Kuvvetli Rüzgar

Kuvvetli Rüzgar

Son dakika kuvvetli rüzgar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuvvetli rüzgar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuvvetli rüzgar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuvvetli Rüzgar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuvvetli rüzgar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.616 kuvvetli rüzgar haberi bulunmuştur. Tüm kuvvetli rüzgar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji ve valilik art arda uyardı! Dolu ve kuvvetli yağış başladı, onlarca ilde alarm seviyesine geçildi
Meteoroloji ve valilik art arda uyardı! Dolu ve kuvvetli yağış başladı, onlarca ilde alarm seviyesine geçildi Hava dersine döndü. Nisan'da sürpriz hava sıcaklık değişiklikleri etkisini göstermeye başladı. Nisan'da dolu vurdu! Birçok kentte yağışın başlamasının ardından uyarılar art arda geliyor. Yoğun yağış, kuvvetli rüzgar beraber geliyor. Yağış günlerce sürecek. İşte son dakika il il hava durumu tahminleri...
28.04.2024 Gündem
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den Adana için sağanak yağış uyarısı! Yarın başlıyor
Meteoroloji'den Adana için sağanak yağış uyarısı! Yarın başlıyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana ve Adana'nı doğu kesimleri için yoğun sağanak yağış uyarısında bulundu.
13.04.2024 Adana
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı Sıcaklıklar artarken Meteoroloji merakla beklenen raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre bugün Güneydoğu Anadolu ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklıkların hafta sonu İstanbul'da 2-3 derece, Ege ve Akdeniz'de ise 4-5 derece artacağını açıkladı. Bugün Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege'de ise kuvvetli rüzgar bekleniyor.
12.04.2024 Gündem
Lapa lapa kar yağışı gece yarısı başlıyor! Ankara'dan sonra sıra İstanbul'da, hava resmen buz kesecek
Lapa lapa kar yağışı gece yarısı başlıyor! Ankara'dan sonra sıra İstanbul'da, hava resmen buz kesecek Lapa lapa kar yağışı başladı. Hava sıcaklıkları eksiye düşüyor, İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftanın ilk gününde yurdun batı bölümünü "sarı" kodla uyardı. Aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de olduğu 23 kentte fırtına ve kuvvetli yağış bekleniyor. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıldı.
25.03.2024 Gündem
Kar fırtınasına saatler kaldı! İstanbul dahil onlarca kent için uyarı: Mart'ta lapa lapa kar yağacak
Kar fırtınasına saatler kaldı! İstanbul dahil onlarca kent için uyarı: Mart'ta lapa lapa kar yağacak Kar yağışı ile ilgili son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle İstanbullular geciken kar yağışının Mart'ta etkili olup olmayacağını merak ediyor. Meteoroloji yeni duyurusunda peş peşe üç uyarıda bulundu. Yoğun yağış, kuvvetli rüzgar ve çığ riskinin bulunduğu iller tek tek açıklandı. İşte il il hava durumu ile ilgili son dakika açıklamaları...
20.03.2024 Gündem
Yoğun kar gece yarısı başlıyor! Meteoroloji son dakika uyardı, Mart yüzünü şimdi gösteriyor
Yoğun kar gece yarısı başlıyor! Meteoroloji son dakika uyardı, Mart yüzünü şimdi gösteriyor Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji yeni uyarısında yoğun kar yağışının etkili olacağı illeri tek tek açıkladı. Kar yağışı etkisini gece yarısı artıracak. Lapa lapa kar yağarken kuvvetli rüzgar da hayatı olumsuz etkileyecek. MGM yeni uyarısında çığ riskine karşı da vatandaşları uyardı. İşte il il hava durumu...
19.03.2024 Gündem
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar
Depremde 82 kişiye mezar olan binanın müteahhitti ve mühendisi için flaş karar Adana'da 82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi’nin C bloğunun yıkılmasına ilişkin açılan davanın üçüncü duruşmasında tutuklu müteahhit ve inşaat mühendisi serbest bırakılmasını isterken, mahkeme heyeti tutukluluk hallerinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.
1.03.2024 Adana
Adana için Meteoroloji'den uyarı yapıldı! Kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar gelecek
Adana için Meteoroloji'den uyarı yapıldı! Kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar gelecek Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Tufanbeyli, Karaisalı ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
1.03.2024 Adana
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Karaisalı, Saimbeyli, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
29.02.2024 Adana
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
İstanbul'da kar başladı! Meteoroloji özellikle Marmara'yı uyardı, onlarca kentte kar fırtınası alarmı verildi
İstanbul'da kar başladı! Meteoroloji özellikle Marmara'yı uyardı, onlarca kentte kar fırtınası alarmı verildi Kar İstanbul'a geldi. Günlerdir uyarı üstüne uyarı yapılıyordu. Meteoroloji, AKOM, AFAD, Valilik vatandaşları yoğun kar yağışına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı. Kar yağışı İstanbul'da sabah saatlerinde başladı. Meteoroloji yeni hava tahmin raporunu yayınladı. Özellikle Marmara Bölgesi için yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. İşte son dakika kar yağışı ile ilgili gelişmeler
29.01.2024 Gündem
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
19.01.2024 Gündem
İzmir için 'sağanak' uyarısı
İzmir için 'sağanak' uyarısı İzmir için yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü, kuvvetli sağanak yağmur beklendiği belirtilerek, olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
8.01.2024 Gündem
Bugün (8 Ocak) iptal olan vapur seferleri: Vapur seferleri iptal oldu! İşte liste...
Bugün (8 Ocak) iptal olan vapur seferleri: Vapur seferleri iptal oldu! İşte liste... İstanbul ve Marmara bölgesinde etkili olan kuvvetli rüzgar vapur seferlerini iptal ettirdi. Deniz ulaşımını kullanan vatandaşlar, "İptal olan vapur seferlerini" araştırmaya başladı. İstanbul Şehir Hatları tarafından açıklama yapıldı. İptal olan vapur seferlerini kullanacaklar için liste haberimizde. 8 Ocak 2024 Pazartesi çalışmayan vapur seferleri...
8.01.2024 Gündem
İzmir için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı
İzmir için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı İzmir'de bu geceden itibaren fırtına ve yarın sabahın ilk saatleri itibarıyla da gök gürültülü kuvvetli sağanağın etkili olmasının beklendiği bildirildi.
6.01.2024 Gündem
Çorum'da fırtına çatıları uçurdu
Çorum'da fırtına çatıları uçurdu Çorum'un Sungurlu ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle depo çatısı uçtu, bir otomobil zarar gördü.
24.12.2023 Gündem
30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?
30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil? İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağışlar ve fırtına, şehirde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Megakentte direk devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, birçok bölgede sel, su baskını ve çatı uçması gibi olumsuzluklar yaşanıyor. İstanbul Valiliği, son dakika açıklamasında bu olumsuz hava koşullarına dikkat çekti. Peki 30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?
29.11.2023 Gündem
Lodos nedeniyle denizle kara birleşti, 7 tekne battı
Lodos nedeniyle denizle kara birleşti, 7 tekne battı Tuzla'da lodos nedeniyle 7 balıkçı teknesi battı. Kuvvetli rüzgar nedeniyle oluşan dev dalgalar nedeniyle denizle kara birleşti.
29.11.2023 Gündem
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi?
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi? Bursa'da şiddetli fırtına gece saatlerinden itibaren başladı. Tüm yurtta etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları özellikle Marmara'da etkili oluyor. Kar yağışının etkili olduğu illerde eğitime ara verilmişti. İstanbul ve Bursa'da fırtına ve rüzgarın giderek şiddetini artırması üzerine Bursa Valiliği'ndan tatil duyurusu geldi mi sorusu da gündem oldu. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin beklediği haber geldi. Peki Yarın Bursa'da okullar tatil mi?
28.11.2023 Gündem
Meteoroloji açıkladı! 39 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji açıkladı! 39 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Ülke genelinde yarın beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 39 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.
17.11.2023 Gündem
İstanbul için alarm verildi! Meteoroloji saat verip açıkladı: Kuvvetli olacak
İstanbul için alarm verildi! Meteoroloji saat verip açıkladı: Kuvvetli olacak Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini duyurdu.
10.11.2023 Yaşam
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. MGM kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyarıda bulunurken hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
3.11.2023 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! 14 ili kuvvetli vuracak
Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! 14 ili kuvvetli vuracak Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 14 il için sarı kodlu uyarı kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İşte detaylar...
8.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuvvetli Rüzgar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuvvetli rüzgar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.