Kurulu

Kurulu

Son dakika kurulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 100.231 kurulu haberi bulunmuştur. Tüm kurulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep Kolej Vakfı’nda Lüküs Hayat müzikali sahnelendi
Gaziantep Kolej Vakfı’nda Lüküs Hayat müzikali sahnelendi Tiyatro tarihinin klasikleşen ve sevilen eserlerinden “Lüküs Hayat” müzikali, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Atatürkçü Düşünce ve Tiyatro Kulübünün öğrencileri tarafından sahnelenerek tiyatro severlerle buluşturuldu.
3.06.2024 Gaziantep
BDDK’ya şikayette ‘deprem’ etkisi
BDDK’ya şikayette ‘deprem’ etkisi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na geçen yıl 228 bin 334 şikâyet geldi. Geçen yıl bankalarla ilgili yapılan şikâyetlerde 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi nedeniyle yapılan şikâyetler dikkat çekti. Ayrıca bir önceki yıl 2 bin 513 olan dolandırıcılık ile ilgili şikâyetlerin de 17 bin 780’e yükselmesi dikkat çekti.
3.06.2024 Ekonomi
3 ilçe ve 4 beldede seçim heyecanı yaşandı! İşte kazananlar
3 ilçe ve 4 beldede seçim heyecanı yaşandı! İşte kazananlar Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), seçimlerin yenilenmesine karar verdiği 3 ilçe ve 4 beldede bugün sandık başına gidildi. Sabah saat 08.00’de başlayan oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. Sandıklarda oy sayımına geçildi. İlk sonuçlar geldi.
2.06.2024 Gündem
Yerli turistler hayran kaldı! “Halı kültürü Gaziantep’in geçmiş sürecinin önemli bir parçasıdır”
Yerli turistler hayran kaldı! “Halı kültürü Gaziantep’in geçmiş sürecinin önemli bir parçasıdır” Gaziantep Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı için Gaziantep’e gelen İzmirli halıcılar Gaziantep’e hayran kaldı.
2.06.2024 Gaziantep
Türk Ticaret Kanunu ve bazı kanunlarda değişikliğe gidildi
Türk Ticaret Kanunu ve bazı kanunlarda değişikliğe gidildi Türk Ticaret Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun yürürlüğe girdi.
2.06.2024 Gündem
3 ilçe ve 4 beldede seçim heyecanı
3 ilçe ve 4 beldede seçim heyecanı Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), seçimlerin yenilenmesine karar verdiği 3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemleri başladı.
2.06.2024 Gündem
Demirören Holding'den Azerbaycan’da dev yatırım!
Demirören Holding'den Azerbaycan’da dev yatırım! Demirören Holding Azerbaycan’da yatırımlarına devam ediyor. Demirören Holding, ARGES Enerji ve Azerbaycan Devlet Yatırım Şirketi ile hidroelektrik santraller kurma kararı almıştı. İşgalden kurtarılan topraklarda yeşile duyarlı hidroelektrik santral projesi kapsamında ilk etapta Laçın ve Kelbecer’de inşa edilecek hidroelektrik santrallerin temeli atıldı.
1.06.2024 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Gazze açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Gazze açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kızılcahamam'da gerçekleştirilen AK Parti kampının 1. gündeminin Gazze'deki katliam olduğunu söyledi.
1.06.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 adım adım TCG Anadolu'ya
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 adım adım TCG Anadolu'ya BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün rampa kalkış testine ait görüntüleri paylaştı.
1.06.2024 Ekonomi
Elektrikte yeni dönem başlıyor! EPDK kararı duyurdu
Elektrikte yeni dönem başlıyor! EPDK kararı duyurdu EPDK, toplayıcılık faaliyetleriyle elektrik sektöründe başlayacak yeni dönem ile lisanssız elektrik üreten santrallerin üretimlerinin birleştirilerek büyük üretim tesisi gibi faaliyette bulunmalarının önünün açıldığını bildirdi.
1.06.2024 Ekonomi
3 ilçe ve 4 beldede seçmenler yarın yeniden oy kullanacak
3 ilçe ve 4 beldede seçmenler yarın yeniden oy kullanacak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), seçimlerin yenilenmesine karar verdiği 3 ilçe, 4 belde ve 212 mahallede seçmenler yarın sandık başına gidecek.
1.06.2024 Gündem
Otonom fıçı tonosu ne demek, otonom fıçı tono manevrası nedir?
Otonom fıçı tonosu ne demek, otonom fıçı tono manevrası nedir? Dünya havacılık tarihinde "otonom fıçı tonosu" gerçekleştiren ilk SİHA (silahlı insansız hava aracı) Bayraktar TB2 oldu. Peki, otonom fıçı tonosu nedir, otonom fıçı tono manevrası ne demek?
1.06.2024 Gündem
Mourinho'nun sonu Jorge Jesus gibi olacak! Oyun tarzını eleştirip moralleri bozdu, baskılar başladı
Mourinho'nun sonu Jorge Jesus gibi olacak! Oyun tarzını eleştirip moralleri bozdu, baskılar başladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’de yeni başkandan önce yeni teknik direktör belli oldu: Jose Mourinho... Dünyaca ünlü teknik adamla ilgili ilk çıkışı Aziz Yıldırım yapmış, “Seçilirsem Mourinho’yu getireceğim” demişti. Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı’nın da çabalarıyla Jose Mourinho ismi yeniden gündeme geldi. Portekizli teknik adamla yürütülen görüşmeler mutlu sonla noktalandı. Mourinho ile anlaşma sonrası bomba Jorge Jesus detayı ortaya çıktı.
1.06.2024 Fenerbahçe
AB Büyükelçilerine doğal gaz mesajı: Kapasiteyi arttıralım, yatırım yapalım
AB Büyükelçilerine doğal gaz mesajı: Kapasiteyi arttıralım, yatırım yapalım Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Avrupa Birliği’ne üye ülkelerin büyükelçilerini bakanlıkta ağırladı. Görüşmede, Hazar bölgesindeki doğal gaz kaynaklarının Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaştırılması konusu gündeme geldi.
31.05.2024 Ekonomi
1 milyar dolarlık vurgunda gözaltına alındı! Aşkım Kapışmak hakkında yeni iddia! İnandırıcı olsun diye katılmış
1 milyar dolarlık vurgunda gözaltına alındı! Aşkım Kapışmak hakkında yeni iddia! İnandırıcı olsun diye katılmış Ankara merkezli 21 ilde, sözde kripto varlık alım-satım platformuna yönelik gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 127 şüpheliden davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak hakkında, 'yapıya insan kazandırma' faaliyetleri iddiasıyla soruşturma yürütüldüğü belirtildi. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, operasyona ilişkin detayları paylaştı. Uludağ, konuşmasında "153 kişiden 127'si yakalandı. Çete liderleri dahil 6 kişi yurt dışında. Gözaltına alınanların 1 milyar 200 milyon lirasına el konuldu." ifadelerine yer verdi.
31.05.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Mahmut Uslu'dan Jose Mourinho tepkisi!
Fenerbahçe'de Mahmut Uslu'dan Jose Mourinho tepkisi! Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesinde yer alan Mahmut Uslu, Ali Koç'un Mourinho ile anlaşmasının ardından açıklamada bulundu.
31.05.2024 Fenerbahçe
GTB Başkanı Akıncı’dan ‘anız yakmayın’ uyarısı! Tarımsal verimliliği düşürüyor
GTB Başkanı Akıncı’dan ‘anız yakmayın’ uyarısı! Tarımsal verimliliği düşürüyor Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, anız yakmanın toprağı ve canlıları olumsuz etkileyerek, tarımsal verimliliği düşürdüğünü söyledi.
2.06.2024 Gaziantep
Kurban bayramından önce tıraş olunur mu? Kurban kesen kişi arefe günü tıraş olabilir mi, kurbana 10 gün kala (kaç gün önce) tıraş olunur mu, sakal kesilir mi?
Kurban bayramından önce tıraş olunur mu? Kurban kesen kişi arefe günü tıraş olabilir mi, kurbana 10 gün kala (kaç gün önce) tıraş olunur mu, sakal kesilir mi? Kurban bayramı arefesinde tıraş olunur mu, kurbana 10 gün kala (kaç gün önce) tıraş olunur mu? Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, tıraş olmanın önemine ilişkin detaylar sorgulanıyor. Dinî ve kültürel olarak temizliğin simgesi kabul edilen bayram öncesi tıraş için araştırmalar hızlandı.
31.05.2024 Gündem
70. Sait Faik Abasıyanık Hikaye Armağanı, Barlas Özarıkça'ya verildi
70. Sait Faik Abasıyanık Hikaye Armağanı, Barlas Özarıkça'ya verildi Darüşşafaka Cemiyeti ve Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları iş birliğiyle düzenlenen ve usta yazar Sait Faik Abasıyanık’ın anısını yaşatmak amacıyla her yıl bir öykücüye verilen Sait Faik Hikâye Armağanı’nın 70.’si, Hay (Metinlerarası Kitap) adlı kitabıyla Barlas Özarıkça’ya verildi.
31.05.2024 Gündem
Kripto para düzenlemesinde ilk adım! Kabul edildi
Kripto para düzenlemesinde ilk adım! Kabul edildi Kamuoyunda kripto yasası olarak da bilinen 19 maddelik, 'Sermaye Piyasası Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
30.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Mesleki eğitimi özel bir gündem haline getirdik
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Mesleki eğitimi özel bir gündem haline getirdik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Nüfusumuz maalesef hızla yaşlanırken, çocuklarımızın yeteneklerinin erken yaşlarda tespit edilmesi ve doğru metotlarla çalışma hayatına hazırlanmaları çok kıymetli. Bizim yaşlanmadan zenginleşmemiz lazım. Demografi çok önemli. Hem yaşlı hem yoksulsanız bu tam bir felaket senaryosu. Yaşlanmadan zenginleşirseniz, bu süreçleri daha kolay yönetebilirsiniz" dedi.
30.05.2024 Ekonomi
Ünlü haber ajansı duyurdu: Türkiye gri listeden çıkıyor
Ünlü haber ajansı duyurdu: Türkiye gri listeden çıkıyor Uluslararası Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) Haziran'daki toplantısında Türkiye'nin uluslarası mali gözlemcilerin gri listesinden çıkarılması bekleniyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı Türkiye'nin gri listeden çıkarılması için biz dizi reformları devreye sokmuş, Bakan Şimşek ise geçen hafta Türkiye'yi listeden çıkarmaya kararlı olduğunu söylemişti.
30.05.2024 Ekonomi
Ünlüler Çırağan’daki kutlamada buluştu
Ünlüler Çırağan’daki kutlamada buluştu Saat&Saat, 30’uncu kuruluş yıldönümünü yıllık Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirdiği özel davetle kutladı.
30.05.2024 Vitrin
Galatasaray'da yeni yönetim görev dağılımı yaptı
Galatasaray'da yeni yönetim görev dağılımı yaptı Galatasaray Spor Kulübü’nün seçilmiş 92. Yönetim Kurulu’nun ilk toplantısı, Başkan Dursun Aydın Özbek’in başkanlığında Galatasarayımızın gelenekleri uyarınca Galatasaray Lisesi’ndeki Abdurrahman Şeref Salonu’nda saat 14.00’te gerçekleştirildi.
30.05.2024 Galatasaray
Merkez Bankası açıkladı! Sistemden 550 milyar TL likidite çekildi
Merkez Bankası açıkladı! Sistemden 550 milyar TL likidite çekildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Toplantı Özeti'nde, TL mevduat ve Kur Korumalı Mevduat hesaplarına uygulanan zorunlu karşılık oranları artırılarak sistemden yaklaşık 550 milyar TL likidite çekildiği bildirildi.
30.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kurulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.