Kız arkadaşının evinin camlarını levye ile kırdı, mahalleli tepki gösterince kaçtı
Kız arkadaşının evinin camlarını levye ile kırdı, mahalleli tepki gösterince kaçtı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kız arkadaşının yaşadığı evin camlarını levye ile kıran A.B., mahallelinin tepkisi üzerine kaçtı.
16.05.2020 Gündem
Suriyeli kadını, eşi levyeyle dövüp, kerpetenle dişlerini söktü
Suriyeli kadını, eşi levyeyle dövüp, kerpetenle dişlerini söktü Kilis'te yaşayan Suriye uyruklu 28 yaşındaki 2 çocuk annesi Raşe Rıdvan, eşi 35 yaşındaki Haşish Rıdvan tarafından levyeyle dövüldü, kerpetenle dişleri söküldü. Vücudunda kırıklar olan talihsiz kadının Gaziantep'te tedavisi sürerken, kocasından şikayetçi olmadı. Dayakçı eş tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
31.05.2017 Yaşam
Levye ile bankayı soymaya kalkıştı
Levye ile bankayı soymaya kalkıştı Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde gece elindeki levye ile kapısını açmaya çalıştığı banka şubesini soymaya kalkan, alarm çalınca kaçan M.S.S. yakalanıp gözaltına alındı.
27.03.2017 Yaşam
Hem çarptı, hem levye ile vurdu!
Hem çarptı, hem levye ile vurdu! Siirt’te Bahçelievler Mahallesi Hükümet Caddesi’nde yolun karşısına geçmeye çalışan devlet hastanesinde temizlik görevlisi Mehmet Ali Şen’e (35), sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen hafif ticari araç çarptı...
31.10.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri