Genel af çıkacak mı 2023? İnfaz indirimi olacak mı, genel af yolda mı, 7. Yargı Paketi’nde mahkumlara ceza indirimi 2023 var mı?
Genel af çıkacak mı 2023? İnfaz indirimi olacak mı, genel af yolda mı, 7. Yargı Paketi’nde mahkumlara ceza indirimi 2023 var mı? İnfaz indirimi var mı, genel af çıkacak mı 2023, yolda mı? 7. Yargı Paketi teklifi TBMM Genel Kurul'da kabul edildi. Adalet Bakanlığı bünyesinde çalışmaları yürütülen düzenlemede kirada arabuluculuk zorunluluğu, konutta haciz işlemi, infaz ertelemesi ve uyuşturucuyla mücadelede ağır cezalar öngörülürken, gözler genel affa çevrildi. Peki, Genel af yolda mı? İnfaz indirimi olacak mı, 7. Yargı Paketi’nde mahkumlara genel af var mı?
13.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Mahkumlara yüzde 50 infaz indirimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! Mahkumlara yüzde 50 infaz indirimi Hükümet yaklaşık 300 bin mahkumun bulunduğu cezaevlerinde corona virüs salgını riskine karşı, uzun süredir üzerinde çalışılan infaz düzenlemesini süratle çıkarmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Bu işi bir an önce çözün” talimatı verdi. Terör, cinsel suçlar, kasten adam öldürme, uyuşturucu ticareti gibi suçlar kapsam dışı tutulacak. AK Parti Grup Yönetimi taslakları yeniden değerlendirecek ve düzenlemenin son hali Erdoğan’a sunulacak.
20.03.2020 Gündem
Af yasası 2020 | Af yasası son durum ne oldu? Af yasası ne zaman çıkar?
Af yasası 2020 | Af yasası son durum ne oldu? Af yasası ne zaman çıkar? Af yasası 2020 yılında çıkacak mı? Af yasası son durum ne oldu? Af yasası ne zaman çıkar? Milyonlarca mahkûm ve mahkûm yakını tarafından merak ediliyor. Genel af yasası ve ikinci yargı paketi ile ilgili son dakika gelişmeleri dört gözle takip ediliyor. 1. Yargı paketinin Meclis’ten geçerek Resmî Gazete’de yayımlanmasından sonra gözler 2. Yargı paketine çevrilmişti. Vatandaşlar ikinci yargı paketi 2020 yılında çıkacak mı sorusunu soruyor. İşte Af yasası hakkında merak edilenler…
2.01.2020 Gündem