Karabağlar

Karabağlar

Son dakika karabağlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karabağlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karabağlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karabağlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karabağlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 836 karabağlar haberi bulunmuştur. Tüm karabağlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Pazarda 'Müşteri kapma' tartışmasında amcasını öldürdü; kuzenini yaraladı
Pazarda 'Müşteri kapma' tartışmasında amcasını öldürdü; kuzenini yaraladı İzmir'in Karabağlar ilçesinde 'müşteri kapma' tartışmasında M.Ş. (26), amcası Sertif Şaşı'yı (64) tabanca ile öldürdü, kuzeni Erkan Şaşı'yı (36) yaraladı.
21.02.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Polis memuru ile aralarında çıkan arbedede vurulan hükümlü öldü
Polis memuru ile aralarında çıkan arbedede vurulan hükümlü öldü İzmir'in Karabağlar ilçesinde sağlık kontrolüne götürülürken kaçmaya çalışan, kendisini yakalayan polis memurunun çıkan arbedede ateş alan silahıyla vurulan N.B. (32), yaralandı. Hakkında 33 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan N.B., kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
28.12.2023 Gündem
Mağazayı kundakladı 4 katlı apartmanı ateşe verdi! Olayın nedeni ortaya çıktı
Mağazayı kundakladı 4 katlı apartmanı ateşe verdi! Olayın nedeni ortaya çıktı İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir cep telefonu mağazasında ve üst katlar ile yanındaki kasap dükkanında da maddi hasara neden olan yangının, kundaklama olduğu belirlenip, 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli emniyetteki ifadesinde, iş yeri sahibinin ablasına sarkıntılıkta bulunması nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini söyledi.
30.11.2023 Gündem
Yüzde 25 zam sınırına uymayan ev sahibine kötü haber! Tazminat kararı verildi
Yüzde 25 zam sınırına uymayan ev sahibine kötü haber! Tazminat kararı verildi İzmir 4'üncü İcra Hukuk Mahkemesi, kiracısına yasal zam oranı yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan ev sahibinin 'kötü niyet' tazminatı ödemesine hükmetti.
30.10.2023 Ekonomi
Yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan ev sahibine mahkemeden 'kötü niyet' tazminatı!
Yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan ev sahibine mahkemeden 'kötü niyet' tazminatı! Kiraya yüzde 55 artış yapan ev sahibi, yasal zam oranında ödeme yapan kiracısını mahkeme verdi. İzmir 4'üncü İcra Hukuk Mahkemesi, kiracısına yasal zam oranı yüzde 25'in üzerinde kira artışı yapan ev sahibinin 'kötü niyet' tazminatı ödemesine hükmetti.
30.10.2023 Yaşam
İzmir’deki orman yangını kontrol altında
İzmir’deki orman yangını kontrol altında İzmir’in Karabağlar ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleler ile kontrol altında alındı.
15.10.2023 Yaşam
İzmir'de orman yangını! Müdahale sürüyor
İzmir'de orman yangını! Müdahale sürüyor İzmir'in Karabağlar ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
15.10.2023 Gündem
Torununu korumak isterken canından oldu
Torununu korumak isterken canından oldu İzmir'in Karabağlar ilçesinde yanlışlıkla başkasının otomobiline binen 10 yaşındaki torununun saçını çeken araç sahibi ile kavga eden kişi, aldığı yumruk darbeleriyle ağır yaralandı. Hastanedeki 8 günlük yaşam mücadelesini kaybeden adam hayatını kaybederken, güvenlik kamerasına da yansıyan olayın ardından gözaltına alınan araç sahibi tutuklandı.
2.07.2023 Haber
Torununu korumak isterken canından oldu! Dehşet anları anbean görüntülendi
Torununu korumak isterken canından oldu! Dehşet anları anbean görüntülendi İzmir'in Karabağlar ilçesinde yanlışlıkla başkasının otomobiline binen 10 yaşındaki torununun saçını çeken araç sahibi ile kavga eden kişi, aldığı yumruk darbeleriyle ağır yaralandı. Hastanedeki 8 günlük yaşam mücadelesini kaybeden adam hayatını kaybederken, güvenlik kamerasına da yansıyan olayın ardından gözaltına alınan araç sahibi tutuklandı.
2.07.2023 Yaşam
İzmir'de yürüyerek gittiği özel hastaneden felçli çıktı
İzmir'de yürüyerek gittiği özel hastaneden felçli çıktı İzmir'de yaşayan 65 yaşındaki kadın, el ve ayak uyuşması şikayetiyle gittiği Çiğli'deki özel bir hastanede geçirdiği operasyonların ardından yatağa mahkum oldu. Hastanedeki doktorun yanlış tedavisi sonucu yaklaşık bir senedir yürüyemediği iddiasıyla hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulunan kadın, yeniden ayağa kalkmak istediğini söyledi.
22.06.2023 Yaşam
Kayıp Berfin, 12'nci günde evine döndü
Kayıp Berfin, 12'nci günde evine döndü İzmir'de, kayıp olarak aranan Berfin T. (15), dün, 12'nci günde evine döndü. Berfin'in, Aydın'ın Didim ilçesindeki arkadaşının yanına gittiği, çıkan haberler sonrası evine döndüğü öğrenildi.
7.06.2023 Yaşam
Sokaktaki cinayetin şüphelilerinden 'uyuşturucu' iddiası! 'Kız kardeşimi alıştırdı'
Sokaktaki cinayetin şüphelilerinden 'uyuşturucu' iddiası! 'Kız kardeşimi alıştırdı' İzmir’in Karabağlar ilçesinde, göğsüne aldığı 8 bıçak darbesi ile yaşamını yitiren Ramazan Yüksekdağ (25) cinayetinde gözaltına alınan 4 şüpheli ifadelerinde Yüksekdağ'ın uyuşturucu madde sattığını ileri sürdü. Yüksekdağ'ın, cinayet şüphelilerinden H.E.'nin (23) kız kardeşini de uyuşturucuya alıştırdığı iddia edildi.
30.05.2023 Yaşam
İzmir’de bir genç defalarca göğsünden bıçaklanarak öldü
İzmir’de bir genç defalarca göğsünden bıçaklanarak öldü  İzmir’in Karabağlar ilçesinde, kişi veya kişiler arasında çıkan kavgada defalarca göğsünden bıçaklanan 25 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
29.05.2023 Gündem
İzmir'de terör operasyonu: 11 gözaltı
İzmir'de terör operasyonu: 11 gözaltı İzmir'de çeşitli terör örgütlerine üye olanlara yönelik operasyonlarda 11 şüpheli yakalanıp, gözaltına alındı.
26.05.2023 Gündem
İki ilimizde şiddetli yağmur! Yollar tahrip oldu, vatandaşlar zor anlar yaşadı
İki ilimizde şiddetli yağmur! Yollar tahrip oldu, vatandaşlar zor anlar yaşadı Ankara ve İzmir'de etkili olan şiddetli yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ankara’da meydana gelen şiddetli sağanak yolların bozulmasına neden oldu. Tahrip olan yolda araçlar güçlükle ilerlerken, sürücüler zor anlar yaşadı. İzmir’de ise aniden bastıran sağanak yağış, tarihi Kemeraltı Çarşısı olmak üzere bazı noktaları sular altında bıraktı, vatandaşlar zor anlar yaşadı.
18.05.2023 Gündem
İzmir 1. bölge seçim sonuçarı 2023: Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları canlı sonuçlar! İzmir 1. bölge kim kazandı?
İzmir 1. bölge seçim sonuçarı 2023: Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları canlı sonuçlar! İzmir 1. bölge kim kazandı? İzmir 1. bölge seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı seçim sonucu ve milletvekili oy oranları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı seçim sonuçları ve oy oranları takip edilecek. 14 Mayıs genel seçimleri kritik öneme sahip. İzmir 1 bölgede oturan vatandaşlar oy kullanmak için sandık başına gidecek. Buca, Çeşme, Balçova, GÜzelbahçe, Torbalı, Karabağlar, Menderes, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk ilçeleri seçim sonuçları anlık olarak ekrana gelecek. Peki İzmir 1. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları ve milletvekili oy oranları kaç oldu? İzmir'de hangi parti kazandı? İzmir 1. bölge hangi parti kazandı?
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları 13'üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclis'ine girecek 600 milletvekilinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri saat 17.00 itibari ile 81 ilde aynı anda sona erdi. Açık tasnif usulü gerçekleştirilen sayımların ardından İzmir'den ilk ve kesin olmayan sonuçlara gelmeye başladı.
14.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN Türk canlı yayınına önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu "Gençlerin ilgilendikleri alanlara dair ne gerekiyorsa onlara sunmuş bir hükümetiz" diyerek "Gençler, AK Parti listelerinin hep önündedir. İzmir'de benimle birlikte Türkiye'nin en genç vekil adayı bizimle birlikte" dedi. 'İzmir belki muhalefetin gerisinde olduğumuz bir yer ama biz İzmir'de muhalefetin gerçekleştirdiği hizmetin çok ilerisinde bir partiyiz' diyen Bakan Kasapoğlu "Muhalefet burayı çantada keklik olarak liste yapmış, bunu sahadan gelen tepkilerde de görüyoruz" dedi. Bakan Kasapoğlu ayrıca İzmir'de bir kentsel döşüm kampanyası olacağını açıkladı.
8.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal bulduğu herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti, böyle devlet yönetilir mi? Bu millet, bu muhteşem katılım sana yürü Kemal demeyecek. Bu masa öyle bir masa ki, görünürdeki 7 ayağının hepsi de birbirine dolaşmış durumda. Birinin söylediğini öteki yalanlıyor. Böyle masa olur mu?" dedi.
29.04.2023 Gündem
Taksiye binen 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar iddiasına tutuklama! 'Şeytana uydum'
Taksiye binen 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar iddiasına tutuklama! 'Şeytana uydum' İzmir'in Karabağlar ilçesinde, taksi şoförü Umut Can K. (27), babası Ali A. (40) tarafından aracına bindirilen D.A.'yı (15), ormana götürüp, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. Çok zor günler geçirdiklerini söyleyen Ali A., "Kızım okulda ineceğini söyleyince kapıları kilitleyip, ormana götürmüş. İfadesinde suçlamaları kabul edip, 'Şeytana uydum, nefsime hakim olamadım' demiş. Kızım elinden kurtulup, kaçmış. Kızım ölseydi ne yapardım" dedi.
7.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Seçim kampanyasındaki sloganlarını 'Doğru adımlarla yola devam' olarak belirlediklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem şahsım, hem teşkilat olarak seçim kampanyamızı yüz yüze yürüteceğiz. Siyasette, 'Erdoğan stili' olarak kabul edilen bir tarz var. Nedir o? Yüz yüze, gönül gönüle ilişki" dedi. Deprem bölgesinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete tepki göstererek, "Hayatında inşaat nedir görmemiş, kalkmış bizi eleştiriyor, temele çukur diyor" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşümle ilgili olarak ise "Biz hocalarımızla beraber çalışıyoruz, yeni dönemde daha detaylı bir şekilde ele alıp yasal çerçevelerde de bir adımı atabiliriz. Artık imar affı düşünemeyiz. Düşünme vakti yok" dedi.
29.03.2023 Gündem
Eski kayınvalidesini öldürüp, eski eşini de yaralayan zanlı tutuklandı
Eski kayınvalidesini öldürüp, eski eşini de yaralayan zanlı tutuklandı  İzmir'in Karabağlar ilçesinde sokakta tartıştığı eski kayınvalidesi Aysel Genç'i (62) tabancayla öldürüp, eski eşi Seher Genç'i de yaralayan Davut Yiğitoğlu, tutuklandı. 
14.03.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Karabağlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karabağlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.