Kurtköy

Kurtköy

Son dakika kurtköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurtköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurtköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurtköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurtköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 676 kurtköy haberi bulunmuştur. Tüm kurtköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası Pendik'ten Ankara'daki kızları Sıla Okur’un (19) düğünleri için yola çıkan Okur ailesi, İstanbul dönüşü otobüs firmasıyla seyahat ederken Kurtköy TEM Otoyolu'nda indi. Yolun karşısında geçmeye çalışan aileden 5 kişi hayatını kaybetti.
5.03.2024 Gündem
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü, 1 yaralı
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü, 1 yaralı Pendik, TEM Otoyolu'nda seyir halinde bulunan otomobil, otoyoldan geçmeye çalışan yayalara çarptı. Kazada yolun karşısında geçmeye çalışan 5 kişi hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü yaralandı. Polisin olay yerindeki incelemesi sırasında haberi alarak gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.
5.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Otoyollarda yeni dönem başlıyor! Gişelerin tamamı yeni sisteme geçiyor
Otoyollarda yeni dönem başlıyor! Gişelerin tamamı yeni sisteme geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığa bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 adet gişede 20'sinin Serbest Geçiş Sistemine dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha ‘Serbest Geçiş Sistemi’nin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını bildirdi.
4.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
10 yılda 100 milyon yolculuk
10 yılda 100 milyon yolculuk Dijital taksi çağırma platformu BiTaksi, platform üzerinden 10 yılda 100 milyondan fazla yolculuk gerçekleştirildiğini ve 10 milyondan fazla kayıtlı yolcuya ulaşıldığını duyurdu.
5.01.2024 Otomobil
Hafriyat kamyonu şoförü dehşeti: 14 aracı ezdi, 2 polis, 1 bekçi toplam 9 yaralı
Hafriyat kamyonu şoförü dehşeti: 14 aracı ezdi, 2 polis, 1 bekçi toplam 9 yaralı İstanbul'da polisin "dur" ihtarına uymayan ve toplamda 14 aracı ezip geçen kamyon sürücüsü polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı. Olayda kamyon sürücüsünün denetim noktasındaki polis aracına çarpması sonucunda aralarında 3 polis memuru, 1 gece bekçisi ve sivillerin de bulunduğu 9 kişi yaralandı. Tedavi altına alınan 2 polis memuru ve 1 bekçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. İstanbul Valiliği'nden kovalamacanın yaşandığı anlara ve yaralıların sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.
20.10.2023 Yaşam
Pendik–Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı 1 yaşında! Bakan Uraloğlu: 9 milyon yolcuya hizmet verdi
Pendik–Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı 1 yaşında! Bakan Uraloğlu: 9 milyon yolcuya hizmet verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Pendik (Tavşantepe) – Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın, bir yılda yaklaşık 9 milyon yolcuya hizmet verdiğini belirtti. Bakan Uraloğlu, bu hattın hizmete girdiği günden bu yana sadece İstanbul'un değil, Türkiye'nin ulaşım altyapısına önemli katkılar sağladığını belirterek, “Hattın hizmete girdiği bir yılda yaklaşık 9 milyon vatandaşımız hızlı, güvenli ve ekonomik bir seyahat imkanına kavuştu" dedi.
3.10.2023 Ekonomi
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'deki törene katılımın azlığından şikayet etti, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'e, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek tepki gösterdi.
27.09.2023 Gündem
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte Türkiye'nin birçok noktasından yola çıkan kurbanlık hayvanlar, İstanbul'a giriş yapmaya başladı. İstanbul'a gece yarısından itibaren gelen kurbanlık yüklü TIR ve kamyonlar, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince tek tek kontrol edildi.
13.06.2023 Gündem
İstanbul'da lodos oyun parkındaki şişme kaykayı devirdi: 3 çocuk yaralı
İstanbul'da lodos oyun parkındaki şişme kaykayı devirdi: 3 çocuk yaralı İstanbul Pendik'te Ardahan Tanıtım Günleri'nin yapıldığı alanda şişme oyun parkındaki kaykay ile bazı stantlar şiddetli lodos nedeniyle devrildi. Kaykay üzerindeki 3 çocuk yaralandı.
11.03.2023 Yaşam
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti… İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. Yapılan toplantıda 2023 Ücret Tarife Teklifleri kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri gündeme alındı. Bu toplantıda Meclis tarafından 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Peki, İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
16.12.2022 Ekonomi
Bartın'da feci kaza! 39 kişi yaralandı
Bartın'da feci kaza! 39 kişi yaralandı Bartın'da kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 39 kişi yaralandı.
29.11.2022 Yaşam
Kadını asansörün önünde feci şekilde dövdü, yerde sürükledi! Görüntülere tepki yağdı
Kadını asansörün önünde feci şekilde dövdü, yerde sürükledi! Görüntülere tepki yağdı İstanbul Pendik Kurtköy'de Gökhan B. adlı kişi sitenin asansörü önünde yanındaki kadını feci şekilde dövdü. Görüntüler tepki çekerken kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi.
27.10.2022 Yaşam
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu!
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşen olan Pendik (Tavşantepe) - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı, günlük 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi ile dün hizmete başladı. Yeni açılan metro hattı sayesinde Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresi 50 dakika oldu. İşte Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı…
3.10.2022 Yaşam
Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açılıyor! İşte Pendik-Sabiha Gökçen metro durakları ve yolculuk süreleri!
Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açılıyor! İşte Pendik-Sabiha Gökçen metro durakları ve yolculuk süreleri! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılıyor. İstanbul’un yeni metro hattından 1 milyon 200 bin yolcunun yararlanması bekleniyor. Peki, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı açıldı mı? Pendik-Sabiha Gökçen Kadıköy kaç dakika olacak? Pendik-Sabiha Gökçen metro durakları!
2.10.2022 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı geliyor! Pendik-Sabiha Gökçen metrosu açılıyor
İstanbul'a yeni metro hattı geliyor! Pendik-Sabiha Gökçen metrosu açılıyor İstanbul yeni metro hattına kavuşuyor. Günde 1 milyon 200 bin yolcuya hizmet vermesi öngörülen Pendik-Sabiha Gökçen metrosu yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hattın açılmasıyla birlikte havalimanından Kadıköy'e 45 dakikada ulaşılabileceğini söyledi.
1.10.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu'ndan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında inceleme
Bakan Karaismailoğlu'ndan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında inceleme Pendik - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı, 2 Ekim Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Açılış öncesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu metro hattında incelemelerde bulundu. Bakan Karaismailoğlu, "Hattın faaliyete başlamasıyla İstanbul-Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan, Pendik -Tavşantepe'ye 10 dakikada, İstanbul Anadolu Adliyesi'ne 12 dakikada, Kadıköy'e 45 dakikada ulaşmak mümkün olacak" dedi.
30.09.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının test sürüşüne katıldı
Bakan Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının test sürüşüne katıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Test sürüşü Kurtköy ve Sabiha Gökçen Havalimanı istasyonu arasında gerçekleştirildi.
12.09.2022 Ekonomi
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
Ev fiyatlarında 'sahte ilan' oyunu! Emlakçılarla el ele veren ev sahipleri vatandaşı kandırıyor
Ev fiyatlarında 'sahte ilan' oyunu! Emlakçılarla el ele veren ev sahipleri vatandaşı kandırıyor Konut satışı ve kiralamada daha fazla komisyon almak isteyen emlakçılar ile bazı aç gözlü ev sahipleri el ele verip ‘sahte ilanlarla’ fiyatları periyodik olarak şişiriyor. İlan sitelerinde uçuk fiyatlarla satılığa ya da kiralığa çıkarılan evler ya hiç yoklar ya da aslında satılık ve kiralık değiller. Amaç mahallenin/sitenin rayicini yükseltmek. İşte akıl almaz 3 sahte ilan örneği...
18.08.2022 Ekonomi
100 yeni metrobüsün hizmete alım töreni yapıldı
100 yeni metrobüsün hizmete alım töreni yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İETT Yeni Araçların Filoya Katılması ve İETT Garaj İşlettirme Modeli Değişim Programı Töreni"ne katıldı.
30.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurtköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurtköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.