Kardan Adam

Kardan Adam

Son dakika Kardan Adam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kardan Adam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kardan Adam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kardan Adam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kardan adam gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 kardan adam haberi bulunmuştur. Tüm kardan adam haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kardan gelin'e 350 gram altın taktılar
'Kardan gelin'e 350 gram altın taktılar Muş’ta kar yağışını eğlenceye dönüştüren esnaf, kardan adam yerine 'kardan gelin' yaptı. 'Kardan gelin'e değeri yaklaşık 400 bin lira olan 350 gram altın takan kuyumcular, fotoğraf çektirdi.
3.02.2023 Gündem
Sezonun ilk karı yağdı! Kardan adam yaptılar
Sezonun ilk karı yağdı! Kardan adam yaptılar Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi'nde bugün etkili olan kar yağışı sonrası sezonun ilk kardan adamı yapıldı.
7.11.2022 Yaşam
Kar yağdı, her yer beyaza büründü! Öğrenciler karın tadını çıkardı
Kar yağdı, her yer beyaza büründü! Öğrenciler karın tadını çıkardı Kars'ta kar yağışı etkili oldu, bazı noktalarda ulaşım sıkıntısı yaşandı. Merkeze bağlı 2 bin 300 rakımlı Tekneli köyünde de öğrenciler, karın tadını çıkardı.
21.10.2022 Yaşam
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum!
Gülşen ne dedi, neden tutuklandı? Şarkıcı Gülşen İmam hatip konuşmasında neler söyledi, niye hapiste? İşte şarkıcı Gülşen olayında son durum! Gülşen İmam Hatiplilere ne dedi, Şarkıcı Gülşen neden tutuklandı? Gülşen olayı Türkiye’nin gündemine oturdu. Nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatipliler hakkında söylediği sözler tepkilere neden olurken, hakkında soruşturma açılıp gözaltına alınan Gülşen tutuklandı. Söz konusu olay sonrası Gülşen ne demiş, şarkıcı Gülşen ne yaptı? Gülşen İmam Hatip Lisesi konuşmasında ne söyledi? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte İşte şarkıcı Gülşen olayı ve İmam Hatip konuşması…
29.08.2022 Gündem
Çamlıca Tepesi beyaza büründü
Çamlıca Tepesi beyaza büründü - İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oluyor. Üsküdar’ın yüksek kesimlerinde etkili olan yağışın binaların çatıları ile Çamlıca Tepesi'ni beyaza bürüdü. Çocuklarıyla gelen bir aile kartopu oynayarak eğlenceli vakit geçirdi. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait kar küreme araçları zaman zaman tuzlama yaptı. 
10.03.2022 Yaşam
Rüyada kar yağdığını görmek ne anlama gelir? Rüyadaki lapa lapa kar neye işaret eder?
Rüyada kar yağdığını görmek ne anlama gelir? Rüyadaki lapa lapa kar neye işaret eder? Mevsimler ile ilgili rüyalar sıklıkla görülür. Bu rüyalar içinde bulunulan ay ve mevsime görede değişik anlamlar taşır. Özellikle kar yağdığını görmek rüya alimleri tarafından hayır ve bereket olarak yorumlanmıştır. Peki, Rüyada kar yağdığını görmek ne anlama gelir? Rüyadaki lapa lapa kar neye işaret eder? İşte rüyada kar görmenin anlamı…
7.06.2022 Rüya Tabirleri
Kar yağışı yeniden başladı! 43 ilin geçiş güzergahı...
Kar yağışı yeniden başladı! 43 ilin geçiş güzergahı... Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı kilit kavşak Kırıkkale, 5 günlük aranın ardından kar yağışının etkisi altına girdi. Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama olmaması için üst düzey tedbir aldı. Vatandaşlar ise karın keyfini çıkardı.
30.01.2022 Gündem
Tekme tokat dövdükleri kardan adamın başını götürdüler! Kampanyayı erken bitirdiler
Tekme tokat dövdükleri kardan adamın başını götürdüler! Kampanyayı erken bitirdiler Denizli’de bir mobilya mağazasını önüne dikilen ve eriyip gidine kadar indirip yapılacağı duyurulan kardan adamı tekme tokat deviren gençler, başını da alıp yanlarında götürdü.
28.01.2022 Yaşam
Güldüren kardan adam kareleri! Vatandaşlar hayal gücünü bir kez daha kanıtladı...
Güldüren kardan adam kareleri! Vatandaşlar hayal gücünü bir kez daha kanıtladı... Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı, vatandaşların hayal gücünü bir kez daha kanıtladı. Değişik kardan adamların yanı sıra ortaya çıkarılan sıra dışı figürler ilginç görüntüler oluşturdu.
26.01.2022 Yaşam
İBB'den sömestr etkinlikleri! Yarıyıl tatilinde ne yapsak? İstanbul'da etkinlikler başlıyor!
İBB'den sömestr etkinlikleri! Yarıyıl tatilinde ne yapsak? İstanbul'da etkinlikler başlıyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarıyıl tatiline giren öğrenciler için birbirinden renkli programlar hazırladı. 2021-2022 eğitim yılının ilk dönemini geride bırakan çocuklar, şehrin dört bir yanındaki etkinliklerle doyasıya eğlenecek. Buz pistinden havuz keyfine, bisiklet eğitiminden konserlere kadar pek çok etkinlik, İstanbul’daki tüm çocukları bekliyor. Peki, İstanbul'da çocuk etkinlikleri nerede yapılacak? İstanbul'da yarıyıl etkinlikleri nerede? İşte İBB'den sömestr etkinlikleri!
22.01.2022 Eğitim
Dondurucu soğukta soyundu, kardan adamla güreş tuttu
Dondurucu soğukta soyundu, kardan adamla güreş tuttu Sivas’ta bir vatandaş dondurucu soğuğa rağmen soyunup kardan adamla güreşerek karın tadını çıkardı.
7.01.2022 Yaşam
Avrupa ve Rusya'dan talep yağıyor! Resmen patladı, şimdiden yüzde 100'e ulaştı
Avrupa ve Rusya'dan talep yağıyor! Resmen patladı, şimdiden yüzde 100'e ulaştı Avrupa ülkeleri ve Rusya’dan gelen turistler, Christmas ile birlikte 10 günü bulan tatil programlarını değerlendirmek için Antalya’da açık olan 5 yıldızlı otelleri doldurmaya başladı. Noel Baba, kardan adam, geyikler ve yılbaşı ağacı gibi yılbaşının renkli figürleriyle süslenen ve ışıklandırılan otellerde yüzde 100’e yakın doluluk bekleniyor.
13.12.2021 Ekonomi
'Herkes aynı şeyi yapıp duruyor' dediler, 'kardan gelin' yaptılar!
'Herkes aynı şeyi yapıp duruyor' dediler, 'kardan gelin' yaptılar! Yaklaşık 2,5 saatte tamamlanan kardan geline kırmızı kurdele takan çalışanlar, para takmayı da ihmal etmedi. Her yıl kardan adam yaptıklarını söyleyen iş yerinin müdürü Ahmet Karakoç, "Bu sefer çalışan arkadaşlar, 'Kardan gelin yapın' dediler. Fikir böyle çıktı' dedi.
17.02.2021 Yaşam
Kars'ın karla kaplı köylerinde yaşam mücadelesi
Kars'ın karla kaplı köylerinde yaşam mücadelesi Kars'ın merkez karla kaplı Bayraktar köyünde aile reisleri ve gençler, gün boyu tek geçim kaynakları olan büyükbaş hayvanların bakımları ile uğraşırken, çocukları da sorumlu oldukları koyunlara bakıp, cefa olan karı sefaya dönüştürüyor. Kartopu oynayıp, kardan adam yapan çocuklar, "Kar bizim tek eğlencemiz" dedi.
19.01.2021 Yaşam
Vali ile öğrencilerin sosyal medyadaki "kar tatili pazarlığı"  güldürdü
Vali ile öğrencilerin sosyal medyadaki "kar tatili pazarlığı" güldürdü Olumsuz hava koşullarının yaşandığı Erzincan'da okulların kardan tatil edilmesi konusunda Vali Ali Arslantaş ile öğrencilerin sosyal medyada yaptığı diyaloglar gülümsetti.
17.02.2020 Gündem
Temmuz ortasında dört mevsimi yaşadılar!
Temmuz ortasında dört mevsimi yaşadılar! Mersin Büyükşehir Belediyesi, çocuklara Temmuz ayında dört mevsimi yaşattı. Tarsus Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen 'Çocuklar Toprak ve Su ile Buluşuyor' etkinliğine bu kez Toroslar’ın zirvesinden kar getirildi. Karda gönüllerince oynayan çocuklar, ardından yağan yağmur ve çıkan güneşle dört mevsimin tadını çıkardı.
17.07.2019 Gündem
4 yıl aradan sonra Adana’ya kar yağdı
4 yıl aradan sonra Adana’ya kar yağdı Adana’da 2015 yıl sonra şehir merkezine kar yağdı. 4 yıl sonra kent merkezinde kar gören Adanalılar, bu durum sosyal medya hesaplarında paylaştı.
9.01.2019 Gündem
Görenler şaşkına döndü! Kardan adamla seyahat
Görenler şaşkına döndü! Kardan adamla seyahat Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir araç sürücüsü aracın bagaj bölümüne yerleştirdiği kardan adamla seyahat etti. Yolun ortasında arabada kardan adam görenler ise şok oldu.
6.01.2019 Yaşam
Dört ilde kar yağışı etkili oluyor
Dört ilde kar yağışı etkili oluyor Düzce, Bolu, Kocaeli ve Sakarya'da kar yağışı etkili oluyor.
25.12.2018 Gündem
Erzurum'da buz sarkıtlarının boyu 2 metreye ulaştı
Erzurum'da buz sarkıtlarının boyu 2 metreye ulaştı Kara kışın hüküm sürdüğü ve hava sıcaklığının eksi 14- 15 derecelerde seyrettiği Erzurum'da, binaların çatılarında oluşan buzdan sarkıtlar görenleri şaşırtıyor.
18.12.2018 Yaşam
Herkes şaşkın! Kar kalınlığı 10cm'yi geçti
Herkes şaşkın! Kar kalınlığı 10cm'yi geçti Manisa'da doğa güzelliklerini içinde barındıran Spil Dağı'nın 1517 metre yüksekliğindeki Turgutlualp, At Alanı, Çampınar, Anıttepe, Orman Gözetleme Kulesi mevkililerinde kar kalınlığı 10 santimetreyi buldu. Spil Dağı'nın zirvesinde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
29.03.2018 Yaşam
Hava sıcaklıkları düştü, Spil'e kar yağdı
Hava sıcaklıkları düştü, Spil'e kar yağdı MANİSA'daki 1517 metre yüksekliğindeki Spil Dağı'na hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kar yağdı. Dün gece saatlerinde başlayan yağışın ardından, sabah saatlerinde Spil'e gidenlerler sis ve karla karşılaştı.
24.03.2018 Yaşam
Sibirya soğukları
Sibirya soğukları Yurdun batısında havalar bahar aylarını aratmazken Doğu adeta donuyor. Bölgedeki en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 25.8 derece ile Ardahan’ın Çıldır ilçesinde ölçüldü
29.01.2018 Gündem
O e-postadan Zekeriya Öz çıktı!
O e-postadan Zekeriya Öz çıktı! 2007 yılında gözaltına alınıp Ergenekon adının ilk sorulduğu kişi olan Eski AK Parti Milletvekili Emin Şirin o dönemi anlattı.
29.09.2021 Gündem
Ve ‘Kapı’ açıldı temizlik başladı!
Ve ‘Kapı’ açıldı temizlik başladı! ‘Kapı’ anlamına gelen Suriye’nin El Bab ilçesinde ÖSO’nun TSK destekli yürüttüğü operasyonda sona gelindi. İlçe merkezine giren TSK ve ÖSO güçleri sokak sokak, ev ev patlayıcılı tuzakları temizlemeye başladı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kardan Adam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kardan adam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.