Kontenjan

Kontenjan

Son dakika kontenjan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kontenjan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kontenjan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kontenjan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kontenjan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.490 kontenjan haberi bulunmuştur. Tüm kontenjan haberleri aşağıda listelenmiştir.
28 Nisan İstanbul maratonu! İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta?
28 Nisan İstanbul maratonu! İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, 28 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada parkurunda koşulacak. Peki, İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta?
20.04.2024 Gündem
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur?
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur? 2024 Öğretmen atamaları için gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. MEB tarafından açıklanacak olan atama takvimine ilişkin detayların toplantıda belli olacağı konuşuluyor. Söz konusu gelişmelerin ardından 2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu, öğretmen atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atamaları branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Sorularına tek tek yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
MSÜ taban puanları 2024! Sonuçlar açıklandı: MSÜ taban puanları düşer mi, 2024 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak, MSÜ’de astsubay taban puanları 2024 kaç net?
MSÜ taban puanları 2024! Sonuçlar açıklandı: MSÜ taban puanları düşer mi, 2024 MSÜ taban puanları ne zaman açıklanacak, MSÜ’de astsubay taban puanları 2024 kaç net? ÖSYM MSÜ taban puanları ve kontenjanları 2024 bilgisi, sonuçların açıklanmasıyla gündeme geldi. MSÜ taban puanları ve kontenjanları açıklandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. MSÜ taban ve tavan puanları sayısal, eşit ağırlık ve sözel puan türüne göre değişkenlik gösteriyor. Kadın ve erkek adaylarda kontenjan sayısı da farklılık gösterdiğinden puanlar da değişebiliyor. Peki, MSÜ taban puanları ve kontenjanlar açıklandı mı? İşte en son açıklanan MSÜ taban puanları listesi…
22.03.2024 Gündem
2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjan belli mi, öğretmen atama takvimi açıklandı mı?
2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjan belli mi, öğretmen atama takvimi açıklandı mı? 2024 öğretmen atamaları branş ve kadro dağılımı beklenirken, öğretmen atama takvimi için bekleyiş sürüyor. Bakan Yusuf Tekin, olabilecek en yüksek oranda öğretmen atamasının müjde geçtiğimiz haftalarda vermişti. Sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği, ilköğretim matematik, din kültürü ve ahlâk bilgisi gibi farklı branşlarda atama bekleyen öğretmenler, yeni öğretmen ataması ne zaman olacak? Sorusuna yanıt arıyor. Pek, öğretmen ataması 2024 ne zaman?
7.03.2024 Gündem
MEB ortaöğretim kurumları yönetmeliği yayımlandı mı? Ortaöğretim kurumları yönetmeliği değişiklik olacak mı?
MEB ortaöğretim kurumları yönetmeliği yayımlandı mı? Ortaöğretim kurumları yönetmeliği değişiklik olacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1,2 milyona yakın öğretmen için 2023-2024 eğitim öğretim yılı devam ederken Ortaöğretim Kurumları yönetmeliğinin yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. MEB yönetici atama yönetmeliğinin yayımlanmasının ardından ortaöğretim kurumları yönetmeliği için araştırmalar hızlandı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı? DİKAB Öğretmenliği Son 3 yılda toplamda 6.657 kontenjan alarak en yüksek kontenjan alan dördüncü bölüm. En düşük 2022 KPSS atama puanı 78,75. Peki, DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi?
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi? 31. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, 2024 yeni polis alımı başvuruları başladı mı? Polis olmak isteyenler polis alımı ile ilgili aramalarını arttırdı. 31. Dönem POMEM başvurularının ne zaman başlayacağını sorgulayan adaylar Polis Akademisi duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor. En son 29. ve 30. Dönem Pomem Eğitimine Silahaltında Bulunması Nedeniyle Kayıt Yaptıramayan Adaylar için duyuru yayımlandı. İşte 31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024 ile ilgili ayrıntılar…
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Vinícius, Icardi var sana gerek yok! Okan Buruk, transferin son günü takımdan gönderdi
Vinícius, Icardi var sana gerek yok! Okan Buruk, transferin son günü takımdan gönderdi GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Bir kişilik yabancı kontenjanını Derrick Köhn takviyesiyle dolduran Galatasaray, bir sürprize daha imza atabilir. Yıldız oyuncu ile anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, kontenjan sorununu çözmeye çalışıyor. Öte yandan Galatasaray'da yıldız için ayrılık vakti geldi. İşte detaylar...
9.02.2024 Galatasaray
Rekor satış! En fazla ‘Ami’ satılan 3. ülkü Türkiye
Rekor satış! En fazla ‘Ami’ satılan 3. ülkü Türkiye Türkiye 2023 yılında Citroen’in dört tekerlekli mobilite aracı Ami’nin en çok satıldığı üçüncü ülke oldu.
5.02.2024 Ekonomi
(Tarım ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzu 2024/4) Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru şartları nelerdir? Tarım Bakanlığı tercih kılavuzu 2024
(Tarım ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzu 2024/4) Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru şartları nelerdir? Tarım Bakanlığı tercih kılavuzu 2024 KPSS 2024/4 Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme kılavuzu yayımlandı. Kamu Personeli Seçme Sınavından aldıkları puanlar ile tercih başvurusunda bulunan adaylar branş ve kontenjan dağılımı ile ilgili ayrıntılar ile tercih detaylarını sorguluyor. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru şartları nelerdir? Tarım Bakanlığı tercih kılavuzu 2024 ve ÖSYM 2024/4 KPSS tercih ekranı (https://ais.osym.gov.tr).
31.01.2024 Çalışma Hayatı
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama GS 1071 personel alımı sonuçları, gençlik çalışan kadrosuna başvuranlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gençlik çalışanı başvuruları 8 Ocak’ta sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilen başvuruların sona ermesinin ardından GSB 1071 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusuna yanıt aramalar da başladı. Peki, GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024?
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir?
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı MSB Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile 2024 yılı Şubat ayında silahaltına alınacak olan yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri belirlendi. Bedelli askerlik yerleri sorgulama işlemini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren asker adaylarından bazılarına Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanlığı çıktı. Peki, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? 
25.01.2024 Gündem
Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı
Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bedelli askerlik sınıflandırma sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
25.01.2024 Gündem
Darüşşafaka başvuruları başladı
Darüşşafaka başvuruları başladı Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ilkokul 4’üncü sınıf öğrencilerinin katılabildiği Darüşşafaka Eğitim Kurumları Giriş Sınavı için başvurular başladı. 26 Mayıs Pazar günü 41 ilde düzenlenecek sınavın son başvuru tarihi 20 Mayıs.
5.01.2024 Eğitim
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 2024 yılı içerisinde çeşitli branşlarda toplam 7 bin 158 personel alımı yapacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023 ne zaman, başvuru şartları ne? Sorularının yanıtı ve Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kontenjanları…
20.12.2023 Personel Alımı
Fenerbahçe'de işler karıştı! Ryan Kent, Tadic çare olmadı, iki yıldız kadro dışı
Fenerbahçe'de işler karıştı! Ryan Kent, Tadic çare olmadı, iki yıldız kadro dışı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezona çok hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Süper Lig'de 9 yıllık şampiyonluk hasretine bu sezon son vermek istiyor. Yapılan transferler ile dikkatleri üzerine çeken sarı-lacivertliler, öte yandan yabancı kontenjan sorunu yaşıyor. Transfer sezonun bitimine saatler kala yeni bir futbolcu takıma katılırsa iki yıldız için işler değişecek. İşte detaylar...
16.09.2023 Fenerbahçe
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sorgulama: Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? KYK yurt başvuru sorgulama: Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? KYK Yurt başvuru sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Peki, Yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İşte KYK yurt başvuru sorgulama…
13.09.2023 Eğitim
Deprem bölgesinden 104 öğrenci Darüşşafaka’da ders başı yaptı
Deprem bölgesinden 104 öğrenci Darüşşafaka’da ders başı yaptı Anne ve/veya baba kaybı yaşamış, maddi durumu yetersiz öğrencilere 8 yıl tam burslu, yatılı kolej eğitimi veren Darüşşafaka, Türkiye’nin her köşesinden 1.000’e yakın öğrenciyle 2023-2024 eğitim ve öğretim yılını 11 Eylül Pazartesi günü Darüşşafaka TİM Gösteri Merkezi’nde düzenlenen törenle açtı.
12.09.2023 Eğitim
DGS ek tercih hakkı var mı, ek tercihler ne zaman? DGS ek tercih (2. Yerleştirme) kılavuzu yayınlandı mı, ek yerleştirme şartları neler, DGS ek tercih ücreti ne kadar?
DGS ek tercih hakkı var mı, ek tercihler ne zaman? DGS ek tercih (2. Yerleştirme) kılavuzu yayınlandı mı, ek yerleştirme şartları neler, DGS ek tercih ücreti ne kadar? DGS ek tercih var mı, 2023 DGS 2. tercih ne zaman? ÖSYM DGS yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından herhangi bir üniversiteye geçiş yapamayan adaylar DGS ek tercihler için araştırmalarını hızlandırdı. DGS ek tercihlerde de adaylar sınavdan elde ettikleri puanlara ve kontenjanlara göre tercihlerini yapacak. Kontenjanlar ise kayıtların sona ermesiyle netleşecek. DGS ek tercihler için gözler ÖSYM’den yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, DGS ek tercih ne zaman, DGS boş kontenjanlar ve taban puanlar açıklandı mı?
11.09.2023 Eğitim
DGS TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI (Ösym.gov.tr)! T.C. kimlik no ile DGS yerleştirme sonucu sorgula
DGS TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI (Ösym.gov.tr)! T.C. kimlik no ile DGS yerleştirme sonucu sorgula DGS tercih sonuçları açıklandı. Sonuçların erişime açılmasıyla ÖSYM sonuç açıklama sistemi ekranını yoğunluk kazandı. Üniversite eğitimini 4 yıla tamamlamak isteyen adayların katılım sağladığı Dikey Geçiş Sınavı yerleştirme sonuçları sonuc.osym.gov.tr üzerinden TC kimlik/ YU numarası ve aday şifresi ile görüntülenebilecek. İşte DGS tercih sonuçları sorgulama…
11.09.2023 Eğitim
Lisede ''sınıfta kalma'' geri döndü! 6'dan fazla dersten başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak
Lisede ''sınıfta kalma'' geri döndü! 6'dan fazla dersten başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak Milli Eğitim Bakanlığı'ndan liselere ilişkin yeni kararlar geldi. Resmi Gazete'de yayınlanan kararlara göre liselerde sınıf tekrarının detayları belli oldu.
8.09.2023 Gündem
Hükümetin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrikten toplu taşıma ücretlerine kadar hepsi değişecek
Hükümetin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrikten toplu taşıma ücretlerine kadar hepsi değişecek Üniversite kontenjanına “iş bulma” ayarı... İş Kanunu’na esnek çalışma düzenlemesi... Elektrik, toplu taşıma, trafik sigortası, köprü geçiş ücretine yeni formül... Pek çok düzenlemeyi beraberinde getirecek olan OVP, günlük hayatı birebir etkileyecek.
8.09.2023 Ekonomi
(meb.gov.tr bursluluk sınavı 2023 giriş belgesi sorgulama ekranı) Bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır 2023? İOKBS sınav yerleri nereden öğrenilir? Bursluluk sınav yeri öğrenme 2023
(meb.gov.tr bursluluk sınavı 2023 giriş belgesi sorgulama ekranı) Bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır 2023? İOKBS sınav yerleri nereden öğrenilir? Bursluluk sınav yeri öğrenme 2023 Bursluluk sınavı giriş belgesi erişime açıldı Bursluluk sınavı 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerinin katılımı ile 3 Eylül 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. Bursluluk sınavı giriş belgesi "www.meb.gov.tr" sitesinde erişime açılmasıyla “Bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır 2023? İOKBS sınav yerleri nereden öğrenilir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Öğrenciler TC kimlik no ve doğum tarihini yazarak sınav merkezi, bina, salon ve sıra bilgilerine ulaşabilecek. İşte meb.gov.tr bursluluk sınavı 2023 giriş belgesi sorgulama ekranı…
28.08.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kontenjan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kontenjan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.