Enver Altaylı’dan ‘FETÖ'nün gayrimeşru işler imamına’ Kozinoğlu’nun durdurulması mesajı
Enver Altaylı’dan ‘FETÖ'nün gayrimeşru işler imamına’ Kozinoğlu’nun durdurulması mesajı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüt yöneticisi olmak ve casusluk suçlarından hakkında açılan davada yargılaması süren tutuklu sanık eski MİT’çi Enver Altaylı’nın iddianamesinde Kaşif Kozinoğlu ile ilgili ayrıntı dikkat çekti. Altaylı’nın, örgütün, yurt dışındaki okullarının kapatılmasında etkin rolü nedeniyle hedef tahtasına koyduğu MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu’nun durdurulması için FETÖ/PDY’nin ‘gayrimeşru işler imamı’ Dilaver Azim’e mesaj gönderdiği ortaya çıktı.
29.10.2020 Gündem
İhanet mektubu ele geçirildi! 'MİT'in başına geçmesi felaket olur'
İhanet mektubu ele geçirildi! 'MİT'in başına geçmesi felaket olur' FETÖ’nün CIA bağlantısını kuran eski MİT’çi Enver Altaylı’nın Gülen’e gönderdiği raporlar ele geçirildi. Kasım 2011’de Silivri Cezaevi’nde şüpheli biçimde ölen Kaşif Kozinoğlu’nu hedef gösteren Altaylı, “MİT Müsteşarı olmaya çalışıyor. Böyle bir şey olursa Allah Fethullah Hoca Efendi’yi, cemaatin önde gelenlerini korusun. Bu bir felaket olur” diyor. Enver Altaylı hakkında hazırlanan iddianamede, Altaylı'nın FETÖ elebaşına yazdığı mektuplarla, dönemin kritik isimlerini FETÖ'ye fişlediği belirtiliyor.
21.01.2020 Gündem
'Suikast emrini o verdi!'
'Suikast emrini o verdi!' Mehmet Eymür'den Kozinoğlu'yla ilgili ilginç iddia
29.09.2021 Gündem
O mektuplara soruşturma!
O mektuplara soruşturma! Kozinoğlu’nun cezaevinde ölmeden önce yazdığı "Hoca’ya" ve "Tarihe sorularıma not düşüyorum" başlıklı mektupları soruşturma konusu oldu
29.09.2021 Gündem