Kredi Kartı Aidat

Kredi Kartı Aidat

Son dakika kredi kartı aidat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi kartı aidat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi kartı aidat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Kartı Aidat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi kartı aidat gelişmeleri de dahil olmak üzere 194 kredi kartı aidat haberi bulunmuştur. Tüm kredi kartı aidat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartı kullanan milyonların cebini rahatlatacak uyarı! Çözümleri tek tek anlattı, dikkat çeken 180 gün detayı
Kredi kartı kullanan milyonların cebini rahatlatacak uyarı! Çözümleri tek tek anlattı, dikkat çeken 180 gün detayı Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren uyarı! Pek çok kişi şikayetçiydi, nefes aldıran çözüm tavsiyesi geldi. Bankalar mayıs ayı itibarıyla bu yıla ilişkin kredi kartı aidat ücretlerini ekstreye yansıtmaya başladı. Kartın özelliğine ve bankaya göre değişse de ücretler hemen hemen 600 lirayı aşıyor. Ekstreyi kontrol eden bu yüksek tutarları görünce şok oluyor, kontrol etmeyen ise farkında olmadan aidat ücretini ödüyor. Bu durumundan kurtulmak ise mümkün. Kimsenin bilmediği 180 gün detayı ortaya çıktı. Peki kredi kartı borcu öderken bir de aidat sorunu ile karşı karşıya kalmamak için ne yapılmalı? İşte detaylar...
9.06.2023 Ekonomi
Cep telefonlarınıza bu mesaj geldiyse dikkat!
Cep telefonlarınıza bu mesaj geldiyse dikkat! Çeşitli yöntemler ile vatandaşları tuzağa düşürmeye çalışan dolandırıcılar, şimdide cep telefonlara " e-devlet adınıza tanımlı 6280 TL kredi kartı aidat iadenizi almak için linke tıklayarak e-devletinize giriş yapın” şeklinde mesaj yolluyor.
1.12.2022 Gündem
Kredi kartı aidat iadesi şikayetleri arttı! Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? e-devlet başvuru ekranı!
Kredi kartı aidat iadesi şikayetleri arttı! Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? e-devlet başvuru ekranı! 30 milyonu aşkın kredi kartı kullanıcısını ilgilendiriyor. Yılın son 3 aylık döneminde bankalar kredi kartı aidatlarını müşterilerin hesaplarına yansıtmaya başladı. Kredi kartı aidat iadesi ile ilgili online platformlar ve sosyal medyada şikayetler artarken müşteriler de bankaların bu tutarları iade etmediğini sıklıkla dile getiriyor. Kredi kartı aidatını alma konusunda bankalardan olumsuz cevap alanlar da kart iadesini almanın yollarını araştırmaya başladı. Peki, Banka tarafından kesilen kredi kartı aidatı iade edilmezse ne yapmalı? Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? Kredi kartı aidatlarını geri almanın yolları…
30.11.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor! Paralar faiziyle iade ediliyor
Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor! Paralar faiziyle iade ediliyor Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor. Kredi kartı aidatlarıyla ilgili flaş karar. Paralar faiziyle aide ediliyor. Kahramanmaraş’ta kredi kartından 5 yıl kart üyelik aidatı kesilen vatandaşın, bu ücretin iptali için başlattığı hukuk mücadelesinde mahkeme, aidatsız kredi kartı sunduğunu ispatlayamayan bankanın aldığı üyelik ücretini faiziyle iadesine karar verdi.
17.06.2022 Ekonomi
FAST, EFT, havale ücreti, kart aidatı, masraf ve komisyon yok! Tek tek açıklandı
FAST, EFT, havale ücreti, kart aidatı, masraf ve komisyon yok! Tek tek açıklandı Bankacılık ile ilgili önemli bir adım atılıyor. Türkiye'de ilk kez uygulanıyor. Kredi kartı aidat ödemesi yok. Ayrıca FAST, EFT ve havale ücretsiz olarak yapılıyor. Albaraka Türk gençler için harekete geçti. Albaraka Türk, katılım bankacılığında bir ilki hayata geçirerek başlattığı "Trend Bankacılık" ile 18 ila 25 yaş arasındaki gençleri masrafsız bankacılık ile buluşturuyor.
18.08.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Zam geldi, kurtulmanın yolu...
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Zam geldi, kurtulmanın yolu... Kredi kartı kullanan milyonları kapsıyor. Kredi kartı aidatlarına zam geldi. Kredi kartı aidatları yıllık 200 liranın üzerine çıktı. Yasalar bankaların kredi kartı aidatı almalarını engellemiyor. Ama kredi kartı aidatından kurtulmak mümkün. Bankalar müşterilerine üyelik ücreti olmayan kredi kartı sunmak zorunda. Müşteri elindeki aidatlı kartı değiştirmek isterse, banka yine aynı limitte aidatsız kart vermekle mükellef. Yani her yıl kart aidatı ödemekten bıkanlar hiç vakit kaybetmeden kartını aidatsız olanla değiştirmek için bankasına başvurabilir. Talebe rağmen aidatsız kart verilmezse, mevcut karttan da üyelik ücreti alınamaz. Bunun yanında ay sonu ekstreye kart aidatı veya üyelik ücreti yansıtılmışsa bankaların bu parayı geri ödeme zorunlulakları yok ama müşterilerini kaybetmet istemeyen bankalar bu ücretin yarısını silmeyi kabul ediyor.
18.06.2021 Ekonomi
Emekliye müjde! Zam geldi ikiye katlandı, 1750 lira...
Emekliye müjde! Zam geldi ikiye katlandı, 1750 lira... Milyonlarca emekliye güzel haber! Ödenen para miktarı ikiye katlandı. Zamlı olarak 1750 TL ödeniyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan vatandaşlar da zamlı ödemelerden yararlanabiliyor. Bankalar adeta yarış halinde. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar tek tek açıkladı. Yeni emekli olan kişiler de alıyor. Emekliler için bankaların promosyon ödemeleri artarak devam ediyor. Emekli promosyonunda miktar 1750 TL'ye kadar yükseldi. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor.
20.04.2021 Emekli
Emeklilere müjde, zam geldi! 1750 lira ve...
Emeklilere müjde, zam geldi! 1750 lira ve... Milyonlarca emekli bekliyordu, iyi haber geldi. Belli oldu ve tek tek duyuruldu. Ödeme miktarı 1750 liraya çıkarıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi için geçerli. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar açıkladı. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. Ödenen promosyon miktarı da her geçen gün artıyor. Emekli promosyonunda miktar 1750 TL'ye kadar yükseldi. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Emekliler maaşlarını nereden alırlarsa daha kazançlı oluyor?
20.04.2021 Emekli
Kredi kartı aidat iadesi ile ilgili önemli detay!
Kredi kartı aidat iadesi ile ilgili önemli detay! Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor. Ve belli oldu. Banka müşterileri şikayetçi. Kredi kartları günümüzde hemen herkes için vazgeçilmez oldu. Kredi kartlarının sağladığı taksit imkanı, bankaların sunduğu çeşitli avantajlar kredi kartlarının tercih edilmesini sağlıyor. Kredi kartı kullananlar ise en fazla kredi kartı aidatlarından şikayetçi. Kredi kartı aidatı bankaların kredi kartı kullanımı nedeni ile her yıl müşteriden tahsil ettiği ücret oluyor. Peki kredi kartı aidatı ödememek mümkün mü?
5.04.2021 Ekonomi
Emeklilere müjde! Bin 600 TL'ye yükseldi
Emeklilere müjde! Bin 600 TL'ye yükseldi Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek duyuruldu. Emekli, dul ve yetim milyonlarca kişiyi kapsıyor. Zam geldi. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarında yarış iyice kızıştı. Yeni emekli olanlar, ve 3 yıllık taahhüt süresi dolanlar maaşa göre en az 500, 625, 750 lira alıyor. Maaşlara göre bu tutar bin 600 liraya kadar yükseliyor.
18.03.2021 Emekli
Emeklilere müjde! Zam geldi, bin 600 TL…
Emeklilere müjde! Zam geldi, bin 600 TL… Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Harekete geçildi ve zam yapıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Ödemeler bin 600 liraya kadar çıkıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Vatandaşlar istediği bankayı seçebiliyor. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Emekliler maaşlarını nereden alırlarsa daha kazançlı oluyor?
19.02.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara iyi haber! Başvuran ödemiyor
Kredi kartı kullananlara iyi haber! Başvuran ödemiyor Kredi kartı kullanan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. O ücreti ödemeyin. Hemen talepte bulunun. Bankalar her yıl müşterilerinden 'kart aidatı' adı altında bir ücret alıyor. Fakat bankalar 'aidatsız kredi kartı' sunmak zorunda. Müşterinin talep etmesi durumunda 'aidatsız kredi kartı' verilmiyorsa, kullanılan kredi kartından aidat alınamaz. Kart aidatı iadesi ile ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan ise önemli bir uyarı geldi. Bakanlık açıklamasında "Bakanlığın ya da diğer kamu kurum ve kuruluşlarının adları ya da logoları kullanılarak kredi kartı aidatlarının iadesinin yapıldığını iddia eden sosyal medya hesaplarına itibar edilmemesi ve vatandaşların bu tür dolandırıcılıklara karşı dikkatli olması gerekmektedir" denildi.
27.11.2020 Ekonomi
Kredi kartı aidatı iadesi ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu...
Kredi kartı aidatı iadesi ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu... Kredi kartı kullanan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Kart aidatı iadesi ile ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan uyarı geldi. Bakanlık açıklamasında "Bakanlığın ya da diğer kamu kurum ve kuruluşlarının adları ya da logoları kullanılarak kredi kartı aidatlarının iadesinin yapıldığını iddia eden sosyal medya hesaplarına itibar edilmemesi ve vatandaşların bu tür dolandırıcılıklara karşı dikkatli olması gerekmektedir" denildi.
21.11.2020 Ekonomi
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bankalar o parayı iade ediyor
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bankalar o parayı iade ediyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Talep eden parasını geri alıyor. Birçok kişi para iadesi olduğunu bildiği halde sürecin karmaşık olduğunu düşündüğü için uğraşmıyor. Kredi kartı kullanan herkes ödemiş olduğu ücretin geri verilmesini talep edebilir. Çünkü herkes ödediği yıllık aidattan şikayetçi. Ortalama 100 lira olarak ödenen bu parayı nasıl geri alabileceğinizi merak ediyorsanız, tüm detaylar haberimizde...
3.08.2020 Ekonomi
Kredilerle ilgili flaş karar! BDDK duyurdu...
Kredilerle ilgili flaş karar! BDDK duyurdu... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK),"Bireysel ve ticari müşterilerin vade tarihi 2020 yıl sonuna kadar olan ödemelerine ilişkin öteleme talepleri karşılanmalı" açıklamasında bulundu
8.07.2020 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan kredi kartı sahiplerine uyarı!
Ticaret Bakanlığı'ndan kredi kartı sahiplerine uyarı! Ticaret Bakanlığı, sosyal medya hesapları üzerinden e-Devlet ya da resmi kurumların logoları kullanılarak, 'kredi kartı aidat iadesi' vaadiyle yapılan dolandırıcılıklar konusunda vatandaşları uyardı.
13.04.2020 Ekonomi
Kredi kartı olan herkesi ilgilendiriyor! Aidat ödemesi...
Kredi kartı olan herkesi ilgilendiriyor! Aidat ödemesi... Sosyal medyada bankalar adına sahte hesap açarak vatandaşları tuzaklarına çekmeye çalışan dolandırıcılar, şimdi de gözlerini ‘e-devlet’ uygulamasına dikti.
6.03.2020 Gündem
Kredi kartı kullananlar herkesi ilgilendiriyor! Kart aidatı...
Kredi kartı kullananlar herkesi ilgilendiriyor! Kart aidatı... Kredi kartı aidat iadesi başlığı altında sosyal medya üzerinde dolandırıcılık yapılıyor.
14.02.2020 Ekonomi
Kredi kartı yıllık aidatı iadesi dolandırıcılarına dikkat
Kredi kartı yıllık aidatı iadesi dolandırıcılarına dikkat 'Kredi kartı yıllık aidatı' başlığı altında yeni bir dolandırıcı şebekesinin ortaya çıktığını belirten Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı ve Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay, "tüketicilerin bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olmasını" istedi.
11.11.2019 Ekonomi
E-Devlet kılıfında dolandırıcılık
E-Devlet kılıfında dolandırıcılık Daha önce Merkez Bankası başta olmak üzere bankaların Twitter hesaplarını taklit ederek vatandaşları dolandıran sahtekarlar şimdi de e-Devlet adına binlerce sahte hesap açarak dolandırmanın peşinde. Aman kanmayın! Twitter'da yanıltıcı bir reklama tıklayıp giriş yaptığınızı düşünüyorsanız bankanızı arayıp bilgi verin şifrenizi değiştirin
19.08.2019 Gündem
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Ödediğiniz kredi kartı aidatlarını geri alabilirsiniz
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Ödediğiniz kredi kartı aidatlarını geri alabilirsiniz Türkiye kredi kartı kullanımı konusunda Avrupa'da ilk sıralarda yer alıyor. Milyonlarca kredi kartı kullanan kişi ise bankaların yıllık olarak aldıkları aidatlardan şikayetçi. Ortalama 100 lira olarak ödenen bu aidatları geri almak mümkün.
1.03.2019 Ekonomi
Cep telefonları ilk 6 ayda arıza yaptığında tüketici iade talebinde bulunabiliyor
Cep telefonları ilk 6 ayda arıza yaptığında tüketici iade talebinde bulunabiliyor Cep telefonu alındıktan ilk 6 ay süre içerisinde arızalandığında, garanti süresi içerisinde de aynı arızayı 2’den fazla arıza vermesi halinde müşteri firmadan iade talebinde bulunabiliyor.
18.10.2016 Bilim ve Teknoloji
Tüketici haklarınızın kaçını biliyorsunuz?
Tüketici haklarınızın kaçını biliyorsunuz? Küçükçekmece Belediyesi’nin 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü kapsamında düzenlediği “Geleceğimizi Borçlanmayalım” konulu söyleşide, uzman konuklar tüketici hakları ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte haklarınız konusunda mutlaka bilmeniz gerekenler.
16.03.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Kartı Aidat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi kartı aidat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.