Jak

Jak

Son dakika jak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jak gelişmeleri de dahil olmak üzere 406 jak haberi bulunmuştur. Tüm jak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler!
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler! Bursa’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Tevfik Özdemir, Tevfik Özdemir ve İbrahim Ergün hayatını kaybettiler.
18.04.2024 Gündem
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler İliç’te kayıp işçileri arama çalışmalarında dün bazı noktalarda metal yoğunluğu tespit edildi. Bakan Bayraktar “Kardeşlerimizin 3’ünün bir lokasyonda 6’sının diğer lokasyonda olduğunu tespit ettik” dedi. Soruşturma kapsamında Kanadalı yönetici dahil 6 kişi tutuklandı. Öte yandan altın madenindeki faciadan 5.5 saat önce alanda çatlaklar tespit edildiği, bunun üzerine bölgede çalışan 100 işçinin tahliye edildiği ortaya çıkmıştı. Toprak altında kalan madencilerden 3’ünün, çatlağı kontrol için sonradan görevlendirildiği ve daha araçlarından inemeden faciaya yakalandıkları öğrenildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazası hakkında düzenlediği basın toplantısında "Heyelan iki yönlü gerçekleşti, işçilerin olabileceği yerlere yoğunlaşıyoruz. Yoğun bir çalışma devam ediyor. 9 lokasyonun hiçbirinde suda halk sağlığına zarar verecek olumsuzluk yok." dedi. Bakan Bayraktar "Bu olay esnasında 9 kardeşimiz şu anda kayıp. 6'sının dere yatağına gelen toprak yığınının içinde olduğunu düşünüyoruz. 3 kardeşimizin de manganez ocağının içinde olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Batman'da sel felaketi: Aynı aileden 3'ü çocuk 4 kişi öldü
Batman'da sel felaketi: Aynı aileden 3'ü çocuk 4 kişi öldü Batman'da Seyitler Mahallesi'ndeki evinin önünden sel sularına kapılarak kaybolan 3'ncü çocuğun da cansız bedenine ulaşıldı.
20.11.2023 Gündem
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeği ile ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları, 100'üncü gününe ulaştı. Bu zamana kadar 310 kilometrekarelik alan 7 kez tarandı ancak Berzeg'e ait hiçbir iz bulunamadı. Ekip sayısı 40'a düşürülürken, umutlar tükendi, ihbarlar da kesildi. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, "Maalesef hiçbir gelişme yok. Berzeg'e ulaşmak için kendimize yeni bir strateji belirleyeceğiz" dedi.
1.10.2023 Yaşam
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 90 gündür kayıp! Metafizikle uğraşan 5 kişi Gönen’de nokta verdi...
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 90 gündür kayıp! Metafizikle uğraşan 5 kişi Gönen’de nokta verdi... Dünya Bankası'ndan emekli olduktan sonra tatil için geldiği Balıkesir'de kaybolan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'den 90 gündür haber alınamıyor. Umutların tükendiği anlarda 74 gün sonra Tina'nın geri dönmesiyle tekrar hız verilen arama çalışmalarında, Tina'nın bulunduğu günün öncesi ve sonrasında, köyden geçen 30 aracın plakasını belirleyen güvenlik görevlileri sorguladıkları sürücülerden sonuç alamadı. Köyün içme suyunu karşılayan 2 depo ile sulamada kullanılan 1 depoyu boşaltan ekipler, Berzeg'e ait herhangi bir ize rastlamadı.
14.09.2023 Gündem
Berzeg'in köpeği Tina'nın talihleri sonuçlandı! Dikkat çeken rapor
Berzeg'in köpeği Tina'nın talihleri sonuçlandı! Dikkat çeken rapor Balıkesir'in Gönen ilçesinde, tatil için geldiği yazlık evinden 17 Haziran’da 'Tina' isimli Doberman cinsi köpeği ile ayrıldıktan sonra, kendisinden bir daha haber alınamayan Dünya Bankası'ndan emekli ekonomist Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları 85'inci gününde de devam ediyor. Berzeg ile kaybolduktan 74 gün sonra, kilo kaybı yaşamadan, vücudunda ve patilerinde toz ve çamur bulaşmadan geri dönen Tina'dan, kayıp olduğu süre içinde kapalı alanda mı tutulduğu ya da ormanda mı yaşadığının tespiti için alınan dışkı ve kan örneklerinde yapılan incelemede, delil elde edilecek hiçbir veri elde edilemediği belirtildi.
9.09.2023 Yaşam
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi  Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum Balıkesir'de köpeğiyle birlikte 81 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg, Köpek Tina'nın 74.günde bulunması sonrasında yaşananlar ve son durum ile ilgili bilgi verdi. Angela Berzeg, " Tina’nın bulunması iyi bir şey ama ben hala eşimin nerede olduğunu merak ediyorum. Özlüyorum ve onu bulmak istiyorum, 81 gün gitti. O kayıpsa ne istiyorlar? Tina’nın arama kurtarma çalışmalarıyla geldiğini düşünmüyorum, bir şekilde köye getirildiğini düşünüyorum. Bir şekilde bizim evimize ve arkadaşlarımızın evine geldi, sabahın erken saatlerinde bulundu. İyi bir durumdaydı " dedi. Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, " Belli bilgiler, mesajlar geliyor, ancak şuana kadar maalesef somut sonuca getirecek bir ihbar henüz olmadı. " İfadelerini kullandı.
5.09.2023 Gündem
74 gün sonra dönen Tina gizemi çözemedi! Her seferinde eve döndü
74 gün sonra dönen Tina gizemi çözemedi! Her seferinde eve döndü Balıkesir’de 17 Haziran’dan beri kayıp olan ekonomist Prof. Dr. Korhan Berzeg, 74 gün sonra evine dönen ve GPS cihazı takılan köpeği ‘Tina’ eşliğinde arandı. 74 gün boyunca barındığı yere gitmesi için aç bırakılıp GPS takılarak bulunduğu yere götürülen Tina, her defasında aranan Korhan Berzeg'e değil, yazlık eve geri döndü. Köpeğin, otomobille getirilip bulunduğu yere bırakıldığını düşünen ekipler, aramalara katkısı olmayan Tina'yı, İstanbul'a dönen Angela Berzeg'e teslim etti.
2.09.2023 Yaşam
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Yöre sakinlerinin gördüğü doberman cinsi köpek Tina'yı alıp Berzeg Ailesi'nin evine getirdiği anda Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kavuşma anları kameralara yansıdı. Kayıp Korhan Berzeg ile evden ayrılan ve Berzeg'in akıbetine şahitlik ettiği tahmin edilen Tina ile Angela'nın buluşma anı duygu dolu dakikaları da beraberinde getirdi.
1.09.2023 Gündem
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. 17 Haziran gününden bu yana kayıp olan Korhan Berzeg’in köpeği Tina’nın geri dönüşü hem umutlandırdı hem de akıllara yeni soruları getirdi. Peki Tina, nasıl bu kadar bakımlı ve sağlıklı kalmıştı? Üzerinde durulan senaryolar değişti mi?
1.09.2023 Yaşam
Kayıp ünlü ekonomist Korhan Berzeg olayında flaş gelişme! Köpeği sağ bulundu
Kayıp ünlü ekonomist Korhan Berzeg olayında flaş gelişme! Köpeği sağ bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu kırsal mahallesinde sabah yürüyüşüne çıkan Ekonomist Korhan Berzeg ve köpeği Tina'nın kaybolmasının ardından 70 günü aşkın süre geçti. Köpek Tina ve Korhan BErzeg'ten haftalarca haber alınamazken, bugün köpek Tina Armutlu köyü yakınlarında bulundu. Köy sakinleri Tina'yı alıp köye getirdi.
29.08.2023 Gündem
Berzeg olayında banka hesapları detayı! 20 kişinin ifadesi alındı, yeni detaylar ortaya çıktı
Berzeg olayında banka hesapları detayı! 20 kişinin ifadesi alındı, yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina' ile 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmalarında 72 gün geride kaldı. Çalışmalardan şu ana kadar bir sonuç çıkmazken, Berzeg’in daha önce de İstanbul ve Armutlu’daki evinin önünde kısa süreli 2 kez kaybolup, bulunduğu öğrenildi. Berzeg'in, Gönen ve İstanbul'daki evlerinde savcılık kararıyla arama yapılıp bilgisayarları incelenirken, şüpheli olarak 20 kişinin de ifadesi alındı.
27.08.2023 Yaşam
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'den hala haber yok! Bulana 1 milyon TL ödül
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'den hala haber yok! Bulana 1 milyon TL ödül Balıkesir'de kaybolan 83 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg'i arama çalışmaları 49 gündür devam ediyor. Angela Berzeg, 80 kilometrelik alanda 22 mahallede aranan eşi Korhan Berzeg'i bulana 1 milyon TL ödül vereceğini açıkladı.
4.08.2023 Yaşam
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı Hakkari'de önceki gün, çıktıkları 4 bin 135 rakımlı Cilo-Sat Dağları'nda kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Aramalara AFAD, Jandarma Arama Kurtarma Timleri, UMKE, Polis Özel Harekat, dağcılar ve derneklerin yanı sıra, İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'dan buzul ve mağaralarda tecrübesi olan 12 kişilik ekip de katıldı. Kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiden Hakime Koç’un cansız bedenine ulaşıldı. Adalet Bakanlığı’nda memur olarak görev yapan Koç’un cenazesi ekipler tarafından düştüğü yerden çıkarıldı.
18.07.2023 Gündem
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında Dünya Bankası'nda çalışıp emekli olduktan sonra Türkiye'ye dönen ve Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor. Kırsal alandaki arama çalışmaları genişletildi.
8.07.2023 Yaşam
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor! Yatar vaziyette görüldüğü iddia edildi
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor! Yatar vaziyette görüldüğü iddia edildi Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i (83) arama çalışmaları 17'nci günde de sürüyor. Berzeg'in, köpeğiyle birlikte Gönen Çayı çevresinde yatar vaziyette görüldüğü iddiaları üzerine görgü tanıklarının ifadelerine başvurup, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı.
3.07.2023 Yaşam
15 gündür aranan Berzeg'i gördüğünü iddia etti, ekipler seferber oldu
15 gündür aranan Berzeg'i gördüğünü iddia etti, ekipler seferber oldu Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde 15 gün önce köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i (83) mahalle halkından Şaban Çam'ın gördüğünü iddia etmesi üzerine ekipler bu yönde seferber oldu. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurup, bölgedeki kamera görüntülerini inceleyen ekipler, Berzeg'e ait herhangi bir iz bulamadı. Arama çalışmaları, Berzeg'in kaybolduğu düşünülen bölgede devam ediyor. 
1.07.2023 Yaşam
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor! Ankara'dan 15 kişilik JÖAK ekibi de katıldı
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor! Ankara'dan 15 kişilik JÖAK ekibi de katıldı Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde 14 gün önce köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i (83) arama çalışmaları bugün de devam etti. İHA ve ısıya duyarlı termal kameralı dronlarla arazide yapılan arama çalışmalarına, Ankara'dan gelen 15 kişilik Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) ekibi ve 2 kadavra arama köpeği ile mağara, dağ, kanyon gibi ulaşılması zor bölgelerde arama yapan SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği de çalışmalara destek verdi.
30.06.2023 Yaşam
Korhan Berzeg'i aramalarda 13’üncü gün; teknik inceleme başlatıldı, yırtıcı kuşlar takibe alındı
Korhan Berzeg'i aramalarda 13’üncü gün; teknik inceleme başlatıldı, yırtıcı kuşlar takibe alındı Dünya Bankası'nda çalıştıktan sonra emekli olan ve tatil için geldiği Balıkesir’in Gönen ilçesinde 13 gün önce köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i (83) arama çalışmalarından henüz sonuç alınamadı. Ekipler fiziki arama alanını genişletirken, Berzeg’e ulaşmak için teknik arama da başlatıldı. Berzeg’in kaybolduğu iddia edilen bölgenin yol güzergahında araçların plakaları ile yakınlarının telefon görüşmeleri mercek altına alındı. Yırtıcı kuşları da takip eden ekipler, bir koyun ve karga leşiyle karşılaştı.
29.06.2023 Gündem
Tunceli'de kayıp 3 genç için baraj gölünden 35 milyon metreküp su boşaltılacak
Tunceli'de kayıp 3 genç için baraj gölünden 35 milyon metreküp su boşaltılacak Tunceli'de, Munzur Çayı'na uçan otomobildeki kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları kapsamında Uzunçayır Baraj Gölü'nün kapakları açıldı. 3 gün sürecek tahliyede, 35 milyon metreküp suyun boşaltılacağı öğrenilirken, 14'üncü gündeki çalışmalarda suyun 1 metre düştüğü gözlendi.
4.05.2023 Gündem
Milli parkta gizemli kayboluş! Mağarayı görmek için geldi, bir daha haber alınamadı
Milli parkta gizemli kayboluş! Mağarayı görmek için geldi, bir daha haber alınamadı Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesi sınırlarındaki Küre Dağları Milli Parkı içerisinde bulunan Ilgarini Mağarasını görmek için İstanbul’dan Kastamonu’ya gelen kafileden bir kişi kayboldu. 4 gündür haber alınamayan vatandaşın gizemli bir şekilde kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.
3.05.2023 Yaşam
Kayıp 3 kişi aranırken sudan başka araç çıktı
Kayıp 3 kişi aranırken sudan başka araç çıktı Tunceli'de Munzur Çayı'na uçan otomobildeki kayıp 3 kişi, 1073 kişilik ekip ile aranıyor. 7'nci günde de süren çalışmalar sırasında Pülümür Çayı'na düşen başka bir araç bulundu. Bulunan aracın, geçen ay kazada hayatını kaybeden Yusuf ile Öykü Yılmaz çiftine ait olduğu belirlendi.
27.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Jak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.