İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı

Son dakika İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmir cumhuriyet başsavcılığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.389 izmir cumhuriyet başsavcılığı haberi bulunmuştur. Tüm izmir cumhuriyet başsavcılığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı İzmir'de, soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbettiği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Delil Aysal'ın (19) akıl sağlığı yerinde çıktı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hazırlanan rapor, mahkemeye ulaştı.
28.02.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge’yi katletmişti! Delil Aysal için istenen ceza belli oldu
İzmir'de taksici Oğuz Erge’yi katletmişti! Delil Aysal için istenen ceza belli oldu İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonu ile kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede, Aysal için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
6.02.2024 Gündem
Sahte araç kiralama sitesiyle 111 bin 400 liralık vurgun! Çok sayıda gözaltı var
Sahte araç kiralama sitesiyle 111 bin 400 liralık vurgun! Çok sayıda gözaltı var İzmir merkezli 10 ilde, eş zamanlı operasyonda, sahte araç kiralama siteleri hazırlayıp 111 bin 400 TL dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 28 şüpheli gözaltına alındı.
26.01.2024 Gündem
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı şüpheli, İzmir'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı şüpheli, İzmir'de yakalandı İzmir'in Narlıdere ilçesinde Kafes-28 operasyonu kapsamında Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan İran uyruklu Masoomeh Taheri (51), kaldığı evde yakalandı.
3.01.2024 Gündem
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı şüpheli, İzmir'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı şüpheli, İzmir'de yakalandı İzmir'in Narlıdere ilçesinde Kafes-28 operasyonu kapsamında Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan İran uyruklu Masoomeh Taheri (51), kaldığı evde yakalandı.
3.01.2024 Gündem
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı  İzmir'de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda Suriye uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı.
28.12.2023 Gündem
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı
İzmir'de DEAŞ operasyonu; 9 gözaltı İzmir'de DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda Suriye uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı.
28.12.2023 Gündem
İzmir'de terör operasyonu; 10 gözaltı
İzmir'de terör operasyonu; 10 gözaltı İzmir'de, PKK/KCK silahlı terör örgütüne yönelik operasyonda, 10 şüpheli, gözaltına alındı.
26.12.2023 Gündem
İzmir'de FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İzmir'de FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İzmir'de FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda 94 şüpheli gözaltına alındı.
24.10.2023 Gündem
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var İzmir genelinde kaçak ürün satışı yapanlara yönelik operasyonlarda 25 kişi gözaltına alındı. Cinsel içerikli ürünlerden içkiye, sigaradan çeşitli tütün mamullerine kadar pek çok kaçak ürüne el koyuldu.
12.10.2023 Gündem
4 ilde 'Sevenler' çetesine operasyon! 18 kişi adliyeye sevk edildi
4 ilde 'Sevenler' çetesine operasyon! 18 kişi adliyeye sevk edildi Suç örgütüne operasyonda flaş gelişme, İZMİR merkezli 4 ilde 'Sevenler' isimli suç örgütüne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 18 kişi adliyeye sevk edildi. Suç örgütünün galericilik yapan lideri M.S.'nin sağ kolu olan Bayram Ulgaç'un 3,5 ay önce silahlı saldırıda öldürüldüğü, bunun üzerine intikam almak için A.K.'yi tetikçi olarak tuttukları belirlendi. İstanbul'da olduğu belirlenen A.K.'nin herhangi bir eyleme geçemeden düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı belirtildi.
18.07.2023 Gündem
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı!
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı! İzmir, İstanbul, Ankara ve Manisa'da otomobil, galeri mafyasına operasyon düzenlendi. Köylü ve esnafı dolandırıp zorla gasbeden 18 kişi çok sayıda silahla gözaltına alındı. Operasyonda yanında 1 milyon lira parayla yatla yurt dışına kaçmaya çalışan çete lideri kıskıvrak yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı...
18.07.2023 Gündem
Sahte araba sigorta sitesi ile büyük vurgun! Kapora kalpazanlarına büyük hava destekli operasyon
Sahte araba sigorta sitesi ile büyük vurgun! Kapora kalpazanlarına büyük hava destekli operasyon İnternet satış sitelerinden iletişime geçtikleri vatandaşlardan kapora alıp, ilana koydukları ürünleri göndermeyen ve bu yöntemle 2 milyon liralık haksız kazanç sağlayan çeteye İzmir polisi tarafından operasyon düzenlendi. 24 hedef şüphelinin kıskıvrak yakalandığı operasyonda polis helikopteri de görev aldı.
14.06.2023 Yaşam
Kapora alıp ürünleri göndermediler: 2 milyon liralık vurgun! Hava destekli operasyon yapıldı
Kapora alıp ürünleri göndermediler: 2 milyon liralık vurgun! Hava destekli operasyon yapıldı İnternet satış sitelerinden iletişime geçtikleri vatandaşlardan kapora alıp, ilana koydukları ürünleri göndermeyen ve bu yöntemle 2 milyon liralık haksız kazanç sağlayan çeteye İzmir polisi tarafından operasyon düzenlendi. 24 hedef şüphelinin kıskıvrak yakalandığı operasyonda polis helikopteri de görev aldı.
14.06.2023 Gündem
İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 23 gözaltı kararı
İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 23 gözaltı kararı Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasının asker ve sivil şahıs unsurlarına yönelik soruşturmada, İzmir merkezli 9 ilde haklarında gözaltı kararı verilen 23 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
6.06.2023 Gündem
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'na 260 tutuklama
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'na 260 tutuklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Türkiye'de 56'ncı, İzmir'de ise 2'ncisi düzenlenen 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 310 şüpheliden 260'ı tutuklandı.
13.05.2023 Gündem
Sahte internet sitesi ile büyük vurgun! Çete liderinden şoke eden ifadeler
Sahte internet sitesi ile büyük vurgun! Çete liderinden şoke eden ifadeler İzmir merkezli 40 ilde düzenlenen operasyonda, açtıkları sahte sitelerle ağına düşürdükleri kişileri 3 milyar liraya yakın dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp tutuklanan 50 şüpheliden, çete lideri Harun D.'nin (60) emniyetteki ifadesinde, hesabında son 3 ayda 229 milyon TL'lik para akışı olmasına karşın, suçlamaları reddettiği belirtildi. Harun D.'nin dolandırıcılıktan elde edilen paranın kurulan şirketle aklandığı tespitine karşın; mağdur olduğunu, şirket kurması için kendisine 8 bin 500 TL ödeme yapıldığını ve olaylarla ilgilisinin bulunmadığını söylediği ortaya çıktı.
12.05.2023 Yaşam
Emrah Apartmanı davasında yargılanan kamu görevlisi: Yıkımın en büyük sebebi zemin
Emrah Apartmanı davasında yargılanan kamu görevlisi: Yıkımın en büyük sebebi zemin İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremde 30 kişinin hayatını kaybettiği Emrah Apartmanı davasında haklarında dava açılan 2 kamu görevlisi hakim karşısına çıktı. Tutuksuz sanıklardan Şerife Seyhan H., "Yıkımın en büyük sebebi zeminden kaynaklanıyor. 1985'te belediyeye girdiğimde buralar imara açılmıştı. Sıvılaşma olan bir zeminde 8 kat izin çok büyük bir hata" dedi.
5.05.2023 Gündem
Kredi kartı kullanıcılarına ‘aseton’ tuzağı! Şifreleri böyle ele geçirdiler
Kredi kartı kullanıcılarına ‘aseton’ tuzağı! Şifreleri böyle ele geçirdiler Dolandırıcılar bu kez kredi kartı kullanıcılarını hedeflerine koydu. İzmir'e gelen yerli ve yabancı turistlere ait banka ve kredi kartlarıyla mobil bankacılık şifrelerini çeşitli yöntemlerle ele geçiren çeteye operasyon düzenlendi. Çete üyelerinin şifreleri ele geçirmek için kullandıkları yöntem ise şoke etti.
1.04.2023 Yaşam
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu"
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu" İzmir'de çeşitli yöntemlerle özellikle kente gelen yerli ve yabancı turistlerin banka hesaplarını ele geçiren, bu yolla yaklaşık 1 milyon lira haksız kazanç elde ettiği belirlenen ve liderliğini H.A.'nın yaptığı suç örgütüne, İzmir polisi tarafından "Günbatımı Operasyonu" gerçekleştirildi. Eğlence mekanları ve evler olmak üzere 37 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı.
28.03.2023 Gündem
Sevgilisi tarafından dolandırıldı! 'Annemin hesabından bile para gönderdim'
Sevgilisi tarafından dolandırıldı! 'Annemin hesabından bile para gönderdim' İzmir’de yaşayan ve gemide serdümen olarak çalışan Hece Bayramoğlu aşk yaşamaya başladığı Melih D. tarafından dolandırıldı. Şiddet iddiası ile suç duyurusunda bulunan Bayramoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı.
22.03.2023 Yaşam
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonu: 47 gözaltı
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonu: 47 gözaltı İzmir merkezli 5 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen 'Gazi Turgut Arslan' operasyonunda, örgüte finansman sağlayan ve örgütün güncel yapılanmasında faaliyet gösterdikleri belirlenen 47 şüpheli gözaltına alındı.
18.03.2023 Gündem
Trans birey Kadir Yüksel davasında flaş gelişme! Cinayette korkunç detaylar
Trans birey Kadir Yüksel davasında flaş gelişme! Cinayette korkunç detaylar Korkunç olay İzmir'in Bornova ilçesinde yaşandı. Önce başına çekiçle vurulup öldürdü, sonra da cesedi çekyatın içine koydu. Trans birey Kadir Yüksel’i vahşice öldüren kişinin ise Serdar Gülsoy olduğu ortaya çıktı. Davaya ilişkin ise mahkemeden flaş bir karar geldi.
27.01.2023 Yaşam
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 202 gözaltı
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 202 gözaltı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de 36'ncısı, İzmir'de ilki gerçekleştirilen 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 225 hedefin 202'sinin gözaltına alındığını söyledi. Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesinin süreceğini belirten Soylu, "Kimse acıma beklemesin. Acırsan acınacak duruma düşersin. Uyuşturucuya karşı sert mücadelemiz devam edecek" dedi.
27.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmir cumhuriyet başsavcılığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.