Kızılcahamam

Kızılcahamam

Son dakika kızılcahamam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızılcahamam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızılcahamam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızılcahamam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızılcahamam gelişmeleri de dahil olmak üzere 808 kızılcahamam haberi bulunmuştur. Tüm kızılcahamam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüksek Seçim Kurulu'ndan  6 il ve 10 ilçe için karar!
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 6 il ve 10 ilçe için karar! YSK; 31 Mart Mahalli Seçimleri'nin ardından kendisine yapılan seçim iptali, mazbata iptali ve yeniden sayım başvurularıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte YSK'nın bugün verdiği kararlar...
9.04.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı belli oldu. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti'nin Çankara Belediye Başkan adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında?
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” programında açıklamalarda bulundu. "Gençlerimizi küresel bataklığa çekmeye çalışanların oyunlarını bozduk" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5. kol tuzaklarıyla boğuştuk. Sayısız oyunu bozduk, ekonomi oyununu da bozacağız" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Gündem
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı: Lütfen gereğini yapın
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı: Lütfen gereğini yapın Ankara'ya yürüyüşünü sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Halk istememesine rağmen, CHP tabanı istememesine rağmen Atatürk’ün koltuğunda oturmaya devam edemezsiniz. Kaybettiniz. Lütfen gereğini yapın ve çekilin. 4 gün sonra da zaten genel merkezin önünde büyük kitleler sizi istifaya davet edecek. Kendinize bunu yaptırmayın" dedi. 
8.07.2023 Gündem
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları Türkiye ikinci kez cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
28.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz illiyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Çakma milliyetçilerle, maskeli milliyetçilerle, Kandil Dağı’nı Tanrı Dağı’na reva gören mağara milliyetçileriyle Türk milletinin işi olmaz, hiç kimse de maske takarak milletimizi aldatamaz” dedi.
27.05.2023 Gündem
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Sabah saat 08.00'de başlayan Cumhurbaşkanı seçimi için 3 aday yarıştı. Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. İşte ilçe ilçe ilk sonuçlar...
14.05.2023 Gündem
Ambalajı at paranı al! Yeni dönem için tarih verildi
Ambalajı at paranı al! Yeni dönem için tarih verildi Zorunlu depozito için geri sayım başladı. Eğer bir erteleme olmazsa 1 Ocak 2024 itibarıyla başta içeceklerde kullanılan ambalajlar depozitolu olacak. Plastik, şişe veya metal kaplar iade makinelerine atılınca 50 kuruş veya 1 lira gibi bir tutar hesaba geçecek. Sistemin yerli yazılım altyapısı, kopyalanamaz barkodları hazır. 30 bin iade makinesi kısa sürede Anadolu’ya yayılacak.
21.03.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim
Devlet Bahçeli'den seçim açıklaması: Mayıs ayında bu işi bitirelim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Konuşarak, tartışarak, uzlaşarak, anlaşarak, görüş birliği vasatını oluşturarak, Türkiye'mizi hep birlikte seçime taşıyalım. Kaldı ki mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim" dedi.
17.01.2023 Gündem
MHP'li Yıldırım'ın ağabeyi hayatını kaybetti
MHP'li Yıldırım'ın ağabeyi hayatını kaybetti MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım'ın ağabeyi Erdoğan Yıldırım (63), hayatını kaybetti.
15.01.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı seçimlere tam manasıyla hazırdır
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı seçimlere tam manasıyla hazırdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Kızılcahamam'da düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanışı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'Cumhur İttifakı seçimlere tam manasıyla hazırdır.' dedi.
15.01.2023 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'den seçim mesajı: Biz hazırız
MHP Lideri Bahçeli'den seçim mesajı: Biz hazırız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Cumhur İttifakı genişleyecek mi?' sorusuna "İttifaklar genişleyebildikleri kadar genişlesinler" yanıtını verdi. Bahçeli seçim tarihine ilişkin "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi nasıl bir değerlendirme yapar, onu bekleyeceğiz. Biz hazırız" dedi.
14.01.2023 Gündem
Bakan Kirişci açıkladı!  Uygulama ücretleri arttırıldı
Bakan Kirişci açıkladı! Uygulama ücretleri arttırıldı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "İlgili kanun ve yönetmelik gereği; hayvanlara uygulanan veteriner biyolojik ürün ve tanımlama araçlarının yani küpenin uygulama ücretlerini artırdık" dedi.
14.01.2023 Ekonomi
MHP'den Kızılcahamam'da 'seçim' kampı
MHP'den Kızılcahamam'da 'seçim' kampı MHP'nin Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki kampı başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2 gün sürecek toplantılar öncesi Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.
14.01.2023 Gündem
TOKİ Ankara Mamak kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Mamak TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır, nereden? TOKİ Mamak kura listesi!
TOKİ Ankara Mamak kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Mamak TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır, nereden? TOKİ Mamak kura listesi! Mamak TOKİ sonuçları için araştırmalar başladı. TOKİ Mamak kura listesi, canlı yayın üzerinden noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişin ardından netleşecek. Ankara Mamak'ta yapılacak 2+1 ve 3+1 3645 sosyal konutun TOKİ kura çekimi sonuçları merak ediliyor. Mamak’taki TOKİ evlerine başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ Ankara kura sonuçları isim listesini sorguluyor. İşte Ankara Mamak TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama süreci…
12.01.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: 1273 sözleşmeli personel alacağız
Bakan Kirişci: 1273 sözleşmeli personel alacağız Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Medya Kuruluşlarının Ankara Temsilcileri ile Yıllık Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, "Sayın Cumhurbaşkanımız da uygun bulursa genç çiftçilerimize yönelik Uzman Eller Projesi ile verdiğimiz hibe desteğimizi 100 bin TL’den 250 bin TL’ye çıkaracağız. DSİ bünyesinde görevlendirilmek üzere çeşitli branşlarda 1273 sözleşmeli personel alacağız." dedi.
9.01.2023 Ekonomi
Özel okul ücretleri açıklandı mı, özel okul zam oranları belli oldu mu? 2023 özel okul ücretleri ne kadar oldu? Özel okul fiyatları 2023 zam oranı
Özel okul ücretleri açıklandı mı, özel okul zam oranları belli oldu mu? 2023 özel okul ücretleri ne kadar oldu? Özel okul fiyatları 2023 zam oranı Özel okul zam oranları 2023 ve özel okul ücretleri 2023 için aramalar yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, özel okullarda 2023 ücret artışı konusunda, "Velilerimizin çıkarlarını koruyacak şekilde yeni oranı belirleyeceğiz ve kamuoyuna duyuracağız" dedi. Peki, Özel okul ücretleri açıklandı mı, ne kadar olacak, özel okul zam oranları belli oldu mu? İşte son gelişmeler…
4.01.2023 Eğitim
Özel okullara zam ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama!
Özel okullara zam ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2023 yılında özel okullara yapılacak zam oranı yarın açıklanacak. Yeni oranı velilerimizin çıkarlarını koruyacak şekilde belirleyeceğiz" dedi.
3.01.2023 Eğitim
Ankara TOKİ kura çekimi 2022 isim listesi sorgulama! 2 Ocak Ankara TOKİ Kahramankazan 800, Polatlı 700, Kızılcahamam 63 konut kura çekimi sonuçları…
Ankara TOKİ kura çekimi 2022 isim listesi sorgulama! 2 Ocak Ankara TOKİ Kahramankazan 800, Polatlı 700, Kızılcahamam 63 konut kura çekimi sonuçları… TOKİ Ankara kura sonuçları merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle hayata geçirilen 'İlk Evim' projesi kapsamında Ankara'nın Kahramankazan, Polatlı ve Kızılcahamam ilçelerinde başlayacak sosyal konut kura çekilişi 10 gün boyunca devam edecek. Ankara’da 14 ilçesinde 18 bin 450 konutun hak sahibi belli olacak. Noter huzurunda gerçekleşecek Ankara TOKİ kura çekimi canlı yayın ise YouTube üzerinden takip edilebilecek. İşte Ankara TOKİ kura çekimi 2022 isim listesi sorgulama sürecine dair detaylar…
2.01.2023 Ekonomi
Ankara'da 2023'ün ilk sosyal konut kuraları çekilecek
Ankara'da 2023'ün ilk sosyal konut kuraları çekilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bakanlık ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle hayata geçirilen 'İlk Evim' projesi kapsamında Ankara'nın 14 ilçesinde 18 bin 450 konutun hak sahibinin, 2-12 Ocak'ta belirleneceğini açıkladı.
31.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kızılcahamam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızılcahamam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.