Kripto Para Son Dakika Gelişmesi

Kripto Para Son Dakika Gelişmesi

Son dakika kripto para son dakika gelişmesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kripto para son dakika gelişmesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kripto para son dakika gelişmesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kripto Para Son Dakika Gelişmesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kripto para son dakika gelişmesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 kripto para son dakika gelişmesi haberi bulunmuştur. Tüm kripto para son dakika gelişmesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto paralar tepetaklak! Yatırımcılar kazanımlarını bir anda kaybetti, Bitcoin'e EFT şoku
Kripto paralar tepetaklak! Yatırımcılar kazanımlarını bir anda kaybetti, Bitcoin'e EFT şoku ABD’de ilk spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu’na (ETF) izin verileceğine yönelik beklentilerin bir artıp bir azalmasıyla dalgalı seyir izleyen Bitcoin’de sular durulmuyor. İki yıl aradan sonra ilk kez 2024’ün ilk günlerinde 45 bin doları aşan Bitcoin, bu kazanımlarını geri verip 41 bin doların altına düştükten sonra 47 bin 900 dolara kadar yükseldi. Bu kez de, beklenen ETF onayının geldiğine yönelik paylaşımın sahte çıkması piyasayı sarstı.
11.01.2024 Ekonomi
Kripto paralar resmen fırladı! Bitcoin kendine yeni zirve belirledi, rekor yükseliş sürecek
Kripto paralar resmen fırladı! Bitcoin kendine yeni zirve belirledi, rekor yükseliş sürecek Kripto paralar aralık ayına jet bir giriş yaptı. Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin bugün 44 bin doların üzerine yükseliş gerçekleştirdi. Peki kripto varlıklardaki yükseliş ne kadar daha devam edecek? İşte yatırımcıyı cezbedecek gelişmeler...
6.12.2023 Ekonomi
Kripto paralarda sürpriz hareket! 24 saatte fırladı, kendine yeni zirve belirledi
Kripto paralarda sürpriz hareket! 24 saatte fırladı, kendine yeni zirve belirledi Kripto paralar ekim ayına jet bir giriş yaptı. Bitcoin son 24 saatte yüzde 4’ün üzerinde artışla 28 bin doların üzerine çıktı ve son 6 haftanın en yüksek seviyesini gördü. Ethereum da yüzde 2.5’in üzerinde artışla 1.700 doların üzerine çıktı. Son dört yıldır ekim aylarının kripto paralar için pozitif seyirle geçtiğini belirten uzmanlar, risk iştahının sürmesi halinde BTC için ana direnç seviyesinin 30 bin dolar, ETH için ise 2 bin dolar olduğunu kaydetti.
3.10.2023 Ekonomi
Kripto para piyasası ile ilgili kritik açıklama! 'Hız kaybediyor'
Kripto para piyasası ile ilgili kritik açıklama! 'Hız kaybediyor' Kripto para piyasalarındaki son durumu değerlendiren sektör temsilcisi Sevcan Dedeoğlu, “Kripto para piyasalarını değerlendirirken pek çok faktörü bir arada düşünmek gerekiyor. Özellikle ABD merkez bankası Fed’in tavrı, çözüme kavuşturulan borç tavanı krizi gibi ekonomik gelişmelerin yanı sıra mevsim değişikliği gibi sezon etkilerini de Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin tarihsel verilerinde gözlemlemek mümkün. Yatırımcılar piyasayı izliyor, gelişmelere kulak veriyor ve bunu yaparken de işlem yapmaktan geri duruyor. Kripto parada toparlanma hız kaybediyor” dedi.
6.06.2023 Ekonomi
Kripto paralar yönünü yukarı çevirdi! İşte Bitcon, Ethereum ve alt coinlerde son durum
Kripto paralar yönünü yukarı çevirdi! İşte Bitcon, Ethereum ve alt coinlerde son durum Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. CFTC’nin Binance ile CZ’ye dava açmasıyla 27 bin doların altına inen Bitcoin, yönünü yeniden yukarı çevirdi. Peki Bitcoin’de yükseliş devam eder mi? Kritik seviyeler nerede? İşte kripto para fiyatlarında son durum...
30.03.2023 Ekonomi
Kripto parada büyük düşüş! Panik yeniden başladı
Kripto parada büyük düşüş! Panik yeniden başladı Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bitcoin dün akşam Fed kararının hemen ardından yükseliş yaşasa da Fed Başkanı Powell'ın beklenenden şahin açıklamalarıyla düşüşe geçti. Açıklamaların etkisiyle 28.450 dolardan 26.760 dolara geriledi. Bu sabah 27.300 doların üzerine çıksa da günlük kaybı yüzde 3.2 oldu. İşte kripto para fiyatlarında son durum...
23.03.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika rekoru! Gram altın alacaklar için büyük fırsat
Altın fiyatlarında son dakika rekoru! Gram altın alacaklar için büyük fırsat Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi... Gram altın alacakları için büyük fırsat. Altın alımı için tarih verildi. Altın fiyatlarında rekorlar yolda. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili kritik bir tahminde bulundu. Altın, döviz, borsa ve kripto para gibi yatırım araçlarındaki yaşanan fiyatlanmalar yakından takip ediliyor. İşte altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri...
15.04.2024 Ekonomi
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
Kripto para piyasasında büyük deprem! 1 milyar dolar buhar oldu
Kripto para piyasasında büyük deprem! 1 milyar dolar buhar oldu Kripto para ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Uzun zamandır toparlanamayan ve yatırımcılarına kaybettiren kripto paralara son darbeyi milyarder iş insanı Elon Musk vurdu. Musk'ın şirketi SpaceX'in 2021'den bu yana 373 milyon doların üzerinde Bitcoin sattığı ortaya çıktı. Öte yandan Son günlerde kripto paralarda ‘FUD’ rüzgarı esiyor. Bitcoin geçtiğimiz gün 9 ayın en sert günlük düşüşünü kaydederken, dijital varlıklara ilişkin haber akışları piyasaları olumsuz etkiliyor. İşte kripto para piyasasıyla ilgili son dakika tüm detaylar..
18.08.2023 Ekonomi
Kripto para fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Yeni aya çok hızlı başladı
Kripto para fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Yeni aya çok hızlı başladı Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. ABD'de geleneksel yatırım şirketlerinin Bitcoin'i borsa yatırım fonuna dönüştürmeye yönelik başvurularıyla kripto para birimlerinde temmuz ayı hareketli başladı. Bitcoin, 31 bin doları aşarak 14 ayın zirvesini gördü. Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan kripto para platformu müdürü Sevcan Dedeoğlu, "ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), BlackRock'ın Bitcoin tabanlı ilk borsa yatırım fonu başvurusunu reddetti. Fakat BlackRock tekrar başvuruda bulundu. Bu durum yatırımcıların ilgisini körükledi" dedi.
5.07.2023 Ekonomi
Bitcoin flaş tahmin! Uçuşa geçti
Bitcoin flaş tahmin! Uçuşa geçti Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Lider kripto para birimi Bitcoin 381 gün aranın ardından yeniden atağa geçti. Kritik 20 bin dolar seviyesinin üzerine yükselen BTC için yeniden umut veren tahminler yapıldı. SkyBridge Capital‘in kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin'in 2 yıl içinde 50 ila 100 bin dolara yükselebileceğini dile getirdi. Yatırımcı Bill Tai ise yükseliş öncesi 12 bin dolar dip seviyelerinin gelebileceğini öngördüğünü söyledi.
16.01.2023 Ekonomi
Kripto paralarda sert yükseliş! Bitcoin'in grafiği pik yaptı
Kripto paralarda sert yükseliş! Bitcoin'in grafiği pik yaptı Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Kripto paralarda yükseliş trendi sürüyor. 8 Kasım 2022'den bu yana bir ilk gerçekleşti. Kripto para yatırımcıları resmen havalara uçtu. Bitcoin 17.000 doları aşmasından günler sonra bir başka kritik seviyeyi de kırdı. Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin'de yükseliş devam eder mi? İşte tüm detaylar...
12.01.2023 Ekonomi
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu Kripto para piyasasındaki son dakika gelişmeleri yatırımcıların yakın markajında. Sanal paranın atası olarak kabul edilen Bitcoin rekor üstüne rekor kırarken piyasa hacmi de bir hayli büyüdü. Ancak son zamanlarda dev kripto para borsalarının patması da gündemden düşmüyor. Dünyanın sayılı büyük kripto para borsalarından Kraken, Japonya'da faaliyet göstermeme kararı aldı.
28.12.2022 Ekonomi
Bitcoin'de kara gece! Saatler içinde resmen dibi gördü
Bitcoin'de kara gece! Saatler içinde resmen dibi gördü Bitcoin son dakika gelişmesi. Kripto para platformu Binance'in CEO'su Changpeng Zhao en büyük rakiplerinden olan FTX'in tamamını satın almak üzere niyet mektubu imzaladıklarını paylaştı. Satın alma açıklamasının ardından Bitcoin 1 saat içinde yüzde 6 değerlendi. Ancak bu yükseliş kısa sürdü ve Bitcoin bir anda çakıldı. Bitcoin'de kasım 2020'den bu yana bir ilk yaşandı.
8.11.2022 Ekonomi
Kripto parada son dakika gelişmesi! Büyük zarar ettirdi
Kripto parada son dakika gelişmesi! Büyük zarar ettirdi Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi. Yaklaşık bir yıl önce tarihi zirvesini gören kripto paralar uzun süreli düşüş trendinin ardından durgun seyre yöneldi. Bitcoin aylardır 19 bin dolar seviyesindeyken güncelleme ile yükselmesi beklenen Ethereum da düşüşe geçti. İşte kripto para piyasası ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
15.10.2022 Ekonomi
Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitcoin'e faiz dopingi
Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitcoin'e faiz dopingi Kripto paralarda son dakika gelişmesi. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) geçtiğimiz gün faiz kararını açıklamasının ardından kripto para birimlerinde baskı arttı. Bitcoin yatırımcıları heyecanla bekliyor. Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple, TLM, Mana gibi coinlere parasını yatıran yatırımcılar büyük bir atılım bekliyor ancak Fed'in kararı sonrası Kripto paralarda bir hareketlenme oldu. İşte tüm detaylar...
22.09.2022 Ekonomi
Kripto paralar tepetaklak oldu! İşte Bitcoin ve Ethereum’daki sert düşüşün nedeni...
Kripto paralar tepetaklak oldu! İşte Bitcoin ve Ethereum’daki sert düşüşün nedeni... Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Hızlı yükseliş sonrası her şey değişti, yoğun satışın etkisiyle kripto paralar tepetaklak oldu. Yüzde 6’ya yakın değer kaybeden Bitcoin, kripto para piyasasında rüzgarı tersine çevirdi. İşte Bitcoin ve Ethereum’da son durum...
13.09.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Bitcoin sert yükseldi, art arda uyarılar geldi
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Bitcoin sert yükseldi, art arda uyarılar geldi Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Rüzgar tersine döndü, yükseliş başladı. 18 ayın dibine gerileyen kripto para piyasalarında düşüşü fırsat bilenler alım yaparken, Fed ve AMB’nin enflasyonla mücadele kapsamında faiz artırımına gitmeleri sonrası artışlar devam ediyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerinde son durum ne? İşte detaylar...
9.09.2022 Ekonomi
Kripto paralar 'pul' oldu! Uzmanlar, Bitcoin'de yatırımcıları bir tehlikeye karşı uyardı
Kripto paralar 'pul' oldu! Uzmanlar, Bitcoin'de yatırımcıları bir tehlikeye karşı uyardı Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Kripto para piyasası, neredeyse son iki yıldaki en dar işlem aralığından çıkmaya hazır görünüyor. En büyük kripto para birimleri Bitcoin ve Ethereum'un değerindeki düşüşe rağmen kaldıraç oranları hala çok yüksek. Bir başka deyişle, piyasadaki oyuncular kar beklentisiyle, borçlanarak kripto paralara yatırıma devam ediyor. Ancak 20 bin doların altında düşen Bitcoin'le ilgili yatırımcıları endişelendiren tahminler geliyor. İşte tüm detaylar...
6.09.2022 Ekonomi
Kripto paralarda yükseliş trendi bir anda tepetaklak oldu! Bitcoin resmen çakıldı
Kripto paralarda yükseliş trendi bir anda tepetaklak oldu! Bitcoin resmen çakıldı Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Bitcoin'de düşüş seyri sürüyor. Psikolojik sınırın altına gerileyen Bitcoin'de toparlanma bir türlü gerçekleşmedi. Kripto para borsası, geçtiğimiz hafta cuma günü Jackson Hole toplantısında Fed Başkanı Jerome Powell'ın faiz oranlarının bir süre daha yüksek devam edeceği mesajını vermesinin ardından yaşadığı kayıpları silmeye çabalıyor. Peki kripto paralar neden geriledi? İşte detaylar...
30.08.2022 Ekonomi
Evli çiftleri ilgilendiren son dakika takı kararı! Kişisel malı kabul edildi
Evli çiftleri ilgilendiren son dakika takı kararı! Kişisel malı kabul edildi Evlenmeye hazırlanan ve evli olan milyonlarca çiftçi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Takılarla ilgili kritik bir karar geldi. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, oy çokluğu ile aldığı kararla, düğünde takılan altınların kime ait olacağına dair tartışmalara yeni bir boyut kazandırdı. Yüksek mahkeme; yaygın örf ve adet ile ülke gerçeklerine göre; kural olarak düğün sırasında takılan ziynet eşyası ve paralar kim tarafından ve hangi eşe takılırsa takılsın aksine bir anlaşma ya da örf ve adet kuralı olmadığı takdirde kadına bağışlanmış sayıldığına ve artık kadının kişisel malı kabul edildiğine dikkat çekti.
29.08.2022 Ekonomi
Kripto para fiyatlarında deprem! Bitcoin, Ethereum sert düştü
Kripto para fiyatlarında deprem! Bitcoin, Ethereum sert düştü Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kripto para fiyatları düşüşe geçti. Kripto paralarda düşüş deprem etkisi yarattı. Kripto para piyasalar Fed Başkanı Jerome Powell’ın faiz artırımlarının devam edebileceğine yönelik açıklamalarıyla sert düşüş yaşadı. Fed’in ardından ECB’nin de faiz artırma ihtimalinin olması düşüşü ivmelendirdi. Bitcoin 20 bin dolar, Ethereum da 1500 doların altına sarktı.
29.08.2022 Ekonomi
Kripto para piyasasında şok eden gelişme! 100 milyar dolar buhar oldu! Yatırımcısı kara kara düşünüyor
Kripto para piyasasında şok eden gelişme! 100 milyar dolar buhar oldu! Yatırımcısı kara kara düşünüyor Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi. Kripto para piyasasında cuma günü gerçekleşen kritik gelişme sonrası düşüş hızlandı. Bitcoin, 20 bin doların altına gerilerken, piyasada 100 milyar dolar buhar oldu. Öte yandan sosyal medyada dolaşan bir iddia kripto para yatırımcılarının panik satışına geçmesine yol açtı. İşte detaylar...
28.08.2022 Ekonomi
Kripto paralar psikolojik sınırın altına düştü! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin'de büyük gerileme
Kripto paralar psikolojik sınırın altına düştü! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin'de büyük gerileme Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Kripto para yatırımcılarını ilgilendiren Bitcoin'de sert düşüş yaşandı. Bitcoin ve Ethereum, Ripple, Dogecoin gibi kripto paralarda son durum netlik kazandı. Fed Başkanı Jerome Powell'in Jackson Hole konuşması beklenirken satış baskısıyla karşılaşan Bitcoin için sürpriz oldu. Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? İşte kripto paralarda son durum...
27.08.2022 Ekonomi
Kripto para yatırımcıları şaşkın! Bitcoin'de sert düşüş
Kripto para yatırımcıları şaşkın! Bitcoin'de sert düşüş Bitcoin'de son dakika gelişmesi. Bitcoin ve kripto para piyasaları 26 Ağustos Cuma günü de yakından takip ediliyor. Bitcoin ve Ethereum, Ripple, Dogecoin gibi kripto paralarda son durum merak konusu oldu. Bitcoin'de sert düşüş yaşandı. Peki 26 Ağustos Perşembe Bitcoin ne kadar? Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? İşte son detayları...
26.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kripto Para Son Dakika Gelişmesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kripto para son dakika gelişmesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.