İpad Air 3

İpad Air 3

Son dakika iPad Air 3 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iPad Air 3 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iPad Air 3 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İpad Air 3

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ipad air 3 gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 ipad air 3 haberi bulunmuştur. Tüm ipad air 3 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Apple WWSC 2020 – (İOS 14 çıkış tarihi)  WWCD nedir, ne zaman? İOS 14 güncellemesinin tanıtılacağı WWCD nasıl izlenecek?
Apple WWSC 2020 – (İOS 14 çıkış tarihi) WWCD nedir, ne zaman? İOS 14 güncellemesinin tanıtılacağı WWCD nasıl izlenecek? Apple firmasının her yıl düzenlediği yazılım geliştiricileri konferansı, WWDC20 bu yıl çevrimiçi olarak yapılacak. 22 Haziran ve 26 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan WWDC 2020 geliştiriciler konferansı, YouTube üstünden canlı olarak yayınlanacak. Peki, WWCD online nasıl izlenecek? İşte Apple WWSC 2020 hakkındaki detaylar…
22.06.2020 Gündem
Apple ne tanıtacak, ne tanıtmayacak?
Apple ne tanıtacak, ne tanıtmayacak? Apple'ın Pazartesi günü düzenleyeceği tanıtımda yeni iPhone mu gelecek? Yoksa fazlası da mı var?
21.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Vatandaşın yüzde 72'si verilerini internete bağlı cihazlarda saklıyor
Vatandaşın yüzde 72'si verilerini internete bağlı cihazlarda saklıyor Kullanıcıların yüzde 72'si, fotoğraf, video, müzik, e-kitap gibi kişisel verilerini internete bağlı cihazlarda saklıyor.
7.03.2016 Bilim ve Teknoloji
iPad Air 3 nasıl olacak?
iPad Air 3 nasıl olacak? Apple bu kez çok iddialı!
7.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Yeni iPad geliyor ama...
Yeni iPad geliyor ama... Yeni bir rapora göre Apple, Mart ayında yeni bir iPad tanıtmak için hazırlanıyor ancak bu iPad, daha önce söylentilerde belirtildiği gibi iPad Air 3 değil, iPad Pro olacak...
27.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S7'de microUSB girişi olacak
Galaxy S7'de microUSB girişi olacak Samsung, USB Type-C girişi için bir süre daha bekleyecek. Galaxy S7 ailesinde microUSB girişi kullanılacak.
19.02.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone 5SE'de yer alacak işlemci onaylandı
iPhone 5SE'de yer alacak işlemci onaylandı Apple'ın ilgiyle beklenen 4 inçlik iPhone'nu 15 Mart'ta tanıtılacak. Telefonda yer alacak işlemci netlik kazandı diyebiliriz.
18.02.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone 5SE ve iPad Air 3, 18 Mart'ta satışa sunulacak
iPhone 5SE ve iPad Air 3, 18 Mart'ta satışa sunulacak Apple yeni ürünleri iPhone 5SE ve iPad Air 3 için kullanıcıları çok bekletmeyecek.
12.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Altın gül rengi iPad ve MacBook geliyor
Altın gül rengi iPad ve MacBook geliyor Apple gül altın renginin kullanım alanını genişletiyor. Renk seçeneği, 12 inçlik MacBook'ta ve bir sonraki iPad tabletlerde yer bulacak.
8.02.2016 Bilim ve Teknoloji
iPad Air 3'ün tasarım detayları
iPad Air 3'ün tasarım detayları Geçtiğimiz yıl son çeyrekte duyurulacağı düşünülen iPad Air 3 yerine Apple, iPad Pro ve iPad mini 4 ile karşımıza çıktı...
4.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Windows 10 ikinci sıraya yükseldi
Windows 10 ikinci sıraya yükseldi Dağıtım tarihinden bu yana altı ay geçen Windows 10, kullanım oranı itibariyle Windows 8.1 ve Windows XP'yi geride bırakmayı başardı.
1.02.2016 Bilim ve Teknoloji
iPad Air 3 sızıntıları devam ediyor
iPad Air 3 sızıntıları devam ediyor iPad Air 3 sızıntılar devam ediyor. Popüler teknolojisi sitesi engadget tarafından sızdırılan son görüntü iPad Air'in kasa detaylarına ilişkin önemli bilgiler içeriyor.
1.02.2016 Bilim ve Teknoloji
iPad Air 3 tekrar gündemde
iPad Air 3 tekrar gündemde Apple'ın merakla beklenen bir sonraki tableti iPad Air 3'e ilişkin iddialar tekrar gündeme geldi. Son sızıntıya göre iPad Air 3 dört adet hoparlör ve LED flaşlı bir kameraya sahip olacak.
26.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Samsung, iOS platformuna göz dikti
Samsung, iOS platformuna göz dikti Android ve Tizen platformlarında otuzdan fazla uygulaması bulunan Samsung, gelen haberlere göre söz konusu uygulamaları iOS platformuna getirmeye hazırlanıyor.
26.01.2016 Bilim ve Teknoloji
iPhone 6c renk seçenekleri heyecan uyandırıyor!
iPhone 6c renk seçenekleri heyecan uyandırıyor! Uygun fiyatlı ve plastik kasalı bir iPhone olarak düşünülen iPhone 6c, beklenilenin aksine metal gövdeyle gelebilir. iPhone 6c renk seçenekleri ve daha fazlasına ilişkin detaylar haberimizde.
7.01.2016 Bilim ve Teknoloji
3DTouch Teknolojisi iPad 3'te olmayacak!
3DTouch Teknolojisi iPad 3'te olmayacak! Büyük ekranlarda 3DTouch teknolojisi gecikebilir.
16.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Vimeo Android uygulaması güncellendi
Vimeo Android uygulaması güncellendi Popüler video paylaşım sitesi Vimeo'nun Android uygulaması uzun bir aranın ardından güncellendi. Uygulama 2.0 numaralı sürüme yükseltildi.
16.12.2015 Bilim ve Teknoloji
iPad Air 3’den haber var
iPad Air 3’den haber var 9.7 inç boyutundaki iPad Air ailesi şu sıralar yeni modelini bekliyor. iPad Air 2 ile birlikte ilk kez 2 GB RAM’e geçiş yapan Apple’ın iPad Air 3 modelini duyurması bekleniyor.
17.09.2015 Bilim ve Teknoloji
iPad Air 2 ve iPad mini 3'ün Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı
iPad Air 2 ve iPad mini 3'ün Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı iPad Air 2 ve iPad mini 3'ün Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi netlik kazanırken, kullanıcılar ekim sonu itibariyle tabletlere kavuşacak.
24.10.2014 Bilim ve Teknoloji
İphone 11, 12, 13 kaç TL, İphone fiyatları ne kadar oldu? Apple İphone zamlı güncel fiyat liste!
İphone 11, 12, 13 kaç TL, İphone fiyatları ne kadar oldu? Apple İphone zamlı güncel fiyat liste! İphone zam geldi mi, zamlı iPhone fiyatları ne kadar oldu? sorularına yanıt aranıyor. Teknoloji şirketi Apple tanıtılan yeni işletim sistemi sürümü ve yeni cihazlarının ardından, önce alışveriş mağazasını kısa süreliğine kapattı, ardından da Apple'ın iPhone dahil olmak üzere tüm cihazlarına zam yaptığı ortaya çıktı. Peki, Yeni iphone fiyatları ne kadar? Güncel iPhone SE, iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 13 mini, pro ve pro max fiyatları zamlandı mı?
7.06.2022 Ekonomi
Apple yeni iPhone'u tanıttı! İşte iPhone SE'nin özellikleri
Apple yeni iPhone'u tanıttı! İşte iPhone SE'nin özellikleri Apple bugün gerçekleştirilen özel etkinlikle yeni ürünlerini duyurdu. Türkiye'de 'ucuz' iPhone olarak bilinen SE'nin üçüncü jenerasyonu tanıtıldı. A15 Bionic işlemciyle gelecek olan yeni iPhone SE'nin piyasaya çıkacağı tarih de açıklandı.
8.03.2022 Bilim ve Teknoloji
İphone fiyatları düştü mü, Apple Türkiye fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Aralık yeni Apple ve iPhone fiyatları listesi…
İphone fiyatları düştü mü, Apple Türkiye fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Aralık yeni Apple ve iPhone fiyatları listesi… Apple Türkiye, fiyatlarda indirime gitti. Apple, Türkiye'de iPhone da dahil olmak üzere birçok ürünün fiyatında döviz kurundaki düşüş sonrası indirim yaptı. iPhone, MacBook, iPad ve AirPods fiyatları da düşüşten etkilendi. İşte Apple Türkiye fiyatları ile iPhone fiyatları listesi…
24.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Dolar düştü Apple Türkiye'den gece yarısı indirim kararı! İşte yeni fiyatlar
Dolar düştü Apple Türkiye'den gece yarısı indirim kararı! İşte yeni fiyatlar Dolar kurundaki düşüşün ardından Apple, Türkiye'de sattığı ürünlerin fiyatlarında indirime gitme kararı aldı. Başta iPhone olmak üzere pek çok Apple ürününün fiyatları düştü. İşte Apple'ın indirim kararı sonrası yeni fiyatlar...
24.12.2021 Bilim ve Teknoloji
İPhone fiyatları ne kadar oldu? Apple Türkiye zam yaptı!  iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch güncek fiyat listesi…
İPhone fiyatları ne kadar oldu? Apple Türkiye zam yaptı! iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch güncek fiyat listesi… Apple, iPhone fiyatlarına bir kez daha zam yaptı. Apple, kurdaki yükselişin ardından iPhone dahil tüm ürünlerine yeni zamma gitti. Apple, geçtiğimiz ay da Türkiye’deki mağazasını bir süre kapatarak, ürünlerin fiyatlarını güncellemişti. Peki, İPhone fiyatları ne kadar oldu, güncel fiyatlar kaç TL? İşte iPhone 13, iPad mini, AirPods, Apple Watch fiyatları…
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
iPhone'lar arası kablosuz veri aktarımı dönemi başladı
iPhone'lar arası kablosuz veri aktarımı dönemi başladı Apple, dün akşam saatlerinde iPhone ve iPad'leri için iOS 12.4 güncellemesini yayınladı. Yeni güncelleme yalnız başına gelmedi, beraberinde Apple Watch'larda Walkie Talkie özelliğini aktif hale getirecek watchOS 5.3 sürümü de yayına verildi.
23.07.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

İpad Air 3 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ipad air 3 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.