Mazot gübre desteklerinin ilki yattı! Çiftçilere mazot desteği ödemeleri ne zaman? 2. ve 3. Mazot gübre destekleri ne zaman yatacak?
Mazot gübre desteklerinin ilki yattı! Çiftçilere mazot desteği ödemeleri ne zaman? 2. ve 3. Mazot gübre destekleri ne zaman yatacak? Mazot gübre destekleri ne zaman yatacak? sorusu yoğun bir şekilde soruluyordu. Çiftçi Kayıt Sistemine kayıt olan çiftçilerin yararlandığı mazot gübre desteğinin ödeneceği tarihler belli oldu. 2020 yılı mazot gübre desteğinde TC kimlik numarası 0 ile 2 olanların ödemeleri 21 Şubat’ta yattı, gözler kalan ödemelerin yatacağı tarihe kilitlendi. Çiftçilere mazot desteği ne zaman ödenecek? Mazot gübre destekleri ne zaman yatacak? Toprak destekleme parası 2020 ne zaman yatacak?
24.02.2020 Çalışma Hayatı
TC kimlik numarasına göre Tarım Bakanlığı 2020 Mazot Gübre Desteği ne zaman ödenecek? 2020 Mazot gübre desteği ne kadar?
TC kimlik numarasına göre Tarım Bakanlığı 2020 Mazot Gübre Desteği ne zaman ödenecek? 2020 Mazot gübre desteği ne kadar? Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, dört gözle beklenen mazot ve gübre, hububat, süt, kırsal kalkınma ve lisanslı depoculuk desteklerini açıkladı. Destekler TC kimlik numarasına göre farklı tarihlerde yatacak? Mazot gübre destekleri ne zaman yatacak?
21.02.2020 Gündem