Mahmur

Mahmur

Son dakika Mahmur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mahmur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mahmur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahmur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahmur gelişmeleri de dahil olmak üzere 600 mahmur haberi bulunmuştur. Tüm mahmur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet 22 Nisan'da Irak'a ziyaret gerçekleştirecek. Irak yönetimi ile 30'a yakın anlaşma imzalanacak. Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki beklentileri ne, hangi adımlar atılacak? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, anlaşma metnindeki güvenlik ve terörle mücadele başlıklarına ilişkin detayları paylaştı.
19.04.2024 Gündem
MİT'ten Süleymaniye'de kritik operasyon! Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
MİT'ten Süleymaniye'de kritik operasyon! Rojda Bilen etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın sözde gençlik topluluğu kadın genel sorumlusu 'Bişeng Brüsk' kod adlı Rojda Bilen'i Irak’ın Süleymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
MİT ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü
MİT ve TSK'dan Irak'ta ortak operasyon! Osman Köse'nin faili terörist öldürüldü Irak'ta Türk diplomat Osman Köse’nin şehit edildiği eylemin faillerinden PKK'lı Renas Derik kod adlı Cemil Akar, MİT ve TSK’nın Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleştirdiği ortak hava harekâtında etkisiz hale getirildi.
31.12.2023 Gündem
MİT'ten terör örgütüne üst düzey darbe
MİT'ten terör örgütüne üst düzey darbe MİT, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde saldırı hazırlığında olan terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Metina lojistik sorumlusu Cahit Aktay'ı operasyonla etkisiz hale getirdi.
31.10.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Rezan Güngen etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Rezan Güngen etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı(MİT) PKK’nın özel operasyonlarda kullanmak için eğittiği ve saldırı/sabotaj eğitimleri verdiği Rezan Botan kod Rezan Güngen’i Irak/Süleymaniye kırsalında gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
1.09.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan flaş açıklama: Irak’tan PKK’yı resmen terör örgütü olarak tanımalarını bekliyoruz
Bakan Fidan'dan flaş açıklama: Irak’tan PKK’yı resmen terör örgütü olarak tanımalarını bekliyoruz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaret kapsamında geldiği Irak’ın başkenti Bağdat’ta Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile yaptığı görüşme sonrasında ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan basın toplantısında “Emperyal güçlerin maşası haline gelmiş olan PKK terör örgütüne karşı Iraklı kardeşlerimizin mücadelesini her seviyede destekliyoruz. Ayrıca kendilerinden dostluk ve kardeşlik gereği PKK'yı resmen terör örgütü olarak tanımalarını da bekliyoruz” dedi.
22.08.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Kırmızı listedeki terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Kırmızı listedeki terörist etkisiz hale getirildi MİT'ten terör örgütü PKK'ya bir darbe daha. kırmızı kategoride yer alan ve İnterpol Kırmızı Bülten ile aranan KCK Yürütme Konseyi Üyesi Esad Faraşin kod Abdurrahman ÇADIRCI’yı Suriye/Kamışlı’da etkisiz hale getirdi.
23.06.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Kobani mali sorumlusu Tuba Karakoç öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Kobani mali sorumlusu Tuba Karakoç öldürüldü PKK/YPG adına geçmişte Türkiye’de eylem yapmayı planlayan ve örgüt içerisinde uzun süredir faaliyet gösteren ‘Z'in Kobani/Cudi Egid/Sorxwin’ kod Tuba Karakoç, MİT’in Suriye/Ayn El Arap’ta gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.
17.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: NATO’nun artık dur demesinin zamanı geldi
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: NATO’nun artık dur demesinin zamanı geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kameraların karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, bu yılın başından itibaren yurt içinde, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 3 bin 982 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan Bakan Akar Yunanistan'a da sert tepki göstererek "NATO’nun da bu şımarıklığa artık dur demesinin zamanı gelmiştir." dedi.
24.12.2022 Gündem
Kaşgarlı Mahmut Eserleri Nelerdir? Kaşgarlı Mahmut Eserlerinin Özellikleri...
Kaşgarlı Mahmut Eserleri Nelerdir? Kaşgarlı Mahmut Eserlerinin Özellikleri... Kaşgarlı Mahmut dil ve sözlük bilim ile uğraşmış yazarlardandır. Kaşgarlı Mahmut'un en bilinen ve en önemli eseri ise Divan-u Lügati-t Türk eseridir.
15.11.2022 Eğitim
MİT'ten Mahmur Kampı'na operasyon! 2 terörist Türkiye'ye getirildi
MİT'ten Mahmur Kampı'na operasyon! 2 terörist Türkiye'ye getirildi MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Mahmur Kampı'na yönelik operasyonu sonucu PKK/KCK'lı teröristler Hatip Güney ve Aya Ahmet Süleyman Türkiye'ye getirildi.
14.09.2022 Gündem
PKK/YPG'nin sözde Kamışlı eyalet yöneticisi Muhsin Yağan öldürüldü
PKK/YPG'nin sözde Kamışlı eyalet yöneticisi Muhsin Yağan öldürüldü MİT, Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da düzenlediği operasyonla terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Kamışlı eyalet yöneticisi Muhsin Yağan'ı etkisiz hale getirdi.
16.08.2022 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
Hatice Hezer öldürüldü! MİT'ten nokta operasyon...
Hatice Hezer öldürüldü! MİT'ten nokta operasyon... PKK/KCK’nın sözde yürütme konseyi üyesi Hatice Hezer, MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye kentinde düzenlediği nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.
28.07.2022 Gündem
Şehit Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtcu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtcu, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde üs bölgesine açılan ateş sonucu şehit olan Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtcu'nun cenazesi Ankara'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Şahin Yoğurtcu'nun, şehit oğlunun 11 gün önce saz eşliğinde 'şehit olmuş benim kınalı kuzum' türküsünü söylerken çekilen videoyu sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.
27.07.2022 Gündem
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem
Mehmet Doğan kimdir, PKK’lı terörist Mehmet Doğan öldürüldü mü?
Mehmet Doğan kimdir, PKK’lı terörist Mehmet Doğan öldürüldü mü? PKK’lı terörist Mehmet Doğan kimdir, öldürüldü mü? Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Süleymaniye/Cemcemal'de, PKK-HPG Kerkük Cephesi sorumlusu Dilhaz Gabar kod Mehmet Doğan'ın 21 Mayıs 2022 günü düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
2.06.2022 Gündem
Mehmet Doğan etkisiz hale getirildi!
Mehmet Doğan etkisiz hale getirildi! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Süleymaniye/Cemcemal'de , PKK-HPG Kerkük Cephesi sorumlusu Dilhaz Gabar kod Mehmet Doğan'ın 21 Mayıs 2022 günü düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
2.06.2022 Gündem
PKK'lı terörist Mehmet Erdoğan öldürüldü
PKK'lı terörist Mehmet Erdoğan öldürüldü MİT operasyonuyla, terör örgütü PKK/HPG'nin sözde Mahmur-Kerkük-Süleymaniye saha genel sorumlusu terörist Mehmet Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki Musul'da etkisiz hale getirildi.
23.05.2022 Gündem
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı ile bildirdi, 10 gün içerisinde...
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile yazı ile bildirdi, 10 gün içerisinde... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB son dakika kararının detaylarını paylaştı. 81 il milli eğitim müdürlüğüne yazı ile bildirildi. Okullarda yeni dönem başladı. Tüm öğrencileri kapsıyor. Covid-19 salgınında normalleşme sürecinin başlamasının ardından okullarda da bazı önlemler gevşetildi. Maske zorunluluğu esnetilirken pozitif öğrencilerin bulunduğu sınıflarda eğitime ara verilmesi ile ilgili kriter de değiştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı, son bilim kurulu kararları neticesinde okullarda uygulanacak koronavirüs önlemlerine ilişkin 2 ayrı rehber yayımladı. Rehberde okullardaki yeni dönem ile ilgili tüm ayrıntılara yer verildi. Dersler en fazla 40 dakika olabilecek. Ayrıca koronavirüs vakası nedeni ile sınıflarda eğitime ara verilmesi dönemi de sona eriyor. Artık sadece temaslı öğrenciler izole edilecek. Ayrıca öğretmen, öğrenci ve personel okul bahçesinde maske takmak zorunda olmayacak. Bakanlık, okullara yeterli sayıda maske temin edecek. Ayrıca, okul içerisinde, ortak alanlarda, sınıflarda, öğretmen odalarında maske atık kutularının bulundurulması ve günlük olarak boşaltılmaları sağlanacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmur Özer de yaptığı açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı'nın yatırımlarına dikkat çekerek, "2022 yılında İstanbulumuza 8.9 milyarlık eğitim yatırımı yapacağız. Milli Eğitim Bakanlığı'nın en büyük bütçesini İstanbul'a ayırdık. Atamalarda da İstanbul'u merkeze aldık" diye konuştu.
8.03.2022 Eğitim
MEB yarıyıl tatiline günler kala resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması, iki hafta...
MEB yarıyıl tatiline günler kala resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması, iki hafta... Yarıyıl tatili için geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanlığı günler kala resmen duyurdu. MEB milyonlarca öğrenci için harekete geçti. Yüz yüze eğitim süreci ve yarıyıl tatili ile ilgili flaş karar! Sömestr tatiline günler kala Milli Eğitim Bakanı Mahmur Özer, öğrenci, öğretmen ve velileri çok yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. İki haftalık yarıyıl tatili ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Özer, "İnanıyorum ki öğretmenlerimiz öğrencilerimize ödev vermeyecekler, 2 hafta hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz dinlenecekler" diye konuştu. Uzmanlardan da Bakan Özer'in açıklamalarını destekleyen uyarılar geldi. Öğrencilerin tatil sürecini dinlenerek ve eğlenerek geçirmelerinin önemi vurgulandı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uzaktan eğitim sürecinde ortaya çıkan öğrenme kaybının telafisi için başlatılan çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ücretsiz destekleme ve yetiştirme kurs hizmeti sunan MEB, 81 ilde ilk kez bu kursların verimliliğine yönelik izleme ve değerlendirme sınavı uyguladı.
18.01.2022 Eğitim
Emine Erdoğan: Kütüphanelerin hayatımızdaki yeri vazgeçilmezdir
Emine Erdoğan: Kütüphanelerin hayatımızdaki yeri vazgeçilmezdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kütüphanelerin eğitimin ve okulların "kalbi" olduğuna dikkati çekerek, Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi'nin tüm okullarda bu kalbin güçlü bir şekilde atmasına vesile olacağını belirtti.
26.10.2021 Gündem
PKK'nın sözde yöneticisi Taybet Bilen öldürüldü!
PKK'nın sözde yöneticisi Taybet Bilen öldürüldü! MİT'in, Irak'ın Kerkük kırsalında düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK/KCK'nın sözde yöneticilerinden Taybet Bilen, beraberindeki 2 teröristle etkisiz hale getirildi.
22.10.2021 Gündem
TSK ve MİT'ten ağır darbe! PKK'nın sözde yöneticisi Taybet Bilen öldürüldü
TSK ve MİT'ten ağır darbe! PKK'nın sözde yöneticisi Taybet Bilen öldürüldü TSK ve MİT'in 8 Ekim'de Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirdiği ortak operasyonda, terör örgütü PKK'nın sözde kadın sorumlusu Taybet Bilen'in öldürüldüğü açıklandı. Bilen'in, Mahmur kampına giderken öldürüldüğü belirtildi.
20.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahmur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahmur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.