Palu ailesi davasında flaş gelişme! 'Herkes benim üzerime geliyor'
Palu ailesi davasında flaş gelişme! 'Herkes benim üzerime geliyor' Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 12 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen ve daha önce yargılaması tamamlanan 6 kişi, kararın usul hatası gerekçesiyle üst mahkeme tarafından bozulması nedeniyle tekrar hakim karşısına çıktı.
14.01.2021 Gündem
Palu ailesiyle ilgili yeni gelişme!
Palu ailesiyle ilgili yeni gelişme! Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 11 yıl önce, Meryem Tahnal (35) ve kızı Melike Tahnal’ın (8) kaybolmasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Palu ailesinin 6 üyesinin yargılandığı davanın 4'üncü duruşması görüldü. Duruşmaya yazılı olarak ifadesini gönderen Meryem Tahnal'ın oğlu R.T.T., "Tuncer ve İsa dayım annemi sürekli darp ediyordu. Psikolojileri bozuktu. Kendi çocuklarına bile şiddet uyguluyorlardı. Bana da şiddet uyguluyorlardı" dedi.
21.11.2019 Gündem
Palu dehşeti mahalleyi korkuttu
Palu dehşeti mahalleyi korkuttu Aile içi cinsel istismar,tecavüz, işkence ve cinayet hikayesiyle Türkiye’nin gündemindeki Palu’ların yaşadığı Kocaeli’ye bağlı Karabaş Mahallesi’ndeki komşularıyla konuştu. Dehşet evinin bulunduğu sokakta korku hakim...
13.01.2019 Yaşam