Marmaray Seferleri

Marmaray Seferleri

Son dakika Marmaray seferleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marmaray seferleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marmaray seferleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marmaray Seferleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marmaray seferleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 marmaray seferleri haberi bulunmuştur. Tüm marmaray seferleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmaray seferleri durduruldu mu? 19 Aralık Maltepe-Suadiye Marmaray çalışıyor mu, Marmaray Seferleri iptal mi?
Marmaray seferleri durduruldu mu? 19 Aralık Maltepe-Suadiye Marmaray çalışıyor mu, Marmaray Seferleri iptal mi? Marmaray seferleri durduruldu mu, Maltepe-Suadiye Marmaray seferleri iptal mi? Marmaray kullanmak isteyen vatandaşlar Marmaray seferlerinin çalışıp çalışmadığını, neden durdurulduğu merak ediyor. Peki, 19 Aralık Marmaray’da seferler neden durdu? Marmaray Maltepe-Erenköy çalışıyor mu? Marmaray Suadiye durağı açıldı mı, ne zaman açılacak?
19.12.2023 Gündem
Tuzla’da geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı! Marmaray seferleri normale döndü
Tuzla’da geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı! Marmaray seferleri normale döndü Tuzla'da Marmaray hattının yakınındaki bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle Marmaray seferleri 30 dakika boyunca yapılamadı. Yangının kontrol altına alınmasıyla seferler normale döndü. rmale döndü. Geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.
30.06.2023 Gündem
Marmaray seferleri durdu mu? 15 Mayıs Marmaray çalışıyor mu, seferler neden durdu? TCDD'den açıklama
Marmaray seferleri durdu mu? 15 Mayıs Marmaray çalışıyor mu, seferler neden durdu? TCDD'den açıklama 15 Mayıs Pazartesi günü Marmaray seferlerinde yaşanan aksaklığın nedeni sorgulanmaya başlandı. Gebze ve Halkalı yönüne seyahat edecek vatandaşlar Marmaray çalışıyor mu, neden çalışmıyor? sorularına yanıt arıyor. Marmaray’dan açıklama geldi. Peki, Marmaray seferleri durdu mu?
15.05.2023 Gündem
Marmaray seferlerinde intihar girişimi nedeniyle aksama
Marmaray seferlerinde intihar girişimi nedeniyle aksama Marmaray Yenikapı İstasyonu'nda raylara atlayan kişi hayatını kaybetti. Olay nedeniyle Marmaray seferlerinde aksama yaşanıyor
2.05.2023 Gündem
Marmaray arızası giderildi mi, düzeldi mi? 24 Kasım Marmaray bozuldu mu, neden çalışmıyor?
Marmaray arızası giderildi mi, düzeldi mi? 24 Kasım Marmaray bozuldu mu, neden çalışmıyor? Marmaray arıza mı yaptı, Marmaray arızası düzeldi mi? Marmaray'da sabah saatlerinde yaşanan arıza nedeniyle işe ve okullarına gitmek isteyen vatandaşlar mağduriyet yaşadı. Yolcular tepkilerini sosyal medya üzerinden paylaştı.
24.11.2022 Gündem
Marmaray’da seferler yapılamadı, duraklarda kalabalık oluştu
Marmaray’da seferler yapılamadı, duraklarda kalabalık oluştu Marmaray sisteminde meydana gelen teknik bir aksama nedeniyle Halkalı-Göztepe durakları arasında seferle yapılamadı, Gebze-Erenköy durakları arasında ise gecikmeli olarak yapıldı. Aksama nedeniyle duraklarda ve peronlarda kalabalığın oluştuğu görüldü.
24.11.2022 Gündem
Düzce depreminden sonra Marmaray seferleri gecikmeli başladı
Düzce depreminden sonra Marmaray seferleri gecikmeli başladı Sabaha karşı saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin nedeniyle İstanbul'da Marmaray seferleri gecikmeli olarak başladı.
23.11.2022 Gündem
Düzce 5,9 şiddetinde sarsıldı! Deprem anının en net görüntüsü ortaya çıktı
Düzce 5,9 şiddetinde sarsıldı! Deprem anının en net görüntüsü ortaya çıktı Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 04.08'de meydana gelen deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak, Sakarya illeri ve ilçelerinde hissedildi. Deprem anı ve o anlarda yaşanan büyük panik de kaydedildi. Düzce'de bir iş yerinde kaydedilen deprem anı görüntüsü dehşeti gözler önüne serdi.Görüntüde depremin şiddetiyle market rafları yere devriliyor.
23.11.2022 Gündem
Yenikapı Marmaray'da bir kişi kendini raylara atarak yaşamına son verdi!
Yenikapı Marmaray'da bir kişi kendini raylara atarak yaşamına son verdi! Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda M.Ç. adlı bir kişi kendini raylara atarak intihar etti. Olay nedeniyle Marmaray seferleri tek hat üzerinden devam ediyor.
21.10.2022 Yaşam
Hafta sonu Marmaray seferleri saat 01.30’a kadar uzatıldı
Hafta sonu Marmaray seferleri saat 01.30’a kadar uzatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yolculardan gelen yoğun talep doğrultusunda İstanbul’un ana omurgası Marmaray’da 26 Ağustos’tan itibaren hafta sonu seferlerinin 01.30’a kadar uzatıldığını duyurdu. Marmaray’da toplam 747 milyonu aşkın yolcuya hizmet verildiğine dikkat çeken Bakanlık, “2022 yılında Marmaray ile yaklaşık 157 milyon yolcu taşınması hedefleniyor” dedi.
25.08.2022 Ekonomi
Marmaray seferleri uzatıldı mı? Marmaray hafta sonu saat kaçta bitiyor? İşte Marmaray'da hafta sonu sefer saatleri
Marmaray seferleri uzatıldı mı? Marmaray hafta sonu saat kaçta bitiyor? İşte Marmaray'da hafta sonu sefer saatleri Marmaray seferleri uzatıldı! Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı duyurdu! Marmaray'da hafta sonu sefer saatleri ile ilgili düzenleme yapıldı. Vatandaşın talebi değerlendirildi ve Marmaray’da hafta sonu seferleri 01.30’a kadar uzatıldı. Peki, Marmaray seferleri uzatıldı mı? Hafta sonu son Marmaray saat kaçta? Cumartesi Pazar Marmaray son sefer kaçta? Son Marmaray saat kaçta? Marmaray seferleri saat kaça kadar? İşte detaylar…
25.08.2022 Gündem
Son dakika... Marmaray seferleri uzatıldı
Son dakika... Marmaray seferleri uzatıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmaray’da 26 Ağustos’tan itibaren hafta sonu seferlerinin 01.30’a kadar uzatıldığını duyurdu.
25.08.2022 Gündem
Marmaray’da raylara atlayan kişi hayatını kaybetti! Kız arkadaşı sinir krizi geçirdi
Marmaray’da raylara atlayan kişi hayatını kaybetti! Kız arkadaşı sinir krizi geçirdi Bostancı Marmaray Durağı'nda raylara atladığı iddia edilen bir kişi hayatını kaybetti. Yaşanan olay nedeniyle Marmaray seferleri aksadı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Erkek arkadaşının hayatını kaybettiğini öğrenen kadın ise sinir krizi geçirdi.
20.06.2022 Yaşam
Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi 2022? Marmaray bayramda bedava mı?
Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi 2022? Marmaray bayramda bedava mı? Ramazan Bayramı’nı İstanbul'da geçirecekler, bayram süresi boyunca toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Marmaray seferlerine ilişkin bayram açıklaması geldi. Peki, bayramda Marmaray ücretsiz mi, bayramda toplu taşıma bedava mı?
30.04.2022 Gündem
Marmaray seferleriyle ilgili flaş karar! Sefer saatleri değişti
Marmaray seferleriyle ilgili flaş karar! Sefer saatleri değişti Marmaray seferleriyle ilgili son dakika kararı. Sefer saatlerine yeni düzenleme getirildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmaray seferlerinin Ramazan ayı boyunca cuma ve cumartesi günleri gece saat 02:00'ye kadar uzatıldığını açıkladı.
1.04.2022 Gündem
İstanbullular dikkat! Marmaray seferleri uzatıldı
İstanbullular dikkat! Marmaray seferleri uzatıldı Marmaray seferleri İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 02.00'ye kadar uzatıldı.
18.03.2022 Gündem
Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu?
Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu? İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği’nin kent için alınan önlemleri açıklamasının ardından pek çok kişi, metrobüs, Marmaray ve vapur gibi toplu taşıma araçlarının çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Metrobüs, Marmaray ve vapurlar çalışıyor mu? İstanbul’da toplu ulaşım hizmet veriyor mu? İşte detaylar…
10.03.2022 Gündem
İstanbul'da turuncu kodlu kar alarmı! Trafik felç oldu
İstanbul'da turuncu kodlu kar alarmı! Trafik felç oldu Meteoroloji'nin turuncu kodlu kar alarmıyla İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı.
9.03.2022 Gündem
Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara kar yağışı uyarısı
Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara kar yağışı uyarısı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu gece başlaması beklenen kar yağışı ile ilgili uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İmamoğlu, alınan önlemleri de İstanbullularla paylaştı.
9.03.2022 Gündem
Marmaray seferleri uzatıldı! Bakanlık duyurdu
Marmaray seferleri uzatıldı! Bakanlık duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul'da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 9-13 Mart'ta Marmaray seferlerinin saat 02.00'ye kadar devam edeceğini duyurdu. 
9.03.2022 Gündem
Pantograf nedir? Pantograf kırılması ne demek, tren, metro ve tramvaylarda pantograf ne işe yarar?
Pantograf nedir? Pantograf kırılması ne demek, tren, metro ve tramvaylarda pantograf ne işe yarar? İstanbul'da Marmaray'da meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler geçici olarak durduruldu. TCDD, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Suadiye istasyonunda pantograf kırılması nedeni ile bir trendeki yolcular 300 m yürüyerek istasyona alınmışlardır." dedi. Söz konusu gelişmenin ardından pantograf hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Pantograf nedir, trende bulunan pantograf ne işe yarar?
26.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Marmaray arıza yaptı! TCDD'den ilk açıklama
Marmaray arıza yaptı! TCDD'den ilk açıklama İstanbul'da Marmaray'da meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler geçici olarak durduruldu. TCDD, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Suadiye istasyonunda pantograf kırılması nedeni ile bir trendeki yolcular 300 m yürüyerek istasyona alınmışlardır." dedi.
26.01.2022 Gündem
Marmaray ücretsiz mi? Marmaray saatleri ve ücret tarifesi! Marmaray çalışıyor mu, son sefer bugün (26 Ocak) kaçta ?
Marmaray ücretsiz mi? Marmaray saatleri ve ücret tarifesi! Marmaray çalışıyor mu, son sefer bugün (26 Ocak) kaçta ? İstanbul'da kar hayatı olumsuz etkiledi. Toplu taşıma araçlarıyla trafiğe çıkmaya hazırlanan vatandaşlar toplu taşımalar ile ilgili sorgulama yapmaya başladı. İstanbul’u etkisi altına alan ve trafiği durma noktasına getiren kar yağışı nedeniyle ev ve iş yerlerine ulaşamayan vatandaşlar için toplu taşıma ile ilgili yeni kararlar alındı. Peki, Marmaray ücretsiz mi 26 Ocak? Bugün Marmaray açık mı? İşte Marmaray saatleri...
26.01.2022 Gündem
Marmaray ücretsiz mi? Bakan duyurdu
Marmaray ücretsiz mi? Bakan duyurdu İstanbul'da kar yağışları hayatı olumsuz etkiledi. Özel araçlarla ilgili uyarılar art arda geldi. İstanbul’u esir alan ve trafiği durma noktasına getiren kar yağışı nedeniyle toplu taşımada yeni kararlar alındı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Marmaray seferlerinin yarın sabaha kadar ücretsiz olacağını açıkladı.
26.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Bakanlar İstanbul'a geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Bakanlar İstanbul'a geldi İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'da geldi.
25.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Marmaray Seferleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marmaray seferleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.