Mazgirt

Mazgirt

Son dakika mazgirt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mazgirt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mazgirt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mazgirt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mazgirt gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 mazgirt haberi bulunmuştur. Tüm mazgirt haberleri aşağıda listelenmiştir.
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli Tunceli'nin 5 ilçesi ile Bingöl’ün 2 ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
16.01.2024 Gündem
Tunceli'de nesli tükenme tehlikesi altında bulunan su samuru görüntülendi
Tunceli'de nesli tükenme tehlikesi altında bulunan su samuru görüntülendi Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde, nesli tükenme tehlikesi altında bulunan su samuru görüntülendi.
30.01.2023 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Almanya'dan köyüne döndü; el frenini çekmediği otomobilinin altında kalıp, öldü
Almanya'dan köyüne döndü; el frenini çekmediği otomobilinin altında kalıp, öldü Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Ataçınarı köyünde, evinin otoparkının kapısını kapatmak için indiği otomobilini, aniden hareket edince durdurmaya çalışan Nursel Sever Yıldırım (61), aracın altında kalıp, yaşamını yitirdi. Yıldırımın, Almanya'da işçi olarak çalışıp emekli olduktan sonra bir süre önce memleketi Tunceli'ye dönüş yaptığı ve çiftçilik yapmaya başladığı belirtildi.
7.09.2022 Yaşam
Yaban hayvanının ısırdığı inek kuduz çıktı, köy karantinaya alındı
Yaban hayvanının ısırdığı inek kuduz çıktı, köy karantinaya alındı Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Akdüven köyü, yaban hayvanı ısırdıktan sonra ölen inek kuduz çıkınca karantinaya alındı. Köye hayvan giriş ve çıkışları 6 ay süreyle yasaklandı.
16.08.2022 Yaşam
Yaban hayvanının ısırdığı inek kuduz çıkınca köy karantinaya alındı! 6 ay yasak...
Yaban hayvanının ısırdığı inek kuduz çıkınca köy karantinaya alındı! 6 ay yasak... Tunceli’nin Mazgirt ilçesine bağlı Akdüven köyü, yaban hayvanı ısırdıktan sonra ölen inek kuduz çıkınca karantinaya alındı. Köye hayvan giriş ve çıkışları 6 ay süreyle yasaklandı.
16.08.2022 Yaşam
Tunceli'de kayalıklardan düşen çoban, hastanelik oldu
Tunceli'de kayalıklardan düşen çoban, hastanelik oldu Tunceli'de, hayvanları otlatırken, kayalıklardan düşen çoban Erdem Yüksel, AFAD ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
1.08.2022 Yaşam
Güldür Güldür oyuncusu Onur Buldu baba oldu! Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne?
Güldür Güldür oyuncusu Onur Buldu baba oldu! Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne? Güldür Güldür oyuncularından Onur Buldu ile eşi Duygu Kozoğlu çiftinin bu sabah bebekleri dünyaya geldi. Doğum bu sabah saatlerinde gerçekleşti. Hastaneden bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Peki, Onur Buldu kimdir, kaç yaşında? Onur Buldu kiminle evli, bebeğinin ismi ne? İşe detaylar…
20.06.2022 Ünlüler Dünyası
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller...
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller... Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın çok sayıda kentte okullar tatil edildi. Bazı illerde ise süre uzatıldı. İşte 20 Aralık için okulların tatil olduğu iller...
19.01.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
İki askeri şehit edip, bir çocuğu öldürdüğünü itiraf etti
İki askeri şehit edip, bir çocuğu öldürdüğünü itiraf etti Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde, jandarma ekiplerince aranan kişilerle ilgili yapılan çalışmada, basit yaralama suçundan gözaltına alınan Suriye uyruklu PKK'lı terörist H.M., 2003 yılında Mazgirt ilçesinde 2 askeri şehit ettiğini itiraf etti. Ayrıca, şüphelinin 2009 yılında Irak'ın Hakurk bölgesinde bir çocuğu öldürdüğü, başka bir olayda öldürülen bir çocuğun cenazesini de Tunceli kırsalına gömdüğü bildirildi.
5.11.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Resmen değişti...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Resmen değişti... İstanbul, Antalya, Balıkesir'deki bazı doğal sit alanları, kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilirken, Kütahya, Osmaniye, Karabük, Hatay ve Artvin'de bazı alanların orman sınırları dışına çıkartılmasına karar verildi. Türkiye'de 61 ova "büyük ova koruma alanı" olarak belirlendi. 7 şehirde arazi toplulaştırma ve ormanlık alan düzenlemesi yapıldı.
8.05.2021 Gündem
Tunceli'de, teröristlerin sığınağı kullanılamaz hale getirildi
Tunceli'de, teröristlerin sığınağı kullanılamaz hale getirildi Tunceli''nin Mazgirt ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda teröristlerin kullandığı tespit edilen sığınak kullanılamaz hale getirildi.
15.04.2021 Gündem
Tunceli'de, teröristlerin sığınağı kullanılamaz hale getirildi
Tunceli'de, teröristlerin sığınağı kullanılamaz hale getirildi Tunceli'de, güvenlik güçlerince sürdürülen 'Eren- 7 Mercan Munzur' operasyonunda, teröristlere ait sığınak kullanılamaz hale getirildi.
5.03.2021 Gündem
Tunceli'de, koruma altındaki 7 yaban keçisi ölü bulundu
Tunceli'de, koruma altındaki 7 yaban keçisi ölü bulundu Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde, koruma altında olan 7 yaban keçisi, ölü bulundu. Vücudunda mermi izine rastlanılmayan yaban keçilerinden alınan numuneler, incelemeye götürüldü.
12.02.2021 Yaşam
İçişleri Bakanlığı'nda 30'u kaymakam 40 kişi için FETÖ soruşturması
İçişleri Bakanlığı'nda 30'u kaymakam 40 kişi için FETÖ soruşturması Son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı, Emniyet ve MİT'in ortak soruşturmaları sonrasında mülki idare amirliklerinde görevli 30'u kaymakam 40 kişiye görevden el çektirildi.
8.09.2020 Gündem
Görevden alınan kaymakamların listesi var mı? 43 kaymakam ve vali yardımcısı görevden alındı! Görevden alınan kaymakamlar kimlerdir?
Görevden alınan kaymakamların listesi var mı? 43 kaymakam ve vali yardımcısı görevden alındı! Görevden alınan kaymakamlar kimlerdir? İçişleri Bakanlığı'nın FETÖ soruşturmaları kapsamında bazı kaymakamlar ve vali yardımcıları görevden alındı. Batman'ın Sason ve Beşiri kaymakamları ile Erzurum'un Narman, Uzundere ve Hınıs kaymakamları ile birlikte Tunceli ve Erzincan'da iki kaymakam görevden alındı. Tunceli ve Karabük'te iki vali yardımcısı görevden alındı. İşte görevden alınan vali yardımcıları ve kaymakamlar hakkındaki detaylar…
8.09.2020 Gündem
Son dakika... Çok sayıda kaymakam görevden alındı!
Son dakika... Çok sayıda kaymakam görevden alındı! İçişleri Bakanlığı tarafından 35 civarında kaymakamla ilgili FETÖ soruşturması yaptığı belirtildi. Batman'ın Sason ve Beşiri kaymakamları terör örgütü FETÖ soruşturması nedeniyle görevden alındı. Şanlıurfa'da Akçakale Kaymakamı Hamza Özer ile merkez Karaköprü İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl’ın açığa alındığı öğrenildi. Öte yandan Erzurum'un Narman, Uzundere ve Hınıs ilçe kaymakamları da FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındı.
7.09.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Tunceli Valiliği'nden 'İşsizsen gel bakalım, seni bekliyor tarım' projesi
Tunceli Valiliği'nden 'İşsizsen gel bakalım, seni bekliyor tarım' projesi Tunceli Valiliği'nce başlatılan 'İşsizsen gel bakalım, seni bekliyor tarım' projesi kapsamında il genelinde birçok kişiye yeni iş imkanı ve iş kurma fırsatı yaratılıyor.
14.08.2020 Gündem
Bozkır keleri bu kez Hozat'ta görüldü! Hareketsiz durarak gizleniyor
Bozkır keleri bu kez Hozat'ta görüldü! Hareketsiz durarak gizleniyor Tunceli'nin Hozat ilçesinde bilimsel adı 'Trapelus lessonae' olan tombul kertenkele bozkır keleri görüldü. Hozat'ta fotoğraflanan bozkır keleri bir süre önce de Mazgirt ilçesinde görülmüştü.
6.07.2020 Yaşam
TOKİ Tunceli kura sonuçları 2020 – Mazgirt TOKİ kura sonuçları isim sorgulama!
TOKİ Tunceli kura sonuçları 2020 – Mazgirt TOKİ kura sonuçları isim sorgulama! Tunceli Mazgirt 2. Etap 50/100000 Talep Örgütlenme Projesi, kapsamında başvuruda bulunan ve başvurusu kabul edilen Tunceli Mazgirtliler, Tunceli Mazgirt TOKİ çekiliş sonuçları araştırmaya başladı. 2+1 35, 3+1 15 konutun hak sahibinin belirleneceği Mazgirt TOKİ kura çekilişi saat 10.00’da noter huzurunda canlı olarak çekilecek. TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilen TOKİ Tunceli kura sonuçları isim listesi merak ediliyor. İşte TOKİ Tunceli kura sonuçları isim listesi 2020 ve TOKİ Mazigrt kura çekimi 2020…
1.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mazgirt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mazgirt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.