Kartı

Kartı

Son dakika kartı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kartı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kartı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kartı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kartı gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.305 kartı haberi bulunmuştur. Tüm kartı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor... Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’in kızından DNA örneği alınacak! Cesedi parçalanmış olma ihtimali üzerinde duruluyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması ardından başlatılan arama çalışmalarına ilişkin İl Jandarma Komutanlığı açıklama yaptı.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır?
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2024-ALES/1) başvuran adaylar Sınava Giriş Belgesi’ni, 04 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00'ten itibaren almaya başladı. 21 Nisan 2024 tarihinde uygulanacak 2024-ALES/1 sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak Peki, 2024 ALES/1 saat kaçta? ALES/1 sınav giriş belgesi nasıl alınır? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor?
19.04.2024 Yaşam
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış! Kart adedi de arttı
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış! Kart adedi de arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı Mevduat faizlerinin bir yılda ikiye katladığını, yüzde 110’dan fazla arttığını ifade eden Hesapkurdu Bankacılık İş Geliştirme Yöneticisi Orhun Çağlar Atilla, bazı bankaların üç aylık vadeli güncel mevduat faiz oranının yüzde 58’e dayandığını açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
'Kredi kartına taksit sınırı gelecek' açıklaması alışverişleri ikiye katladı
'Kredi kartına taksit sınırı gelecek' açıklaması alışverişleri ikiye katladı Nisandaki son kredi kartı faiz artışı öncesi perakende satışlarda yaşanan hareket dikkat çekti. TÜİK verilerine göre, perakende satışlar şubatta son bir yılın en yüksek aylık artışını gördü. Bilgisayar satışları son 11 ayın; tekstil, giyim ve ayakkabı son 18 ayın en hızlı yükselişini kaydetti. TESİD Başkanı Yaman Tunaoğlu’na göre artışın nedeni ‘kredi kartına taksit sınırlaması gelecek’ beklentisinin talebi öne çekmesi. TGSD Başkanı Ramazan Kaya ise sezon indirimlerinin yanı sıra seçim sonrası ‘zam’ endişesinin satışlarda etkili olduğunu söyledi.
17.04.2024 Ekonomi
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
Emekliler dikkat! Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar, banka izin vermedi
Emekliler dikkat! Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar, banka izin vermedi Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekli maaşlarıyla ilgili yeni karar verildi. Yargıtay'dan 16 milyon emekliyi ilgilendiren emsal karar. Kredi kartı borcunu maaşıyla ödeyen emekli hakkında yeni bir karara imza atıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
'POS çalışmıyor IBAN’a at' diyen işletmeciler şimdi yandı! Bakanlık artık ceza kesecek
'POS çalışmıyor IBAN’a at' diyen işletmeciler şimdi yandı! Bakanlık artık ceza kesecek Bakanlık harekete geçti. Kazancını bütünüyle kayıtdışı bırakan mükellefler için yeni bir çalışma başlatıldı. Vergi müfettişleri vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine kredi kartı ödemesi kabul etmeyip IBAN’a havale isteyenlere ceza yazmaya hazırlanıyor. Buna göre banka hesapları üzerinde çalışarak parayı takip eden vergi müfettişleri hesabına sürekli farklı kişilerden havale gelen banka hesabı sahiplerine cezalı tarhiyatlar uygulayacak.
13.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
Kimlik ve ehliyette yeni dönem! Duyanlar nüfus müdürlüğüne koşuyor, tamamen ücretsiz
Kimlik ve ehliyette yeni dönem! Duyanlar nüfus müdürlüğüne koşuyor, tamamen ücretsiz Yeni düzenlemeye göre artık cüzdanınızda birçok kart bulundurmanıza gerek yok. Hem ehliyet hem de kimlik kartı taşımanıza gerek yok. Bu düzenlemeden yararlanmak için randevu almanız yeterli oluyor
9.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla her ay yatırılan Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek yarın toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
7.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara faiz uyarısı! Asgari ödeme sarmalının maliyeti arttı
Kredi kartı kullananlara faiz uyarısı! Asgari ödeme sarmalının maliyeti arttı Kredi kartı harcamalarını frenlemek için peş peşe düzenlemeler geliyor. Mart başında nakit avans limiti 12’den 3’e indirilmiş, ardından nakit avans kullanımı ile kredili mevduat hesabından (KMH) para çekiminde aylık yüzde 4.42 olan faiz yüzde 5’e yükseltilmişti. Öte yandan kredi kartı kullanan pek çok tüketici kredi kartlarının asgari ödeme tutarını ödeyerek kalan borcu bir sonraki aya bırakıyor. Bu durum ise asgari ödeme sarmalına dönüşüyor ve banka müşterisi için içinden çıkılamaz bir hal alabiliyor.
7.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı faizleri daha yükselecek mi? Uzmandan limitlerle ilgili dikkat çeken açıklama
Kredi kartı faizleri daha yükselecek mi? Uzmandan limitlerle ilgili dikkat çeken açıklama Kredi kartları ile ilgili yapılan son düzenlemeler kamuoyunda oldukça dikkat çekmişti. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH faizleri yükselse de vatandaşların KMH hesapları ve kredi kartı harcamaları rekor seviyelere ulaştı. Peki faiz artışına rağmen kart kullanımı neden yükseliyor? Merak edilenler haberin detayında...
6.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Azami faiz oranı değişti
Kredi kartı kullananlar dikkat! Azami faiz oranı değişti Merkez Bankası (MB), kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranında değişikliğe gitti. Resmi Gazete’de yayımlanan MB Tebliğine göre kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranı 3,66’dan 4,25’e yükseldi.
6.04.2024 Ekonomi
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı
İğneyle kazanırken dolandırıldı! 1 TL parası kalmadı İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde yaşayan 65 yaşındaki Sabiha İhtiyar'ı arayan dolandırıcılar, 'Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı' diyerek yaklaşık 1 buçuk milyon lira altın ve nakit parasını alıp kayıplara karıştı. İhtiyar, "Evimde 1 kuruş haram para yok" dedi.
5.04.2024 Gündem
Kredi kartında makas açıldı! Faizler değişecek mi? Uzman isim kritik soruyu cevapladı
Kredi kartında makas açıldı! Faizler değişecek mi? Uzman isim kritik soruyu cevapladı Kredi kartı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kredi kartı nakit çekimi ve KMH hesaplarına uygulanan faiz oranlarında artışa gidilse de vatandaşın tercihi değişmedi. BDDK verilerine göre mart ayının son haftalarında KMH hesapları rekor seviyeyi gördü. Peki artışın nedeni ne? İşte detaylar...
4.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Sahte ödeme merkezleri yeniden gündemde
Kredi kartı kullananlar dikkat! Sahte ödeme merkezleri yeniden gündemde Dolandırıcıların elektrik, internet, telefon gibi fatura tahsilatı yaptığı sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı. İnternet üzerinde de etkinliklerini artıran bu kaçak merkezler, kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmesine de zemin hazırlıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı, kira zam sınırı ve diğer alanlarda yeni dönem sinyali! Ekonomi gündemi yoğun olacak
Kredi kartı, kira zam sınırı ve diğer alanlarda yeni dönem sinyali! Ekonomi gündemi yoğun olacak Türkiye’nin gündemini uzun süredir meşgul eden seçimlerin ardından gözler yine ekonomiye dönüyor. Yerel seçimlerin de tamamlanmasıyla yeni adımlar merak ediliyor. Bu çerçevede nisan enflasyonunun seyrine göre hem bankacılık tarafında hem de ekonominin diğer alanlarında bazı ek önlemler uygulanabilir. Kira zammındaki yüzde 25’lik sınır konusunda bir karar beklenirken vergi tarafında bazı indirim ve istisnaların da gözden geçirileceği belirtiliyor.
1.04.2024 Ekonomi
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor Taşıt kredilerinin sınırlı ve faiz oranlarının yüksek olması sebebiyle ikinci el araç satın almak isteyen vatandaşlar kredi kartına başvurdu.
1.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kartı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kartı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.