Lice

Lice

Son dakika lice haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lice ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lice haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lice

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lice gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.005 lice haberi bulunmuştur. Tüm lice haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
Takım otobüsü devrildi, Dicle Belediyespor ligden çekildi
Takım otobüsü devrildi, Dicle Belediyespor ligden çekildi Diyarbakır’da 1’inci Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden ve 21 Ocak’ta geçirdiği kaza sonucu takım otobüsü devrilen Dicle Belediyespor, ligden çekildiğini duyurdu.
10.02.2024 Futbol
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi MİT, PKK/KCK’nın sözde Kerkük eyalet sorumlusu 'Çiya Amed' kod adlı Remzi Avcı'yı, Irak/Süleymaniye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
14.11.2023 Gündem
Diyarbakır'da 403 kilo esrar ile Hint keneviri ve skunk ele geçirildi
Diyarbakır'da 403 kilo esrar ile Hint keneviri ve skunk ele geçirildi Diyarbakır'da jandarmanın düzenlediği operasyonda 403 kilo esrar, 272 bin 200 kök Hint keneviri ve 151 bin kök skunk ele geçirildi.
6.11.2023 Yaşam
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum Kafede eski sevgilisini 9 kurşunla öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Diyarbakır'da eski sevgilisi Meryem Sevim'i, 9 kurşunla öldüren Musa Sevim , ilk duruşmada, "En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum. Pişmanım, diyecek bir şeyim yok. Allah, mekanını cennet etsin. 1,5 ay dağlarda aptal aptal gezdim. En son Meryem'in mezarına gidecektim" dedi.
26.10.2023 Gündem
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi Diyarbakır Lice Kıyıköy kırsalında 1'i turuncu 2'si gri kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta da 1 terörist yakalandı.
25.10.2023 Gündem
Narkogüç Operasyonları kapsamında tonlarca uyuşturucu ele geçirildi
Narkogüç Operasyonları kapsamında tonlarca uyuşturucu ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkogüç Operasyonları kapsamında İstanbul ve İnegöl'de düzenlenen operasyonlarda 5, Diyarbakır ve Gaziantep'te ise 8 kişinin yakalandığını ve çok büyük miktarda uyuşturucunun ele geçirildiğini duyurdu.
20.10.2023 Gündem
Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: 603 kilo esrar, 640 bin esrar bitkisi ele geçirildi
Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: 603 kilo esrar, 640 bin esrar bitkisi ele geçirildi Diyarbakır’ın Lice ilçesinde düzenlenen Eren Huzur İlkbahar-Yaz Şehit Jandarma Er Sabit Türkeş operasyonunda, 603 kilogram esrar ve 640 bin 600 kök esrar bitkisi ele geçirildi.
12.10.2023 Yaşam
7 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 72 şüpheli gözaltına alındı
7 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 72 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 72 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
24.09.2023 Gündem
Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda; 3'ü terörden arananlar listesinde yer alan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Teröristlerden 2'sinin 79 güvenlik görevlisinin şehit edildiği, 339 kişinin yaralandığı eylemlerin talimatını verdiği tespit edildi.
18.09.2023 Gündem
Malatya'da peş peşe depremler meydana geldi!
Malatya'da peş peşe depremler meydana geldi! Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4.8 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Korku ve paniğe neden olan depremler çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Depremin ardından açıklamada yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, " Başta AFAD olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarımızla saha tarama çalışmalarına başlanmıştır" ifadelerini kullandı. AFAD,saat 18.18'de merkezüssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
12.08.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti Son 24 saatte 4'ten büyük kuvvette 4 deprem meydana geldi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, CNN TÜRK canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Biz bir deprem ülkesiyiz. 6 Şubat depremlerinden sonra bu sayılarda artış var. Çok da çeşitlilik arz ediyor. Türkiye'nin belli yerine konsantre olmuyor değişik yerlerinden de deprem haberleri geliyor. Bunun en önemli etkenlerinden bir tanesi 6 Şubat depremi o kadar şiddetli oldu ki Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti. Nitekim bu 4 tane deprem de farklı yerlerde" ifadelerini kullandı.
11.08.2023 Yaşam
Terör örgütüne ağır darbe! Bakan Yerlikaya: 11 milyar TL yasa dışı gelir elde etmesi engellendi
Terör örgütüne ağır darbe! Bakan Yerlikaya: 11 milyar TL yasa dışı gelir elde etmesi engellendi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Lice kırsalında yakalanan uyuşturucu ile terör örgütünün 11 milyar TL yasa dışı gelir elde etmesi engellendi." açıklamasını yaptı.
31.07.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Lice'de 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: Lice'de 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde düzenlenen operasyonda 2 teröristin silahları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
8.06.2023 Gündem
Bakan Soylu duyurdu: Diyarbakır'da 3 PKK'lı öldürüldü
Bakan Soylu duyurdu: Diyarbakır'da 3 PKK'lı öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Lice kırsalında 3 PKK'lı teröristin 1 M-16, 2 Kaleşnikov silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildiğini duyurdu.
3.06.2023 Gündem
412 Alan Kodu Nereye Ait? 0412 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor?
412 Alan Kodu Nereye Ait? 0412 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor? Telefon numaraları tamamen rastgele değildir. Onları oluşturan ve alan kodu ya da önek denilen şeyi oluşturan ilk rakamlar, aslında çeşitli organlar tarafından çıkarılan kesin kurallara uyar. Günlük hayatta bilinmeyen telefon kodları pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. 
27.05.2023 Yaşam
Diyarbakır seçim sonuçları 2023: Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranları... Diyarbakır hangi parti kazandı?
Diyarbakır seçim sonuçları 2023: Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranları... Diyarbakır hangi parti kazandı? Diyarbakır seçim sonuçları, 14 Mayıs 2023 genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kapsamında açıklanacak. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleri için geri sayım devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Türkiye geneli seçim sonuçları gazetevatan seçim 2023 sayfasında olacak. Diyarbakır TBMM'ye göndereceği 12 milletvekilni seçmek için sandık başına gidecek. 2018 seçim sonuçlarıyla Diyarbakır şaşırtan sonuçlar almıştı. Peki Diyarbakır 14 mayıs seçim sonuçları ile Kayapınar, Bağlar, Yenişehir, Ergani, Sur, Silvan, Çınar, Bismil Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı AK Parti, CHP, İYİ Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ve Dİyarbakır milletvekili dağılımları... Peki Diyarbakır hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Kayıp tarihi eser internet sitesinde ortaya çıktı! 20 bin TL’ye satışa koymuşlar
Kayıp tarihi eser internet sitesinde ortaya çıktı! 20 bin TL’ye satışa koymuşlar Kahramanmaraş'ta internet üzerinden 20 bin TL'ye satışa çıkarılan ve Osmanlı dönemindeki bir çeşmeye ait olduğu belirlenen 'kitabe', Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nce koruma altına alındı.
11.05.2023 Kültür Sanat
İçişleri duyurdu: Lice’de 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi
İçişleri duyurdu: Lice’de 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonlarının başarılı bir şekilde sona ermesiyle, PKK terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak, teröristlere amansız baskı sürdürmek, lojistik/ikmal kanallarını kesmek ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla “Eren Huzur İlkbahar-Yaz” operasyonu başlatıldı.
11.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin 'Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde' dedi. Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyen Soylu, "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz", ifadelerini kullandı. Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyurdu. Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını değerlendiren Soylu, konu hakkında 'Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük' dedi.
22.04.2023 Gündem
Kahramanmaraş'taki deprem beklenen İstanbul depremini tetikler mi? Uzman isimden önemli açıkalama geldi
Kahramanmaraş'taki deprem beklenen İstanbul depremini tetikler mi? Uzman isimden önemli açıkalama geldi Prof. Dr. Ahmet Ercan Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından önemli açıklamalarda bulunarak gerçekleşen depremin İstanbul depremine etkisinin olup olmayacağıyla ilgili merak edilenleri yorumladı.
6.02.2023 Gündem
8 yaşındaki Elif’in katili, kadın terörist çıktı
8 yaşındaki Elif’in katili, kadın terörist çıktı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 2015 yılında polis aracına atılan roketin evlerine isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 8 yaşındaki Elif Şimşek’in katilinin, PKK’ya yönelik 20 Ocak’ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınıp, tutuklanan 10 şüpheliden R.B. adlı kadın terörist olduğu ortaya çıktı.
26.01.2023 Gündem
Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Operasyonu başlatıldı
Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 Operasyonu başlatıldı İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’da 645 Personelin Katılımıyla Büyük Çaplı “Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 (Diyarbakır/Lice-Arıklı) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş” Operasyonu başlatıldı. Operasyonun ilk gününde tespit edilen sığınakta 1 adet havan mühimmatı İle 144 kilogram toz esrar ele geçirildi.
22.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lice ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lice haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.