Alpaslan Kuytul kimdir? Alpaslan Kuytul olayı nedir? Alpaslan Kuytul neden tutuklandı?
Alpaslan Kuytul kimdir? Alpaslan Kuytul olayı nedir? Alpaslan Kuytul neden tutuklandı? Alparslan Kuytul, iş adamı Koray Sarısaçlı'nın kaçırıldığı iddiasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Alparslan Kuytul, tutuklandı. Bu haberin ardından pek çok kişi Alpaslan Kuytul hakkında detayları merak ediyor. Peki, Alpaslan Kuytul kimdir? Alpaslan Kuytul olayı nedir? Alpaslan Kuytul neden tutuklandı? İşte detaylar…
9.05.2022 Gündem
Alparslan Kuytul tutuklandı!
Alparslan Kuytul tutuklandı! Adana'da kapatılan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın bir dönem yöneticiliğini de yapan iş insanı Koray Sarısaçlı'nın kaçırılması ile ilgili davada İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, gasp, adam yaralamaya azmettirme, işkence' suçlamasıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen Alparslan Kuytul tutuklandı.
9.05.2022 Gündem
13 gün rehin tutulan iş insanı Koray Sarısaçlı'ya 7 milyon dolarlık senet imzalattırılmış! Elektroşok cihazı ve...
13 gün rehin tutulan iş insanı Koray Sarısaçlı'ya 7 milyon dolarlık senet imzalattırılmış! Elektroşok cihazı ve... Adana'da, maskeli ve eldivenli 4 kişi tarafından kaçırılan ve 13 gün sonra serbest bırakılan iş insanı Koray Sarısaçlı (46), kapatılan Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın kurucusu Alparslan Kuytul'un talimatıyla kaçırıldığını öne sürdü. Elektroşok cihazı ve sopalarla işkence gördüğünü söyleyen Sarısaçlı, "Farklı günlerde toplamda 7 milyon dolarlık senet imzalamam karşılığında beni serbest bıraktılar. Gördüğüm işkenceleri söylememem için beni video kaydına aldılar. Gözlerim kapalı işkence yapıyorlardı" dedi.
28.11.2021 Gündem