Mazeret Sınavı

Mazeret Sınavı

Son dakika mazeret sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mazeret sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mazeret sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mazeret Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mazeret sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 mazeret sınavı haberi bulunmuştur. Tüm mazeret sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ortaokul ve liselerde ilk kez yapılacak "ortak sınav" tarihleri belli oldu
Ortaokul ve liselerde ilk kez yapılacak "ortak sınav" tarihleri belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bu yıl ilk kez ortaokul 6. sınıfların "Türkçe" ve "matematik" dersleri ile lise 9. sınıfların "Türk dili ve edebiyatı" ve "matematik" derslerinin ikinci yazılı sınavlarını "ülke genelinde ortak sınav" olarak düzenleme kararı aldı.
20.09.2023 Eğitim
ATA AÖF finale girmeyen büte girebilir mi? ATA AÖF final sınavına girmezsem ne olur?
ATA AÖF finale girmeyen büte girebilir mi? ATA AÖF final sınavına girmezsem ne olur? Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi (ATA-AÖF) güz dönemi final oturumları 7-8 Ocak’ta yapılacak. ATA AÖF Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı 1.Oturumu 7 Ocak 2023’te saat 09:30’da başlayacak. 2. oturumu 7 Ocak’ta 14.00’da yapılacak. 3 oturumu ise 8 Ocak 2023’te saat 09:30’da olacak. Sınava giremeyecek olan öğrenciler arama motorlarına yönelerek “ATA AÖF finale girmeyen büte girebilir mi?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, ATA AÖF final sınavına giremeyen bütünlemeye girebilir mi, ATA AÖF final sınavına girmezsem ne olur?
7.01.2023 Eğitim
AUZEF 3 ders sınavı ne zaman? 3 ders sınavı başvuru tarihi 2022 ne, başvuru nasıl yapılır ve ne zaman bitiyor? AUZEF 3 ders başvuru şartları
AUZEF 3 ders sınavı ne zaman? 3 ders sınavı başvuru tarihi 2022 ne, başvuru nasıl yapılır ve ne zaman bitiyor? AUZEF 3 ders başvuru şartları AUZEF 3 ders başvurusu ne zaman bitiyor, AUZEF 3 ders başvuru şartları neler? AUZEF 3 ders başvuruları için yapılan aramalar devam ediyor. 12 Temmuz’da başlayan başvuruların ne zaman biteceği merak ediliyor. Peki, AUZEF 3 ders sınavı ne zaman, başvurunun son günü ne? İşte AUZEF 3 ders sınavı başvuru tarihi ve şartları…
13.07.2022 Eğitim
AUZEF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak 2022? İÜ AUZEF bahar dönemi arası sınavı giriş belgesi nasıl alınır, nereden çıkarılır?
AUZEF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak 2022? İÜ AUZEF bahar dönemi arası sınavı giriş belgesi nasıl alınır, nereden çıkarılır? AUZEF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, nasıl çıkarılır, nereden alınır? AUZEF öğrencileri sınav hazırlıklarına devam ederken, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, Bahar Dönemi ara (vize) sınavlarının giriş belgelerinin yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. 16-17 Nisan 2022 AUZEF Ara (Vize) Sınavı giriş belgesi nasıl alınır, AUZEF sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak?
8.04.2022 Eğitim
MEB duyurdu! 2022 LGS tarihi belli oldu!
MEB duyurdu! 2022 LGS tarihi belli oldu! MEB açıkladı! 2022 LGS tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 8. sınıf öğrencilerine yönelik merkezi sınav LGS'nin tarihini duyurdu. Peki, LGS sınavı ne zaman yapılacak? LGS başvurusu ne zaman? İşte detaylar...
26.12.2021 Eğitim
AUZEF 2021 sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AUZEF giriş belgesi nasıl alınır, İstanbul Üniversitesi Açıköğretim AUZEF güz dönemi ara sınav ne zaman?
AUZEF 2021 sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AUZEF giriş belgesi nasıl alınır, İstanbul Üniversitesi Açıköğretim AUZEF güz dönemi ara sınav ne zaman? İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi üzerinden eğitim alan öğrenciler merakla AUZEF sınav giriş belgesi sorgulaması yapıyor. Hafta sonu gerçekleşecek olan sınava katılım sağlayacak olan adaylar belgelerinin yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Peki, AUZEF sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanır?
9.11.2021 Eğitim
AUZEF sınav yerleri belli oldu mu 2021, AUZEF sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak? AUZEF sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
AUZEF sınav yerleri belli oldu mu 2021, AUZEF sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak? AUZEF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AUZEF sınav yerleri açıklandı mı, AUZEF sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak? AUZEF sınav giriş yerleri araştırması devam ediyor. Kasım ayında gerçekleştirilecek güz dönemi vize sınavının yaklaşmasıyla sınav yerlerine yönelik araştırmalar da daha arttı. İstanbul Üniversitesi tarafından sınav giriş belgeleri ile ilgili açıklama yaptı. Peki, AUZEF sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
8.11.2021 Eğitim
Kültür Bakanlığı Görevde Yükselme sınavı sonuçları açıklandı! Sözlü sınavın tarihi, yeri belli oldu mu?
Kültür Bakanlığı Görevde Yükselme sınavı sonuçları açıklandı! Sözlü sınavın tarihi, yeri belli oldu mu? Kültür ve Turizm Bakanlığı Görevde Yükselme sonuçları açıklandı. Sözlü sınavın tarihi, yeri ve diğer hususlar Bakanlığımız kurumsal internet sitesi olan www.ktb.gov.tr adresinin "Duyurular" bölümünde ayrıca duyurulacaktır.
31.05.2021 Çalışma Hayatı
AUZEF sınav giriş sistemi ekranı! AUZEF Bahar dönemi sınav takvimi 2021 (Kovid Pozitif olanlar sınava girebilecek mi?
AUZEF sınav giriş sistemi ekranı! AUZEF Bahar dönemi sınav takvimi 2021 (Kovid Pozitif olanlar sınava girebilecek mi? İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavı 24 Nisan ile 5 Mayıs arasında yapılacak. Sınav takvimi yayınlanırken, bahar dönemi ara sınavına girebilecek olan öğrenciler, vizelerini AUZEF sınav giriş ekranı aracılığıyla tamamlayacak. İşte AUZEF online sınav süreci ve AUZEF sınav takvimi 2021…
24.04.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında duyurdu! Flaş yüz yüze eğitim kararı...
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında duyurdu! Flaş yüz yüze eğitim kararı... Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Daha önce canlı ders yapabilme kapasitemiz 100 bin civarındaydı. Şu anda 3 milyonu geçtik. Yüz yüze karne vererek hareketliliği artırmak gibi bir niyetimiz yok. Dijital karne söz konusu. 15 Şubat'ta hangi gruplarda yüz yüze eğitime geçebiliriz, hazırlık yaptık. Açıklayabilmek için salgının seyriyle ilgili verileri görmeliyiz" dedi.
30.12.2020 Eğitim
ATA AÖF yaz okulu ders seçimi nasıl yapılır? (ATA AÖF yaz okulu kayıt 2020)
ATA AÖF yaz okulu ders seçimi nasıl yapılır? (ATA AÖF yaz okulu kayıt 2020) ATA AÖF öğrencileri için yaz okulu ders seçimi işlemleri başladı. 4-11 Ağustos tarihleri arasında sürecek olan ders seçimi kayıtlarında öğrenciler, önlisans, lisans ve lisans tamamlama programları derslerinden en çok beş derse kayıt yaptırabilirler. Peki, ATA AÖF yaz okulu ders seçimi nasıl yapılır? ATA AÖF yaz okulu kaydı nasıl yapılır? ATA AÖF yaz okulu kayıt ücretleri ne kadar?
5.08.2020 Eğitim
ATA AÖF final sınav sonuçları 2020 – ATA AÖF giriş üzerinde online final sınavı araştırılıyor! ATA AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak?
ATA AÖF final sınav sonuçları 2020 – ATA AÖF giriş üzerinde online final sınavı araştırılıyor! ATA AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nde (ATA AÖF) öğrenim gören öğrenciler 15 Haziran’da başlayan bahar dönemi final sınavlarını online olarak yaptı. ATA AÖF online finalin 24 Haziran bugün tamamlanmasıyla, adaylar gözlerini ATA AÖF final sınavının açıklanacağı tarihe çevirdi. Öğrenci, ATA AÖF sonuç tarihini sorguluyor. Peki, ATA AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF final sınav sonuçları 2020…
24.06.2020 Eğitim
AÖF sınav sonuçları açıklandı! Sınav Sonuçlarını öğren...
AÖF sınav sonuçları açıklandı! Sınav Sonuçlarını öğren... AÖF sınav sonuçları açıklandı. Açık Öğretim Sınav sonuçları az önce belli oldu. Eğitimini dışarıdan tamamlayan öğrencilerin heyecanlı bekleyişi de sona erdi.
24.01.2020 Eğitim
AÖF güz dönemi final sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonucu tarihi belli oldu mu?
AÖF güz dönemi final sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonucu tarihi belli oldu mu? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi dönem sonu sınavları hafta sonu yapıldı. Peki, AÖF Güz Dönemi Final Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? AÖF Sınav Sonucu tarihi belli oldu mu? İşte detaylar…
24.01.2020 Gündem
AÖF sınavları ne zaman yapılacak? AÖF güz dönemi ara sınav tarihi...
AÖF sınavları ne zaman yapılacak? AÖF güz dönemi ara sınav tarihi... AÖF güz dönemi ara sınavının ne zaman düzenleneceği merak edilen konular arasında yer alıyor. AÖF öğrencileri yeni dönem sınavlarının hangi tarihte belli olacağını araştırmaya başladı. İşte konuya dair detaylar...
17.10.2018 Gündem
Son dakika: YÖK bedelli askerlik yapacak öğrencileri idari izinli sayacak
Son dakika: YÖK bedelli askerlik yapacak öğrencileri idari izinli sayacak YÖK bedelli askerlik yapacak öğrencileri idari izinli sayacak ve mazeret sınavı hakkı verecek.
16.08.2018 Gündem
AÖF üç ders sınavı ne zaman? Sınav belgesi sorgulama
AÖF üç ders sınavı ne zaman? Sınav belgesi sorgulama AÖF üç ders sınavı ne zaman? Sınav belgesi sorgulama işlemi nasıl yapılır? Sorularının yanıtları merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. AÖF sınavına sadece saatler kaldı ve heyecan dorukta... İşte ayrıntılar...
21.07.2018 Gündem
AÖF üç ders sınavı saat kaçta? AÖF sınav giriş belgesi sorgulama
AÖF üç ders sınavı saat kaçta? AÖF sınav giriş belgesi sorgulama AÖF üç ders sınavı yarın saat kaçta gerçekleşecek? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Binlerce kişinin katılacağı AÖF üç ders sınavı giriş belgesi sorgulamasının nasıl yapıldığı da diğer merak edilenler arasında yer alıyor.
20.07.2018 Gündem
AÖF üç ders sınavı ne zaman? AÖF sınav yerleri açıklandı
AÖF üç ders sınavı ne zaman? AÖF sınav yerleri açıklandı Açık Öğretim Fakültesi üç ders sınav tarihi için meraklı arayış devam ediyor. 2018 AÖF sınavları için heyecan dorukta. AÖF üç ders sınav yerleri ise belli oldu. Peki Açık Öğretim Fakültesi sınav yerleri nereden öğrenilir?
11.07.2018 Gündem
AÖF üç ders sınavı hangi tarihte yapılacak?
AÖF üç ders sınavı hangi tarihte yapılacak? AÖF üç ders sınavı hangi tarihte yapılacak? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. Milyonlarca açık öğretim öğrencisi AÖF üç ders sınavı ile ilgili birçok bilgiyi merak ediyor. İşte AÖF hakkındaki tüm bilgiler...
26.06.2018 Gündem
AÖF üç ders sınav ne zaman düzenlenecek?
AÖF üç ders sınav ne zaman düzenlenecek? AÖF üç ders sınav ne zaman düzenlenecek? 2018 yılı AÖF üç ders sınavı için giriş yerleri açıklandı mı? Sorularının merak edilen yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte AÖF final sınavı sonrasında merak edilen konuya dair detaylar...
18.06.2018 Gündem
AÖF kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu? 2018 AÖF bahar dönemi kayıt yenileme...
AÖF kayıt yenileme tarihleri belli oldu mu? 2018 AÖF bahar dönemi kayıt yenileme... AÖF bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri binlerce öğrenci tarafından merak ediliyor. Heyecanla beklenen AÖF kayıt yenilemelerine ilişkin tarih de belli oldu. İşte AÖF kayıt yenileme işlemlerine dair bilgiler...
2.02.2018 Gündem
AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman? 2018 yılı AÖF kayıt yenilemesi...
AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman? 2018 yılı AÖF kayıt yenilemesi... AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman? 2018 yılı AÖF kayıt yenilemesi nasıl yapılır? Gibi soruların cevapları merak ediliyor ve gündemde çok fazla araştırılıyor. AÖF bahar dönemi sınavı için kayıt yenileme tarihi belli oldu. İşte merak edilenler...
31.01.2018 Gündem
AÖF kayıt yenileme tarihleri... 2018 yılı AÖF kayıt yenileme işlemleri...
AÖF kayıt yenileme tarihleri... 2018 yılı AÖF kayıt yenileme işlemleri... AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından AÖF kayıt yenileme tarihleri de belli oldu. 2018 yılı AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte binlerce öğrencinin merak ettiği tüm soruların yanıtları...
29.01.2018 Gündem
AÖF güz dönem sonu sınavları ne zaman? AÖF sınav takvimi açıklandı...
AÖF güz dönem sonu sınavları ne zaman? AÖF sınav takvimi açıklandı... AÖF güz dönem sonu sınavları için geri sayım başladı. Binlerce öğrenci AÖF güz final sınavlarının ne zaman yapılacağını merak ediyorlar. İşte AÖF sınav takvimi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mazeret Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mazeret sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.