Kepez

Kepez

Son dakika kepez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kepez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kepez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kepez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kepez gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.511 kepez haberi bulunmuştur. Tüm kepez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik faciasında 5 tutuklama! Aralarında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz de var
Antalya'daki teleferik faciasında 5 tutuklama! Aralarında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz de var Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili gözaltına alınan aralarında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu 5 kişi tutuklanırken, 7 kişi serbest bırakıldı.
14.04.2024 Gündem
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
Antalya'da dedikodu cinayeti! Öldürdükten sonra ormana kaçmış
Antalya'da dedikodu cinayeti! Öldürdükten sonra ormana kaçmış Antalya'da İlker Sever (33), boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği S.P. hakkında dedikodu yaptığını öne sürdüğü uzaktan akrabası Cihan Akın Güler'i (34) tabancayla vurarak öldürdü.
2.04.2024 Gündem
Çalıştığı markette eşini kalbinden bıçaklayıp öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Çalıştığı markette eşini kalbinden bıçaklayıp öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Yavlak'ı (28), çalıştığı markette kalbinden bıçaklayıp, öldüren Mehmet Yavlak (33), "Olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydim. Affınıza sığınıyorum" dedi.
28.03.2024 Gündem
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal Spor Salonu önünde partisinin Antalya mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "CHP'nin Genel Başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile DEM'lendi. İttifak yaptı. Bu iki parti kendi aralarında yaptıkları gizli kapaklı anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştılar. Sonra da utanmadan DEM'le ittifakımız yok diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Şehir Hastanesi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu.
2.03.2024 Gündem
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı Antalya yoğun yağışlardan sonra felaketi yaşadı. Halil Yıldız'ın (47) otomobil içerisinde ölü bulunduğu alt geçitteki su seviyesinin 2,5 metre yükseldiği görüldü. Suyun duvarda bıraktığı iz dikkati çekti. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu yarın okullarda eğitime başlanacağını bildirdi. Muratpaşa ilçesinde ise su dolan bodrum katta mahsur kalan bir kediyi AFAD gönüllüsü kendi hayatını hiçe sayarak kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinden bu yana kuvvetli yağış ve şimşek etkili oluyor. Antalya'da kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanırken valilikten açıklama geldi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Kepez ilçesinde Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki bir otomobilde bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
13.02.2024 Gündem
Antalya'yı kuvvetli yağış ve sel vurdu! 5 ilçede okullar tatil
Antalya'yı kuvvetli yağış ve sel vurdu! 5 ilçede okullar tatil Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinden bu yana kuvvetli yağış ve şimşek etkili oluyor. Antalya'da kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanırken valilikten açıklama geldi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.
13.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı Antalya’da yaklaşık 9 yıldır basketbol ve ragbi sporuyla başarıdan başarıya imza atan 17 yaşındaki Nilsu, milli takım hayalleri kurarken iki arkadaşının yaptığı ve son 4 yıldır TikTok’ta akım olan ‘çelme takma’ şakasının kurbanı oldu. Omurgasında kırık oluşması sonucu 1 ay oyunca çelik korseyle yatağa mahkum kalan genç kız, 3-4 aylık süre sonra antrenmanlara başlayabilecek.
10.01.2024 Gündem
Otomobil durağa daldı: Evli çift hayatını kaybetti
Otomobil durağa daldı: Evli çift hayatını kaybetti Antalya’da kontrolden çıkan otomobilin otobüs durağına dalması sonucu yaşanan kazada metrelerce savrulan evli çift olay yerinde yaşamını yitirirken, yine durakta bekleyen 1 kişi ile otomobildeki 2 kişi yaralandı. Kaza anıysa güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
5.01.2024 Gündem
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira Yeni yılda Antalya'da saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine gönderdiği yeni fiyat listesinde saç sakal kesimi, 'Lüks' tarifedeki berberlerde 1100 lira, 'A' tarifesinde 550 lira, 'B' tarifesinde 480 lira ve 'C' tarifesinde 400 lira olarak belirlendi.
3.01.2024 Gündem
Türkiye Kupası’nda 3 maça oynadı… İlk yarının sonunda gelen golle 57 bin 994 TL kazandı!
Türkiye Kupası’nda 3 maça oynadı… İlk yarının sonunda gelen golle 57 bin 994 TL kazandı! Misli’de Türkiye Kupası heyecanı dolu dolu yaşanıyor. Süper oranlarla üyelerine daha fazla kazanma fırsatı sunan Misli’de bir üye, dün oynanan kupa maçları arasında 3’üne tercihlerde bulundu.
6.12.2023 İddaa
Liseli Beyzanur'un hayali olan iş hayatını kararttı! "Yeniden devam etmek istiyorum"
Liseli Beyzanur'un hayali olan iş hayatını kararttı! "Yeniden devam etmek istiyorum" Antalya'da çalıştığı araç servisinde ustası ile yakıt deposu şamandırasını değiştirdiği sırada, verilen elektriğin otomobildeki benzin buharını parlatması ile vücudunun büyük bölümü yanan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (17), tedavisinin ardından yine sanayiye dönüp, işini yapmak istiyor.
27.10.2023 Yaşam
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı
Polislere alkollü yakalandı, ceza yazılmak istenilince avukatını çağırdı Antalya’da yol kontrol noktasında görevli trafik polislerine alkolü olarak yakalanan motosiklet sürücüsü alkolmetre cihazını üflememek için uzun süre direndi. Şahsın olay yerine avukatını çağırması ve çekilmek istenilen motosikletinin peşinden koşarak, “Kardeşim versene motosikletimi” demesi güldürdü. Sürücünün ehliyetine 38 yıl el konulurken, 28 bin 21 TL idari para cezası uygulandı.
26.10.2023 Yaşam
Motosikletine çarparak ölümüne neden oldu sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderdi!
Motosikletine çarparak ölümüne neden oldu sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderdi! Korkuç kaza Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşandı. Cipin çarptığı motosikletin sürücüsü Ömer Demiral (66), hayatını kaybetti. K.Ö. ifadesi sonrası serbest bırakılırken, karara tepkili Demiral'ın kızı Zeliha Nayman, cip sürücüsünün kazadan sonra babasının sosyal medya hesabına arkadaşlık isteği gönderdiğini belirterek, "Neden gönderdiğini bilmiyoruz, anlam veremiyoruz" dedi.
23.10.2023 Gündem
Öğrenci yurdunda Üniversiteli Sami'yi 35 yerinden bıçaklayıp başını satırla kesmişti! Cezasına yapılan itiraz üst mahkemece reddedildi
Öğrenci yurdunda Üniversiteli Sami'yi 35 yerinden bıçaklayıp başını satırla kesmişti! Cezasına yapılan itiraz üst mahkemece reddedildi Kan donduran olay 7 Aralık 2021 yılında Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelmişti. Öğrenci yurdunda üniversiteli Mehmet Sami Tuğrul'u (18) 35 yerinden bıçaklayıp, başını satırla kesen İhsan Güney'e (39) verilen indirimsiz ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına itiraz, üst mahkemece reddedildi.
19.10.2023 Gündem
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünden 6 kilo kokain maddesinin eksik olduğu anlaşılınca yürütülen soruşturma kapsamında, görevli 3 memurla birlikte toplam 5 kişi tutuklandı.
28.09.2023 Gündem
İlkokulda 28 öğrencisine istismar sanığı öğretmenin 636 yıl hapis kararı, 12 çocuk yönünden bozuldu
İlkokulda 28 öğrencisine istismar sanığı öğretmenin 636 yıl hapis kararı, 12 çocuk yönünden bozuldu Antalya’da öğretmen olarak görev yaptığı ilkokulda 28 öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla toplam 636 yıl hapis cezası alan Mahmut Aydın Köksar’ın mahkumiyet kararı, Yargıtay tarafından 12 çocuk için bozuldu. Geçen sene 6 çocuk yönünden rapor eksikliğinden bozulan karar ile yeniden yargılanmaya başlayan Köksar’ın davası, Yargıtay’dan dönen 12 çocuğun dosyasıyla birlikte görülecek.
25.09.2023 Gündem
İnşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı öldüren sanık hakkındaki iddianame kabul edildi! Mahkemede dehşet anlarını anlattı...
İnşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı öldüren sanık hakkındaki iddianame kabul edildi! Mahkemede dehşet anlarını anlattı... Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren Yılmaz Fahrioğlu (45), ilk duruşmada, Çatal'ın kendisine inşaat işleri nedeniyle 2 milyon 800 bin lira borcu olduğunu belirterek, "'2 senedir beni oyalıyorsun' dedim. Zehra bana küfretmeye başladı. Kendimi kaybedip, çantadan çıkardığım tabancayı sıktım. Olay sonrası tabancayı tarlaya attım" dedi.
24.08.2023 Gündem
Nene Hatun Gemisi nerede? Nene Hatun Gemisi özellikleri neler, Çanakkale orman yangınına müdahale etti mi? Nene Hatun yangın gemisi yola çıktı…
Nene Hatun Gemisi nerede? Nene Hatun Gemisi özellikleri neler, Çanakkale orman yangınına müdahale etti mi? Nene Hatun yangın gemisi yola çıktı… Nene Hatun Gemisi nerede, Nene Hatun yangın gemisi özellikleri nelerdir? Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Nene Hatun Acil Durum Müdahale Gemisi"nin Çanakkale Kepez bölgesindeki yangına müdahale için bölgeye hareket ettiğini duyurdu. Peki, Nene Hatun Gemisi nerede, Nene Hatun Gemisi özellikleri nelerdir?
23.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kepez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kepez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.