İkranur Tirsi

İkranur Tirsi

Son dakika ikranur tirsi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikranur tirsi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikranur tirsi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkranur Tirsi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikranur tirsi gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 ikranur tirsi haberi bulunmuştur. Tüm ikranur tirsi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkranur'un babası: Kız kardeşimden beklerdim ama erkek kardeşimden değil
İkranur'un babası: Kız kardeşimden beklerdim ama erkek kardeşimden değil Giresun'un Bulancak ilçesinde geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili amcası S.T. (14) ile halası Ayşe Tirsi'nin (20) tutuklanmasının ardından küçük kızın anne ve babası konuştu. İkranur'un annesi Nazlı Tirsi, “Amca ile yeğeni İkranur arasında bir kıskançlık vardı. Ama bu kadar ileri gidebileceğini hiç düşünmedik. Haladan beklerdik aslında ama amca neden yapıyor?” dedi. Baba Serdar Tirsi ise, "Ben kız kardeşim Ayşe’den bekliyordum, ama erkek kardeşim S.T.'den beklemiyordum” ifadelerini kullandı.
16.02.2021 Gündem
Müge Anlı canlı yayında çok sinirlendi! İsmi sürekli yanlış söyleyince...
Müge Anlı canlı yayında çok sinirlendi! İsmi sürekli yanlış söyleyince... Giresun'un Bulancak ilçesinde geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da dere yatağında cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili dün yeni bir gelişme yaşanmıştı. Cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada küçük kızın amcası Sinan Tirsi (14) cinayeti işleğini itiraf etmişti. Katil zanlısı amcanın adını sürekli yanlış söyleyen Müge Anlı, kendisini uyarmayan set çalışanlarına "Hem bilmiyorsunuz hem de yazmıyorsunuz" diyerek azarladı.
16.02.2021 Gündem
İkranur Tirsi soruşturmasında yeni gelişme! Cinayeti itiraf etti...
İkranur Tirsi soruşturmasında yeni gelişme! Cinayeti itiraf etti... Giresun’da geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınan halası ve amcası adliyeye sevk edildi. 14 yaşındaki amca İkranur’u öldürdüğünü itiraf etti.
15.02.2021 Gündem
İkranur Tirsi olayı nedir, neden öldürüldü? Müge Anlı İkranur Tirsi’yi kim öldürdü, İkranur’un katili kim, amcası mı?
İkranur Tirsi olayı nedir, neden öldürüldü? Müge Anlı İkranur Tirsi’yi kim öldürdü, İkranur’un katili kim, amcası mı? İkranur Tirsi’yi kim öldürdü? Giresun'da geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan İkranur Tirsi’nin (7) ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyu programında işleyen Müge Anlı, katilden itiraf geldiğini duyurdu. İkranur Tirsi'nin katili 14 yaşındaki öz amcası çıktı. İşte İkranur Tirsi olayı…
15.02.2021 Gündem
İkranur soruşturmasında 7 kişi gözaltına alındı
İkranur soruşturmasında 7 kişi gözaltına alındı Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde geçen yıl evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolan, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin ölümüyle ilgili, küçük kızın dedesi ve amcasının da aralarında olduğu 7 kişi gözaltına alındı.
12.02.2021 Gündem
İkranur için tüm köy sorguya alındı
İkranur için tüm köy sorguya alındı Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde, geçen hafta cumartesi akşamı evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaşlara bakmaya giden ve kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedenine ulaşılan İkranur Tirsi’nin (7) ölümüyle ilgili, cinayet şüphesi üzerine özel ekip tarafından başlatılan çok yönlü soruşturma sürdürülüyor. Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ekipleri, köydeki herkesin ifadesine başvuruyor, şüpheli bir durumla karşılaşıp karşılaşmadıklarını belirlemeye çalışıyor.
4.07.2020 Gündem
İkranur neden öldü? Giresun’da kaybolan İkranur Tirsi nasıl öldü, kim öldürdü? İkranur nerede bulundu? Ön otopsi raporu açıklandı!
İkranur neden öldü? Giresun’da kaybolan İkranur Tirsi nasıl öldü, kim öldürdü? İkranur nerede bulundu? Ön otopsi raporu açıklandı! ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına katılan İkranur’un annesi 27 Haziran Cumartesi günü Giresun'unda kaybolan İkranur’un bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Giresun’un Bulancak ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve dün öğleden sonra cansız bedeni evine 7 km mesafede dere içinde bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi’nin ilk otopsi raporu ortaya çıktı. Peki, İkranur Tirsi neden öldü? Giresun’da kaybolan İkranur nasıl öldü?
1.07.2020 Gündem
Giresun'da kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur'un cansız bedenine ulaşıldı
Giresun'da kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur'un cansız bedenine ulaşıldı Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin cansız bedenine ulaşıldı.
30.06.2020 Yaşam
İkranur Tirsi bulundu mu? Giresun Bulancak'ta kaybolan 7 yaşındaki İkranur'a ne oldu, İkranur bulundu mu?
İkranur Tirsi bulundu mu? Giresun Bulancak'ta kaybolan 7 yaşındaki İkranur'a ne oldu, İkranur bulundu mu? ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 27 Haziran Cumartesi günü Giresun'un Bulancak ilçesinde akşam saatlerinde kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi aranıyor. Kardeşi ve kuzeni ile oyun oynamak üzere çıktıktan sonra haber alınamayan İkranur’un ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya çalışıyor. Peki, İkranur Tirsi bulundu mu?
30.06.2020 Gündem
Giresun'da 7 yaşındaki kayıp İkranur aranıyor
Giresun'da 7 yaşındaki kayıp İkranur aranıyor Giresun'un Bulancak ilçesi İcili köyünde dün akşam evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaşlara bakmaya giden İkranur Tirsi (7) geri dönmedi. Kayıp İkranur için ormanlık alanda arama çalışması başlatıldı.
28.06.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İkranur Tirsi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikranur tirsi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.