Internet Explorer

Internet Explorer

Son dakika Internet Explorer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Internet Explorer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Internet Explorer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Internet Explorer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ınternet explorer gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 ınternet explorer haberi bulunmuştur. Tüm ınternet explorer haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternet explorer neden kapatılıyor? İnternet explorer web sayfasını Microsoft Edge kullanılabilecek mi?
İnternet explorer neden kapatılıyor? İnternet explorer web sayfasını Microsoft Edge kullanılabilecek mi? Microsoft’ta 27 yıllık geçmişi olan Internet Explorer Windows'un belirli sürümlerinde desteklenmeyecek. Peki, İnternet explorer neden kapatılıyor? İnternet explorer web sayfasını Microsoft Edge kullanılabilecek mi? Internet Explorer hangi Microsoft sürümlerinde desteklenecek? İşte detaylar…
15.06.2022 Bilim ve Teknoloji
27 yıllık bir devir sona eriyor! Artık resmen kapanıyor
27 yıllık bir devir sona eriyor! Artık resmen kapanıyor Bir zamanların en popüler tarayıcısı, Internet Explorer'ın kapatılmasına karar verildi. Microsoft, Explorer'a desteğini yarın itibarıyla sonlandıracak.
14.06.2022 Bilim ve Teknoloji
VGM burs başvuruları ne zaman 2021? VGM burs başvurusu başladı mı, şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
VGM burs başvuruları ne zaman 2021? VGM burs başvurusu başladı mı, şartları nelerdir, nasıl başvurulur? VGM burs başvurusu ile ilgili araştırmalar hızlandı. VGM burs başvurusunda istenilen şartları karşılayan ortaöğrenim öğrencilerine aylık 75,00 TL, yükseköğrenim öğrencilerine aylık 300,00 TL burs veriliyor. Peki, VGM burs başvurusu ne zaman? 2021 VGM burs başvurusu şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılır?
11.09.2021 Eğitim
Microsoft duyurdu! 25 yıl sonra fişini çekiyor
Microsoft duyurdu! 25 yıl sonra fişini çekiyor Microsoft yaptığı açıklamada Internet Explorer'ın fişini 15 Haziran 2022'de çekeceğini belirtti. Yerine ise birkaç yıldır bizimle birlikte olan ve son dönemde Google Chrome'un tarayıcı motoru Chromium'a geçiş yapan Microsoft Edge tarayıcısı geçecek.
20.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Microsoft, Internet Explorer'ın fişini çekti! Tamamen kaldırılacak
Microsoft, Internet Explorer'ın fişini çekti! Tamamen kaldırılacak Microsoft'un 1995 yılında piyasaya sürdüğü web tarayıcısı Internet Explorer'ın sonu geldi. Şirket yaptığı açıklamada, bir süre MacOs ve Unix sürümlerine desteği kestiği Explorer'a, 30 Kasım tarihinden itibaren Windows üzerinde de destek sunmayacağını açıkladı. 17 Ağustos 2021 yılında ise tarayıcının fişi tamamen çekilecek.
19.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Google'ın CEO'su yıllık maaşıyla dudak uçuklattı
Google'ın CEO'su yıllık maaşıyla dudak uçuklattı Dünya devi Google'ın başındaki isim olan Sunder Pichai, uzun yıllardır Google çatısı altında çalışıyor. Son olarak Google'ın kaptan koltuğuna oturan Pichai'nin yıllık maaşı açıklandı.
24.12.2019 Bilim ve Teknoloji
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli
İşte FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasının iletişim modeli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyelerinin, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisinde hücre tipi yapılanmaya gittiği ve "sivil abiler/imamlar"ın sorumluluğunda "üst düzey komutanlar", "alt rütbede subaylar" ve "astsubay" şeklinde gruplandırıldığı tespit edildi.
20.05.2019 Gündem
Instagram'da büyük açık!
Instagram'da büyük açık! En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından olan Instagram'da büyük açık ortaya çıktı. Masaüstü uygulamasındaki açıkla ilgili detaylar haberimizde.
5.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Jandarma uzman erbaş başvuruları ne zaman sona erecek? Şartlar belirlendi
Jandarma uzman erbaş başvuruları ne zaman sona erecek? Şartlar belirlendi Jandarma uzman erbaş başvurularına start verildi. Jandarma uzman erbaş başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar için gerekli şartlar açıklandı. İşte Jandarma uzman erbaş başvurularına dair detaylar...
29.09.2021 Gündem
Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları nasıl yapılıyor? İşte başvuru ekranı
Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları nasıl yapılıyor? İşte başvuru ekranı Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları başladı. Jandarma Genel Komutanlığının Sözleşmeli Uzman Erbaş ihtiyacı için başvuru şartları belirlendi. İşte Jandarma uzman erbaş alımı başvuru şartları...
29.09.2021 Gündem
Adobe, Flash için son tarihi verdi
Adobe, Flash için son tarihi verdi İnternetin başından bu yana var olan az sayıda teknolojiden birisi olan Flash için Adobe, teknolojinin destekleneceği son tarihi açıkladı
26.07.2017 Bilim ve Teknoloji
'YÖK Doktora Bursu' güz dönemi başvuruları başladı
'YÖK Doktora Bursu' güz dönemi başvuruları başladı YÖK Başkanlığı, "100 tematik alanda 2 bin YÖK Doktora Bursu" i·çi·n yükseköğreti·m kurumlarının güz dönemi· başvurularının başladığını bildirdi.
6.05.2017 Eğitim
Microsoft'tan, Windows 10 Uyarısı!
Microsoft'tan, Windows 10 Uyarısı! Microsoft, Windows 10 konusundaki agresif politikasını sürdürmeye devam ediyor...
4.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Tarayıcıların tartışılmaz şampiyonu Chrome!
Tarayıcıların tartışılmaz şampiyonu Chrome! Bazı kullanım verilerine göre IE'nin altında kalan Chrome, tartışmasız liderliğini ilan etti!
3.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Windows Vista uzatmaları oynuyor!
Windows Vista uzatmaları oynuyor! Microsoft'un bile unutmak istediği Windows'un tabutuna son çivi, tam 1 yıl sonra çakılıyor!
12.04.2016 Bilim ve Teknoloji
2008'de Chrome geldi; işler değişti!
2008'de Chrome geldi; işler değişti! Chrome'un piyasaya çıktığı 2008'den bugüne kadar, bakın tarayıcı dünyası nasıl alt üst oldu...
27.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Mozilla'dan yeni bir internet tarayıcısı geliyor
Mozilla'dan yeni bir internet tarayıcısı geliyor Firefox’un geliştiricisi olan Mozilla, yeni bir internet tarayıcısı geliştirdi. Servo adını taşıyan bu tarayıcının ne zaman yayınlanacağı belli oldu.
20.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Google Chrome liderliğe çok yakın!
Google Chrome liderliğe çok yakın! Yeni bir rapora göre, Microsoft'un mevcut web tarayıcılarının kullanıcı sayısında çarpıcı bir düşüş yaşanıyor...
4.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Kullanıcılarını ikiye katlandı
Kullanıcılarını ikiye katlandı Windows 10’un varsayılan internet tarayıcısı olan Microsoft Edge, hızla yükseliyor. İnternet tarayıcısının kullanıcı sayısı bir ayda iki katına çıktı.
3.03.2016 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ın masaüstü desteği Edge'de
WhatsApp'ın masaüstü desteği Edge'de Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yakın bir zamanda gerçekleştirdiği masaüstü açılımı birçok kullanıcıya rahat bir nefes aldırdı...
9.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Internet Explorer 8, 9 ve 10 sürümünü artık kullanmayın
Internet Explorer 8, 9 ve 10 sürümünü artık kullanmayın Yazılım devi Microsoft, popüler web tarayıcısı Internet Explorer'ın eski sürümlerine olan desteğini geri çekeceğini açıkladı.
8.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Windows 10'un SmartScreen'i güncellendi!
Windows 10'un SmartScreen'i güncellendi! Microsoft, Edge ve IE11'in en önemli güvenlik mekanizmasına yeni yetenekler ekledi!
19.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Önemli uyarı! 12 Ocak'tan sonra kullanmayın
Önemli uyarı! 12 Ocak'tan sonra kullanmayın Yazılım devi Microsoft, 12 Ocak tarihi itibariyle Internet Explorer 11'den önceki sürümlerin desteklenmeyeceğini duyurdu
9.12.2015 Bilim ve Teknoloji
635 memur alınacak!
635 memur alınacak! Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 635 memur alacağını açıkladı. Buna göre 550 aday lisans, 75 aday önlisans ve 10 aday lise mezunları arasından alınacak
1.12.2015 Ekonomi
Windows 10’a WhatsApp müjdesi
Windows 10’a WhatsApp müjdesi Windows 10’a ve yeni tarayıcısına geçiş yaptıysanız, çok yakında Whatsapp'ı Edge üzerinden de kullanabileceksiniz.
4.08.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Internet Explorer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ınternet explorer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.