İşe Alım

İşe Alım

Son dakika işe alım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işe alım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işe alım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşe Alım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işe alım gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.103 işe alım haberi bulunmuştur. Tüm işe alım haberleri aşağıda listelenmiştir.
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı Üniversite 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra yeni mezunların da katılabileceği ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı. Programa 15 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
15.03.2024 Çalışma Hayatı
'Hayalet işçi'ler çalışma hayatını sardı! 'Aradığımız elemana ulaşamıyoruz'
'Hayalet işçi'ler çalışma hayatını sardı! 'Aradığımız elemana ulaşamıyoruz' İş dünyasının başı ‘Job Ghosting’ ile dertte. Yani, işe alım sürecinin ortasında aniden yok olan çalışanlar, şirketlerin yeni sorunu oldu. İş ilanlarına başvuran adaylar çağrıldıkları görüşmelere gitmiyor, İK yetkilileri dakikalarca boş masada bekliyor. Bir şekilde işe başlayanlar ise 2-3 gün sonra haber dahi vermeden işten ayrılıyor. Sektör temsilcileri, “Söz verilen görüşmelere gelinmiyor. İlk gün öğle yemeğine çıkıp dönülmüyor. İş verenin telefonları dahi engelleniyor. Hayalet işçilerle başımız dertte. Aradığımız elemana ulaşamıyoruz” diyor.
13.03.2024 Çalışma Hayatı
THY personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! Yaş sınırı ve lisans detayı belli oldu
THY personel alımı başvuruları bugün sona eriyor! Yaş sınırı ve lisans detayı belli oldu İş arayanlar ya da kariyerini Türk Hava yollarında sürdürmek isteyenleri doğrudan ilgilendiriyor. THY iş başvuru süreci bugün sona eriyor. Başvurular internet üzerinden alınırken yaş sınırı ve üniversite detayı dikkat çekiyor. THY personel alımı kapsamında alınacak adaylar 6 aşamadan geçerek kurum bünyesine girecek. Türk Hava Yolları konu ile ilgili resmi sosyal medya hesabından hatırlatma yaptı.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
Personel alımı yapılacak! 400 depo operatörü istihdam edilecek
Personel alımı yapılacak! 400 depo operatörü istihdam edilecek İstanbul Tuzla’da 100 milyon doların üzerinde bir yatırımla açılan Amazon Lojistik Merkezi’nde 400 depo operatörünün işe alınması için başvurular başladı.
25.02.2024 Çalışma Hayatı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı
KPSS puanı ile personel alımı yapılacak! Başvuru süreci bugün başladı Kamuda çalışmak isteyenleri ilgilendiriyor. Personel alımı yapılacak. KPSS şartı bulunuyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, personel alım ilanını Resmi Gazete'den duyurdu.
21.02.2024 Çalışma Hayatı
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılı için yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı planladıklarını duyurdu.
20.02.2024 Ekonomi
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama GS 1071 personel alımı sonuçları, gençlik çalışan kadrosuna başvuranlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gençlik çalışanı başvuruları 8 Ocak’ta sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilen başvuruların sona ermesinin ardından GSB 1071 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusuna yanıt aramalar da başladı. Peki, GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024?
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Altın, ons altın, dolar ve euro için rekor tarihi verildi! İşte son nokta
Altın, ons altın, dolar ve euro için rekor tarihi verildi! İşte son nokta Altın, ons altın, dolar ve euro için çarpıcı uyarı geldi. Altın fiyatları sert iniş ve çıkışlarıyla yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçen haftayı Fed tarafından açıklanan güvercin faiz karının etkisiyle yükselişle kapatan altın fiyatları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanacak. Öte yandan dolar ile ilgili yükselişler devam edecek, ons altında ise alım fırsatı için rakam verildi. Peki piyasalar kritik faiz kararı öncesinde yeni haftaya nasıl başladı? Gram altın fiyatında yükseliş sürecek mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarına ilişkin çarpıcı yorumda bulundu.
18.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: İşsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesinde
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: İşsizlik oranı son 11 yılın en düşük seviyesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ekim ayında TÜİK’in yayınladığı işsizlik oranımız ise yüzde 8,5 düzeyindedir. Bu son 11 yılın en düşük işsizlik oranıdır. Mevsimsel etkilerden arındırılmış genç işsizliği ise Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yaklaşık 5 puan düşmüş durumda, bu önemli bir performans" dedi.
15.12.2023 Gündem
(TBMM kura sonuçları) TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı?
(TBMM kura sonuçları) TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı? TBMM personel alımı sonuçları için araştırmalar hızlandı. TBMM kura sonuçları açıklandı mı? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. TBMM’nin resmi Youtube hesabından saat 10.00’da başlayan kura çekimi sona erdi. Kura çekiminin sona ermesiyle asil ve yedek kazananların isim listesini öğrenmek için adaylar arama motorlarına yöneldi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde istihdam edilecek kadro ve unvan sayısı kadar asıl aday ve her kadro unvan sayısının 4 katı yedek aday belirlendi. TBMM 250 işçi alımına ilişkin liste tmbb.gov.tr veya Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu üzerinden erişime açılacak. Peki, TBMM kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TBMM personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte TBMM kura sonuçları ile ilgili merak edilenler…
12.12.2023 Çalışma Hayatı
THY yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023! Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir, yaş sınırı kaç? Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı
THY yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023! Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir, yaş sınırı kaç? Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı Türk Hava Yolları (THY), resmi internet sitesi üzerinden yetiştirilmek üzere II. Pilot adayları aradığını duyurdu. Peki, Yetiştirilmek üzere pilot alımı 2023 şartları nelerdir? İşte Yetiştirilmek üzere 2. pilot aday adayı ilanı…
5.12.2023 Personel Alımı
Yalan söyleyen işçiye kötü haber! Yargıtay'dan emsal karar geldi
Yalan söyleyen işçiye kötü haber! Yargıtay'dan emsal karar geldi Yargıtay, işe alım sürecinde işverene yalan söyleyen işçinin ahlak ve iyi niyet kurallarına uygun davranmadığına hükmetti. Yüksek Mahkeme, işe başlarken 'askerliğimi yaptım' demesine rağmen vatani görevini yerine getirmediği ortaya çıkan işçinin tazminat hak edemeyeceğine karar verdi.
Vakıfbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Vakıfbank sınav sonuçları 2023 Aralık sorgulama ekranı: Vakıfbank yazılı sınav sonuçları açıklandı mı?
Vakıfbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Vakıfbank sınav sonuçları 2023 Aralık sorgulama ekranı: Vakıfbank yazılı sınav sonuçları açıklandı mı? Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Vakıfbank sınav sonuçları merakla bekleniyor. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur olarak görevlendirilmek üzere yapılacak işe alım sınavı, 2 Kasım 2023 tarihinde yapılmıştı. Peki, Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, Vakıfbank işe alım sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Vakıfbank sınav sonuçları sorgulama ve görüntüleme ekranı…
7.12.2023 Personel Alımı
Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır?
Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır? VakıfBank memur alımı yapacağını açıkladı. VakıfBank’ınn resmi internet adresinden yayınlanan ilana göre müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur pozisyonlarında işe alım yapılacak. Peki, Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır?
24.10.2023 Personel Alımı
Bakanlık açıkladı! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak
Bakanlık açıkladı! 11 bin 455 sözleşmeli personel alınacak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını duyurdu.
24.08.2023 Personel Alımı
Hayallerimizdeki işin anahtarı! İşte CV hazırlarken yapılmaması gerekenler listesi
Hayallerimizdeki işin anahtarı! İşte CV hazırlarken yapılmaması gerekenler listesi İyi yazılmış bir CV için hayallerimizdeki işe açılan kapının anahtarı diyebiliriz. Ama pek çoğumuzun bildiği gibi bunu yapmak başlı başına bir sanat. Ve akılda tutulması gereken uzunca bir ‘yapılmaması gerekenler’ listesi var: Yazım hatası yapmayın, gerçekten sahip olmadığınız becerilere yer vermeyin, tecrübenizi abartmayın…
26.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Kadın Platformu 2022 Raporu yayımlandı
Kadın Platformu 2022 Raporu yayımlandı Fırsat eşitliği alanındaki çalışmalarını ve uygulamalarını “Kadın Platformu” çatısı altında sürdüren Yıldız Holding, 2022 Raporu’nu açıkladı. Rapora göre Yıldız Holding’de yeni istihdam edilen erkek ve kadın çalışan oranı 2022 yılında eşit oranda gerçekleşti.
22.06.2023 Ekonomi
İşçi ve işveren herkesi ilgilendiriyor! Mahkeme tazminat ödemesine hükmetti
İşçi ve işveren herkesi ilgilendiriyor! Mahkeme tazminat ödemesine hükmetti Ankara’da bir çalışan, başka bir iş yerinden daha iyi bir teklif aldı. Eski iş yerinden istifa eden çalışan yeni iş yerine gittiğinde ise hüsrana uğradı. Kendisine teklif veren işveren, son anda işe alım yapmaktan vazgeçince o da mahkemenin yolunu tuttu. Mahkeme ise söz verildiği halde işe alınmayan çalışanı haklı buldu, işverenin tazminat ödemesine hükmetti.
31.05.2023 Yaşam
İş transferine yargı güvencesi
İş transferine yargı güvencesi Ankara’da bir çalışan, başka bir iş yerinden daha iyi bir teklif aldı. Eski iş yerinden istifa eden çalışan yeni iş yerine gittiğinde ise hüsrana uğradı. Kendisine teklif veren işveren, son anda işe alım yapmaktan vazgeçince o da mahkemenin yolunu tuttu. Mahkeme ise söz verildiği halde işe alınmayan çalışanı haklı buldu, işverenin tazminat ödemesine hükmetti. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz detayları, Avukat Iyaz Çimen ile aktardı.
31.05.2023 Haber
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN Türk canlı yayınına önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu "Gençlerin ilgilendikleri alanlara dair ne gerekiyorsa onlara sunmuş bir hükümetiz" diyerek "Gençler, AK Parti listelerinin hep önündedir. İzmir'de benimle birlikte Türkiye'nin en genç vekil adayı bizimle birlikte" dedi. 'İzmir belki muhalefetin gerisinde olduğumuz bir yer ama biz İzmir'de muhalefetin gerçekleştirdiği hizmetin çok ilerisinde bir partiyiz' diyen Bakan Kasapoğlu "Muhalefet burayı çantada keklik olarak liste yapmış, bunu sahadan gelen tepkilerde de görüyoruz" dedi. Bakan Kasapoğlu ayrıca İzmir'de bir kentsel döşüm kampanyası olacağını açıkladı.
8.05.2023 Gündem
Personel alımına yapay zeka onayı!
Personel alımına yapay zeka onayı! Bir işe başvurduğunuzda yapay zekânın özgeçmişinizi kontrol edebileceğini biliyor olabilirsiniz. Ancak bir mülakatın yapay zekâ tarafından değerlendirilmesine hazır mısınız?
1.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Meta, 10 bin kişiyi işten çıkaracak
Meta, 10 bin kişiyi işten çıkaracak Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, 10 bin kişiyi işten çıkaracağını açıkladı.
15.03.2023 Bilim ve Teknoloji
THY depremzede iş başvurusu nasıl yapılır? THY 1000 depremzede personel alımı şartları nelerdir? THY depremzede işe alım!
THY depremzede iş başvurusu nasıl yapılır? THY 1000 depremzede personel alımı şartları nelerdir? THY depremzede işe alım! THY depremzede işe alım şartları nelerdir, THY depremzede iş başvurusu nasıl yapılır? THY depremzede personel alımına ilişkin ilanın detayları sorgulanıyor. Türk Hava Yolları (THY) depremzede vatandaşlarımıza iş imkanı sunacağını açıkladı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından bölgede 1000 konutluk bir mahalle kuracaklarını açıklayan Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, afetten etkilenen 1000 aileden birer kişiye THY ve iştirak şirketlerinde iş imkanı sunacaklarını aktardı. Söz konusu açıklamanın ardından THY depremzede iş başvurusu nasıl yapılır? THY depremzede personel alımı şartları nelerdir? Sorgulana yanıt aranmaya başlandı. İşte THY 1000 depremzede işe alım sürecine dair merak edilenler...
21.02.2023 Personel Alımı
Tekonoloji devlerini işten çıkarma dalgası sardı
Tekonoloji devlerini işten çıkarma dalgası sardı Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Apple, şimdiye kadar Microsoft, Google, Meta ve Amazon gibi rakiplerini sarsan işten çıkarma dalgasının dışında kalmayı başardı. Peki nasıl?
31.01.2023 Bilim ve Teknoloji
2023 OGM personel alımı: 1128 OGM personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler?
2023 OGM personel alımı: 1128 OGM personel alımı başvurusu ne zaman, şartlar neler? Orman Genel Müdürlüğü personel alım başvuruları başladı. 1128 OGM personel alımı 26 Ocak'ta başlayan başvurular kurumun internet sitesi üzerinden yapılıyor. OGM personel alım şartları arasında 2022 KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden az 65 alınması gerekiyor. Birçok şehirde gerçekleştirilecek personel alımı için İstanbul’a 37, İzmir’e 46, Ankara’ya ise 17 kişilik kontenjan ayrıldı. İşte 2023 OGM personel alımı başvuruları, şartları ve tarihleri...
29.01.2023 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

İşe Alım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işe alım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.