Mazerete Bağlı Yer Değiştirme

Mazerete Bağlı Yer Değiştirme

Son dakika Mazerete bağlı yer değiştirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mazerete bağlı yer değiştirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mazerete bağlı yer değiştirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mazerete Bağlı Yer Değiştirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mazerete bağlı yer değiştirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 mazerete bağlı yer değiştirme haberi bulunmuştur. Tüm mazerete bağlı yer değiştirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özür grubu sonuçları 2024 | Eş durumu tayini 2024 sonuçları açıklandı mı, mazerete bağlı yer değiştirme 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir?
Özür grubu sonuçları 2024 | Eş durumu tayini 2024 sonuçları açıklandı mı, mazerete bağlı yer değiştirme 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir? Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin; aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu gibi mazeretlerine bağlı olarak il içi ve iller arası yer değiştirme tercihleri yapıldıktan sonra gözler, 2024 Öğretmen özür grubu atama sonuçları için MEB’e çevrildi. Peki, Peki, İl içi ve il dışı öğretmen eş durumu atama sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen eş durumu mazerete bağlı yer değiştirme tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Eş durumu sonuçları açıklandı mı? 2024 Öğretmen özür grubu atama sonuçları sorgulama sürecine dair merak edilenler…
18.01.2024 Memur
MEB resmen duyurdu! Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu
MEB resmen duyurdu! Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu Millî Eğitim Bakanlığınca kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazereti ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişikliği başvuruları, 2-8 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 18 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.
27.12.2023 Gündem
Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı
Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre; Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır derecede etkilenen il ve ilçelerde görev yapan öğretmenlerden, 30 Eylül 2023 tarihi itibarıyla 3 yıllık çalışma süresini dolduranlar, iller arası mazerete bağlı yer değiştirme talebinde bulunabilecek.
1.09.2023 Eğitim
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023 Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ile ikinci yer değiştirme takvimi açıklandı. Mazereti bulunanların il içi ve iller arası yer değiştirme sonuçları MEBBİS ve e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in geçtiğimiz günlerde öğretmenlere ikinci bir yer değiştirme hakkı daha tanıyacaklarına dair müjde vermişti. Peki, İl emri verilecek mi 2023 Ağustos? MEB il emri ne zaman belli olacak, 2023 Ağustos öğretmenlere il emri verilecek mi? Eş durumu il emri 2023…
23.08.2023 Memur
2023 yılı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ||| İl içi mazerete bağlı yer değiştirme 2023 sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini 2023 sonuçları...
2023 yılı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ||| İl içi mazerete bağlı yer değiştirme 2023 sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini 2023 sonuçları... Milli Eğitim Bakanlığınca, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru sonuçları açıklanırken il içi ve iller arası ikinci yer değiştirme takvimi de yayımlandı. İşte MEB mazeret atama 2023 sonuçları…
22.08.2023 Memur
2. il dışı olacak mı 2023? İl dışı 2. kez yapılacak mı, 2. il dışı tayin olur mu, ikinci il dışı ne zaman?
2. il dışı olacak mı 2023? İl dışı 2. kez yapılacak mı, 2. il dışı tayin olur mu, ikinci il dışı ne zaman? Millî Eğitim Bakanlığı tarafından il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri 20 Temmuz, iller arası isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri ise 4 Ağustos'ta tamamlandı. Mazerete bağlı yer değişikliği devam ederken Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den beklenen açıklama geldi. Peki, 2. il dışı olacak mı 2023? İl dışı 2. kez yapılacak mı, 2. il dışı tayin olur mu, il dışı tayinler ne zaman?
18.08.2023 Çalışma Hayatı
Atama kılavuzu 2023! Deprem bölgesindeki öğretmenlerin tayin hakkı başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? MEB Yer değiştirme kontenjanları belli mi?
Atama kılavuzu 2023! Deprem bölgesindeki öğretmenlerin tayin hakkı başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? MEB Yer değiştirme kontenjanları belli mi? OHAL bölgesindeki öğretmenlerin tayin hakkına yönelik MEB’ten açıklama geldi. Deprem bölgesindeki 10 ilde okulların 3 kategoride açılacağının açıklanmasının ardından deprem bölgesinde göre yapan öğretmenlerin tayin durumu merak edilmeye başlandı. Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme başvuru kılavuzu yayınlandı. Peki, Deprem bölgesindeki öğretmenlerin tayin hakkı başvurusu ne zaman, nasıl yapılacak? MEB Yer değiştirme kontenjanları belli mi?
25.02.2023 Memur
Özür grubu atama sonuçları açıklandı mı? Özür grubu atama sonuçları ne zaman belli olacak? Mazeret atama sonuçları MEBBİS personel.meb.gov.tr!
Özür grubu atama sonuçları açıklandı mı? Özür grubu atama sonuçları ne zaman belli olacak? Mazeret atama sonuçları MEBBİS personel.meb.gov.tr! Özür grubu atama sonuçları araştırmaları yoğunlaştı. Özür grubu atama başvuruları 2 Ocak ve 6 Ocak tarihleri arasında yapıldı. Sonuçların açıklanmasıyla öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumuna bağlı olarak yer değiştirme işlemi tamamlanacak. Peki, özür grubu atama sonuçları açıklandı mı, Mazeret atama sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Özür grubu atama sonuçları…
18.01.2023 Çalışma Hayatı
Eş durumu tayini sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazerete bağlı tayin sonuçları sorgulama ekranı!
Eş durumu tayini sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazerete bağlı tayin sonuçları sorgulama ekranı! Eş durumu tayini ile ilgili bekleyiş sona erdi! Öğretmen mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası eş durumu ve benzeri taleplerle özür tayinine müracaat eden öğretmenlere, başvuruların istisnasız tamamının karşılandığı müjdesini vermişti. Öğretmen mazerete bağlı tayin sonuçları açıklandı. Peki, Mazerete bağlı tayin sonuçları nereden öğrenilir? İşte Eş durumu tayini sonuçları öğrenme ekranı!
23.08.2022 Eğitim
MEB harekete geçti, resmen duyurdu ve belli oldu! 12 Eylül...
MEB harekete geçti, resmen duyurdu ve belli oldu! 12 Eylül... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) son dakika duyurusu! Milyonlarca öğretmen ve öğrenciyi ilgilendiriyor. Tarihler belirlendi. 2022-2023 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi yayımlandı. Okulların ne zaman açılacağı duyuruldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de konuya ilişkin açıklama yaptı. MEB takvimine göre okulların başlayacağı tarih, ara tatil ve yarıyıl tarihleri tek tek açıklandı. Öte yandan kadrolu öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri de belli oldu ve duyuru yayımlandı. Sözleşmeli olarak görev yaparken 3 yıllık çalışma süresini tamamladıktan sonra öğretmen kadrosuna atananlar da başvuruda bulunabilecek. 2022 okullar ne zaman açılacak? İlk ara tatil ne zaman? Yarıyıl tatili ne zaman? İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren okul ve öğretmenlere ilişkin takvim...
29.07.2022 Eğitim
Mazerete bağlı yer değiştirme 2022 yaz dönemi! İl içi ve iller arası yer değişikliği başvuruları ne zaman başlıyor, atama sonuçları ne zaman açıklanıyor?
Mazerete bağlı yer değiştirme 2022 yaz dönemi! İl içi ve iller arası yer değişikliği başvuruları ne zaman başlıyor, atama sonuçları ne zaman açıklanıyor? Milli Eğitim Bakanlığı, kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı il içi ve iller arası yer değişikliği başvurularının 5-11 Ağustos tarihleri arasında alınacağını, atamaların da 23 Ağustos'ta yapılacağını aktardı.
28.07.2022 Memur
MEB son dakika duyurdu! Tarih verildi, 11 Ağustos'ta saat 16.00'ya kadar...
MEB son dakika duyurdu! Tarih verildi, 11 Ağustos'ta saat 16.00'ya kadar... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tarihler açıklandı. Binlerce kişi bekliyordu. 5 Ağustos'ta birinci aşama başlıyor. Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri açıklandı. Başvurular 5-11 Ağustos arasında alınacak. Onay süreci ise 15-19 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.
28.07.2022 Eğitim
Özür grubu atama sonuçları açıklandı! mebbis.meb.gov.tr ile mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları sorgulama!
Özür grubu atama sonuçları açıklandı! mebbis.meb.gov.tr ile mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları sorgulama! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçlarını açıkladı. Özür grubu atama sonuçları açıklanınca özür grubu atama başvurularını yapan öğretmenler sonuç sorgulama sayfasına yöneldi. Mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları 27 Aralık tarihinde başladı ve 3 Ocak günü saat 17:00’da sona erdi. Tercihler ise 7 Ocak ve 12 Ocak tarihleri aralığında yapıldı. MEB yaptığı açıklamayla mazerete bağlı yer değiştirme sonuçlarının mebbis.meb.gov.tr üzerinden sorgulanabileceğini belirtti. İşte özür grubu atama sonuçları sorgulama...
14.01.2022 Memur
MEB resmen duyurdu! Öğretmenleri ilgilendiriyor, yer değiştirme sonuçları açıklandı
MEB resmen duyurdu! Öğretmenleri ilgilendiriyor, yer değiştirme sonuçları açıklandı MEB son dakika duyurdu. Öğretmenleri ilgilendiriyor. 27 Aralık 2021 tarihinde başlayan ve 3 Ocak 2022 tarihinde sona eren mazerete bağlı yer değiştirme başvurularının ardından gözler sonuçlara çevrilmişti. Tercihlerin 7-12 Ocak 2022 tarihleri arasında yapıldığı işlemler sonrası "Özür grubu atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı mı?" gibi sorulara yanıt aranıyordu. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı.
13.01.2022 Eğitim
MEB harekete geçti ve resmen açıkladı! 27 Aralık'ta başlıyor...
MEB harekete geçti ve resmen açıkladı! 27 Aralık'ta başlıyor... Yüz binlerce kişi bekliyordu ve Milli Eğitim Bakanlığı resmen açıkladı. Tarihleri belirleyen bakanlık duyurusunda öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvurularının 27 Aralık 2021-3 Ocak 2022 tarihlerinde alınacağı belirtildi. Atamalar 14 Ocak 2022'de, tebligat ve ilişik kesme işlemleri ise 21 Ocak 2022'den itibaren yapılacak.
17.12.2021 Eğitim
Mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır? 2021 yarıyıl mazerete bağlı yer değiştirme ne zaman?
Mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır? 2021 yarıyıl mazerete bağlı yer değiştirme ne zaman? MEB'in "2022 Yarıyıl Tatili Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu" internet sitesinde yayımlandı. Peki, Mazerete bağlı yer değiştirme ne zaman? 2021 yarıyıl mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır?
17.12.2021 Eğitim
2021 Öğretmen özür grubu atama sonuçları! MEB eş durumu tayini 2021 sonuçları nasıl öğrenilir? Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ekranı!
2021 Öğretmen özür grubu atama sonuçları! MEB eş durumu tayini 2021 sonuçları nasıl öğrenilir? Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ekranı! 2021 ağustos özür grubu atama sonuçları açıklandı. Öğretmenler 2021 özür grubu atama sonuçlarına nereden bakılır? Sorusuna yanıt aramaya başladı. MEB'in resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada "2021 Yaz Tatili Öğretmenlerin Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları Açıklandı" ifadelerine yer verildi. Özür grubu atamaları için tercihte bulunan öğretmenler, güvenlik kodu, kullanıcı adı ve şifreleri ile mazerete bağlı yer değiştirme sonucunu görüntüleyebilecek.” İfadelerini kullandı. Peki, 2021 özür grubu atama sonuçlarına nereden bakılır? İşte mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları…
25.08.2021 Memur
Özür grubu atama sonuçları 2021 açıklandı mı? MEB eş durumu tayini 2021 sonuçları merak ediliyor! Özür grubu atama sonuçlarına nereden bakılır?
Özür grubu atama sonuçları 2021 açıklandı mı? MEB eş durumu tayini 2021 sonuçları merak ediliyor! Özür grubu atama sonuçlarına nereden bakılır? MEB özür grubu atama sonuçları açıklandı mı? Mazerete bağlı yer değiştirme takvimine göre, Mazerete bağlı yer değiştirme eş durumu tayini 2021 için tercih dönemi bu akşam 17:00'de sona erdi. Tercihlerin sona ermesiyle sonuçların açıklanacağı tarih sorgulanmaya başlandı. Peki, Özür grubu atama sonuçlarına nereden bakılır? MEB eş durumu tayini 2021 sonuçları hakkında merak edilenler…
23.08.2021 Memur
Mazerete bağlı yer değiştirme! Özür grubu tercihleri nasıl ve nereden yapılır? İl içi ve iller arasında eş durumu tayin ve mazerete bağlı yer değiştirme!
Mazerete bağlı yer değiştirme! Özür grubu tercihleri nasıl ve nereden yapılır? İl içi ve iller arasında eş durumu tayin ve mazerete bağlı yer değiştirme! İl içi ve il dışı özür grubu tercih başvurusu nasıl yapılır? Mazerete bağlı yer değiştirme 2021 süreci devam ediliyor. İl içi ve iller arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri veya engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişikliği yapacak öğretmenler için tercih süreci başladı. Peki, Mazerete bağlı yer değiştirme tercih başvuruları ne zaman sona erecek? İşte eş durumu tayin ve mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları ile ilgili detaylar…
19.08.2021 Çalışan Hakları
Mazerete bağlı yer değiştirme 2021 tercih ekranı: MEBBİS Özür grubu tercihleri nasıl yapılır? (2021 mazerete bağlı yer değiştirme tercihleri başladı)
Mazerete bağlı yer değiştirme 2021 tercih ekranı: MEBBİS Özür grubu tercihleri nasıl yapılır? (2021 mazerete bağlı yer değiştirme tercihleri başladı) Öğretmenlerin mazeret tercih başvuruları başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin mazeret tayini tercih başvurularını almaya başladı. Mazerete bağlı yer değiştirme atama takvimine göre Öğretmenler Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere bağlı olarak yer değiştirme başvurularını tamamlandı. Başvurularını yapan adaylar için ikinci aşama olan tercih dönemi bugün başlıyor. Öğretmenler, mazeretlerinin bulunduğu ildeki tüm eğitim kurumları arasından en çok 40 tercihte bulunabilecek. MEBBİS Özür grubu tercihleri nasıl yapılır?
19.08.2021 Memur
Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları başladı!
Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları başladı! MEB duyurdu. Öğretmenlerin mazeret tayini başvuruları bugün başladı. 2021 Yaz Tatili Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durmu ile Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri başladı. Peki, MEB mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır? Mazeret tayini başvuru şartları ve başvuru kılavuzu...
9.08.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve başlıyor 3 yıl...
MEB resmen duyurdu! Ve başlıyor 3 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı yüz binlerce kişinin beklediği açıklamayı yaptı. MEB resmen duyurdu, 8 Temmuz'da başlıyor. 3 yıl şartı bulunuyor. MEB'in açıklamasına göre il içi ve iller arası yer değiştirme duyurusu yayımlandı. Başvuru süreci başlıyor. İl içi yer değiştirme için başvurular 8 ila 14 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar 16 Temmuz'da açıklanacak. İl dışı tayinler için ise başvurular 29 Temmuz ila 2 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Başvuru için bulunulan eğitim kurumunda en az 3 yıl çalışmış olma şartı aranıyor. MEB il içi ve iller arası tayin başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? İşte tüm detaylar...
8.06.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 29 Temmuz...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 29 Temmuz... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve belli oldu. Yüz binlerce kişi bekliyordu MEB resmi duyuruyu yaptı. Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme duyurusu yayımladı. İl içi yer değiştirme için başvurular 8 ila 14 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar 16 Temmuz'da açıklanacak. İl dışı tayinler için ise başvurular 29 Temmuz ila 2 Ağustos tarihleri arasında alınacak. İl dışı ve il içi öğretmen tayinleri ile ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "Temmuz ayı başından başlayarak, ağustos ayının sonuna kadar bitecek şekilde bunlar planlandı ve isteğe bağlı yer değiştirme işlemlerinin duyurusu da haziran ayı içerisinde yayınlanacak" demişti.
8.06.2021 Eğitim
Öğretmen özür grubu atama sonuçları merak ediliyor! Eş durumu mazerete bağlı yer değiştirme/tayin sonuçları bugün açıklanacak mı, özür grubu atama sonuçları…
Öğretmen özür grubu atama sonuçları merak ediliyor! Eş durumu mazerete bağlı yer değiştirme/tayin sonuçları bugün açıklanacak mı, özür grubu atama sonuçları… Öğretmen özür grubu atama sonuçları araştırmaları hızlandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bağlı okullarda görev yapan 2021 yarıyıl tatili öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirmelerinde 2. aşama başvuru işlemleri sona erdi, gözler atama sonuçlarına çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan özür grubu atama takvimine göre bugün özür grubu atama sonuçları açıklanacak.
29.01.2021 Çalışma Hayatı
Öğretmenlerin il içi ve iller arası tayin başvuru süresi uzatıldı! MEB duyurdu!
Öğretmenlerin il içi ve iller arası tayin başvuru süresi uzatıldı! MEB duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB) tarafından duyurulan öğretmenlerin 2021 yarıyıl tatili mazeret tayin başvuru süresi uzatıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin mazeret tayin başvurularının 12 Ocak'a kadar yapılabileceğini belirtti. Peki, MEB il içi ve iller arası tayin başvurusu nasıl yapılır? İşte MEB 2021 il dışı atama takvimi!
8.01.2021 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Mazerete Bağlı Yer Değiştirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mazerete bağlı yer değiştirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.