Kuruluş Osman Moğol Komutanı Nayman müslüman oluyor mu? Berik Aitzhanov kimdir?
Kuruluş Osman Moğol Komutanı Nayman müslüman oluyor mu? Berik Aitzhanov kimdir? Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman 115. bölümüyle 1 Şubat akşamı ekrana geliyor. Diziye Komutan Nayman olarak katılan Berik Aitzhanov da izleyicinin merak konusu oldu. Kuruluş Osman yeni bölümde Osman Bey, Nayman'a karşı kurulan ordudan İsmihan Sultan tarafından men edilmesine rağmen alpleriyle birlikte savaşma karrı aldı. Peki Komutan Nayman'ı oynayan Berik Aitzhanov kimdir, nereli?
2.03.2023 Televizyon
Kuruluş Osman bugün, bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Osman ATV yayın akışı 13 Ocak 2021
Kuruluş Osman bugün, bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Osman ATV yayın akışı 13 Ocak 2021 Kuruluş Osman bu akşam var mı? Bugün Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? soruları, ATV yayın akışında Kuruş Osman dizisinin göremeyen dizi severler tarafından soruluyor. ATV ekranlarında her çarşamba ekranlara gelen Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler merakla beklenirken, 41. Bölüm yerine Beşiktaş A.Ş.-Çaykur Rizespor A.Ş. maçının yayınlanacağını gören dizinin hayranları Bugün Kuruluş Osman neden yok? diye soruyor. İşte Kuruluş Osman ATV yayın akışı…
13.01.2021 Gündem
Kuruluş Osman yeni bölüm (28. Bölüm) ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon bugün yayınlanacak mı? (Kuruluş Osman 28. Bölüm fragmanı)
Kuruluş Osman yeni bölüm (28. Bölüm) ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon bugün yayınlanacak mı? (Kuruluş Osman 28. Bölüm fragmanı) Kuruluş Osman yeni sezon tarihi merak ediliyordu. ATV ekranlarında yayınlanan dizinin ikinci sezon 28. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman’ın son yayınlanan 27. bölümünde Obaya yapılan baskını bertaraf ettikten sonra hedefine Sofia ve Kulucahisar Kalesi’ni koyan Osman Bey, Kayı Obası Alpleri ile birlikte kaleyi ele geçirip Sofia’yı alt etmek üzere için plan kurup harekete geçiyor. Osman Bey, Sofia’nın kara şövalelerini nasıl alt edecek? Osman Bey ve Kayılar, Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirebilecek mi? Osman Bey, nihayet Sofia’ya ihanetinin bedelini ödetecek mi? Osman Bey’in bu hamlesi uç bölgesinde nasıl bir tepkiyle karşılanacak? Aygül, Hazal Hatun’dan intikamını alacak mı? Kuruluş Osman yeni sezona heyecanlı bir bölümle dönüyor. Kuruluş Osman yeni sezon 28. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı…
7.10.2020 Gündem
Kuruluş Osman yeni bölüm (9. Bölüm) fragmanı yayınlandı! Bu diyarın nizamı benden sorulur! Kuruluş Osman 8. Bölüm izle…
Kuruluş Osman yeni bölüm (9. Bölüm) fragmanı yayınlandı! Bu diyarın nizamı benden sorulur! Kuruluş Osman 8. Bölüm izle… Kuruluş Osman 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Kuruluş Osman dün akşam 8. Bölümü ile ekranlara geldi. Kuruluş Osman’ın 8. Bölümünde; Şeyh Edebalı'yı ve Osman'ı elinden kaçıran Yannis'in yeni planı merak konusu oldu. Osman'a işkence yapan kişinin Sofia olduğu öğrenildiğinde Dündar Bey’in yaptıkları ne oldu? Peki, Kuruluş Osman 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kuruluş Osman 8. Bölüm ve yeni bölüm hakkında merak edilenler.
30.01.2020 Gündem