İmalathane

İmalathane

Son dakika imalathane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imalathane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imalathane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmalathane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imalathane gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 imalathane haberi bulunmuştur. Tüm imalathane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon!
Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon! Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı.
29.03.2024 Adana
İstanbul'da kaçak akaryakıt vurgunu! 240 bin 460 litre ele geçirildi
İstanbul'da kaçak akaryakıt vurgunu! 240 bin 460 litre ele geçirildi İstanbul’da kaçak akaryakıt operasyonu gerçekleştirildi. Rekor miktarda kaçak akaryakıt ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı. Kaçak akaryakıtların tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu ifade edildi.
5.07.2023 Gündem
İstanbul merkezli 6 ilde sahte alkol operasyonu: 18 gözaltı
İstanbul merkezli 6 ilde sahte alkol operasyonu: 18 gözaltı Yaklaşan yılbaşı öncesi sahte alkol ticaretine yönelik geniş çaplı çalışma başlatan İstanbul polisi, 6 ilde düzenlenen operasyonda 18 şüpheliyi gözaltına aldı. Baskınlarda, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lirayı bulan 1 ton 937 litre dezenfektandan üretilen alkollü içki sıvısı ele geçirildi.
13.12.2022 Gündem
Emniyet'ten "Nefes 2" operasyonu: 309 gözaltı
Emniyet'ten "Nefes 2" operasyonu: 309 gözaltı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yasa dışı tütün mamulü ve makaron satışı yapan kişilere yönelik düzenlenen “Nefes-2” isimli operasyonda 309 kişi gözaltına alındı.
27.10.2022 Gündem
Nefes-2 Operasyonu başladı
Nefes-2 Operasyonu başladı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı bandrolsüz olarak yasa dışı şekilde tütün mamulü ve makaron satışı yapan suç gruplarına yönelik 7 ilde Nefes-2 Operasyonu başlattı. 9 suç grubuna yönelik başlatılan operasyonda 198 şüpheli hakkında gözaltı kararı bulunuyor.
26.10.2022 Gündem
Kokoreç imalathanesinde tepki çeken görüntüler! Firma ismi başka çıktı
Kokoreç imalathanesinde tepki çeken görüntüler! Firma ismi başka çıktı Manisa'nın Salihli ilçesinde bir kokoreç imalathanesinde kaydedildiği iddia edilen ve hijyen kurallarına uyulmadığı görülen görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Ekipler, görüntülerin söz konusu firma ile ilgisi olmadığını tespit etti, sosyal medyadaki firmanın Manisa'da olup olmadığı araştırılıyor.
15.09.2022 Yaşam
Güngören'de sahte cinsel ürün operasyonu!
Güngören'de sahte cinsel ürün operasyonu! Güngören'de düzenlenen operasyonda kaçak imalathanede üretilen sahte cinsel ürün ele geçirildi. İmalathane sahibi gözaltına alındı.
17.08.2022 Yaşam
Sahte parfüm operasyonu! 50 bin adet eme geçirildi
Sahte parfüm operasyonu! 50 bin adet eme geçirildi Dünyaca ünlü parfüm markalarının sahtesini üretip internet üzerinden sattığı tespit edilen 1 şüpheli jandarma operasyonuyla yakalandı. Operasyonda, 50 bin adet sahte parfüm, boş şişe ve kapak ele geçirildi.
10.07.2022 Yaşam
İstanbul'da 16 bin litre sahte içki ele geçirildi
İstanbul'da 16 bin litre sahte içki ele geçirildi İstanbul'da sahte içki operasyonunda 2 kişi suçüstü yakalanırken imalathane olarak kullandıkları tespit edilen depoda yapılan aramalarda ünlü markalara ait 16 bin litre sahte içki ele geçirildi.
24.06.2022 Yaşam
Bakan Nebati'den flaş GES, kredi ve destek açıklaması
Bakan Nebati'den flaş GES, kredi ve destek açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kredi Garanti Fonu (KGF) aracılığıyla 2022 yılının başından bu yana 60 milyar lira kefalet limitiyle 3 farklı KGF paketini yürürlüğe koyduklarını söyleyerek, “Yakın zamanda selektif kredi politikamıza yeni bir enstrüman daha ekleyerek ihracatçılara ve turizm sektöründe faaliyet gösteren girişimcilere uygun faizli ve uzun vadeli TL cinsinden kredi imkânı sunuyoruz. Bu kapsamda toplam büyüklüğü 150 milyar liraya ulaşan, 2 yıla kadar geri ödemesiz olmak üzere 3 ila 10 yıl arası vadelerde krediler veriyoruz. Bu kredi için başvurular Kalkınma ve Yatırım Bankası tarafından alınıyor." dedi.
17.06.2022 Ekonomi
İnşaat kazısında 1'inci Dünya Savaşı'ndan kalma el bombası bulundu
İnşaat kazısında 1'inci Dünya Savaşı'ndan kalma el bombası bulundu Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir inşaat alanında yapılan temel kazısında çok sayıda el bombası bulundu. Patlayıcı özelliğini yitiren el bombalarının 1'inci Dünya Savaşı ile Kurtuluş Savaşında kullanıldığı değerlendiriliyor. 
24.04.2022 Yaşam
Konya'da korkutan deprem! Büyüklüğü...
Konya'da korkutan deprem! Büyüklüğü... Avrupa Sismoloji Merkezi'nin verilerine göre Konya merkezli 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssü olarak Konya'nın Meram ilçesini işaret ederken depremin şiddetini 4,1 olarak belirledi.
31.01.2022 Gündem
Bayrampaşa'da ayakkabı imalathanesinde yangın
Bayrampaşa'da ayakkabı imalathanesinde yangın İstanbul Bayrampaşa'da bulunan bir ayakkabı imalathanesi alev alev yandı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
23.12.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ilde 'Zehir 2' başladı...
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 81 ilde 'Zehir 2' başladı... Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı ekipleri sahte/kaçak alkollü içki üreten ve bunları piyasaya süren suç gruplarına yönelik 81 ilde *“ZEHİR – 2” kod isimli operasyon başlattı*
20.12.2021 Gündem
Emniyet düğmeye bastı! 81 ilde sahte ve kaçak içki operasyonu
Emniyet düğmeye bastı! 81 ilde sahte ve kaçak içki operasyonu Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, yeni yıl öncesi ülke genelinde piyasa sahte içki sürmek isteyen suç gruplarına yönelik 'Zehir' operasyonunun başlatıldığını duyurdu. Operasyonda, şu ana kadar 31 bin 343 litre sahte ve kaçak içki ele geçirilirken, hakkında gözaltı kararı verilen 60 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.  
15.12.2021 Gündem
Türkiye'den savunma sanayi ile ilgili flaş adım!
Türkiye'den savunma sanayi ile ilgili flaş adım! Milli Teknoloji Hamlesi ile dünyada adından sıkça söz ettiren Türkiye, NATO ülkeleri dahil İHA ve SİHA’larını dünyaya pazarlamaya başladı. Bunun yanında savunma sanayii alanında yeni adımlarını sürdüren Türkiye, bu alanda önemli bir projeyi daha devreye sokarak, Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi’ni (MKE AŞ) kuruyor.
3.07.2021 Gündem
Sahte içki imalathanelerine operasyon: 10 gözaltı
Sahte içki imalathanelerine operasyon: 10 gözaltı Adana’da polisin sahte içki imalathanesine dönüştürülen bazı ev ve iş yerlerine yaptığı baskınlarda 15 bin 104 litre sahte içki, içki yapımında kullanılan 44 bin 590 litre etil alkol, içki kitleri ve aroması ele geçirildi. Sahte içkileri üreten 10 kişi gözaltına alındı.
6.06.2021 Gündem
Cumartesi yasak var mı? Cumartesi sokağa çıkma yasağının olup olmadığı merak ediliyor!
Cumartesi yasak var mı? Cumartesi sokağa çıkma yasağının olup olmadığı merak ediliyor! Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı? Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonu sokağa çıkma yasağında değişikliğe gidildiğini duyurunca, hafta sonu sokağa çıkma yasağı detayları sorgulanmaya başladı. Peki, Cumartesi yasak var mı, cumartesi sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor?
4.06.2021 Gündem
Pazar günü yasak var mı, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri kaç? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor?
Pazar günü yasak var mı, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri kaç? Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor? Sokağa çıkma yasağı saatleri ve günleri güncellendi. Hafta sonu cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı var mı, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri ne? Sorularına yanıt aranamaya başlandı. Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta içi akşam saat 22.00'a çekilen sokağa çıkma yasağının sabaha kadar devam edeceğini, hafta sonu sokağa çıkma yasağının ise cumartesi günü 22.00'da başlayacağını, pazar günü de tüm gün yasak olacağını ve yasağın da pazartesi günü sabah saat 05.00'a kadar devam edeceğini açıkladı. İçişleri Bakanlığı da yayımladığı genelgeyle sokağa çıkma yasağının kapsamını paylaştı. İşte sokağa çıkma yasağı ile ilgili detaylar…
1.06.2021 Gündem
Yasaklardan kimler muaf? Sokağa çıkma yasağından muaf olan yerler ve kişiler listesi!
Yasaklardan kimler muaf? Sokağa çıkma yasağından muaf olan yerler ve kişiler listesi! İçişleri Bakanlığı duyurdu. Kademeli normalleşmede yeni aşamaya geçildi. Hükümet tarafından alınan kararlar İçişleri Bakanlığı’nın 81 ile gönderdiği Haziran Ayı Normalleşme Genelgesi'nde tek tek açıklandı. Sokağa çıkma yasağı, seyahat kısıtlaması, mesai saatleri ve açık olacak işletmeler genelgede yer aldı. Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı günlerde muaf kapsamında olanlar da listelendi. Peki, Yasaklardan kimler muaf? Yasaklardan muaf olan yerler nereler? İşte Genelgeye göre, sokağa çıkma yasağından muaf olan yerler ve kişiler listesi!
1.06.2021 Gündem
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
1 Haziran öncesi resmen başladı! Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi
1 Haziran öncesi resmen başladı! Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasakları ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve açıklandı, liste belli oldu. Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasakları ile ilgili art arda yeni gelişmeler yaşanıyor. Herkes kısıtlamaların ne zaman tam olarak kaldırılacağını merak ediyor. 17 Mayıs'ta başlayıp 1 Haziran tarihine kadar sürecek olan kademeli normalleşmenin ikinci hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması saat 21.00 itibarıyla başladı. İşte 31 Mayıs pazartesi saat 05.00'te sona erecek olan kısıtlamayla ilgili detaylar...
28.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. Ve belli oldu. Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika haberi geldi. İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı. Bakanlık yarın sabah 05.00'te sona erecek tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı.
16.05.2021 Gündem
Silivri'de kereste fabrikasında yangın
Silivri'de kereste fabrikasında yangın Silivri'de kereste fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
10.05.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İmalathane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imalathane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.