İkiz Plaka

İkiz Plaka

Son dakika ikiz plaka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikiz plaka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikiz plaka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkiz Plaka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikiz plaka gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 ikiz plaka haberi bulunmuştur. Tüm ikiz plaka haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı Eğlenmek için bir araya geldiklerini söyleyen grup, beyaz renkli bir Audi’den Kalaşnikof’la tarandı. Saldırıda Abdülmelik Ateş ve Şakir Zana vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla hayatını kaybederken Burak E. de hafif yaralandı.
8.08.2023 Yaşam
5 kişinin öldüğü servisi kazasında plaka detayı
5 kişinin öldüğü servisi kazasında plaka detayı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4'ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin yaralandığı kazada tutuklanan sürücü Mehmet Özdemir'in kan ile idrar örneklerinde uyuşturucu maddeye rastlandı. Midibüsün servis taşımacılığı ile ilgili birçok belgesinin eksik olduğu, ayrıca ikiz plakalı çıktığı belirlendi. Duruşmada savunma yapan Özdemir ise "Uyuşturucu kullandığım söyleniyor. Fakat uyuşturucuyu 1 hafta önce kullandım. Kaza anında uyuşturucu etkisinde değildim" dedi.
16.10.2022 Yaşam
Uber gitti o geldi! Korsan uygulamalar...
Uber gitti o geldi! Korsan uygulamalar... Yasaklanan araç çağırma uygulaması Uber'in yerini korsan girişimler doldurdu. Neredeyse her ilçede durakları, her durakta en az 5-10 araçları var. İletişimi WhatsApp, bip gibi uygulamalar üzerinden sağlıyorlar. Uber'in kapatılması için mücadele eden eski Taksiciler Odası Başkanı Yahya Uğur, "O dönem Uber'e karşı yanlış kampanya yaptık. Biz hizmeti iyileştirseydik şimdi korsan bu kadar artmazdı" dedi. Taksiciler denetimlerin arttırılması istiyor, vatandaş ise ucuz ve kaliteli hizmetten memnun.
6.01.2020 Gündem
"Sürüngenler" çetesinin estetik yaptıran lideri lüks rezidansta yakalandı
"Sürüngenler" çetesinin estetik yaptıran lideri lüks rezidansta yakalandı Bahçelievler, Bağcılar ilçelerinde birbiri ardına meydana gelen iş yeri soygunları üzerine polis tarafından soruşturma açıldı.
26.03.2019 Gündem
İstanbul’da 251 ticari araç için terör takibi
İstanbul’da 251 ticari araç için terör takibi Geçen yıl plakaları çalınan, ikiz plaka tespiti yapılan ya da sahte plaka kullanan 251 ticari araç hakkında terör eylemlerinde kullanılabileceği yönünde plakalarına şerh kaydı düşüldü
26.08.2018 Gündem
‘Vatandaşla aramızdaki güven havalimanı saldırısında kırıldı’
‘Vatandaşla aramızdaki güven havalimanı saldırısında kırıldı’ 34 yıllık taksi şoförü Hakkı Perinçek, taksicilerdeki olumsuz değişimin en büyük nedeninin geçim sıkıntısı olduğunu söylüyor. İstanbullu taksiciler, “Vatandaşla aramızdaki güven ilişkisi iki yıl önce yaşanan havalimanı saldırısında kırıldı. Önce onu düzeltmemiz lazım” diyor
18.03.2018 Gündem
Eve gelen cezalar şok etti
Eve gelen cezalar şok etti Kocaeli’de yaşayan ikiz plaka mağduru vatandaş, 3 yıl içerisine başka bir aracın otoyol ve tünel geçişlerine ait 8 bin TL'lik cezalardan kurtulamayınca çareyi aracının plakasını değiştirmekte buldu. Mağduriyetini dile getiren Şimşek, "Artık ne zaman ceza gelecek korkusundan arabaya da binemez olduk" dedi.
9.03.2018 Yaşam
Karaman'da MİT'li, şantajlı dolandırıcılık!
Karaman'da MİT'li, şantajlı dolandırıcılık! Kendilerini MİT personeli olarak tanıttıkları esnaftan şantajla 25 bin lira almaya çalıştıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı
14.10.2017 Yaşam
Sürücülere "plaka" uyarısı
Sürücülere "plaka" uyarısı Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, OHAL kapsamında artık sahte plaka basan, satan, ikiz plaka veya sahte plaka takanlara birçok idari para cezası ve cezai müeyyideler uygulanmaya başlandığını belirterek, "Biz de devletimizin aldığı tedbirlere ek tedbir olsun diye mühürlerimizi darphanede hazırlattık." dedi.
24.07.2017 Ekonomi
PKK'da kayıp çok! Günden güne eriyorlar
PKK'da kayıp çok! Günden güne eriyorlar Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından son bir haftadır yürütülen operasyonlarda toplam 37 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği, lider kadrosundan kayıplar veren ve yeni katılımlar olmayan terör örgütünün güç duruma düşürüldüğü bildirildi.
29.09.2021 Gündem
TSK: 45 terörist öldürüldü
TSK: 45 terörist öldürüldü TSK'dan yapılan açıklamada, "Son bir hafta içinde yapılan operasyonlarda 5 asker şehit oldu, 45 terörist etkisiz hale getirildi." denildi.
29.09.2021 Gündem
Lice'de operasyonlar başarıyla tamamlandı
Lice'de operasyonlar başarıyla tamamlandı Diyarbakır Valiliği, Lice ve Hani ilçelerinin kırsalında 27 Mart'ta PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonların başarıyla tamamlandığı açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Hakkari'ye hava harekatı
Hakkari'ye hava harekatı Hakkari kırsalına hava harekatı düzenlendi. Terör örgütüne ait 19 hedef imha edildi
29.09.2021 Gündem
O hainler yakalandı!
O hainler yakalandı! Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne terör örgütü PKK tarafından düzenlen ve 5 polisin şehit olduğu, 217 kişinin yaralandığı saldırının 2 şüphelisi Diyarbakır'ın Hani İlçesi'ne bağlı Yukarıturalı Köyü'nde yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Hakkari'de eylem için çalınan kamyonet yakalandı
Hakkari'de eylem için çalınan kamyonet yakalandı Hakkari'de PKK terör örgütü mensuplarınca patlayıcı yüklenmek üzere çalınan bir kamyonet ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Aranan araç kar altında bulundu
Aranan araç kar altında bulundu Hakkari’de “terör nitelikli ikiz plaka eylem istihbaratı” kayıtlarından arandığı tespit edilen bir araç kar altında bulundu
29.09.2021 Gündem
Sincar'a operasyon başlıyor
Sincar'a operasyon başlıyor Terör örgütü PKK'ya içte ve dışta ağır darbeler inmeye devam ediyor. Yakın zamanda Sincar'ın temizlenmesi için önemli bir adım atılacak
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da 2 ton 939 kilo esrar ele geçirildi
Diyarbakır'da 2 ton 939 kilo esrar ele geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin Kocaköy İlçesi'nde Gözebaşı Köyü'ndeki 4 eve düzenlediği operasyonda, 2 ton 620 kilo toz, 319 kilo kubar olmak üzere toplam 2 ton 939 kilo esrar ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Reina saldırganı ikinci kez polisten kurtuldu iddiası
Reina saldırganı ikinci kez polisten kurtuldu iddiası Bakırköy’de 2 Ocak gecesi trafik polisleri, içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Arka koltukta oturan kişiyi Reina’da 39 kişiyi katleden Abdulgadir Masharipov’a benzetip kimlik istedi. Bunun üzerine otomobildekiler polise ateş açarak olay yerinden kaçtı
29.09.2021 Gündem
Kayseri de o hainin işi! Emri veren...
Kayseri de o hainin işi! Emri veren... Kayseri’de 14 askerin şehit düştüğü saldırının talimatının da Ankara Merasim Sokak’ta patlayan canlı bombayı gönderen “Porsipi” kod adlı İshah Özçaktu tarafından verildiği belirlendi. Adana Emniyeti'nin yakaladığı Kenan Çiçek isimli terörist saldırı emrini PKK’nın Diyarbakır sorumlusu Porsipi’den aldıklarını itiraf etti.
29.09.2021 Gündem
Adana'da 'ikiz plaka' alarmı
Adana'da 'ikiz plaka' alarmı Polisin şüphelendiği park halindeki otomobil ikiz plaka çıkınca özel eğitimli "Lili" isimli köpekle arama yapıldı
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Poliste alarmın seviyesi 'kırmızı' oldu
Son dakika: Poliste alarmın seviyesi 'kırmızı' oldu Son dakika! Adana, İstanbul ve Kayseri'deki bombalı saldırıların ardından polisin güvenlik alarm seviyesi 'kırmızı'ya çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
Vatandaşa broşürle "sahte ve ikiz plaka" uyarısı
Vatandaşa broşürle "sahte ve ikiz plaka" uyarısı 676 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Karayolları Trafik Kanunu'nun 23 ve 131’inci maddelerinde yapılan değişiklikle nitelik veya ölçülere aykırı, başka bir araca tescilli ve sahte plaka takan, tescilli aracı plakasız kullanan sürücülere uygulanacak cezalara ilişkin bilgilerin yer aldığı afiş ve broşürler, vatandaşlara dağıtılmaya başlanacak
7.12.2016 Ekonomi
TEM otoyolunda ikiz plakalı araç alarmı
TEM otoyolunda ikiz plakalı araç alarmı Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör olaylarında kullanılan ikiz plakalı otomobil ve çalıntı araçlara karşı tedbirlerini arttırdı.
14.11.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İkiz Plaka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikiz plaka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.