Mahmutbey

Mahmutbey

Son dakika MAHMUTBEY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MAHMUTBEY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MAHMUTBEY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahmutbey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahmutbey gelişmeleri de dahil olmak üzere 790 mahmutbey haberi bulunmuştur. Tüm mahmutbey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz Bağcılar’da gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Gençlerimize ilişkin projelerimizi açıkladık. İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz. Kaynağı doğru yönetirseniz, çalışırsanız, liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur. İstanbul gerçekten kendi kendine yeten, hatta kendisinin dışında 81 ilde de izi olan bir şehrimiz. O yüzden biz kaynaklarımızı doğru kullanmaya çalışacağız. Doğru insanlarla, liyakatli kadrolarla çalışarak bu hizmetleri yapmak istiyoruz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Otoyollarda yeni dönem başlıyor! Gişelerin tamamı yeni sisteme geçiyor
Otoyollarda yeni dönem başlıyor! Gişelerin tamamı yeni sisteme geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığa bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 adet gişede 20'sinin Serbest Geçiş Sistemine dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha ‘Serbest Geçiş Sistemi’nin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını bildirdi.
4.02.2024 Gündem
İstanbul'da iş insanı Hakan Cengiz ve eşine silahlı saldırı
İstanbul'da iş insanı Hakan Cengiz ve eşine silahlı saldırı İş insanı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz'in bulunduğu araca motosikletli saldırganlar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Hakan Cengiz ve eşi yara almadan kurtulurken, iş insanının şoförü Muhammet Yaşar yaralandı.
30.01.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada
Bağcılar'da tekel bayisine silahlı saldırı kamerada Bağcılar'da yüzleri maskeli iki kişi plakasız motosikletle geldikleri tekel bayisine silahlı ateş açtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
17.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ'u ziyaret etti. Kurum, "Biz İstanbul'a ilgimizi göstereceğiz, mesaimizi göstereceğiz, gençliğimizi göstereceğiz ve çalışkanlığımızla birlikte de bu projeleri yapacak ve sadece İstanbul'a odaklanacağız. Bakın çok önemli; İstanbul basamak olmaz. Gelecek için burayı bir basamak olarak kullanamazsınız" dedi.
9.01.2024 Gündem
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı İstanbul'da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi geldi. Metro İstanbul'un yaptığı duyuruya göre 31 Aralık gecesi bazı metro ve tramvay hatları gece saatlerinde de hizmet verecek. 1 Ocak'ta ise seferler ücretsiz olacak.
29.12.2023 Gündem
İspark ücretlerine zam geldi
İspark ücretlerine zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57'ye varan oranda zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İspark'ın yeni ücret tarifesi, bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 3 Metro projesi için toplam 688 Milyon Euro dış borçlanma yetkisi verildi.
11.10.2023 Ekonomi
Çocuklar doğa için kolları sıvadı
Çocuklar doğa için kolları sıvadı WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü iş birliği ve QNB Finansbank finansal desteği ile yürüttüğü ‘Doğa Öncüleri Gençlik Programı’ kapsamında doğal hayatı korumak için hazırlanan projeler Ulusal Gençlik Konferansı’nda tanıtıldı.
6.10.2023 Vitrin
6 araç birbirine girdi Bağcılar Mahmutbey Yolu savaş alanına döndü!
6 araç birbirine girdi Bağcılar Mahmutbey Yolu savaş alanına döndü! Bağcılar Mahmutbey Yolu'nda 6 araç zincirleme kazaya karıştı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.
26.08.2023 Yaşam
'Soyunan kadın' dehşeti! Trafiği birbirine kattı
'Soyunan kadın' dehşeti! Trafiği birbirine kattı Sultangazi'de bir kadın yol kenarında soyunmaya başladı. Otomobillerin ve yoldan geçen vatandaşların şaşkın bakışları arasında kaldırımda bekleyen kadın iddiaya göre trafik kazasına da neden oldu. O anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
13.07.2023 Yaşam
Kadın iç çamaşırı sapığı! Kameralara böyle yakalandı: Normal bir hırsızlık değil
Kadın iç çamaşırı sapığı! Kameralara böyle yakalandı: Normal bir hırsızlık değil Bağcılar'da bir kişi kuruması için apartmanın bahçesinde ipe asılmış çamaşırların arasından seçtiği kadın iç çamaşırlarını çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık hakkında konuşan bina sakini Bilal Dönmez, "Bu normal bir hırsızlık değil, bu şahsın sapık olduğunu düşünüyorum. Normal olmadığı gibi daha tehlikeli şeyler doğurabilir." dedi.
11.07.2023 Yaşam
İstanbul semalarında tanımlanamayan cisim kameraya yansıdı
İstanbul semalarında tanımlanamayan cisim kameraya yansıdı TEM Otoyolu Mahmutbey mevkiinde bir sürücünün araç kamerasına gökyüzünde hızla kayan bir cisim takıldı. Sürücü kayan cismin ne olduğuna anlam veremezken, o anlar araç kamerasına yansıdı.
27.06.2023 Yaşam
İstanbul semalarında tanımlanamayan cisim kameraya yansıdı
İstanbul semalarında tanımlanamayan cisim kameraya yansıdı TEM Otoyolu Mahmutbey mevkiinde bir sürücünün araç kamerasına gökyüzünde hızla kayan bir cisim takıldı. Sürücü kayan cismin ne olduğuna anlam veremezken, o anlar araç kamerasına yansıdı.
27.06.2023 Yaşam
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: İstanbul'un yerel yönetimi yatırım konusunda çok yavaş ve eksik
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: İstanbul'un yerel yönetimi yatırım konusunda çok yavaş ve eksik  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nda incelemelerde bulundu.  Uraloğlu, "Maalesef İstanbul'dan yerel yönetimin proje üretimi ve yatırım konusunda çok yavaş ve eksik kaldığını görüyoruz. Hepimiz sorumluluk alanımızda elimizi taşın altına koymalıyız. Hamaset dolu günübirlik tartışmalara ayıracak vaktimiz yok" dedi.
17.06.2023 Gündem
TEM'de kaçak göçmen operasyonu
TEM'de kaçak göçmen operasyonu İstanbul'da TEM otoyolu Mahmutbey gişelerinde polis ekiplerinin durdurdukları kapalı kasa minibüsten çok sayıda kaçak göçmen indi. Kaçak göçmenler kaçmaya çalışırken polis de peşlerinden koştu.
10.06.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı 1 milyona yakın kişi kullandı
Bakan Karaismailoğlu: Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı 1 milyona yakın kişi kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan'da hizmete açılan Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nı 1 milyona yakın kişinin kullandığını açıkladı.
1.06.2023 Ekonomi
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Türkiye’yi zenginleştirdik, daima ürettik
Bakan Kurum: Türkiye’yi zenginleştirdik, daima ürettik Bağcılar’daki kentsel dönüşüm toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Biz AK Parti’yiz, 21 yıl önce kurulduğumuz gün, millete söz verdik. Ne söz verdiysek onları yaptık. Hiçbir zaman sözümüzden geri durmadık. Zorlaştırmadık, kolaylaştırdık. Kimseyi ayırmadık, herkesi kucakladık. Türkiye’yi zenginleştirdik. Eser siyasetinden asla vazgeçmedik, daima ürettik. Bizi hedeflerimizden uzaklaştırmak istediler, sizlerle birlikte direndik. Kapatma davaları açtılar, yılmadık” dedi. 
28.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mahmutbey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahmutbey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.