Kuyumcular

Kuyumcular

Son dakika Kuyumcular haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuyumcular ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuyumcular haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuyumcular

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuyumcular gelişmeleri de dahil olmak üzere 499 kuyumcular haberi bulunmuştur. Tüm kuyumcular haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı!
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı! Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı?
24.04.2024 Ekonomi
TÜİK açıkladı! Ticaret satış hacmi yıllık yüzde 11,3 arttı
TÜİK açıkladı! Ticaret satış hacmi yıllık yüzde 11,3 arttı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin ticaret satış haciminin yüzde 11,3 yıllık perakende satış hacminin yüzde 25,1 arttığını açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Sahte için alarm verildi! Darphane uyardı: Kuyumcular bile bile alıyor
Sahte için alarm verildi! Darphane uyardı: Kuyumcular bile bile alıyor Altın fiyatlarının geldiği seviye sahte altın üretimini de artırdı. Hürriyet’e konuşan Darphane Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, son dönemde küçük atölye tarzı yerlerde sahte altın üretiminin arttığına işaret ederek vatandaşı uyardı. Şahin, “Üretici ayarını düşük yaptığı için kuyumculara daha düşük fiyattan satıyor. Bu küçük marjları kâr olarak gören bazı kuyumcular da bu ürünleri sahte olduğunu bile bile alıyor ve vatandaşlarımıza satıyor” dedi.
16.04.2024 Ekonomi
Bayramda kuyumcular açık mı? Kuyumcular hangi gün açılacak?
Bayramda kuyumcular açık mı? Kuyumcular hangi gün açılacak? Bayramda kuyumcular açık mı? Bugün Ramazan Bayramı'nın 1. günü kutlanıyor. Dini bayramlar kapsamında resmi tatil olarak kabul ediliyor. Bayramda ise kamu kurumlar resmi tatil ilan ediliyor. Kuyumcular ise genellikle Ramazan bayramında kapalı oluyor. Peki, bayramda kuyumcular açık mı, kaça kadar açık? Kuyumcular ne zaman açılacak?
10.04.2024 Gündem
Altın fiyatları rekor kırdı! Darphane'de çift vardiya başladı
Altın fiyatları rekor kırdı! Darphane'de çift vardiya başladı Yükselen altın fiyatları nedeniyle vatandaşların altına talebi arttı. Artan talep sonucunda bazı kuyumcular altın bulmakta zorlanmaya başlayınca Darphane çift vardiyaya geçti. Darphane Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hekim, "Talepleri karşılayacak şekilde tek vardiya çalışıp günlük 400 kilogram üretirken şu anda 2 vardiya çalışıyoruz. İki vardiya sabahtan gece 11'e kadar kesintisiz, sürekli bir çalışma var ve gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Altında büyük hile! Bu hataya düşen çeyrek altın başına 500 lira zarar ediyor
Altında büyük hile! Bu hataya düşen çeyrek altın başına 500 lira zarar ediyor Son dakika altın fiyatları... Altında büyük hile! Bu hataya düşen çeyrek altın başına 500 lira zarar ediyor. Altın fiyatları son dönemde yeni bir trende girdi. Yükselişini sürdüren altın yeni rekorlara hazırlanıyor. Altın yatırımcısı gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatlarını merak ederken kuyumculardan dikkat çeken bir uyarı geldi. Kuyumcular, vatandaşları ayarı düşük, ikinci basım çeyrek altın konusunda uyardı. İşte merak edilen tüm detaylar...
25.02.2024 Ekonomi
Osmanlılarda El Sanatları Nelerdir? Osmanlı Devleti'ndeki El Sanatlarının Özellikleri...
Osmanlılarda El Sanatları Nelerdir? Osmanlı Devleti'ndeki El Sanatlarının Özellikleri... Osmanlılarda özellikle de kuruluştan itibaren Bursa, İznik, İstanbul ve Edirne'de sanat ve mimariye ilgi gösterilmiştir. Osmanlı devletinde dokumacılık, ahşap işlemeciliği, hat, çini sanatı ve taş süsleme sanatı ile uğraşılmıştır.
15.02.2024 Yaşam
Gram, çeyrek ve yarım altını olanlar dikkat! Uzman isim kritik tarihi açıkladı
Gram, çeyrek ve yarım altını olanlar dikkat! Uzman isim kritik tarihi açıkladı Altın fiyatları için son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Ons altındaki düşüşü takip eden altının gram fiyatı Kapalıçarşı piyasasında geriledi. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Kuyumcular yatırımcıların en çok gram altın tercih ettiğini dile getirirken, ‘Öğle arasında bile gram altın alıyorlar” dedi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de altının gram fiyatı için 3000 TL tahmininde bulundu.
27.01.2024 Ekonomi
Adana’da turfanda patates toprakla buluştu
Adana’da turfanda patates toprakla buluştu Merkez Seyhan ilçesine bağlı Kuyumcular Mahallesinde Mayıs ayında hasadı yapılması beklenen turfanda patatesler toprakla buluştu.
24.01.2024 Adana
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak?
Silah taşıma ruhsatı ciro 2024 | Silah taşıma ruhsatı ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu? Silah ruhsatı ciro 2024 ne kadar olacak? Ciro ile silah taşıma ruhsatı ile ilgili aramalar 2024 yılına girişmesiyle sorgulanmaya başlandı. 45.000.000  lira olan silah taşıma ciro miktarının 2024 yılında ne kadar olduğu sorgulanıyor. Yeniden değerlendirme oranına göre bedeller yüzde 58.46 olmuştu. Peki, 2024 silah ruhsat ciro ne kadar, 2024 silah ruhsat ciro belli oldu mu?
4.01.2024 Ekonomi
Kuyumcular yeni madeni 5 lirayı değerlendirdi
Kuyumcular yeni madeni 5 lirayı değerlendirdi Eskişehir’de kuyumcular tedavüle giren sınırlı sayıdaki madeni 5 liraların gramajına göre kullanımının daha avantajlı olduğunu belirterek ellerinde olduğu sürece vatandaşlara bu özel parayı sağladıklarını söyledi.
21.12.2023 Ekonomi
Erken emeklilik fırsatında bilinmeyen detay! Günlük 143 lira olacak
Erken emeklilik fırsatında bilinmeyen detay! Günlük 143 lira olacak Küçük esnaf için prim ödeme gün sayısının 7 bin 200’e indirilmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Ekim ayında Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme ile ilgili kritik uyarılar geldi. SGK Uzmanı Dilek Ete, "İhya yaparak emekli olmak istediğinizde silinen Bağ-Kur borçlarının tamamını ödemeniz gerekiyor. Bu nedenle ödeyeceğiniz rakam ve alacağınız emekli aylığı arasında mutlaka kazanç-kayıp hesabı yapmalısınız" uyarısında bulundu.
13.10.2023 Emekli
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan 'enflasyon' mesajı!
Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan 'enflasyon' mesajı! Sektör temsilcileri Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın liderliğinde Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile bir araya geldi. Sektörün içinde bulunduğu durum hazırlanan bir sunumla anlatıldı.
28.08.2023 Ekonomi
Bakan Kacır duyurdu! KOSGEB borçları silindi
Bakan Kacır duyurdu! KOSGEB borçları silindi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır deprem bölgesine verilen desteklere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
9.08.2023 Gündem
15 Temmuz’da kargolar açık m? Bugün karolar çalışıyor mu, 15 Temmuz’da PTT, Yurtiçi, MNG, Aras kargo dağıtım yapıyor mu?
15 Temmuz’da kargolar açık m? Bugün karolar çalışıyor mu, 15 Temmuz’da PTT, Yurtiçi, MNG, Aras kargo dağıtım yapıyor mu? 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu, 15 Temmuz kargolar açık mı? 15 Temmuz PTT, Yurtiçi, Aras, MNG, Sürat Kargo, Trendyol Express’in açık olup olmadığı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gönderi yapmak isteyen ya da bir yerden kargo bekleyen vatandaşlar arama motorlarına girerek resmi tatillerde kargoların çalışma durumu araştırmaya başladı.
15.07.2023 Gündem
Gram altın için bomba yıl sonu tahmini! Yüzde 15-20 artacak
Gram altın için bomba yıl sonu tahmini! Yüzde 15-20 artacak Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, yükselişe geçen gram altın fiyatının artmaya devam edeceğini ifade ederek, “Yılın sonunda rakamların yüzde 15-20 yukarı çıkacağını ön görüyorum. Yatırımcı altına yatırım yapmadan asla vazgeçmesin sabırla beklesin sonunda kazancını görecektir” diye konuştu.
13.07.2023 Ekonomi
15 Temmuz resmi tatil mi, özel sektörde 15 Temmuz tatil mi, yarım gün mü? 15 Temmuz’da özel sektör çalışacak mı?
15 Temmuz resmi tatil mi, özel sektörde 15 Temmuz tatil mi, yarım gün mü? 15 Temmuz’da özel sektör çalışacak mı? 15 Temmuz resmi tatil mi, yarım gün mü, özel sektör 15 Temmuz çalışacak mı? Resmi tatiller takviminde 15 Temmuz'un yer alıp almadığı çalışanlar tarafından sorgulanıyor. 15 Temmuz'un tatil olması için görüşülen kanun, karara bağlanarak Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, özel sektörde 15 Temmuz tatil mi, 15 Temmuz resmi tatil mi?
12.07.2023 Gündem
Kurban Bayramı için döviz bozdurmak isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu
Kurban Bayramı için döviz bozdurmak isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kimi kurbanlık alımı ve tatil planları için döviz bozdururken kimi de kurların yükseleceğini düşündüğü için döviz bürolarına akın etti.
26.06.2023 Gündem
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak İstanbul'da sahte veya düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcularda bozdurdukları ve piyasaya sürdükleri tespit edilen 5 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalandı. Baskınların birinde, bakır ve gümüş gibi madenlerin dönüştürülüp piyasaya sürülmeye hazır hale getirilmesine yarayan materyaller ele geçirildi. Operasyon sonrası şoke eden detaylar ortaya çıkarken, kuyumcular düğün sezonunda artan sahte altınla ilgili önemli uyarılarda bulundu.
23.05.2023 Yaşam
Kuyumculardan vatandaşlara sahte altın uyarısı
Kuyumculardan vatandaşlara sahte altın uyarısı Siirt'te kuyumcular, düğün sezonunun başlamasıyla internet üzerinden altın satışı yapan bazı kişilerin akıl almaz yöntemlere başvurduğunu belirterek, vatandaşları güvenilir siteler ve kuyumculardan alışveriş yapması konusunda uyardı.
9.05.2023 Haber
Kuyumculardan sahte altın uyarısı! 'İnternetten altın alınmamasını tavsiye ediyoruz'
Kuyumculardan sahte altın uyarısı! 'İnternetten altın alınmamasını tavsiye ediyoruz' Siirt'te kuyumcular, düğün sezonunun başlamasıyla internet üzerinden altın satışı yapan bazı kişilerin akıl almaz yöntemlere başvurduğunu belirterek, vatandaşları güvenilir siteler ve kuyumculardan alışveriş yapması konusunda uyardı.  
9.05.2023 Yaşam
Kuyumcuların gözü, gurbetçi ve düğünlerde
Kuyumcuların gözü, gurbetçi ve düğünlerde Elazığ’da durgun bir sezon yaşayan kuyumcular, dört gözle gurbetçilerin gelmesini ve düğün sezonunun açılmasını bekliyor.
1.05.2023 Gündem
Altın yatırımcısına kritik 5 ay uyarısı! Altında 1650 lira işaret edildi, yaz ayı boyunca sürecek
Altın yatırımcısına kritik 5 ay uyarısı! Altında 1650 lira işaret edildi, yaz ayı boyunca sürecek Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları 27 Nisan 2023 Perşembe günü yükselişe geçti. Ons altın yeniden 2.000 doları aşarken, gram altın fiyatı için de destek oluşturdu. ‘Altın düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için kuyumculardan yeni tahmin yapıldı. ‘Kazandım’ demek için gereken sürenin en az 5 ay olduğunu belirten kuyumcular, altın fiyatlarının 1.650 liraya ulaşabileceğinin altını çizdi. İşte Kapalıçarşı verileri ile güncel gram, çeyrek, Cumhuriyet altını ve 22 ayar bileziğin gram fiyatı…
27.04.2023 Ekonomi
Altın sektöründe 'deprem' etkisi! 'Anlaşmalarımızın hepsi dondu'
Altın sektöründe 'deprem' etkisi! 'Anlaşmalarımızın hepsi dondu' Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından kuyumculuk sektöründe arz talep açığı ortaya çıktı.
21.03.2023 Ekonomi
Sahte altınla alışveriş yaptılar, 100 lira bahşiş bıraktılar
Sahte altınla alışveriş yaptılar, 100 lira bahşiş bıraktılar Beyoğlu'nda, tekel bayiinde sahte çeyrek altınla alışveriş yapan 2 kişi, 100 lira da bahşiş bırakıp, 700 lira para üstü aldıktan sonra kayıplara karıştı. Kasadaki kadını, hafta sonu kuyumcuların kapalı olması nedeniyle altını bozduramadıkları yalanıyla kandıran dolandırıcıların alışveriş yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 
19.02.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kuyumcular ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuyumcular haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.