Dualı resimli ve yeni Kadir gecesi mesajları ve en güzel en anlamlı uzun kısa Kadir gecesi sözleri (Whatsapp Facebook Instagram için Hayırlı Kandiller mesajları)
Dualı resimli ve yeni Kadir gecesi mesajları ve en güzel en anlamlı uzun kısa Kadir gecesi sözleri (Whatsapp Facebook Instagram için Hayırlı Kandiller mesajları) Ramazanın 27. gecesine denk gelen ve Kur'an-ı Kerim'de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi pazartesi günü idrak edilecek. Kadir Gecesi, "Sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu gece" olarak kabul ediliyor. Kur'an-ı Kerim'de da Kadir Suresi'nde "Şüphesiz, biz onu (Kur'an'ı) Kadir Gecesi'nde indirdik. Kadir Gecesi'nin ne olduğunu sen ne bileceksin. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir." kelimeleriyle anlatıyor. Biz de günün anlam ve önemine istinaden Kadir gecesi mesajları derledik. İşte Resimli Hadisli, kısa, ayetli bin aydan daha hayırlı en güzel kısa uzun seçenekli 2023 kadir gecesi mesajları ve sözleri….
17.04.2023 Gündem
Kadir geceniz mübarek olsun mesajları ve kadir gecesi sözleri! Kısa uzun seçenekli hadisli ayetli yeni anlamlı en güzel resimli kadir gecesi mesajları!
Kadir geceniz mübarek olsun mesajları ve kadir gecesi sözleri! Kısa uzun seçenekli hadisli ayetli yeni anlamlı en güzel resimli kadir gecesi mesajları! Kadir gecesi mesajları ve sözleri birbirlerinin kadir gecesini kutlamak isteyenler tarafından araştırılıyor. Kadir Gecesi, İslam dininde önemli bir gecedir ve Ramazan ayının son 10 günü içerisinde yer almaktadır. Kuran-ı Kerim'in bu gece indirilmeye başladığına inanılır ve bu nedenle Müslümanlar için oldukça kutsal bir gecedir. Kadir Gecesi, ibadet etmek, dua etmek, sadaka vermek ve Kur'an-ı Kerim okumak gibi ibadetlerle geçirilir. Bu geceyi ibadet ederek geçirmek, büyük sevaplar kazandırdığına inanılır. İşte Kadir geceniz mübarek olsun mesajları ile Kısa uzun seçenekli hadisli ayetli yeni anlamlı en güzel resimli kadir gecesi sözleri…
17.04.2023 Gündem
17 Nisan Kadir Gecesi mesajları 2023! Anlamı, önemiyle Kadir Gecesi özel mesajları ve sözleri
17 Nisan Kadir Gecesi mesajları 2023! Anlamı, önemiyle Kadir Gecesi özel mesajları ve sözleri Kadir Gecesi'ne bir gün kaldı. 2023 yılında Kadir Gecesi 17 Nisan Pazartesi gününe denk geliyor. İslam dünyasında "Bin aydan daha hayırlı" olduğuna inanılan Kadri Gecesi'nde mesajlar whatsapp, Facebook, instagram yoluyla sevdiklerimize gönderiyoruz. Biz de gazetevatan olarak en yeni Kadir Gecesi mesajlarını derledik. Kadir Gecesi'nin anlamı ve önemini belirten uzun, kısa ve dualı Kadir Gecesi mesajları ve sözleri...
16.04.2023 Gündem