Karlıova

Karlıova

Son dakika karlıova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karlıova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karlıova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karlıova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karlıova gelişmeleri de dahil olmak üzere 520 karlıova haberi bulunmuştur. Tüm karlıova haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Bingöl yerel seçim sonuçları: Bingöl Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Bingöl belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Bingöl yerel seçim sonuçları: Bingöl Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Bingöl belediye başkan adayları Bingöl yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Bingöl iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Bingöl Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Bingöl aday listesi
31.03.2024 Gündem
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Bursa'da tespit edilen yeni fay hattını CNN Türk’te değerlendirdi. Ersoy, "yerleşim alanlarındaki tüm yerlerin önemli bir deprem riski daha var” dedi.
18.03.2024 Gündem
Prof. Dr. Över: Ölüdeniz Fayı Hatay'dan geçmiyor, kentte büyük bir deprem beklemiyoruz
Prof. Dr. Över: Ölüdeniz Fayı Hatay'dan geçmiyor, kentte büyük bir deprem beklemiyoruz İskenderun Teknik Üniversitesi'nden (İSTE) Prof. Dr. Semir Över, "Ölüdeniz Fayı, 1000 kilometrelik bir fay. Antakya'nın güneyinden, Suriye, Lübnan, İsrail ve Akabe Körfezi'ne kadar uzanan bir fay. Dolayısıyla Hatay'da kırılmış olan alanlardan Ölüdeniz Fayı geçmediği için bizim geliştirdiğimizi modele göre, orada büyük bir deprem beklemiyoruz. Bizim modele göre; Ölüdeniz Fayı, Antakya'nın ya da Hatay'ın içerisine girmiyor" dedi.
10.03.2024 Gündem
Doğu'ya kış geri geldi, kar kalınlığı 15 santimi aştı
Doğu'ya kış geri geldi, kar kalınlığı 15 santimi aştı Bingöl’ün Karlıova ilçesinde kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Gece saatlerinde başlayan kar ilçenin tamamını beyaza bürüdü, kar kalınlığı 15 santimi aştı.
9.03.2024 Gündem
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Her depremde 80-90 bin insanı bir gecede toprağa veremeyiz. Bu bize yakışmıyor. Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi.
29.02.2024 Gündem
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Seçilen belediye başkanları, kentlerinin tehlike analizini çıkarmalı
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Seçilen belediye başkanları, kentlerinin tehlike analizini çıkarmalı Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde seçilen belediye başkanlarının kentlerine yönelik tehlike analizi çıkartmaları gerektiğini belirterek, Tehlike analizi demek, bir fay analizi demektir. O kenti etkileyecek fayların bütün özelliklerini inceleyecek. O fayların boyunu, derinliğini, tekerrür periyodunu, deprem kapasitesini, bütün bunları öğrenecek dedi.
19.02.2024 Gündem
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür: Deprem olma periyodunu belki de 50 seneye çekti
Prof. Dr. Naci Görür: Deprem olma periyodunu belki de 50 seneye çekti Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depreminin yıldönümünde depremin en çok etkilediği Adıyaman’ı uyardı. Adıyaman'ın 6 Şubat'ta kendi depremini yaşamadığını vurgulayan Görür, "O deprem, bu kuşakta deprem olma periyodunu öne çekti. Yani 300-500 sene sonra deprem üretecekken, ekstra bir enerji yüklendiği için belki de 50 seneye çekti” dedi.
6.02.2024 Gündem
2 ilde eğitime kar engeli
2 ilde eğitime kar engeli Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bugün tatil edildi. Van'ın Saray ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
4.02.2024 Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Tuncay Taymaz o bölgeyi işaret etti: 7'lik deprem oluşturabilecek potansiyele sahip
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Tuncay Taymaz o bölgeyi işaret etti: 7'lik deprem oluşturabilecek potansiyele sahip İstanbul Teknik Üniversitesi'nden (İTÜ) Prof. Dr. Tuncay Taymaz, "Kahramanmaraş depreminin bıraktığı noktadan itibaren, Doğanyol- Sivrice depreminin ucundan Karlıova'ya kadar giden kısımda, Sivrice, Palu, Bingöl, Hazar arasındaki olan kesim ve oradan Karlıova'ya kadar olan bölüm kırılmadı. Buralar da 6.5, 7 büyüklüğünde deprem oluşabilecek potansiyele sahip" dedi.
4.02.2024 Gündem
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli Tunceli'nin 5 ilçesi ile Bingöl’ün 2 ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
16.01.2024 Gündem
Togg'u 20 santimetre karla kaplı yollarda test ettiler! İşte çıkan sonuç
Togg'u 20 santimetre karla kaplı yollarda test ettiler! İşte çıkan sonuç Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Sedat Bingöl (35) ile Gökhan Şensoy (37), aldıkları yerli otomobil Togg'ları, 20 santimetre kalınlığındaki karlı yollarda da test etti.
16.01.2024 Gündem
Karlıova’da kardan kapanan 40 köy ve 6 mahalle yolu açıldı
Karlıova’da kardan kapanan 40 köy ve 6 mahalle yolu açıldı Bingöl’ün Karlıova ilçesinde kar yağışı nedeniyle kapanan 40 köy ve 6 mahalle yolu, ekiplerin çalışmasıyla açıldı.
27.12.2023 Gündem
Malatya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 27 Aralık 2023
Malatya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 27 Aralık 2023 AFAD'dan yapılan açıklamada, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.  
27.12.2023 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki Türkiye'de depreme yönelik açıklama yaptı. Türkiye'deki fay hatlarının doğudan batıya doğru harekete geçtiğini belirten Moriwaki, Bingöl, Bitlis, Muş ve Van tarafında bir deprem beklenebileceğini söyledi. Peki, Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir, Türkiye için ne dedi?
30.11.2023 Gündem
Marmara Bölgesi için kritik deprem uyarısı! Japon uzmandan önemli açıklama
Marmara Bölgesi için kritik deprem uyarısı! Japon uzmandan önemli açıklama Adıyaman’a gelerek deprem hakkında seminer veren Japon Deprem Uzmanı Yoshınorı Morıwakı, Marmara Bölgesi'ni ciddi bir depremin beklediğini ve deprem olması halinde binlerce kişinin hayatını kaybedebileceğini vurguladı.
4.12.2023 Gündem
Erzurum'da takla atan kamyonet duvara çarptı! Çok sayıda yaralı var
Erzurum'da takla atan kamyonet duvara çarptı! Çok sayıda yaralı var Erzurum'da, işçileri taşıyan kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atıp, yol kenarındaki bir binanın duvarına çarparak durdu. Kazada 1’i ağır 7 kişi yaralandı. İtfaiye erlerinden biri , "Elimi bırakmayın" diyen bir yaralıya, "Bendesin sen bende" diyerek sakinleştirmeye çalıştı.
9.10.2023 Yaşam
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor!
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor! Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri CNN Türk ekranlarında tek tek sıraladı. Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü, Türkiye'deki canlı fay hatları haritasını güncelledi. Buna göre 45 ile 110 ilçe aktif fay hatları üzerinde yer alıyor. O ilçeler nereler ve hangi iller fay hatları üzerinde bulunuyor?
5.10.2023 Gündem
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz"
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz" 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden bugün tam 24 yıl geçti. Ancak geçen bu süre zarfında depreme hala hazırlıklı değiliz. Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.08.2023 Gündem
Bingöl'de 4.3 büyüklüğünde deprem
Bingöl'de 4.3 büyüklüğünde deprem Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 04.55'te 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi
11.08.2023 Gündem
Bingöl canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bingöl Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Bingöl hangi parti kazandı?
Bingöl canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bingöl Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Bingöl hangi parti kazandı? Bingöl seçim sonuçları 2023 gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri kapsamında Bingöl ilçe seçim sonuçları belli olacak. 64 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için okullara gidecek. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları da Bingöl ilçe seçim kurullarından gelecek oy sayılarıyla şekillenecek. Peki Bingöl hangi parti kazandı? Bingöl Cumhurbaşkanı kim kazandı?
14.05.2023 Gündem
Yer bilimci Prof. Dr. Bingöl, kritik bölgeyi uyardı: 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz
Yer bilimci Prof. Dr. Bingöl, kritik bölgeyi uyardı: 7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz Yer Bilimci Prof. Dr. Feyzi Bingöl, “Bingöl’ün Yedisu bölgesinde uzun zamandır bir faaliyet yok yani deprem oluşmamış enerji birikimi yavaş yavaş oluyor. Burada orta büyüklüğün üzerinde yani 6,5 büyüklüğünde daha büyük 7’ye yakın bir deprem olabilir ama zamanını bilemiyoruz. Bu bölge böyle bir deprem oluşturmaya gebe bir bölgedir” dedi.
14.05.2023 Gündem
İstanbul için kritik uyarı! Prof. Dr. Naci Görür: En az deprem kadar ölüme neden olabilir...
İstanbul için kritik uyarı! Prof. Dr. Naci Görür: En az deprem kadar ölüme neden olabilir... Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra tüm gözler ve dikkatler olası Marmara depremi için İstanbul'a çevrildi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi için yeni bir uyarıda bulundu. 'Bu işin şakası yok' diyen Görür, "İstanbul'da şu an kanalizasyon sisteminin, kimi barajların depreme hazır olmadığını biliyoruz" dedi.
3.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karlıova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karlıova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.