Mega

Mega

Son dakika mega haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mega ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mega haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mega

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mega gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.681 mega haberi bulunmuştur. Tüm mega haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında söylediği kamuda alınacak yeni tasarruf tedbirlerinin ayrıntıları ortaya çıktı.
19.04.2024 Ekonomi
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Brawl Stars kutuları ne zaman gelecek? Brawl Stars kutuları geri gelecek mi, neden kaldırıldı mı?
Brawl Stars kutuları ne zaman gelecek? Brawl Stars kutuları geri gelecek mi, neden kaldırıldı mı? Oyuna yapılan son güncellemelerin ardından, kutu sistemleri oyundan kaldırılmıştı. Kutular, oyun sürecinde kazanılabileceği gibi, oyunda harcanan oyun içi para olan "Taklitçi Paralar" veya gerçek para karşılığında da satın alınabilir. Peki, Brawl Stars kutuları ne zaman gelecek? Brawl Stars kutuları geri gelecek mi, neden kaldırıldı mı?
23.03.2024 Gündem
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi? 27 Şubat BİM kataloğu 2024 yayınlandı. Şubat ayının son aktüel kataloğuyla müşterilerin karşısına çıkan 27 Şubat BİM aktüelde Stanley One Hand Mug termos için araştırmalar arttı. Peki, BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
27.02.2024 Ekonomi
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara'yı kucaklayacağız. Ankara'nın her köşesini eserlerle, hizmetlerle donatacağız" dedi.
27.01.2024 Gündem
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu. Kurum, 25 Ocak Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi’nde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısıyla projelerini anlatacak. Murat Kurum “Perşembe günü saat 11.00’de büyük bir coşkuyla, İstanbullularla paylaşıyor olacağız. Ardından 3 lansmanımız daha olacak. Bizim gündemimiz İstanbul olacak, İstanbullular olacak ve İstanbul’un sorunları olacak. Bu motivasyonla da lansmanımızı 25’i itibariyle başlatıyor olacağız” dedi.
22.01.2024 Gündem
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli?
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli? AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Faruk Özlü oldu. Faruk Özlü'nün ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den adayı olan Faruk Özlü kimdir?
7.01.2024 Gündem
Bakan Kacır, 2024’e Bağcılar’da girdi! Etkinlik yapıldı
Bakan Kacır, 2024’e Bağcılar’da girdi! Etkinlik yapıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 2023'ü Bağcılar Belediyesi Ateştuğla Etüt Merkezi’nde öğrencilerle uğurladı. Savunma sanayisindeki başarılardan bahseden Kacır, gençlere milli ve manevi değerlerle yükselen bir bilim ve teknoloji inşa etmeleri tavsiyesinde bulundu. Programın ardından belediye çalışanlarını ziyaret eden Kacır, yeni yılı da onlarla birlikte karşıladı.
1.01.2024 Gündem
Türkiye'nin en büyük ikinci pisti açıldı! En geniş gövdeli uçaklar inebilecek
Türkiye'nin en büyük ikinci pisti açıldı! En geniş gövdeli uçaklar inebilecek Türkiye'nin havacılık alanındaki en önemli projeleri arasında yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.
25.12.2023 Gündem
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi
Bakan Bayraktar'dan 100 bin varillik petrol müjdesi 'Dünyada Değişen Enerji Jeopolitiği, İklim Krizi & Türkiye' temalı konferansta konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar "Gabar'da 2022 yılında keşfini yaptığımız sahalarda petrol üretmeye başladık. Bugün itibari ile 30 bin varil üzerinde bir petrol üretimimiz var. 100 bin varillik petrol üretimine 2024 yılı sonunda ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: 8 dakika 40 saniyede seyahat edilebilecek
Bakan Uraloğlu duyurdu: 8 dakika 40 saniyede seyahat edilebilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Altunizade-Bosna Bulvarı Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. 2025 yılında açılması planlanan Altunizade - Bosna Bulvarı metro hattıyla ilgili de konuşan Bakan Uraloğlu, "Projemizi tamamladığımızda, saatte 8 bin 100 yolcumuz, Altunizade-Bosna bulvarı arasında 8 dakika 40 saniye gibi kısa bir sürede seyahat edebilecektir. "dedi. Bakan Uraloğlu, "Bugüne kadar İstanbul’da yapımını tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunduğumuz metro hatları toplamda 130.2 kilometredir. Yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 338.8 kilometreden 394.5 kilometreye yükselecek. Böylece İstanbul raylı sistem ağının yüzde 50'den fazlasını bakanlığımız inşa etmiş olacak." dedi.
15.12.2023 Gündem
Mega Metal (MEGMT) için Borsa İstanbul'da gong çaldı! İşlem görmeye başladı
Mega Metal (MEGMT) için Borsa İstanbul'da gong çaldı! İşlem görmeye başladı Mega Metal, Borsa İstanbul’da gerçekleşen gong töreninin ardından “MEGMT” kodu ile borsada işlem görmeye başladı. 7-8 Aralık tarihlerinde talep toplama sürecini tamamlayan Mega Metal, bireysel yatırımcılardan 1.8, yurt içi kurumsal yatırımcılardan da 8.8 kat talep almıştı. Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayan şirketin hisse fiyatı ise 28.30 TL olarak açıklandı.
15.12.2023 Ekonomi
MEGMT Mega Metal ne zaman işlem görecek? MGMT hisse ne iş yapar, MGMT halka arz ne zaman işlem görecek?
MEGMT Mega Metal ne zaman işlem görecek? MGMT hisse ne iş yapar, MGMT halka arz ne zaman işlem görecek? Mega Metal borsada ne zaman işlem görecek? MGMT hissenin borsada işlem göreceği tarih sorgulanıyor. “MEGMT” koduyla halka arz olan Mega Metal 2 gün boyunca talep toplandı. Her bir pay 28,30 TL‘den satışa sunulurken, halka arzının büyüklüğü de 1,7 Milyar TL oldu. Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamada ek satış dahil halka arz edilen toplam 62.750.000 TL nominal değerli payların tamamının 28,3 TL sabit fiyattan satıldığı bildirildi. Buna göre şirketin halka arz büyüklüğü 1.775.825.000 TL oldu. Yatırımcılar şimdi de "Mega Metal ne zaman işlem görecek?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, MGMT hisse ne iş yapar, MGMT halka arz ne zaman işlem görecek? Mega Metal halka arz sonucu ve yıldız borsada işlem göreceği tarih
15.12.2023 Ekonomi
MGMT ne zaman işlem görecek? Mega Metal (MGMT) hisse işlem tarihi: Halka arz ne zaman işlem görecek?
MGMT ne zaman işlem görecek? Mega Metal (MGMT) hisse işlem tarihi: Halka arz ne zaman işlem görecek? Mega Metal halka arz sonuçları SPK tarafından açıklandı. Mega Metal halka arzında bireysel yatırımcılara kişi başı 12-13 lot dağıtım yapıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından Mega Metal’in Borsa'da işlem göreceği tarih sorgulanmaya başlandı. Peki, MGMT halka arz ne zaman işlem görecek? Mega Metal kaç lot verdi, Mega Metal halka arz borsada hangi tarihte işlem görecek? İşte Mega Metal hisse borsa işlem tarihi…
15.12.2023 Ekonomi
MEGA Metal hisse borsada ne zaman işlem görecek, MGMT kaç lot verdi? MGMT işlem tarihi ve MEGA Metal halka arz sonuçları
MEGA Metal hisse borsada ne zaman işlem görecek, MGMT kaç lot verdi? MGMT işlem tarihi ve MEGA Metal halka arz sonuçları Mega Metal, “MEGMT” koduyla halka arz oldu. İki gün süren halka arzda her bir pay 28,30 TL‘den satışa sunuldu. Mega Metal halka arzının büyüklüğü 1,7 Milyar TL oldu. Toplamda ek satış dahil 62,750,000 TL nominal değerli hisse halka arz edilecek. Halka açıklık oranı ek satışlar dahil yüzde 23,68 olarak belirlenirken, payların BİST Yıldız Pazar‘da işlem görmesi bekleniyor. Peki, MGMT ne zaman işlem görecek? MGMT halka arz kaç lot verdi, Mega metal halka arz sonuçları açıklandı mı? Mega Metal halka arz ne zaman borsada işlem görecek?
12.12.2023 Ekonomi
MGMT kaç lot verdi, Mega Metal halka arz ne zaman işlem görecek? MGMT halka arz sonuçları açıklandı mı, Mega Metal sanayi kaç lot verdi? İşte Mega Metal halka arz sonuç detayları
MGMT kaç lot verdi, Mega Metal halka arz ne zaman işlem görecek? MGMT halka arz sonuçları açıklandı mı, Mega Metal sanayi kaç lot verdi? İşte Mega Metal halka arz sonuç detayları Mega Metal (MEGMT) halka arzda talep toplama 7 Aralık saat 09.00'da başladı, 8 Aralık saat 17.00'da sona erdi. Mega Metal San. ve Tic. A.Ş'nin fiyatı 28,30 TL olarak açıklandı. Halka arz büyüklüğü: 1.775.825.000 olan şirketin "bireysele eşit dağıtım" yapması planlanırken, fiyat İstikrarı planlanmıyor. Peki, MGMT kaç lot verdi, Mega Metal (MGMT) halka arz ne zaman işlem görecek? MGMT halka arz sonuçları açıklandı mı? İşte MEGMT borsa işlem tarihi ve Mega Metal borsada ne zaman işlem görecek, sorusunun yanıtı…
9.12.2023 Ekonomi
Ergin Ataman fena patladı: Tamamen saçmalık, Fenerbahçe'yi yenebilsin diye...
Ergin Ataman fena patladı: Tamamen saçmalık, Fenerbahçe'yi yenebilsin diye... THY Euroleague'de Real Madrid ile karşılaşan Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman Fenerbahçe iddiaları hakkında sert açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Fenerbahçe
MGMT kaç lot verir, Mega Metal Sanayi (MGMT) halka arz katılım endeksine uygun mu? Mega metal halka arz hangi bankalarda var, MEGMT halka arz ne zaman?
MGMT kaç lot verir, Mega Metal Sanayi (MGMT) halka arz katılım endeksine uygun mu? Mega metal halka arz hangi bankalarda var, MEGMT halka arz ne zaman? Mega Metal hakla arz başlıyor. Mega Metal için yayınlanan izahnamenin detayları sorgulanırken, katılım endeksine dair bir bilgi olup olmadığı, kaç lot verdiği ve hangi bankalarda olduğu araştırıyor. Mega Metal, 225.000.000 TL olan mevcut sermayesini halka arz yoluyla 40.000.000 TL artırarak 265.000.000 TL’ye çıkaracak. Peki, MGMT halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uyun mu, hangi bankalarda var? Mega Metal halka arz Akbank var mı, MEGMT halka arz ne zaman? MEGM halka arz fiyatı…
8.12.2023 Ekonomi
Bakır tel üreticisi şirket halka arz oluyor
Bakır tel üreticisi şirket halka arz oluyor İnce bakır tel üreticisi Mega Metal halka açılıyor. Şirket 07-08 Aralık 2023 tarihlerinde talep toplayacak.
5.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Avrasya Tüneli, 10 Kasım'da araç geçişinde rekor tazeledi. 86 bin 576 birim araç ile günlük trafik garanti rakamı aşılmakla birlikte aynı zamanda en son 26 Ekim’de görülen 86 bin 359 birim araçlık rekor kırıldı.” dedi.
12.11.2023 Ekonomi
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Bir kulüp daha satın alıyor
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Bir kulüp daha satın alıyor Championship ekiplerinden Hull City'yi ve İrlanda Premier Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, futbola yatırımlarını devam ettiriyor. Ünlü televizyoncu, yeni bir kulüp daha satın almak için görüşmelere başladığı öğrenildi.
4.11.2023 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "7 Ekim'den beri yaşanan vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok. 28 gündür insanlığa karşı suç işleniyor." dedi.
3.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mega ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mega haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.