İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı

Son dakika İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul emniyet müdür yardımcısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 758 istanbul emniyet müdür yardımcısı haberi bulunmuştur. Tüm istanbul emniyet müdür yardımcısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Firari eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Yılmaz yakalandı
Firari eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Yılmaz yakalandı Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü tabancayla vurarak öldüren eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, Antalya'da gözaltına alındı.
23.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Gezi olaylarındaki ‘biber gazı’ talimatına yakalama kararı
Gezi olaylarındaki ‘biber gazı’ talimatına yakalama kararı Taksim Gezi Parkı’nda eylemcilerin kurdukları çadırları 'yakın' talimatı verdiği için daha önce 10 ay hapse çarptırılan Ramazan Emekli hakkında, usulsüz şekilde biber gazı sıkılması talimatı verdiği gerekçesiyle açılan davada yakalama kararı çıkarıldı.
15.11.2018 Gündem
‘Kendini savunmadın  kasten öldürdün’
‘Kendini savunmadın kasten öldürdün’ Halkalı’da trafikte tartıştığı motosikletli Ahmet Sülüşoğlu’nu öldüren eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz’ı cezasız bırakan mahkeme kararı Yargıtay tarafından bozuldu. Kararda polis müdürü kasten öldürmekle suçlandı.
3.09.2018 Gündem
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında 8 şüpheli tutuklandı
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında 8 şüpheli tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), "7 Şubat MİT kumpası"na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edilen, eski emniyet müdürlerinin de aralarında olduğu 8 şüphelinin, ''Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs'' ve ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçlarından tutuklanmalarına karar verildi.
19.07.2018 Gündem
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında tutuklama talebi
FETÖ'nün "7 Şubat MİT kumpası" soruşturmasında tutuklama talebi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "7 Şubat MİT kumpası"na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, eski emniyet müdürlerinin de aralarında olduğu 8 şüpheli ''Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs'' suçundan tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.
19.07.2018 Gündem
Çakarlıyı durduran polis  amirinden şikayetçi oldu
Çakarlıyı durduran polis amirinden şikayetçi oldu Polis memuru N.Ç., geçtiğimiz günlerde İstanbul Avrasya Tüneli girişinde içinde İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci’nin bulunduğu aracı durdurmuş. Araca izinsiz çakar takıldığını tespit eden polis memuru ceza yazacağını söyleyince ortalık karışmıştı. Bu sırada üstleri tarafından aranan polis memuru N.Ç. olaydan sonra açığa alınmıştı.
28.03.2018 Gündem
Konsolosluk çalışanına elektronik kelepçe
Konsolosluk çalışanına elektronik kelepçe Hakkında FETÖ’den gözaltı kararı olmasına karşın teslim olmayan ABD konsolosluk görevlisi Nazmi Mete Cantürk’ün elektronik kelepçeyle ev hapsinde tutulduğu ortaya çıktı.
10.02.2018 Gündem
15 darbeciye ağırlaştırılmış müebbet istemi
15 darbeciye ağırlaştırılmış müebbet istemi FETÖ'nün darbe girişiminde FSM Köprüsü'nün kapatılmasına ilişkin davada, 15 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi.
31.01.2018 Gündem
"Görüşme talimatını konsolosluktaki Metin müdürüm verdi"
"Görüşme talimatını konsolosluktaki Metin müdürüm verdi" ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Topuz sorgusunda konuştu: Müdürüm Jason Sandowall, Zekeriya Öz’e bir toplantı için telefonumu vermemi istedi. Talimatı yerine getirdim
29.09.2021 Gündem
İşte tutuklanan ABD başkonsolosluk görevlisi hakkındaki suçlamalar
İşte tutuklanan ABD başkonsolosluk görevlisi hakkındaki suçlamalar 17-25 Aralık 2013 öncesi FETÖ şüphelisi polis müdürleri ve firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilen ve "Anayasal düzeni ortadan kaldırmak" ile "casusluk" suçlarından tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz hakkındaki suçlamaların detayları belli oldu
29.09.2021 Gündem
Ankara Emniyet Müdürü Yılmaz göreve başladı
Ankara Emniyet Müdürü Yılmaz göreve başladı İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Servet Yılmaz, görevi Mahmut Karaaslan'dan devraldı
29.09.2021 Gündem
Susurluk kazası film oluyor!
Susurluk kazası film oluyor! 1996'da Balıkesir'de meydana gelen ve Türkiye'nin gündemini sarsan Susurluk kazası yıllar sonra film oluyor. Filmin çekimleri Ağustos ayında Londra’da başlıyor.
24.07.2017 Televizyon
'Şike kumpası'nda 42 sanık ByLock'çu çıktı
'Şike kumpası'nda 42 sanık ByLock'çu çıktı "Futbolda şike" soruşturmasında "kumpas" kurduğu iddiasıyla 108 sanığın yargılandığı davada mahkeme başkanı, cep telefonunda ve internet sağlayıcısında örgütün kriptolu mesajlaşma programı "Bylock" tespit edilen 42 sanığın isimini açıkladı. Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen sanıklardan Şerif Ali Tekalan ve eski emniyet müdürü Nazmı Ardıç'ın da bulunduğu 21 sanığın "kırmızı" listede olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Balyoz savcısından Hakan Fidan ve İlker Başbuğ itirafı
Balyoz savcısından Hakan Fidan ve İlker Başbuğ itirafı FETÖ üyesi olduğunu itiraf eden "Balyoz Planı Davası" savcısı Hüseyin Kaplan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadeye çağrılması ve Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un gözaltına alınmasına ilişkin itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Kritik isimleri koruyan 52 polis açığa alındı
Kritik isimleri koruyan 52 polis açığa alındı Açığa alınan 9 bin 103 polisin arasında Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Koruma Daire Başkanlığı’nda görevli toplam 53 polisin de olduğu ortaya çıktı. Açığa alınanlardan 115 kişi ise emniyet müdürü seviyesinde
29.09.2021 Gündem
Emniyet Müdür Yardımcısı tahliye edildi
Emniyet Müdür Yardımcısı tahliye edildi Uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklu olan açığa alınan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
Hepsi ByLockçu çıktı
Hepsi ByLockçu çıktı 25 Aralık davasında tutuksuz 7 sanık ByLock kullanıcısı çıktı
29.09.2021 Gündem
"Futbolda şike" kumpası davasında ikinci gün
"Futbolda şike" kumpası davasında ikinci gün "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurdukları iddialarına ilişkin aralarında eski emniyet müdürlerinin bulunduğu 108 sanıklı davanın ikinci duruşması başladı.
23.09.2021 Futbol
Mahkeme salonu karıştı! 'Dön önüne terbiyesiz!'
Mahkeme salonu karıştı! 'Dön önüne terbiyesiz!' FETÖ/PDY'nin "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başlıyor. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşmaları 5 gün sürecek. Duruşma için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Silivri'ye geldi.
20.02.2017 Fenerbahçe
‘Ben yakalattım’ diyen Emniyet Müdürüne hakim inanmadı
‘Ben yakalattım’ diyen Emniyet Müdürüne hakim inanmadı Uyuşturucu ticareti iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra tekrar gözaltına alınan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C, “Uyuşturucu ticareti yapmadım, yapanları yakalattım” dedi ancak hakim inanmadı, tutukladı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C., adliyeye sevkedildi
İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C., adliyeye sevkedildi Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C., Ö.C. tutuklandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul emniyet müdür yardımcısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.