İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü var
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü var İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlamalar meydana geldi. İlk belirlemelere göre, 20 kişi hayatını kaybetti
3.01.2024 Dünya
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı...
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı... Gazeteci-yazar, iletişim alanının duayeni Hıfzı Topuz yaşamını yitirdi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Hıfzı Topuz’un ölümünün ardından yayınladığı başsağlığı mesajında “Uzun yıllar gazeteci ve yazar olarak başarıyla çalışan en kıdemli üyelerimizden önceki Onur Kurulu Başkanımız Sevgili Hıfzı Topuz’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne ve basın emekçilerinin örgütlenmesine büyük destek veren Hıfzı Topuz’u hiç unutmayacağız. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı. Peki, Hıfzı Topuz öldü mü, gazeteci Hıfzı Topuz kimdir? Hıfzı Topuz’un eserleri ve hayatı…
26.09.2023 Gündem
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti Duayen gazeteci-yazar Hıfzı Topuz 100 yaşında hayatını kaybetti. Topuz'un vefat haberini üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti paylaştı.
26.09.2023 Gündem
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular...
Dışişleri'nde Hakan Fidan dönemi! İşte masasındaki konular... Hakan Fidan MİT Başkanı olarak dahil olduğu dış politika konularını artık ‘en üst düzey diplomat’ sıfatıyla yönetecek. Peki yaklaşan zirvelerden devam eden müzakere süreçlerine yeni bakanı hangi başlıklar bekliyor?
5.06.2023 Gündem
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabine dünyada geniş yer bulurken dış basın yeni dönemin kilit isimlerini açıkladı.
4.06.2023 Gündem
Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti
Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti Türkiye Gazeteciler Cemiyeti eski  başkanı, Cumhuriyet Gazetesi önceki genel yayın yönetmenlerinden Orhan Erinç 87 yaşındaydı.
23.01.2023 Gündem
Et fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme!
Et fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Et fiyatları konusunda etle ilgili olarak burada bir spekülatif hareketlerin olduğunu, bunu gözlemlediğimizin altını çizmek istiyorum. Gerekli önlemleri aldık almaya devam edeceğiz. Piyasadaki fiyat artışı konusunda bağımsız olarak tedbiren kasaplık hayvan tedariki bağlantılarının da yapıldığını belirtmek istiyorum." ifadelerini kullandı.
10.01.2023 Ekonomi
İran’da Devrim Muhafızları Sehne kenti İstihbarat Şefi öldürüldü
İran’da Devrim Muhafızları Sehne kenti İstihbarat Şefi öldürüldü İran’ın Kirmanşah eyaletine bağlı Sehne kentinin Devrim Muhafızları İstihbarat Şefi Albay Nadir Birami, şehirdeki rejim karşıtı gösterilerde protestocular tarafından öldürüldü.
18.11.2022 Dünya
Ankara'da ABD-Rusya görüşmesi
Ankara'da ABD-Rusya görüşmesi CIA Direktörü Burns ile ile Rus mevkidaşı Türkiye'de bir araya geldi. Görüşme Ankara'da gerçekleşti.
14.11.2022 Dünya
Yunanistan'da casus yazılım skandalı! Kyriakos Miçotakis'e soğuk duş: 2023 planları suya düştü...
Yunanistan'da casus yazılım skandalı! Kyriakos Miçotakis'e soğuk duş: 2023 planları suya düştü... Yunanistan'da casus yazılım skandalının sarsıntıları devam ediyor. Atina'da adeta deprem etkisi yaratan olay ile ilgili Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis 'özür' geldi. Ancak bu özrün Miçotakis'i kurtaramayacağı belirtiliyor. İşte skandal sonrası Miçotakis'i bekleyen tehlike...
9.08.2022 Dünya
Yunanistan'ı karıştıran casusluk skandalı! Miçotakis'le ilgili iddia çok vahim
Yunanistan'ı karıştıran casusluk skandalı! Miçotakis'le ilgili iddia çok vahim Yunanistan İstihbarat Teşkilatı (EYP) başkanı Panagiotis Kontoleon, muhalefet lideri Nikos Androulakis'ın cep telefonunda casus yazılım bulunmasıyla başlayan skandal sonrası bugün istifa etti. Hükümet olaya devlet müdahalesi olduğunu kesinlikle reddetse de Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in yeğeninin konu ile bağlantısı olduğu ileri sürülüyor...
5.08.2022 Dünya
Yunan casus Muhammed Amar Ampara ifadesinde ne dedi?
Yunan casus Muhammed Amar Ampara ifadesinde ne dedi? Gaziantep'te MİT Bölge Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün ortak operasyonu ile yakalanmıştı. O zanlının, ifadesi ortaya çıktı. Son durumu CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ aktardı.
27.06.2022 Gündem
Yunan casus ifadesinde ne dedi?
Yunan casus ifadesinde ne dedi? Gaziantep'te MİT Bölge Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün ortak operasyonu ile yakalanmıştı. O zanlının, ifadesi ortaya çıktı. Son durumu CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ aktardı.
27.06.2022 Gündem
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü...
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken Putin'in sağlık durumuna ilişkin Kiev'den flaş bir açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü Peskov ise Putin'in gece yarısında Kremlin'e gittiği anlar ile ilgili ilk defa konuştu.
27.06.2022 Dünya
İstanbul'da casus savaşları! Turistleri hedef alan ajanlar gözaltına alındı
İstanbul'da casus savaşları! Turistleri hedef alan ajanlar gözaltına alındı MİT ve İstanbul Emniyeti film gibi operasyona imza attı. İstanbul'da İsrailli turistlere saldırı planladığı iddia edilen İranlı casusluk çetesi üyeleri yakalandı. Sorguları süren İranlı ajanlar için 4 günlük ek gözaltı süresi alındı.
22.06.2022 Gündem
'Organize İşler Sazan Sarmalı' filmi gerçek oldu! 'Fil Avcısı' operasyonu ile hepsi yakalandı
'Organize İşler Sazan Sarmalı' filmi gerçek oldu! 'Fil Avcısı' operasyonu ile hepsi yakalandı Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından büyük bir operasyona imza attı. 'Fil Avcısı' ismi verilen operasyonda Organize İşler'deki Sazan Sarmalı tekniğini uygulayan çete üyelerinin 100 milyon liralık vurgun yaptığı ortaya çıktı.
8.06.2022 Gündem
Putin hakkında 'çok gizli bilgiler' ifşa oldu! 'En az bir kaç yılı daha var' deyip açıkladı: Suikast, kanser, ameliyat...
Putin hakkında 'çok gizli bilgiler' ifşa oldu! 'En az bir kaç yılı daha var' deyip açıkladı: Suikast, kanser, ameliyat... Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sürerken, gizli bilgiler art arda ifşa oldu. Ukrayna'dan üst düzey bir istihbarat yetkilisi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e 2 ay önce suikast düzenlendiğini ve başarısız olduğunu iddia etti. Batı medyasının iddiasına göre ise Putin, kanser dolayısıyla gizli bir operasyon geçirdi.
24.05.2022 Dünya
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri TÜGVA bombacısı kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Eylem sırasında çarşaf giyen bombacı kadın, ilçe ilçe kıyafet değiştirmiş. Hem bu ilginç görüntüleri hem de olayın ayrıntılarını, CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ anlattı.
7.05.2022 Haber
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri ortaya çıktı
TÜGVA bombacısının yeni görüntüleri ortaya çıktı TÜGVA bombacısı kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Eylem sırasında çarşaf giyen bombacı kadın, ilçe ilçe kıyafet değiştirmiş. Hem bu ilginç görüntüleri hem de olayın ayrıntılarını, CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ anlattı.
7.05.2022 Gündem
EYT çıkacak mı? EYT ne zaman çıkar? EYT çalışması var mı? İşte EYT ile ilgili son gelişmeler!
EYT çıkacak mı? EYT ne zaman çıkar? EYT çalışması var mı? İşte EYT ile ilgili son gelişmeler! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Milyonların beklediği EYT düzenlemesinde yapılan açıklamalar dikkatle takip ediliyor. Uzun süredir gündemde olan EYT ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katıldığı bir televizyon programında açıklama yaptı. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son durum ne? EYT çıkacak mı? İşte EYT ile ilgili son gelişmeler!
19.04.2022 Emekli
Emeklilerin bayram ikramiyeleri belli oldu! Bakan resmen açıkladı...
Emeklilerin bayram ikramiyeleri belli oldu! Bakan resmen açıkladı... Bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? soruları cevabını buldu. Bayram ikramiyeleriyle ilgili tarih ve miktar belli oldu. Emekliye bayram ikramiyesi bu yıl geçen sene ile aynı rakam olan 1100 lira olarak hesaba yatacak. Yani emeklinin cebine iki bayramda toplan 2 bin 200 lira ikramiye ücreti girecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bayram ikramiyeleriyle ilgili olarak "Bu konuda henüz bir kararımız yok. İkramiye bin 100 lira olarak 28 veya 29 Nisan'da ödenecek. İki bayramda maliyeti 25 milyar lira." dedi. Asgari ücrete yapılacak zam ile ilgili de konuşan Bakan Bilgin, "Asgari ücrette enflasyona uygun güncelleme gündemde yok. Popülist taleplere kaymamamız lazım, biz gerçekçiyiz." ifadelerini kullandı.
19.04.2022 Emekli
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya ilan ettiler, işte Putin'in yeni hedefi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya ilan ettiler, işte Putin'in yeni hedefi... Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları 32’inci gününe girerken, Ukrayna-Rusya arasındaki devam eden müzakerelerin bir sonraki turunun 28-30 Mart tarihlerinde yüz yüze olarak Türkiye’de yapılacağı duyuruldu. Rusya’nın Ukrayna’nın Çernobil bölgesine gerçekleştirdiği saldırıların ardından 31 noktada yangın çıkarken, bölgedeki radyasyon seviyesinde artış gözlemlendiği ifade edildi. Öte yandan Ukrayna askeri istihbarat şefi Rusya'nın yeni hedefini açıkladı. İşte Ukrayna savaşından dakika dakika son gelişmeler...
27.03.2022 Dünya
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş infaz timi detayı ortaya çıktı! Ece Erken'den ilk paylaşım
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş infaz timi detayı ortaya çıktı! Ece Erken'den ilk paylaşım Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde İstanbul'un Bakırköy'deki balık restoranında silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'na restoran çıkışında yapılan kanlı saldırının detayları da ortaya çıkıyor. CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ, "Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren iki zanlı gözaltına alındı. 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor." dedi. Olayın bir mülk satışından kaynaklanan alacak-verecek meselesinden dolayı geldiği belirlendi. Öte yandan Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi yarın Rize'de toprağa verilecek
27.01.2022 Gündem
56 ilde 308 çalıntı araç! Tek tek tespit edildi, oto hırsızlık ağı çökertildi
56 ilde 308 çalıntı araç! Tek tek tespit edildi, oto hırsızlık ağı çökertildi Ağır hasarlı veya pert olmuş araçların motor ve şasi numaralarını çalıntı araçlara çakılıp piyasada satıldığı belirlendi. Polis ekipleri, 56 ilde 308 aracın aynı yöntemle satıldığını belirledi. Hem hırsızlar, hem de bu "oto change" işlemini yapan kişilerin izini sürüyor. Operasyonun detaylarını CNN TÜRK İstihbarat şefi Nihat Uludağ aktardı.
12.01.2022 Gündem
Memur ve emekli maaş zammı ile ilgili flaş gelişme! Bakan Nebati resmen açıkladı
Memur ve emekli maaş zammı ile ilgili flaş gelişme! Bakan Nebati resmen açıkladı Memur ve emeklileri yakından ilgilendiren açıklama. Maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmelerini emekli ve memurlar merakla takip ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Nebati, memura ve emekliye yapılacak zamla ilgili konuştu.
23.12.2021 Emekli

Benzer Haber Etiketleri