Men

Men

Son dakika men haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan men ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını men haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Men

haberleri sayfasında son dakika yaşanan men gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.424 men haberi bulunmuştur. Tüm men haberleri aşağıda listelenmiştir.
PFDK açıkladı! İşte Enis Destan'a verilen ceza
PFDK açıkladı! İşte Enis Destan'a verilen ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor forması giyen Enis Destan'a rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 maç men cezası verildiğini açıkladı.
27.04.2024 Süper Lig
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Gündem
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Adana
UEFA'dan Galatasaray'a ceza: Okan Buruk ve Kaan Ayhan...
UEFA'dan Galatasaray'a ceza: Okan Buruk ve Kaan Ayhan... UEFA, Sparta Prag - Galatasaray maçında yaşanan olaylar nedeniyle sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, defans oyuncusu Kaan Ayhan ve maç ve performans analisti Serhat Doğan'a ceza verdi.
12.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı Adana’da bin 664 polis ile gerçekleştirilen “Huzur ve Güven” uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 61 kişi yakalanırken 14 ruhsatsız silah ele geçirildi.
6.04.2024 Adana
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu PFDK'den yapılan açıklamada ceza aldığı açıklanan Jayden Quinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat hakkındaki kararların durdurulduğu belirtildi. Bununla birlikte iki oyuncu da Adana Demirspor maçında forma giyebilecek. Tahkim Kurulu Talimatı’nın 20. maddesi uyarınca uygulamanın durdurulduğu açıklanırken, oyuncular hakkındaki yeni karar ilerleyen tarihlerde verilecek.
3.04.2024 Futbol
Bakanlıktan güvenli şehirlerin inşası için sıkı denetim
Bakanlıktan güvenli şehirlerin inşası için sıkı denetim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, imar ve inşa faaliyetlerini çok sıkı bir şekilde denetlediklerini belirterek, “Bu anlamda yapı denetim firmalarını, şantiyeleri ve laboratuvarları sürekli denetliyoruz. Kurallar belli. Yapı denetim mevzuatının dışına çıkılmasına asla müsaade etmiyoruz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır sağlam ve güvenli şehirlerin inşası için titiz bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
3.04.2024 Ekonomi
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Futbol Disiplin Talimayı 45. maddesi nedir, hangi hükümleri içerir? Futbol Disiplin Talimatı 45. madde cezası ne kadar?
Futbol Disiplin Talimayı 45. maddesi nedir, hangi hükümleri içerir? Futbol Disiplin Talimatı 45. madde cezası ne kadar? Futbol Disiplin Talimatı 45. maddesi hakkında araştırmalar başladı. Alınan kararlar dolayısıyla merak edilen müsabakaya engel olmak başlığı altında yer alan maddede futbolcular, yöneticiler ve teknik ekip için geçelidir. Peki futbol disiplin talimatı 45. madde cezası ne kadar
2.04.2024 Gündem
İş insanlarını 41 milyon TL dolandıran avukata 15 yıl hapis ve 7 yıl meslekten men cezası
İş insanlarını 41 milyon TL dolandıran avukata 15 yıl hapis ve 7 yıl meslekten men cezası Kayseri'de, iş insanı kardeşler Mustafa U. (53) ve İbrahim U.'yu (54) zaman aşımından düşen bir davadan dolayı, düzenlediği sahte mahkeme kararlarıyla 41 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla, tutuksuz yargılanan avukat Orhan Kaftanoğlu'na (79) verilen 15 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasını, Yargıtay, aynı suçtan başka dosya daha olduğundan bozdu. Dosyaların birleştirilmesiyle yeniden yargılanan avukat, yine aynı oranda cezalandırılıp, 7 yıl 7 ay da meslekten menedildi.
1.04.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
1.04.2024 İddaa
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi Brezilyalı forvet Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan 2 yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler?
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler? Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? Sorusunun Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru olduğunun ortaya çıkmasının ardından Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
26.03.2024 Gündem
Kozan polisi uygulamada ruhsatsız tabanca ele geçirdi
Kozan polisi uygulamada ruhsatsız tabanca ele geçirdi Adana’nın Kozan ilçesinde polis ekipleri tarafından 33 noktada 277 emniyet personeli ile gerçekleştirilen denetimlerde 6 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 7 hükümlü yakalandı.
25.03.2024 Adana
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
Kozan’da polis tarafından huzur güven için uygulama yapıldı! Yakalandılar
Kozan’da polis tarafından huzur güven için uygulama yapıldı! Yakalandılar Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda, çok miktarda uyuşturucu, silah ele geçirilirken, hapis cezasıyla aranan şahıslarda yakalandı.
18.03.2024 Adana
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
11.03.2024 İddaa
Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da yaptığı hareket pahalıya patladı
Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da yaptığı hareket pahalıya patladı Al Nassr'ın deplasmanda Al Shabab'ı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada tribünlere uygunsuz bir harekette bulunan Cristiano Ronaldo'nun aldığı ceza belli oldu. İşte detaylar...
29.02.2024 Futbol
PFDK, Karagümrük forması giyen Mendes’in cezasını açıkladı!
PFDK, Karagümrük forması giyen Mendes’in cezasını açıkladı! Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Fatih Karagümrük-Alanyaspor müsabakasında kırmızı kartla ihraç edilen Ryan Mendes'e 2 maç men cezası verildi.
Taksimetreyi açmayan şoföre büyük şok! 9 bin 574 lira ceza ödemekle kurtulamadı
Taksimetreyi açmayan şoföre büyük şok! 9 bin 574 lira ceza ödemekle kurtulamadı  Beşiktaş'tan aldığı iki müşteriyi Şişli'ye götürmek için 250 lira isteyen, ısrarlara rağmen taksimetre açmak istemeyen taksi şoförüne 9 bin 574 lira idari para cezası kesildi. Taksinin çalışma ruhsatı iptal edilerek araç trafikten men edildi. Taksi şoförünün taksimetre açmak istemeyip, müşterilerden 250 lira istediği anlar cep telefonu kamerasına yansımıştı.
27.02.2024 Gündem
Demeç savaşları! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt
Demeç savaşları! Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Karanlığınızı aydınlıkla, yalanlarınızı doğrulukla, iftiralarınızı gerçeklerle, başarısızlıklarınızı şampiyonluğumuzla yeneceğiz" denildi. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın açıklamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Yapılan paylaşımda; "Tarihe kazılı, değişmeyen gerçekler! Saha içinde ve saha dışında, karanlık, derin lobilerinizle sonuna kadar savaşacağız!" denildi.
26.02.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Men ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki men haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.