Koyun

Koyun

Son dakika koyun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koyun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koyun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koyun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koyun gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.940 koyun haberi bulunmuştur. Tüm koyun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 5 milletlerarası anlaşma, Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.04.2024 Gündem
Görenler inanamıyor! Kuzuyu bebek beziyle bezleyip, biberonla besliyorlar
Görenler inanamıyor! Kuzuyu bebek beziyle bezleyip, biberonla besliyorlar Bursa’nın İznik ilçesinde doğumda annesi ölen kuzu, Karanfil ailesinin elinde bebekler gibi büyütülüyor. Altı bezlenen 2,5 aylık Mercan, sahil gezisinde ise vatandaşların ilgi odağı oldu.
27.04.2024 Gündem
Bakan Tunç: Terörle aranıza mesafe koyun
Bakan Tunç: Terörle aranıza mesafe koyun Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'ye kapatma davasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erzoyon Nasıl Önlenebilir?
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erzoyon Nasıl Önlenebilir? Doğal afetler arasında yer alan unsurlardan biriside erozyon olarak bilinir. Bazı bölgelerde sıkça erozyon görmek mümkündür. Tabi bunun nedeni bölgenin yapısı ve doğal etkenlerden kaynaklıdır. Özellikle bitki örtüsünün yetersiz olan yerlerde erozyon yaşanması yüksek ihtimaldir. Zaten burada insana oldukça büyük bir iş düşer. Alınacak tedbirler ile erozyonu önleme şansı her zaman için vardır. 
22.04.2024 Gündem
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
Tarım ÜFE'si yıllık yüzde 61,87 arttı
Tarım ÜFE'si yıllık yüzde 61,87 arttı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarım ürünleri üretici fiyatlarının mart ayında aylık yüzde 5,57, yıllık yüzde 61,87 arttığını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Otlatma sezonu Adana'da başladı!  Hayvancılık yapanlar için büyük bir yem kaynağı sağlıyor
Otlatma sezonu Adana'da başladı! Hayvancılık yapanlar için büyük bir yem kaynağı sağlıyor Küçükbaş ve büyükbaş hayvancılıkta özellikle yem girdi maliyetinin azaltılmasında önemli bir yere sahip olan meralarda, ilkbahar dönemi otlatma sezonu Adana’da başladı.
7.04.2024 Adana
Yangın güvenlik uzmanı ‘Masquerade’ faciasının görüntülerini yorumladı!
Yangın güvenlik uzmanı ‘Masquerade’ faciasının görüntülerini yorumladı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde bulunan ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış görüntülerini yorumlayan Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa,‘ihmaller zinciri’ açıklamasında bulundu. Yasa,"Yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır" dedi.
5.04.2024 Gündem
Basit nazar kovucu: Evin dört köşesine serpin, kapının önüne koyun! Negatif enerjiyi evinize sokmuyor
Basit nazar kovucu: Evin dört köşesine serpin, kapının önüne koyun! Negatif enerjiyi evinize sokmuyor Kötü enerjiden, iyi niyetli olmayan düşüncelerden korunmak için eski insanların yöntemleri illa ki kulaklara çalınmıştır. Bunlardan birisi de kapının önüne tuz serpmektir. Peki bunun ne işe yaradığını biliyor musunuz?
3.04.2024 Yaşam
Muhtar adayı sonuca dayanamadı! Seçimi kura ile kaybetti kalp krizi geçirdi
Muhtar adayı sonuca dayanamadı! Seçimi kura ile kaybetti kalp krizi geçirdi Elazığ'dan yürek burkan bir haber geldi. Muhtarlık seçiminde başa baş bir sonuç çıkınca kura çekildi. Kura sonucu seçimi kaybettiğini gören muhtar adayı kalbine yenik düştü. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Yozgat'ta Manisa'da sandık başından 2 acı haber! Kalp krizi geçiren 2 kişi yaşamını yitirdi
Yozgat'ta Manisa'da sandık başından 2 acı haber! Kalp krizi geçiren 2 kişi yaşamını yitirdi Yozgat'ta Lök köyünde oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren yetmiş altı yaşındaki Mustafa İldiş, hayatını kaybetti. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde de sandığa oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren 73 yaşındaki Hasan Çay yaşamını yitirdi.
31.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Kefir haram mı? Kefir içmek caiz mi (DİYANET)?
Kefir haram mı? Kefir içmek caiz mi (DİYANET)? Kefirin haram olup olmadığına yönelik araştırmalar sorgulanıyor. Vatandaşlar kefir haram mı, sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kefir haram mı?
26.03.2024 Gündem
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi!
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi! Aksaray'ın Eskil ilçesinde koyun otlatıp futbol oynarken mahalleyi ziyarete gelen ve aynı zamanda antrenör olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop’un kendisiyle konuşup yönlendirdiği Çağla Çağatan (18), spor lisesini bitirip, beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazandı. Kadınlar 3’üncü Lig Tuz Gölüspor takımında da forma giyen Çağatan, “'Yapamaz' dediler, başardım. İlk önce eğitimimi bitirip büyük bir futbolcu olup kendimin ve ailemin hayatını kurtarmak istiyorum. Hedeflerim büyük, inşallah olur” dedi.
25.03.2024 Gündem
Batman Yolveren köyünün muhtarını, Almanya’daki seçmenler belirleyecek
Batman Yolveren köyünün muhtarını, Almanya’daki seçmenler belirleyecek Batman’ın 10 haneli Yolveren köyünde, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde oy kullanacak 37 seçmenin 20’si, Almanya’da yaşıyor. 2 adayın yarıştığı köyde seçilecek olan muhtarı, köye gelecek seçmenlerin oyları belirleyecek. Muhtar adayı Cengiz Kıy, “Gözümüz Avrupa’daki seçmenlerde. Seçimde oy kullanma hakkı olanların sandık başına gelmelerini bekliyoruz” dedi.
25.03.2024 Gündem
Ramazan ayında talep patladı! Adana ve şırdanın yerini aldı yok satıyor
Ramazan ayında talep patladı! Adana ve şırdanın yerini aldı yok satıyor Sakatatın başkenti Adana’da koyun kulağına her geçen gün rağbet artıyor. Kilosu 50 liraya satılan kulak, kelle paça çorbasının içerisinde veya isteyen müşterilere özel olarak pişirilerek servis ediliyor. Koyun kulağı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşların iftarlarında yer alıyor.
26.03.2024 Adana
Emekli maaşının en az asgari ücret kadar olması gerek
Emekli maaşının en az asgari ücret kadar olması gerek Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Suat Kılıç, “Buradan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimize, devletimizin yöneticilerine Hazine ve Maliye Bakanımıza, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza açık çağrıda bulunuyorum. En düşük emekli maaşının 17 bin lira olan asgari ücret düzeyine çıkarılması lazım. Vatandaş rahat etsin. Siyasi faydasını kim görürse görsün” dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Adana yetiştiricisine 76 milyon TL destek! Bakanlık açıkladı
Adana yetiştiricisine 76 milyon TL destek! Bakanlık açıkladı Adana'daki yetiştiricilere 5 farklı destekleme kaleminde toplam 76 milyon 365 bin 705 lira destekleme ödemesi yapılacak.
15.03.2024 Adana
Adanalıların vazgeçilmezi: Bir kez yiyen tadını unutamıyor! Adana usulü avgan pilavı nasıl yapılır?
Adanalıların vazgeçilmezi: Bir kez yiyen tadını unutamıyor! Adana usulü avgan pilavı nasıl yapılır? Adana denilince akla yöresel lezzetler geliyor. Birçok lezzeti barındıran Adana’nın meşhur lezzetlerinden birisi de avgan pilavıdır. “Adana usulü avgan pilavı nasıl yapılır?” sorusunun yanıtı size özel tarifimizde…
13.03.2024 Adana
Adana'da milyonluk evlerin önü otlağa döndü
Adana'da milyonluk evlerin önü otlağa döndü Adana’da bilinçsiz kentleşme nedeniyle milyonluk dairelerin önü hayvan otlama alanına döndü.
10.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi Beylikdüzü’nde, geçen yıl çocuğunun da evde bulunduğu sırada eşi Vildan Boduroğlu’nu 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldüren Ferhat Boduroğlu, "Benim hiç kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Benim amacım boşanıp kızımın velayeti almaktı" dedi. Mahkeme heyeti olay gecesi evde olduğu iddia edilen tutuksuz sanık Arif Türkan hakkında zorla getirilme kararı vererek duruşmayı erteledi.
6.03.2024 Gündem
Adana'da kaçak akaryakıt operasyonu! 2 kişi gözaltına alındı
Adana'da kaçak akaryakıt operasyonu! 2 kişi gözaltına alındı Adana'nın Pozantı ilçesinde bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
3.03.2024 Adana
Adanalıların yeni gözdesi: ‘Koyun kulağı’! Yok satıyor
Adanalıların yeni gözdesi: ‘Koyun kulağı’! Yok satıyor Sakatatın başkenti Adana’da koyun kulağına her geçen gün rağbet artıyor. Kilosu 50 liraya satılan kulak, kelle paça çorbasının içerisinde veya isteyen müşterilere özel olarak pişirilerek servis ediliyor.
4.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde önemli açıklamalarda bulunarak, "Muğla ile birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakı'nın renkleri ile boyamaya var mısınız? Şu an rakamı aldım, 50 bin kişi var. 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz. İkinci asra yakışır yeni kalkınma hamlesinin startını sizlerle sandıkta vereceğiz. Ülkemize en büyük müjdemiz bu olacak." ifadelerini kullandı.
3.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koyun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koyun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.