Kreş Desteği

Kreş Desteği

Son dakika kreş desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kreş desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kreş desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kreş Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kreş desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 kreş desteği haberi bulunmuştur. Tüm kreş desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayda 1.531 TL destek ödemesi yapılıyor! Çalışan ya da iş arayanlar yararlanıyor...
Ayda 1.531 TL destek ödemesi yapılıyor! Çalışan ya da iş arayanlar yararlanıyor... Çalışan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Ayda en az 1.531 lira destek sağlanıyor. Çalışma şartı bulunuyor. Bu destekten yararlanmak isteyenlerin SGK'ya başvurması gerekiyor. Destek ödemesi çalışılmayan dönemi de kapsıyor. İşten ayrılanların talep etmesi durumunda 1.531 TL'lik destek ödemeleri 3 ay daha uzatılabiliyor. Devlet maddi güçlük çeken ailelere, kadının iş hayatında istihdamı için bu yıl ayda bin 531 TL kreş yardımı yapacak. İŞKUR, İşte Anne Projesi kapsamındaki kurslara katılan annelere ayda 3.300, 3 ayda 9.900 lira ödeme yapacak
31.01.2022 Çalışma Hayatı
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar...
Kamuda yeni dönem! 1 Şubat'ta başlıyor, asgari tutarlar netleşti, tüm memurlar... Asgari ödeme tutarları belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Şubat itibarı ile başlıyor. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Yeni ücretler 2022 yılı boyunca geçerli olacak. Bakanlık harekete geçti ve tek tek açıklandı. Milyonlarca kamu çalışanını ilgilendiriyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri belirlendi. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
7.01.2022 Memur
Hibe açıklaması! 44 bin kişiyi kapsıyor
Hibe açıklaması! 44 bin kişiyi kapsıyor Bakan Selçuk duyurdu. Hibe desteği sağlanıyor. 44 bin kişi karşılıksız olarak devlet tarafından destekleniyor. Sağlanan nakdi destek ile kadınların iş hayatına katılımı artırılıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, kadınların iş gücüne katılımını desteklemek için başlatılan "İş'te Anne Projesi" ile 44 bin kadının iş gücüne katılımının desteklendiğini söyledi.
7.03.2021 Ekonomi
İşsize çifte maaş! 2840 lira
İşsize çifte maaş! 2840 lira İşsiz milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. İŞKUR işsiz vatandaşlara 10 ay boyunca 1420 lira ile2840 lira arası maaş ödüyor. Ayrıca işsiz vatandaşlar İŞKUR bünyesinde verilen birçok iş edindirme kursuna katılabiliyor. Katılımcılara günlük 30-60 lira arasında ödeme yapılıyor.
20.02.2021 Çalışma Hayatı
Çalışan anneye kreş yardımı! Çalışan anneye 100 euro destek nasıl alınır?
Çalışan anneye kreş yardımı! Çalışan anneye 100 euro destek nasıl alınır? Çalışan annelere müjde. Şartları taşıyanlara 100 euro destek veriliyor. Devlet kadın istihdamını korumak amacıyla çalışan annelere kreş desteği sağlıyor. Destek kapsamında çalışan annelere 100 euro destek veriliyor. Proje ile hem kadınların işgücüne katılımı ve devamı sağlanıyor, hem de çalışan annelerin iş yaşam dengesini kurmalarına destek olunuyor. 100 euro destek çalıştığı işe geri dönmek isteyen her kadına veriliyor. Peki, Çalışan anne desteği nasıl alınır? Çalışan anneye kreş desteği şartları ne? Çalışan anneye 100 Euro destek başvurusu nereden yapılır? İşte detaylar...
19.02.2021 Çalışma Hayatı
20 Aralık'a kadar başvuran ücretsiz yararlanıyor
20 Aralık'a kadar başvuran ücretsiz yararlanıyor Sağlık çalışanları uzun süre bekledi. Açıklama bugün yapıldı. Ücretsiz olacak. Başvuruda bulunan herkes yararlanabilecek. Son başvuru tarihi ise 20 Aralık olarak belirlendi. Koronavirüs salgınından en fazla etkilenenlerin başında kuşkusuz sağlık çalışanları geliyor. Özellikle ailelerini salgın riskinden korumak isteyen sağlıkçılar, onlardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyor. Bu zorlu süreçte Sağlık Bakanlığı dışında belediyelerde sağlık çalışanlarının yanında olmaya çalışıyor. Covid-19 vaka sayısının yüzde 100 artış gösterdiği Antalya'da, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, hastanelerin pandemi servislerinde görev yapan ve Muratpaşa'da ikamet eden sağlık çalışanlarının 3-6 yaş arası çocuklarına kreş hizmeti vereceklerini açıkladı. Başkan Uysal, bu hizmetten yararlanmak isteyen sağlık çalışanlarının 20 Aralık'a kadar belediyeye başvurmasının yeterli olacağını kaydetti.
11.12.2020 Gündem
Korona ilk önce kadın çalışanları vurdu!
Korona ilk önce kadın çalışanları vurdu! Kadınların çalışma hayatında yer alabilmesi için devlet tarafından bazı destekler sağlansa da pandemi döneminde işinden olanların çoğunu kadınlar oluşturdu. Kadın çalışan sayısı 2000 yılının da altına düştü. 20 yılda elde edilen tüm kazanımlar korona virüs salgını ile birlikte yerle bir oldu.
27.11.2020 Çalışma Hayatı
Her ay 2 bin 800 TL! Başvuran alıyor
Her ay 2 bin 800 TL! Başvuran alıyor Milyonlarca çalışana ayda 2 bin 800 lira ödeniyor. Devlet tarafından sağlanan destek ödemelerinden başvuru yapanlardan gerekli şartları taşıyanlar yararlanabiliyor. Kadınların iş hayatında daha fazla yer alabilmesi için devlet tarafından birçok hak tanınıyor. Son yıllarda hayata geçen düzenlemeler, çalışan kadınların iş hayatında “anne” olarak da var olabilmelerini kolaylaştırırken onları pek çok anlamda destekliyor. Çalışan anneye kreş ve bakıcı desteği olarak ayda 2 bin 800 lira veriliyor. Başvuru şartları olumlu olan anneler maddi destekten faydalanıyor. Peki, çalışan annelere kreş desteği başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...
19.10.2020 Ekonomi
SGK AB projesi (Kurumsal Çocuk Bakım Projesi) nedir, başvuru şartları nelerdir? Çalışan anneye 100 Euro destek!
SGK AB projesi (Kurumsal Çocuk Bakım Projesi) nedir, başvuru şartları nelerdir? Çalışan anneye 100 Euro destek! SGK ve AB iş birliği ile Kurumsal Çocuk Bakım Projesi karşılığında çalışan annelerin desteklenmesi amacıyla kreş desteği veriliyor. SGK AB Projesi kapsamında annelerin belirli şartları karşılaması gerekiyor. Şartlara uyan ve başvurusu kabul edilen anneler çocuklarını kreşlere göndererek aylık 100 Euro destek almaya hak kazanıyor. Peki, Kurumsal Çocuk Bakım Projesi nedir ve nasıl başvurulur, başvuruda neler gerekiyor? İşte çalışan anneye verilecek 100 Euro kreş yardımı hakkında merak edilenler…
Ev kadını ve çalışan annelere ödeniyor! 7 bin 325 lira...
Ev kadını ve çalışan annelere ödeniyor! 7 bin 325 lira... Çalışan ve çalışmayan milyonlarca kadını çok yakından ilgilendiriyor. Devlet ödüyor, tamamı karşılıksız. Annelere, devlet 'çocuk parası, doğum yardımı, süt ve emzirme parası, yarım gün çalışma desteği ve kreş yardımı' gibi birçok destek sağlıyor. Çalışan anneye yapılan en düşük ödeme 7 bin 325 liradan başlıyor...
İŞKUR'dan 2 bin 870 lira! İşte tüm detaylar
İŞKUR'dan 2 bin 870 lira! İşte tüm detaylar İŞKUR, meslek eğitim kurslarına katılanlara günlük 30-95 lira harçlık, annelere ayrıca aylık 400 lira kreş desteği veriyor. Aylık 780-2 bin 870 lira arasında ödeme oluyor.
29.09.2020 Ekonomi
İŞKUR'dan işsize 2870 TL! İşte aranan şartlar...
İŞKUR'dan işsize 2870 TL! İşte aranan şartlar... İŞKUR, meslek eğitim kurslarına katılanlara günlük 30-95 lira harçlık, annelere ayrıca aylık 400 lira kreş desteği veriyor. Aylık 780-2 bin 870 lira arasında ödeme oluyor.
13.07.2020 Ekonomi
Çalışan anneye bakıcı desteği! Her ay bin 300 lira...
Çalışan anneye bakıcı desteği! Her ay bin 300 lira... Hükümet, kadınları iş hayatında tutmak için bakıcılara da teşvik veriyor. Annenin bakıcı için SGK’ya ödeyeceği 959.5 TL’lik sigorta primini devlet karşılıyor. Ayrıca bazı illerde anneye, bakıcıya verilmek üzere her ay bin 300 TL maaş desteği sağlanıyor. Yüksek bakıcı ücretlerinden bunalan aileler, cebinizi rahatlatacak bu fırsatı kaçırmayın!
16.12.2019 Ekonomi
SGK duyurdu! Saat 14.00'te başladı...
SGK duyurdu! Saat 14.00'te başladı... Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) harekete geçti. Binlerce kişiye güzel haber geldi. Avrupa Birliği destekli projeyle Ankara, İstanbul ve İzmir'de 0-24 aylık çocuk sahibi sigortalı 3 bin 700 anneye bakıcıya aktarılmak üzere her ay yaklaşık 1300 lira, çocuk bakımı kursunu tamamlayan 6 bin kadına ise tek seferlik yaklaşık 1300 lira civarında destek sağlanacak. Kimler yararlanacak? Bakıcı parasını almak için ne yapmak gerekiyor? Bakıcı parası için başvurular ne zaman başlıyor?
13.11.2019 Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Çarşamba günü başlıyor,3 yıl sürecek...
SGK resmen duyurdu! Çarşamba günü başlıyor,3 yıl sürecek... Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) harekete geçti. Binlerce kişiye iyi haber geldi. Avrupa Birliği destekli projeyle Ankara, İstanbul ve İzmir'de 0-24 aylık çocuk sahibi sigortalı 3 bin 700 anneye bakıcıya aktarılmak üzere her ay yaklaşık 1300 lira, çocuk bakımı kursunu tamamlayan 6 bin kadına ise tek seferlik yaklaşık 1300 lira civarında destek sağlanacak. Kimler yararlanacak? Bakıcı parasını almak için ne yapmak gerekiyor? Bakıcı parası için başvurular ne zaman başlıyor?
11.11.2019 Çalışma Hayatı
SGK harekete geçti! Binlerce kadına ödenecek...
SGK harekete geçti! Binlerce kadına ödenecek... SGK duyurdu. Binlerce çalışan anneye destek ödemesi yapılacak. Başvurular alınıyor 7 ilde başladı. Çalışan annelere kreş desteği için ayda 100 Euro ödenecek.
23.10.2019 Çalışan Hakları
Çalışan anneye kreş desteği başvurusu nasıl yapılır? SGK kreş desteği hangi illeri…
Çalışan anneye kreş desteği başvurusu nasıl yapılır? SGK kreş desteği hangi illeri… Çalışan anneye kreş desteği ayrıntıları belirginleştikçe bilgi edinmek isteyenlerin sayısı da artıyor. 15 Ekim’de saat 14.00’dan itibaren internet üzerinden kayıtları alınmaya başlanmıştı. Peki çalışan anneye kreş desteği nasıl yapılır? Annelere kreş desteği başvuru şartları nelerdir? 650 lira kreş desteği hangi illerde geçerli?
18.10.2019 Çalışan Hakları
Çalışan anneye 6 bin 845 lira! Ödeme nasıl yapılıyor, kaç lira destek veriliyor?
Çalışan anneye 6 bin 845 lira! Ödeme nasıl yapılıyor, kaç lira destek veriliyor? Annelere sağlanan destekler her yıl düzenli artıyor. 'Çocuk parası’, ‘doğum yardımı’, ‘süt ve emzirme parası’, ‘yarım gün çalışma desteği’ ve ‘kreş yardımı’ veriliyor. Ödemeler maaşa göre artış gösteriyor.
28.09.2019 Çalışan Hakları
İşsize çifte maaş: 3 bin 41 lira...
İşsize çifte maaş: 3 bin 41 lira... Ülkemizde işsiz kalanlara 10 aya varan işsizlik maaşı verilirken, isteyenler bu sürede meslek kurslarına katılıp günlük yapılan ödemeden de faydalanabiliyor.
24.08.2019 Çalışan Hakları
Yüz binlerce kişiye güzel haber! Her ay 2 bin 400 lira
Yüz binlerce kişiye güzel haber! Her ay 2 bin 400 lira İşsiz ve 15 yaşına kadar çocuğu olan annelere, İşkur’un açtığı programlara katılmaları halinde devletin aylık ödediği tutar 2 bin 400 liraya çıkıyor.
13.07.2019 Çalışan Hakları
Anne adayına çalışma kolaylığı
Anne adayına çalışma kolaylığı Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranı yüzde 34. Kadın istihdamını artırmak için devletin birçok desteği bulunuyor. İşte o destekler...
İşsiz annelere günde 80 lira harçlık
İşsiz annelere günde 80 lira harçlık Türkiye’de kadınların işgücüne katılım oranı yüzde 34. Kadın istihdamını artırmak için devletin birçok desteği bulunuyor. Bunlardan biri de ‘İşte Anne Projesi’. Devlet bu kapsamda, işsiz olup da çalışmak isteyen annelere günlük 80 lira ödüyor
17.06.2019 Ekonomi
Anneye günde 80 lira!
Anneye günde 80 lira! İşbaşı eğitim programlarına katılan ve 2-5 yaş arası çocuğu olan kadınlara, günde 80 lira harçlık ve aylık 400 lira bakım parası veriliyor. .
2.06.2019 Ekonomi
İşsiz anneye 3 ayda 7200 lira!
İşsiz anneye 3 ayda 7200 lira! Kadınların işgücüne katılması için devletin birçok desteği bulunuyor. Bunlardan biri de ‘İşte Anne Projesi’. Bu proje ile 3 aylık işbaşı eğitim programına katılan kadına devlet 7200 lira maaş ödemiş oluyor.
28.05.2019 Ekonomi
Hamile çalışana özel mesai saati
Hamile çalışana özel mesai saati İşverenler hamile çalışanlar için özel önlem almak, mesaileri ve şartları düzenlemek zorunda. Hamilelere ve yeni annelere gece mesaisi ile günde 7.5 saatten fazla çalışmak yasak.
17.05.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kreş Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kreş desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.