıkları metinde iki farklılık göze çarpıyordu: ‘Türkiye'nin meşru müdafaa hakkı’ ve ‘YPG'ye yönelik bombardımanın durdurulması çağrısı’. Türk kaynakların medyaya verdiği bilgiler, metnin ABD tarafından, sonradan değiştirildiği yönünde.
29.09.2021 Gündem
'Meşru müdafaa hakkımızı her yerde kullanırız'
'Meşru müdafaa hakkımızı her yerde kullanırız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki bombalı saldırıya ilişkin, "Ahlaki ve insani hiçbir sınırı olmayan bu saldırıları gerçekleştiren piyonlarla ve onların arkasındaki güçlerle mücadelemizi, her gün daha kararlı bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.
29.09.2021 Gündem