Memura Ek Zam

Memura Ek Zam

Son dakika Memura ek zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Memura ek zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Memura ek zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memura Ek Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memura ek zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 memura ek zam haberi bulunmuştur. Tüm memura ek zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli ve memura ek zam ve ek ödeme müjdesi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni maaşlar
Emekli ve memura ek zam ve ek ödeme müjdesi! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte yeni maaşlar Emekli ve memur Ocak zammı refah payı hariç kesinleşti Ocak-Haziran dönemi için SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 37,57 olurken, yüzde 15 toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile memur ve memur emeklisi zam oranı yüzde 49,25 oldu. Erdoğan'ın talimatıyla emekliye ek zam ve 2024 en düşük emekli maaşı için çalışma yapılıyor. Emekliler için bütçe sınırları sonuna kadar zorlanacak. Emekliye refah payı ne kadar olacak? İşte refah payı hesabı ile SGK ek ödemeli emekli kök maaş tablosu...
8.01.2024 Emekli
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık Günübirlik kiralık evlere vergi geliyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından yeni bir çalışma yapıldığını açıkladı. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağını bildirdi. İşte haberin detayları...
31.07.2023 Ekonomi
Özgür Özel'den Ekrem İmamoğlu'na belediye başkanlığı göndermesi
Özgür Özel'den Ekrem İmamoğlu'na belediye başkanlığı göndermesi CHP'de değişim ve Zoom toplantısı tartışmaları sürerken CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partinin gündemine ilişkin önemli mesajlar verdi. CHP için değişim çağrısı başlatan Ekrem İmamoğlu’na belediye başkanlığı için gönderme yapan Özel, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi için partimiz adına en fazla oyu alabilecek siyasinin de kendisi olduğu açıktır" dedi. Ayrıca Özel, değişim çağrılarını yanıtsız bırakan Kılıçdaroğlu'na üstü kapalı yanıt verdi: Bu sonucu yenilgi olarak görmeyenler tabanımızın ve örgütümüzün hissiyatını da anlamıyor demektir.
31.07.2023 Gündem
Bakan Ersoy: 6 ayda 22 milyon turist, 21 milyar gelir
Bakan Ersoy: 6 ayda 22 milyon turist, 21 milyar gelir Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, "2023 yılının ilk 6 ayında Türkiye'ye gelen turist sayısı yüzde 17 arttı ve 22 milyon 945 bin olarak gerçekleşti. Yüzde 27 artışla 21.7 milyar dolar gelir elde edildi." dedi.
31.07.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul yeni haftaya rekorla başladı
Borsa İstanbul yeni haftaya rekorla başladı Borsa İstanbul güne yüzde 1,07 oranında yükselişle 7143 puandan başladı.
31.07.2023 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi yapılandırmasında ilk ödeme için son gün
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Vergi yapılandırmasında ilk ödeme için son gün Borcu olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında birinci ve ikinci taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Yine motorlu taşıtlar ve gelir vergisinin ikinci taksit ödemelerinin de bugün son günü.
31.07.2023 Ekonomi
Enflasyonun düşürülmesi için yeni plan! Bakanlıklar harekete geçti
Enflasyonun düşürülmesi için yeni plan! Bakanlıklar harekete geçti Enflasyonun tek haneye düşürülmesi için yeni plan devreye alınacak. Eylülde açıklanması beklenen Orta Vadeli Program’da öncelikli hedef, enflasyonun tek haneye düşürülmesi olacak. Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda tasarruf özelinde yapılan çalışmalara göre ise mesleki eğitim merkezlerindeki bazı projelerin birleştirilmesiyle 20 milyar lira tasarruf sağlanması bekleniyor.
31.07.2023 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili karar! Zam yerine indirim tasarruf getirdi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili karar! Zam yerine indirim tasarruf getirdi Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, geçtiğimiz yıl enerji fiyatlarındaki artışlardan tüketicilerin korunması için devreye alınan Uzlaştırma Fiyat Mekanizması’nın (AUF) katkısı ile 200 milyar TL’yi bulan bir meblağın vatandaşın cebinde kaldığını belirterek, mekanizma sayesinde elektrikle yüzde 110’luk zammın önüne geçildiğini, yüzde 15’lik indirim sağlandığını bildirdi.
31.07.2023 Ekonomi
Emekli, memura ek zam! Maaşlara oransal artış formülü, işte yeni zamlı maaşlar
Emekli, memura ek zam! Maaşlara oransal artış formülü, işte yeni zamlı maaşlar Maaşlara zam geliyor. Kamu çalışanları toplu sözleşme sürecinin başlamasını bekliyor. İlk toplantı 1 Ağustos'ta yapılacak. Toplantıya hükümet ile sendikaların temsilcileri katılacak. Toplantı masasında maaşlara oransal artış var. İşte son dakika haberinin detayları...
31.07.2023 Emekli
TÜİK Mayıs ayı enflasyon rakamlarını açıkladı
TÜİK Mayıs ayı enflasyon rakamlarını açıkladı Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) mayıs ayı enflasyon verilerini açıkladı. Enflasyon yıllık bazda yüzde 39,59 olarak ölçülürken, 12 aylık bazda ise yüzde 63.72 olarak ölçüldü.
5.06.2023 Ekonomi
İnternet kullanan gençlerin oranında rekor artış
İnternet kullanan gençlerin oranında rekor artış Hanehalkı bilişim teknolojileri kullanım araştırması sonuçlarına göre 16-24 yaş grubundaki genç nüfusun internet kullanım oranı, 2021 yılında yüzde 97,1 iken 2022 yılında yüzde 96,9 oldu. İnternet kullanım oranı, genç erkeklerde 2021 yılında yüzde 98,4 iken 2022 yılında yüzde 97,6, genç kadınlarda ise 2021 yılında yüzde 95,6 iken 2022 yılında yüzde 96,1 oldu.
5.06.2023 Gündem
Ayrılmak isteyen erkek arkadaşını bıçakladı
Ayrılmak isteyen erkek arkadaşını bıçakladı Bursa'nın İnegöl ilçesinde Pravnera M. (34), kendisinden ayrılmak istediği için tartıştığı Savaş D.'yi (47) bacağından bıçaklayarak yaraladı. Arnavut uyruklu kadın gözaltına alınırken, Savaş D. hastaneye kaldırıldı.
5.06.2023 Yaşam
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular...
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular... Hakan Fidan MİT Başkanı olarak dahil olduğu dış politika konularını artık ‘en üst düzey diplomat’ sıfatıyla yönetecek. Peki yaklaşan zirvelerden devam eden müzakere süreçlerine yeni bakanı hangi başlıklar bekliyor?
5.06.2023 Gündem
En genç finans profesörü Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yolunda!
En genç finans profesörü Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yolunda! Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Mehmet Şimşek’in atanmasının ardından Merkez Bankası’nın başına Hafize Gaye Erkan’ın gelmesi bekleniyor. ABD’de yaşayan ve “en genç finans profesörü” unvanını kazanan Erkan’ın kabinenin atanmasının ardından dün ABD’den Ankara’ya geldiği öğrenildi. Erkan, atanması halinde Merkez Bankası tarihindeki ilk kadın başkan olacak.
5.06.2023 Ekonomi
Kastamonu'da dere suları yükseldi, iş yeri ve evleri su bastı
Kastamonu'da dere suları yükseldi, iş yeri ve evleri su bastı Kastamonu’nun İnebolu ilçe merkezinden geçen Söke Çayı’nda su seviyesinin yükselmesiyle çayın etrafında bulunan bodrum ve giriş katta oturanlar ile araçların tahliyesine başlandı.
5.06.2023 Yaşam
Petrol fiyatları artıyor!  Üretim sıkıntısı uzuyor
Petrol fiyatları artıyor! Üretim sıkıntısı uzuyor Suudi Arabistan'ın Temmuz ayında üretimi gönüllü olarak daraltacağını açıklaması sonrasında petrolde yükseliş görüldü.
5.06.2023 Ekonomi
1 Mayıs'ta memura zam var mı, 1 Mayıs memura ek ek zam yapılacak mı? Memur maaşlarına seyyanen zam gelecek mi?
1 Mayıs'ta memura zam var mı, 1 Mayıs memura ek ek zam yapılacak mı? Memur maaşlarına seyyanen zam gelecek mi? Memur maaşlarına ek zam var mı, 1 Mayıs memura seyyanen zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en düşük emekli maaşının 7500 TL yapmasının ardından memurlar maaşlarına ara zam yapılıp yapılmadığını sorguluyor. Memur ek zam var mı, sorusuna yanıt arayana memurlar arama motorlarına yönelerek sendikadan ve hükümetten yapılan açıklamaları takip ediyor. Peki, 1 Mayıs memura zam var mı, memura ek zam verilecek mi? Memura ara zam yapılacak mı?
28.04.2023 Memur
Memura ek zam var mı, memur maaşlarına ara zam olacak mı? Seçim öncesi memura zam gelecek mi? Enflasyon farkıyla 2023 Temmuz memur maaş zammı!
Memura ek zam var mı, memur maaşlarına ara zam olacak mı? Seçim öncesi memura zam gelecek mi? Enflasyon farkıyla 2023 Temmuz memur maaş zammı! Ocak ayında refah payı ile birlikte yüzde 30 oranında zam alan memurlar bir de temmuz ayında enflasyon farkına göre zam alıyor. Temmuz ayında memur maaş zammının ne kadar olacağı merak konusu olurken memurlar kendilerine ek zam olup olmayacağının da yanıtını sorguluyor. Zam dönemi dışında en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL’ye yükselmesi gözleri memur zammına çevirdi. Peki, seçim öncesi memura ek zam gelir mi, memur ara zam yapılacak mı? İşte enflasyon farkıyla memur maaş zammı ve memura ek zam konusunda güncel bilgiler…
24.04.2023 Emekli
Memur maaş zammı (ek zam) olacak mı, memura ek zam var mı? 2023 Temmuz memur maaş zammı ne kadar olacak, maaşlara zam gelecek mi?
Memur maaş zammı (ek zam) olacak mı, memura ek zam var mı? 2023 Temmuz memur maaş zammı ne kadar olacak, maaşlara zam gelecek mi? Memur maaş zammı araştırmaları gündemdeki yerini aldı. Emekli maaşlarına yapılan zammın ardından memurlarda da ek zam beklentisi oluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 liraya yükselti, asgari ücretliye de Temmuz ayında ara zam geleceğini duyurdu. Söz konusu açıklamalar sonrası gözler memur maaşlarına ek zam gelip gelmeyeceğine çevrildi. Peki, memura ek zam var mı, temmuzda memur maaş zammı ne kadar olacak, memur maaşların zam gelecek mi?
18.04.2023 Memur
Memura zam gelecek mi? Nisanda memur maaşlarına ek zam olacak mı? Seçim öncesi memurların gözü Meclis’e çevrildi! (2023 Memur maaş zammı)
Memura zam gelecek mi? Nisanda memur maaşlarına ek zam olacak mı? Seçim öncesi memurların gözü Meclis’e çevrildi! (2023 Memur maaş zammı) Memur zammı heyecanla bekleniyor. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükselmesinin ardından ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Temmuz'da da asgari ücrete ek zam verileceğini açıklaması memurların zam beklentisini güçlendirdi. Peki, memura zam yapılacak mı, memur maaşlarına ek zam olacak mı?
8.04.2023 Memur
Memura ek zam var mı, seçim zammı olacak mı? Memura ara zam, bayram ikramiyesi, seyyanen zam, refah zammı verilecek mi 2023?
Memura ek zam var mı, seçim zammı olacak mı? Memura ara zam, bayram ikramiyesi, seyyanen zam, refah zammı verilecek mi 2023? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7500 TL olduğunu duyurunca zamlı maaşların memur emeklileri için de yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. En düşük emekli maaşına yüzde 36'dan fazla zam yapılması sonrasında memurlar “Memura ek zam var mı 2023, memurlara ek zam yapılacak mı? Memurlara bayram ikramiyesi verilecek mi?” sorularına yanıt aramaya başladı.
30.03.2023 Memur
Nisanda memura ek zam var mı? Memura zam yapılacak mı, memura seçim öncesi ara zam olacak mı? İşte memura bayram ikramiyesi, seyyanen zam, refah zammı!
Nisanda memura ek zam var mı? Memura zam yapılacak mı, memura seçim öncesi ara zam olacak mı? İşte memura bayram ikramiyesi, seyyanen zam, refah zammı! En düşük emekli maaşının artırılması, memura ek zam konusunu gündeme getirdi. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükselmesi ile Ramazan ve Kurban Bayramları'ndaki emekli ikramiyesini 2 bin TL öngören kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. En düşük emekli maaşının 7500 TL'ye çıkarılması gözleri memur maaşlarına çevirdi. Peki, Nisanda memura ek zam var mı? Memura zam gelecek mi, memura seçim öncesi ara zam yapılacak mı?
29.03.2023 Memur
Kabine toplantısı ne zaman 27 Mart bugün kabine toplantısı var mı? Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı saat kaçta, ulusa sesleniş bugün saat kaçta?
Kabine toplantısı ne zaman 27 Mart bugün kabine toplantısı var mı? Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı saat kaçta, ulusa sesleniş bugün saat kaçta? Kabine toplantısı tarihi ve gündemi için yapılan aramalar devam ediyor. Kabine toplantısı en son 6 Mart'ta yapılmıştı. 15 günde 1 yapılan kabine toplantısının geçtiğimiz hafta yapılmaması gözleri bugüne çevirdi. Peki, bugün kabine toplantısı var mı, kabine toplantısı ne zaman 2023, saat kaçta? Kabine toplantısı gündeminde hangi konular var, EYT staj başlangıcı emekliliğe sayılacak mı, memura ek zam var mı?
27.03.2023 Gündem
Emekli memura ek zam var mı? Emekli memur ek zam alacak mı, memur emeklisine zam olacak mı?
Emekli memura ek zam var mı? Emekli memur ek zam alacak mı, memur emeklisine zam olacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasına göre, en düşük emekli maaşı 5.500 TL'den 7.500 TL'ye yükseltildi. Bu zammın sadece SSK ve Bağ-Kur emeklilerini değil, aynı zamanda memur emeklilerini kapsayıp kapsamadığı merak konusu oldu. Peki, Emekli memura ek zam var mı? Emekli memur ek zam alacak mı, memur emeklisine zam olacak mı?
24.03.2023 Memur
Nisanda memura ek zam var mı? 2023 Nisanda memura zam gelecek mi, memura ara zam yapılacak mı? Nisan ayı memur enflasyon farkı kaç olur?
Nisanda memura ek zam var mı? 2023 Nisanda memura zam gelecek mi, memura ara zam yapılacak mı? Nisan ayı memur enflasyon farkı kaç olur? Nisan ayına az bir süre kala memura ek zam konusu gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl ara zam ile birlikte asgari ücret 5.500 TL'ye yükselirken 2023 yılı ile 8 bin 500 TL'ye yükseldi. Yeni zamların ardından emekliler ve memurlar ara zam hakkında araştırmalara başladı. Peki, Nisanda memura ek zam var mı? 2023 Nisanda memura zam gelecek mi, memura ara zam yapılacak mı?
17.03.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Memura Ek Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memura ek zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.