Türkiye'nin günlerce konuştuğu Melek'in yeni hayatı! Zor günleri geride bıraktı!
Türkiye'nin günlerce konuştuğu Melek'in yeni hayatı! Zor günleri geride bıraktı! Antalya'da kendisine işkence yapan eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren ve 108 gün sonra tahliye olan Melek İpek (31), ailesine ait çiftlik evinde zor günlerin etkisinden kurtulmaya çalışıyor. Melek İpek çiftlikte traktör sürüp, işlerini bitirdikten sonra makyaj yapıp, kızları Ceylin Deniz (9) ve İkra Nur (7) ile kent merkezine gidiyor. Melek İpek matematik öğretmeni olmak için üniversite sınavına hazırlanırken her gün kızlarıyla masa etrafında ders çalışıyor.
1.06.2021 Gündem
İkra Nur hakkında Validen açıklama geldi: Mümkün değil
İkra Nur hakkında Validen açıklama geldi: Mümkün değil Giresun’un Bulancak ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve dün öğleden sonra cansız bedeni evine 7 km mesafede dere içinde bulunan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi olayı ile ilgili Giresun Valisi Enver Ünlü, olayla ilgili ilk bulgulara göre herhangi bir cinsel istismar ve cinayetten söz etmemiz mümkün olmadığını belirterek "Kesin ölüm nedenini Adli Tıp Kurumu'nun vereceği kat-i yazılı rapor belirleyecek" dedi.
1.07.2020 Gündem
İkra Nur'un ilk otopsi raporu açıklandı!
İkra Nur'un ilk otopsi raporu açıklandı! Giresun’un Bulancak ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve dün öğleden sonra cansız bedeni evine 7 km mesafede dere içinde bulunan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi’nin ilk otopsi raporuna göre derede boğularak öldüğü belirlendi. Küçük kızın boğulduğu deredeki su seviyesinin çok düşük olması, üzerindeki elbiselerinde derede sürüklenme ibaresinin olmaması minik kızın derede birileri tarafından boğulduğu şüphesi uyandırıyor.
1.07.2020 Gündem
Giresun'da kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur'un cansız bedenine ulaşıldı
Giresun'da kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur'un cansız bedenine ulaşıldı Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin cansız bedenine ulaşıldı.
30.06.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri