Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Yeni rakamlar...
Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Yeni rakamlar... Bazı analistler altında kısa vadede ciddi bir toparlanma beklemezken, bazıları enflasyonist ortamın altına ivme kazandıracağına inanıyor. Uzun vadede altın için iyimserliğini koruyan uzmanlara göre enflasyonist ortam sarı metal için pozitif. Merkez bankalarının benimsediği ‘kriz modundan’ çıkışın kolay ve hızlı bir çıkış yolu olmadığını belirten uzmanlar merkez bankalarının para arzından kaynaklanan enflasyon ortamının altın için güçlü bir fiyat desteği sunacağını belirtiyor. Kuruluşa göre altın fiyatları bu yıl içinde 2.200 dolar/ons seviyesinin üzerini gördükten sonra yılı 2.046 dolar civarından kapatacak.
27.03.2021 Ekonomi
Dünyanın gözü bu toplantılarda! Küresel piyasalar, merkez bankalarını bekliyor
Dünyanın gözü bu toplantılarda! Küresel piyasalar, merkez bankalarını bekliyor Küresel piyasalar, yeni haftada ABD, Avrupa ve Japonya merkez bankalarının kararlarına odaklandı.
27.04.2020 Ekonomi
Ekonomi canlansın diye 11 trilyon dolar verdiler
Ekonomi canlansın diye 11 trilyon dolar verdiler Ekonomiyi canlandırmak için varlık alım programlarını artıran dünyanın en büyük merkez bankaları, son 10 yılda taşıdıkları varlıkların miktarını 4.9 trilyon dolardan 16.9 trilyon dolara çıkardı. Bu piyasalara 11 trilyon dolar pompalandığı anlamına geliyor
12.03.2016 Ekonomi
Borsalarda kritik hafta!
Borsalarda kritik hafta! Merkez bankalarından sonra kendi başına kalan endeksler yeni haftada Avrupa'ya odaklanacak...
6.08.2012 Ekonomi