Maganda Kurşunu

Maganda Kurşunu

Son dakika maganda kurşunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maganda kurşunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maganda kurşunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maganda Kurşunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maganda kurşunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 maganda kurşunu haberi bulunmuştur. Tüm maganda kurşunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğlunun yanında maganda kurşunuyla vurulan kadın toprağa verildi! "İnşallah başkaları zarar görmez"
Oğlunun yanında maganda kurşunuyla vurulan kadın toprağa verildi! "İnşallah başkaları zarar görmez" Adana’da oğluyla birlikte eve dönerken otomobilinde maganda kurşunuyla vurulup hayatını kaybeden kadın toprağa verildi.
5.05.2024 Adana
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
Düğünde maganda kurşunu 2 çocuk babası adamın ölümüne neden oldu
Düğünde maganda kurşunu 2 çocuk babası adamın ölümüne neden oldu Tokat'ta düğünde açılan ateş sonucu ağır yaralanan 2 çocuk babası genç hayatını kaybetti.
10.09.2022 Gündem
Maganda kurşunu genç Beste'yi hayattan kopardı
Maganda kurşunu genç Beste'yi hayattan kopardı Amasya’da bir düğünde maganda kurşununun isabet ettiği genç kız hayatını kaybetti.
13.07.2022 Yaşam
Düğünde korkunç olay! Eşi isyan etti: 'Kumpas kurdular'
Düğünde korkunç olay! Eşi isyan etti: 'Kumpas kurdular' Giresun'un Piraziz ilçesinde, cumartesi akşamı düğünde açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Hülya Şimşek'in (48) eşi Cemil Şimşek, "Karadenizli olarak bir mermi atıldığında her tarafa bakıyoruz. Nereden geldi mermi, nereden sesi çıktı, diye bakıyoruz. Bunun önüne geçilsin. Her düğünde nedir bu mermi atılması? Buna artık 'dur' diyen biri olsun. Teksas gibi mermi sıkılıyor" dedi.
12.10.2021 Gündem
Adana'da 3 ve 7 yaşındaki iki çocuğa maganda kurşunu! Serbest kaldı
Adana'da 3 ve 7 yaşındaki iki çocuğa maganda kurşunu! Serbest kaldı Adana'da laf atma tartışması sonrası pompalı tüfekle rastgele ateş açan Yunus Emre Pekyiyen (19), sokakta oynayan Suriye uyruklu Ahmet A. (7) ile kardeşi Azize A.'yı (3) ağır yaraladı. İki kardeşin hayati tehlikesi sürerken, şüpheli ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.08.2021 Gündem
Yeni yıla maganda kurşunuyla girdiler! Anne ve oğlu...
Yeni yıla maganda kurşunuyla girdiler! Anne ve oğlu... İstanbul Avcılar'da yeni yıla girildiği dakikalarda havaya kutlama amacıyla açılan ateş sırasında bir merminin evlerinin camına isabet ettiği anne ve oğlu iki günden bu yana kendilerine gelemediklerini söyledi.
2.01.2021 Gündem
Maganda kurşunu! Balkonda çamaşır asan kadın kafasından yaralandı
Maganda kurşunu! Balkonda çamaşır asan kadın kafasından yaralandı İstanbul Bağcılar'da sokak ortasında kız arkadaşının ablasıyla tartışan bir maganda, tabancasıyla etrafa rastgele ateş etti. Mermilerden biri o sırada balkonda çamaşır asan kadının kafasına isabet etti. Ağır yaralanan kadının tedavisi devam ediyor.
9.10.2020 Gündem
Gamze'nin 'maganda kurşunu' ile ölümünde muhtara 18 yıl 9 ay hapis
Gamze'nin 'maganda kurşunu' ile ölümünde muhtara 18 yıl 9 ay hapis Kırşehir, katıldığı sünnet düğününde halay çekerken başına kurşun isabet eden Gamze Boynuince'nin (21) ölümüyle ilgili davada tutuksuz yargılanan sanıklar köy muhtarı Bayram Zengin 18 yıl 9 ay, Taner Zengin 3 yıl 4 ay, Murat Zengin 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.02.2020 Yaşam
Gamze'nin öldüğü 'maganda kurşunu' davasında muhtara tahliye
Gamze'nin öldüğü 'maganda kurşunu' davasında muhtara tahliye Kırşehir'de, katıldığı sünnet düğününde halay çekerken başına kurşun isabet eden Gamze Boynuince'nin (21) ölümüyle ilgili davada tutuklu yargılanan köy muhtarı Bayram Zengin, delil yetersizliği nedeniyle tahliye edildi.
4.02.2020 Yaşam
Asker eğlencesinde maganda kurşunu öldürdü
Asker eğlencesinde maganda kurşunu öldürdü MERSİN'in Tarsus ilçesinde, kapalı alandaki asker eğlencesinde Mensure G. (60), yeğeni Ümit G.'nin (47) havaya tabancayla ateş açması sonucu göğsünden vurularak hayatını kaybetti.
12.01.2020 Yaşam
Halay çeken arkadaşını başından vurdu
Halay çeken arkadaşını başından vurdu SAMSUN'un İlkadım ilçesinde, düğünde halay esnasında başına maganda kurşunu isabet eden Bülent Süzgüner (45), ağır yaralandı. Tabancayı ateşlediği iddia edilen Süzgüner'in, polise teslim olan arkadaşı B.P., "Ben ne yaptım, ben bunu nasıl yaptım" dedi.
12.08.2019 Yaşam
İki ayrı ilde maganda dehşeti
İki ayrı ilde maganda dehşeti ŞANLIURFA'da, maganda kurşununun başına isabet etmesiyle ağır yaralanan 14 yaşındaki Mahmut Korkmaz, merminin beyne yakın bir bölgede bulunması nedeniyle ameliyat edilemeyince, Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alındı.
28.07.2019 Yaşam
Gaziantep'te "maganda kurşunu" can aldı
Gaziantep'te "maganda kurşunu" can aldı Gaziantep'in Yavuzeli ilçesindeki düğünde çevreye rastgele ateş edilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.
20.10.2018 Yaşam
Düğünde maganda kurşunu can aldı
Düğünde maganda kurşunu can aldı Bursa'nın İnegöl ilçesindeki düğün eğlencesinde maganda silahından çıkan kurşunun isabet ettiği 55 yaşındaki Necmi Çelik götürüldüğü İnegöl Devlet Hastanesi acil servisinde hayatını kaybetti.
7.10.2018 Yaşam
Halk otobüsünde yolcu maganda kurşunuyla yaralandı
Halk otobüsünde yolcu maganda kurşunuyla yaralandı Sancaktepe'de seyir halindeki otobüste bulunan yolcu, camdan giren bir maganda kurşunuyla yere yığıldı. Yaralı yolcu, otobüs şoförü tarafından hastaneye kaldırıldı.
26.09.2018 Yaşam
Düğünde davetlilerin üzerine kurşun yağdı! Gelin dahil...
Düğünde davetlilerin üzerine kurşun yağdı! Gelin dahil... Kırşehir'de gerçekleşen bir düğün eğlencesine havaya sıkılan silahlar gölge düşürdü. Amaçsızca açılan ateş gelin dahil 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralı davetlilerden birinin durumu ağır.
9.09.2018 Yaşam
Yüksek gerilim hattı kabloları kalabalığın üzerine düştü
Yüksek gerilim hattı kabloları kalabalığın üzerine düştü Siirt'te düğünde ateşlenen silahlardan dolayı kopan yüksek gerilim kabloları kalabalığın üzerine düştü; 2'si ağır, 6 kişi yaralandı.
25.08.2018 Yaşam
Balkonda otururken kanlar içinde kaldı!
Balkonda otururken kanlar içinde kaldı! RİZE'nin Ardeşen ilçesinde, evinin balkonunda oturduğu sırada nereden geldiği belirlenemeyen maganda kurşunu sağ el işaret parmağına isabet eden Ayşegül Kesimal (41), yaralandı.
5.08.2018 Yaşam
Balkonda otururken parmağına kurşun isabet etti
Balkonda otururken parmağına kurşun isabet etti RİZE'nin Ardeşen ilçesinde, evinin balkonunda oturduğu sırada nereden geldiği belirlenemeyen maganda kurşunu sağ el işaret parmağına isabet eden Ayşegül Kesimal (41), yaralandı.
4.08.2018 Yaşam
Maganda kurşunu lise öğrencisinin sonu oldu
Maganda kurşunu lise öğrencisinin sonu oldu Isparta'nın Yalvaç ilçesinde katıldığı nişan eğlencesinde maganda kurşununun hedefi olan lise son sınıf öğrencisi Arif Can Çetin (19), yaşamını yitirdi.
7.05.2018 Yaşam
Kaldırımda yürürken maganda kurşununun hedefi oldu
Kaldırımda yürürken maganda kurşununun hedefi oldu Kağıthane’de kaldırımda yürüdüğü sırada maganda kurşunuyla yaralanan bir kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı
13.12.2017 Yaşam
Eylem vuruldu silahlar sustu!
Eylem vuruldu silahlar sustu! Felç kalan Eylem, Kaymakam Erkayıran’a, “Beni koruyamadınız” dedi. Gözleri dolan kaymakam kampanya başlattı.
6.09.2017 Yaşam
Ağır bilanço! 3 bin 102 kişi yaralandı...
Ağır bilanço! 3 bin 102 kişi yaralandı... Kurban Bayramı'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban keserken yaralanan acemi kasaplar hastanelerin acil servislerine akın etti. Yurt genelinde, kurban keserken yaralanıp hastaneye başvuranların sayısı 3 bin 102 kişiyi buldu.
1.09.2017 Yaşam
Maganda kurşunu hayatını kararttı
Maganda kurşunu hayatını kararttı Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 11 Ağustos’ta ilçeye bağlı Demirkonak Mahallesi’nde düzenlenen bir düğünde havaya ateş edilmesi sonucu 14 yaşındaki Eylem Ateş yaralandı.
27.08.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Maganda Kurşunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maganda kurşunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.