Mehmet Yıldız

Mehmet Yıldız

Son dakika mehmet yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.468 mehmet yıldız haberi bulunmuştur. Tüm mehmet yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Düzce geldi. Düzce yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Düzce'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Düzce belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Genç kadının yüzüne kimyasal dökmüştü! Mahkemenin kararını duyunca sevinç çığlıkları attı
Genç kadının yüzüne kimyasal dökmüştü! Mahkemenin kararını duyunca sevinç çığlıkları attı Mehmet Yıldız evine gizlice girdiği Yasemin Uzunçelebi’nin üzerine kimyasal madde dökmüştü. 2021 yılında yaşanan korkunç olayda genç kadının vücudunun yüzde 95’i zarar gördü. Gözünü kaybetti, burnu, yüzü, neredeyse bütün vücudu eridi. Mehmet Yıldız, Küçükçekmece 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada “canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıl hapis cezasına çaptırıldı.
17.01.2024 Gündem
İş yerinin önünde tartıştığı husumetlisi tarafından tabancayla öldürüldü
İş yerinin önünde tartıştığı husumetlisi tarafından tabancayla öldürüldü Konya'da oto tamircisi Mehmet Yıldız, husumetlisi Ramazan D. tarafından iş yerinin önünde tabancayla vurularak öldürüldü.
22.12.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Her gün yaptığını yaptı! Otobüs şoförü fark etti: Yine mi ölmedim
Her gün yaptığını yaptı! Otobüs şoförü fark etti: Yine mi ölmedim Her gün evinden dışarı çıkan Mehmet Yıldız hayatının kabus anlarını yaşayacağından habersizdi. Toplu taşıma aracını kullanarak evine dönen Yıldız, bir anda yere yığıldı. Otobüs şoförünün fark etmesiyle hemen hastaneye götürülen Yıldız'la ilgili gerçek ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
14.12.2022 Yaşam
Kayıp epilepsi hastası Cansu her yerde aranıyor
Kayıp epilepsi hastası Cansu her yerde aranıyor  Aydın'ın Söke ilçesinde sabah evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan epilepsi hastası Cansu Yıldız (22) için polis ekipleri arama çalışması başlattı.
6.11.2022 Yaşam
Midibüs, yolcu minibüsüne çarptı: 1 ölü, 6 yaralı
Midibüs, yolcu minibüsüne çarptı: 1 ölü, 6 yaralı İzmir'in Çiğli ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan midibüs, karşı yönden gelen ve yolcu indirmek için duran yolcu minibüsüne çarptı. Kazada yolcu minibüsünden inen Bülent Ünal yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralandı.
13.09.2022 Yaşam
Ordu’da TEKNOFEST heyecanı ikinci gününde
Ordu’da TEKNOFEST heyecanı ikinci gününde TEKNOFEST Karadeniz çerçevesinde Ordu’da 7 dalda yarışmaların düzenlendiği festival ikinci gününde devam ediyor.
30.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Damsız olduğu için kulübe giremeyen arkadaşının 130 lirasını alıp, kavgada bıçakla öldürdü
Damsız olduğu için kulübe giremeyen arkadaşının 130 lirasını alıp, kavgada bıçakla öldürdü Adana'da, gece kulübü çıkışında Mehmet Yıldız'ı (21) bıçaklayan M.E. (16) ile ağabeyi Mustafa E. (21) tutuklandı. Yıldız'ın damsız olduğu için gece kulübüne alınmadığı, ağabeyiyle eğlenen M.E. tarafından kavgada öldürüldüğü ortaya çıktı.
16.05.2022 Yaşam
Gece kulübü çıkışı kavga ettiği arkadaşını öldürdü
Gece kulübü çıkışı kavga ettiği arkadaşını öldürdü Adana'da bir gece kulübündeki konserin çıkışında Mehmet Yıldız (21), mekana birlikte geldiği arkadaşı M.G. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
12.05.2022 Yaşam
Mardin'de kuduz paniği! Yedi kişiyi ısıran köpek...
Mardin'de kuduz paniği! Yedi kişiyi ısıran köpek... Mardin'in Derik ilçesinde vatandaşlara saldırarak 7 kişiyi ısıran köpek kuduz çıktı. Köpeğin kuduz çıkması üzerine mahalle karantinaya alındı.
20.02.2022 Gündem
Mahalle karantinaya alındı! 6 ay boyunca yasaklandı
Mahalle karantinaya alındı! 6 ay boyunca yasaklandı Mardin'in Derik İlçesinde 4'ü çocuk 7 kişiyi ısıran köpekte 4 gün sonra kuduz tespit edildi. İlçe Hayvan Sağlığı Zabıtası Komisyonu tarafından alınan kararla olayın yaşandığı Bahçelievler Mahallesi karantinaya alınarak 6 ay süre ile her türlü hayvan ve hayvansal gıda girişi yasaklandı.
19.02.2022 Yaşam
Kimyasal maddeyle saldırmıştı! İlk kez hakim karşısında! Korkunç su detayı...
Kimyasal maddeyle saldırmıştı! İlk kez hakim karşısında! Korkunç su detayı... Avcılar'da üzerine kimyasal madde döktüğü sevgilisi Yasemin Uzunçelebi'yi ağır şekilde yaralayan Mehmet Yıldız ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Mehmet Yıldız duruşmada susma hakkını kullanırken, Yasemin Uzuncelebi'nin avukatı, "Sanık olay öncesinde planlayarak evin su vanalarını kapatmış, damacana ve sürahi gibi cisimlerin içerisindeki suyu boşaltmıştır. Yasemin 5 aydır ölüyor, sadece bir nefesi var" dedi.
18.02.2022 Gündem
Avcılar'da sevgilisinin üzerine kimyasal madde döken saplantılı aşık için istenen ceza belli oldu
Avcılar'da sevgilisinin üzerine kimyasal madde döken saplantılı aşık için istenen ceza belli oldu Avcılar'da sevgilisi Yasemin Uzunçelebi'nin üzerine kimyasal madde dökerek ağır şekilde yaralayan tutuklu sanık Mehmet Yıldız hakkında "canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla kadar hapis istendi.
3.01.2022 Yaşam
Sınavdan önce KPSS sorularını almışlar! O kaymakamlara FETÖ üyeliğinden dava
Sınavdan önce KPSS sorularını almışlar! O kaymakamlara FETÖ üyeliğinden dava FETÖ bağı tespit edilen 4 kaymakam ve 1 vali yardımcısı hakkında silahlı terör örgütü üyeliğinden dava açıldı. Eski kaymakamlar Murat Irgatoğlu, Osman Sayılır, Sinan İnaltekin ve Mehmet Yıldız ile eski vali yardımcısı Yusuf Gemici’nin sınavdan önce KPSS sorularını aldıkları belirlendi.
22.11.2021 Gündem
Sevgili olma teklifi reddedilen sapık kimyasalla dehşet saçtı! Ayrıntılar ortaya çıktı...
Sevgili olma teklifi reddedilen sapık kimyasalla dehşet saçtı! Ayrıntılar ortaya çıktı... Sevgili olma teklifi reddedilen Mehmet Yıldız, Yasemin Uzunçelebi’nin gece yarısı uyurken evine girip üzerine kimyasal madde döktü. Bir gözünü kaybeden kadının vücudunun bazı yerleri kemiklerine kadar eridi. Uzunçelebi’nin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ederken, olay sonrası kaçan Yıldız yakalanarak gözaltına alındı.
8.10.2021 Gündem
Uyuyan sevgilisine dehşeti yaşatmıştı! Bu halde yakalandı
Uyuyan sevgilisine dehşeti yaşatmıştı! Bu halde yakalandı Avcılar'da evinde uyuyan Yasemin Uzunçelebi'nin (42) evine gelerek yüzüne yanıcı kimyasal madde döken Mehmet Yıldız, Esenyurt'ta yakalandı.
7.10.2021 Yaşam
Uyurken dehşeti yaşadı! Acı içinde dışarı çıkıp yardım istedi, kimyasal madde...
Uyurken dehşeti yaşadı! Acı içinde dışarı çıkıp yardım istedi, kimyasal madde... İstanbul Avcılar'da iddiaya göre evinde uyuyan Yasemin Uzunçelebi'nin (42) evine gelen Mehmet Yıldız, kadının yüzüne yanıcı kimyasal madde döktü. Kadının bir gözünü kaybetmesine neden olan saldırgan kaçtı.
7.10.2021 Gündem
Kumluca'da korkunç kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var...
Kumluca'da korkunç kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var... Antalya'nın Kumluca ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
16.01.2021 Gündem
Kan donduran savunma: 'Babanı öldür' diye sesler duydum
Kan donduran savunma: 'Babanı öldür' diye sesler duydum Bursa'da, babası Mehmet Yıldız'ı (57) başı ile sırtına baltayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Eyüp Yıldız'ın (37) yargılanmasına başlandı. Savunmasında, Babanı öldür, kendini öldür diye sesler duydum. Olay anında kendimde değildim, nasıl olduğunu bilmiyorum diyen Eyüp Yıldız'ın akli dengesinin yerinde olup olmadığı araştırılacak.
30.09.2020 Gündem
65 yaş üstü vatandaşlar terminallere akın etti
65 yaş üstü vatandaşlar terminallere akın etti Sağlık Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda gittikleri yerden 1 ay dönmemek kaydıyla seyahat izni verilen 65 yaş üstü vatandaşlar memleketlerine gitmek için 15 Temmuz Demokrasi Otogarına geldi. Otobüslere binen vatandaşlar, aileleri tarafından uğurlandı.
22.05.2020 Yaşam
Bulgaristan'da Türk TIR'ları kilometrelerce kuyruk oluşturdu
Bulgaristan'da Türk TIR'ları kilometrelerce kuyruk oluşturdu Avrupa ülkelerine ihraç yükü taşıyan TIR'lar dönüş yolunda Bulgaristan'da kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu. Bulgaristan'dan Kapıkule Sınır Kapısı üzerinden ülkeye giriş yapan TIR şoförü Mehmet Yıldız, "Türkiye'ye giriş yapmak için 1,5 gün bekledim" dedi.
28.03.2020 Ekonomi
Tanıtım için gittiği geziden borçlu döndü
Tanıtım için gittiği geziden borçlu döndü Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yaşayan Halil Yıldız, ‘Devre mülk tanıtım gezisi’ diyerek götürüldüğü geziden bir yıl sonra evine gelen 8 bin TL’lik icra takibiyle şoke oldu.
6.10.2019 Yaşam
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Türkiye'de bir ilk! Ankara'da açıldı
Türkiye'de bir ilk! Ankara'da açıldı Ankara Kızılcahamam Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Jeopark Müzesi’nin açılışı gerçekleştirildi.
9.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.