Tek başına Yunanistan’a kaçarken yakalandı
Tek başına Yunanistan’a kaçarken yakalandı Bodrum’dan yasadışı yollarla Yunanistan’ın İstanköy Adası’na geçmeye çalışan İran uyruklu bir kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı. Diğer bir olayda ise 47 mülteci fiber tekne üzerinde ekiplerce yakalandı.
22.09.2018 Gündem
Deprem kurbanı Sinan’a gözyaşlarıyla karşılama
Deprem kurbanı Sinan’a gözyaşlarıyla karşılama Yunanistan’ın İstanköy Adası’nda hayatını kaybeden Sinan Kurtoğlu’nun cenazesi, feribotla Bodrum’a ilçesine getirildi.
23.07.2017 Yaşam
Depremden sonra İstanköy Adası'nda mahsur kalan 179 kişi kurtarıldı
Depremden sonra İstanköy Adası'nda mahsur kalan 179 kişi kurtarıldı Ege Denizi'nde meydana gelen deprem nedeniyle Yunanistan'ın İstanköy Adası'nda mahsur kalan 179 kişi, iki feribot ile Bodrum'a geldi.
29.09.2021 Gündem
"Denizin taştığını, yerin yarıldığını gördük"
"Denizin taştığını, yerin yarıldığını gördük" Yunanistan'ın İstanköy Adası'nda mahsur kalan ve "Asım Kaptan" adlı feribotla Muğla'nın Bodrum ilçesine getirilen Türk vatandaşları deprem anında ve sonrasında yaşadıklarını anlattı. Feribotla getirilenlerden Özveren: "Denizin taştığını, yerin yarıldığını gördük" Zeynep Karaman: "Sabaha kadar çok sayıda artçı deprem yaşadık. Uyumadık hep sokaktaydık. Memleketimize döndüğümüz için son derece mutluyuz"
29.09.2021 Gündem